|
|
#301 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Ciekawe, czy w którejś z moich wsiowych aptek dostanę Za same koszty przesyłki mam w końcu co najmniej 10 opakowań Cytat:
Cytat:
Nooo, wszystko zależy od tego, kto robi ![]() Cytat:
No tak, i na dodatek pewnie mąż na Ciebie robi? --- Szlag mnie zaraz trafi przez cholerne rury i kolanka spod kuchennego zlewu!!! |
||||
|
|
|
#302 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kupiłam na mojej wsi ten szampon
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ja biore 6-8 dziennie ![]() Cytat:
|
|
#304 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad rozkładu i rzężenia
![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ale czytnikowi nie można kartek przekładać ani okładki ładnej nie ma , pffff ![]() Cytat:
Cytat:
a skont wiesz takie bezwartościowe gadki o wuosach i wchodzenie modom w ...kieszeń to też potrafi natłuc postów o żenującej wartości intelektualnej ![]() Cytat:
tak na płask , czy koniec do końca , czy jak ,i oni się zgodzili czy ich przedtem tak zmasakrował że nie mieli nic do gadania a wogle to najwyżej 6-noga by mu wyszła , ostatecznie 12 , przeciez to idiotyczne , i tak w domu ich pozszywał
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#305 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#307 |
|
Nindżopesz
|
Na filmie bylo na czworaka, usta przyszyte do tylka i jeden dlugi przewod pokarmowy.
|
|
|
|
#308 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To samo pomyślałam, jak przeczytałam tekst Grx
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- W necie wszędzie niedostępne.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.. Bardziej obrzydliwe 3. Cytat:
A stonoga też nie ma 100 nog
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-14 o 15:02 |
||
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero 2 dzien biore
![]() ale w grudniu bylo ok zaczelam brac bez wiary, ze jak nie odchudzi, to chociaz pokrzywa wlosy wzmocni na mnie dziala przeczyszczajaco i obniza apetyt ostatnio co chwile sprawdzam czy swiatlo w lodowce sie swieci, nie mowiac o poniedzialkowych mcflurry z karmelem, tak dzis niecalego wiesniaka i czuje sie dopchnieta
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy tam gdzie Gryczany znalazl tez nie bedzie
![]() podobno producent mial zezwolenie na ten srodek tylko do konca 2012 taka byla wersja w zielarskim ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- dlatego odstawilam wczesniej na jakis czas
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż
|
|
#314 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, NV mnie dobije. Dzisiaj dla odmiany zrobilo mi ni to lwa ni to mniej-skrecona-niz-w-oryginale-Meride, efekt oczywsicie pozytywny a wlosiny taaakie mieeeciutkie. Moze to "wina" oleju wloskiego a nie NV. Tak czy siak poki co jestem uziemiona brakiem inszych kosmetykow do testow, Jajco w odstawce a w okolicznych sklepach nie mieli Oleo
![]() EDIT: czy testowalas Jajco trzymajac raz krocej a raz dluzej? Jesli tak to jakie efekty? Ja troche spanikowana recenzjami na KWC trzymalam nie dluzej niz 10 min, glownie 2-5. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-14 o 15:24 |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie oddali Mr.Potters
|
#316 | ||
|
Panaroja
|
i na dodatek na utrzymaniu TŻta
Cytat:
Cytat:
100noga ma chyba 14 o ile pamiętam , ale dokładnie nie wiem , za to wije na bank ze sto mają Sprawdziłam - stonoga na 7 par nóżek i jak twierdzi wiki - można ją spotkać na cmentarzach i w ruinach zamków .Hmmm , wynika z tego , że moja działka to a)cmentarz lub b)ruina zamku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#317 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oleo najłatwiej w Kauflandzie albo Shleckerze, albo w Naturze. Fakt, trudno dostać narazie dziada... 2. Ale co Cie przestraszyło? Ten tekst ,że moze związać włos i zniszczyć, ale to po jakimś czasie wyjdzie? Nie...to chyba dziewczyna miała na myśli przeproteinowanie, jak używala co mycie na 20 minutczy dłużej , jeszcze coś do tego dołożyla, jakiś psikacz czy coś, to po jakimś czasie szorstkie siano...optymalny, czyli kilka minut dlużej nie zniszczy, w kocu kwasu tam nie ma ![]() A tzrymam...no przeważnie okolo 10 minut...raz pod prysznicem, raz karmienie kotow...w sumie dość krótko...teraz sprobuję 5, zobaczymy. |
|
|
|
|
#319 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O, dzieki, zerkne w Naturze. 2. przestraszylo, ze po dlugim trzymaniu (mam na mysli godzine np.) efekty sa gorsze tj. wlosy przesuszone (no wiadomo co autor mial na mysli - przeproteinowane). Poniewaz moje same z siebie sa suche to juz nie chcialam ich dobijac i testowac tylko w miare szybko zmywalam. Na dodatek stosowana wowczas Isana nie pomagala - bylo kijowo - totez pomyslalam, ze i te 10 min to dla mnie za dlugo. |
|
|
|
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
Cześć i czołem
Ale pojszliście...
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#322 |
|
Panaroja
|
chociaż - jakies kości kurzęce wykopałam , czyli może trup kurczaka był
|
|
|
#323 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
Konto usunięte
|
Baru wszechwiedzący
Otóż wczoraj doznałem wkurfa nie z tej ziemi. Automat mi najlepsiejsze spodnie zepsuł Dziury mi na Mój spodzień |
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#326 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39234019]Baru wszechwiedzący
Otóż wczoraj doznałem wkurfa nie z tej ziemi. Automat mi najlepsiejsze spodnie zepsuł Dziury mi na Mój spodzień ![]()
|
|
#327 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To ktoras z tych? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-herbata.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-herbata.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-aloesem.html Ona ma pol litra, c'nie? Ilosciowo prawie to samo bo NV ma 300 i tez troche uzylam. Ale wkufia mnie... Chetnie sie zamienie na ktora z powyzszych, kiedys mialam i bylo spoko, zuzylabym do mycia, jak wiec chcesz
|
|
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() 2. A wrzucę sobie w niedzielę na godzinkę i zobaczymy co będzie...chociaz wątpię żeby jednorazowo coś się stało. Z drugiej strony mimo wszystko mam bardzo duże opory na wrzucanie odżywek/masek ds na wlosy na dlużej niż godzinę ...wyjątek to ta Isana do ciala, ale ona nie maska... Cytat:
A wiecie, ze nigdy nie mialam żadnego Poterrsa? Chyba musze to zmienić...akurat lada dzień skończę jedną odżywke Isanową, to może wskoczyć na jej miejsce, bilans wyjdzie na 0
|
|||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Za same koszty przesyłki mam w końcu co najmniej 10 opakowań

i nikt z tego radości miał nie będzie 

takie bezwartościowe gadki o wuosach i wchodzenie modom w ...kieszeń to też potrafi natłuc postów o żenującej wartości intelektualnej