Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 16:47   #1381
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

klaudia no ja tez mam od nich. Zobaczymy. teraz walczę aby się nie rozdwajały i potem chcę tę co Ty używasz

Uciekam, paptki!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 16:53   #1382
klaudia1534
Raczkowanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
klaudia no ja tez mam od nich. Zobaczymy. teraz walczę aby się nie rozdwajały i potem chcę tę co Ty używasz

Uciekam, paptki!
Moje właśnie się strasznie rozdwajały, potrafił mi się paznokieć do połowy rozdwoić i poszłam do jakiegoś sklepu kosmetycznego po ta odżywkę 8w1 co Ty masz ale kobitka powiedziała, że lepiej mi pomoże ta SOS i tak jej zużyłam z przerwami już prawie dwie buteleczki
Pa

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:13   #1383
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam dziewczyny takich pozytywnych reakcji na zaręczyny u mnie jak przyjechaliśmy moim rodzicom powiedzieć, to praktycznie nic nie skomentowali, potem mama nam napisała smsa, że gratuluje i ma nadzieję, że sobie to dobrze przemyśleliśmy Rodzice TŻta w sumie też jakoś z radości nie skakali. Najgorsze jest to, że ja cały czas widzę, że moi rodzice nie są zbyt entuzjastycznie do tego ślubu nastawieni, ciągle tylko słyszę "mam nadzieję, że wiecie co robicie" itp teksty, a jak coś próbuję odnośnie przygotowań opowiedzieć (typu zespół czy fotograf) to słyszę "jeeeezu, jeszcze tyle czasu, Ty się na studiach skup" Dzisiaj rano to aż się nawet popłakałam z tego powodu, bo chciałam rodzicom powiedzieć (bo byliśmy wczoraj foto i kamerę już oficjalnie ogarniać) na jaki pomysł wpadłam odnośnie podróży poślubnej (chcemy spakować też suknie i garnitur, znajomi którzy z nami jadą kupili teraz sobie lustrzankę i gdzieś w ciepłych krajach chcemy jeszcze parę fot postrzelać), to matka nie dała mi nawet dojść do słowa tylko na mnie nawrzeszczała, że jej się już temat naszego wesela przejadł i mam odpuścić na jakiś czas bo ona już nie może a jeszcze wczoraj powiedziała coś, że ona sobie nie wyobraża że u nas w mieszkaniu będzie kręcone błogosławieństwo, bo tak mało miejsca, kot i w ogóle. Więc w całej tej dzisiejszej złości postanowiłam, że błogosławieństwo zrobimy u mojej siostry (świadkowej), a do ślubu już ani słowem nie odezwę się w tym temacie do niej przykro mi tylko, że tak się zachowuje, bo zawsze sądziłam że kto jak kto, ale ona która prawdziwego wesela nigdy nie miała, tym bardziej będzie się cieszyć ze ślubu i wesela jedynej córki...

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Jak Cię zaraz w dupkę kopnę za to głupie gadanie!

Nie jestes sama. Rodzice TZ się ucieszyli, a moi niebardzo... źli chodzili przez 2 tygodnie... a o co? ze TZ oswiadczył sie mi bez ich zgody i ze to nie były oswiadczyny przy nich..... ehhh... ale juz jest na szczescie ok

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziękuję

dziękuję

dziękuję

dziękuję

ale miło z ich strony!
piękna róża!

też mam dzisiaj taki plan

tak więc już po sesji!!! Jestem przeszczęśliwa! To była moja najcięższa sesja ale na szczeście już po i wszystko w pierwszym terminie
i jak dzisiaj ci poszło ???

w suknie ślubne prosze zmień z ane3ckaa na ane3kaa :PP

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
kurde blaszka to nie jest zły pomysł tylko gdybym wiedziała jakie chcę kwiatki..

a jak się nazywa to coś co się dodaje jako 'dodatek' do bukietów ?
to jest może to samo co w załączniku ?

edit: dodaje jako 'dodatek'

gipsówka
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:14   #1384
exist_
Zakorzenienie

O rany jak ja nie lubię galerii handlowych w walentynki...
Koszmar...

Mała Czarna gratuluję!

Witam nową PMkę
Stary 2013-02-14, 17:20   #1385
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Owszem znamy sie nie pamietam z ktorego watku ale owszem Witam Pania
Z wątku mieszadeł się znamy
Ja tam już wieki nie zaglądałam.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:29   #1386
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Według mnie jest to gipsówka
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
gipsówka
dziękuję
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:31   #1387
klaudia1534
Raczkowanie

Moje miłości ostatnich dni
1, 2- Sincerity 3621
3- Herms burlington
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sincerity-3621.jpg (105,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4385882dba30789a3668b0cb68b21000_b.jpg (38,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 640xa.jpg (73,8 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez klaudia1534
Czas edycji: 2013-02-14 o 17:34
Stary 2013-02-14, 17:51   #1388
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
1, 2- Sincerity 3621
3- Herms burlington

trzecia najładniejsza
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:56   #1389
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
kurde blaszka to nie jest zły pomysł tylko gdybym wiedziała jakie chcę kwiatki..

a jak się nazywa to coś co się dodaje jako 'dodatek' do bukietów ?
to jest może to samo co w załączniku ?

edit: dodaje jako 'dodatek'
na bank gipsówka

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość

i jak dzisiaj ci poszło ???

w suknie ślubne prosze zmień z ane3ckaa na ane3kaa :PP
ok zaraz zmienię
a posżło mi chyba ok, zdałam na pewno ale kwestia tego na ile ale to już mnie nie obchodzi bo ceszę się z moich 3-dniowych ferii
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
O rany jak ja nie lubię galerii handlowych w walentynki...
Koszmar...

Mała Czarna gratuluję!

Witam nową PMkę
też właśnie wróciłam i takie tłumy zwłaszcza gimnazjalistów że masakra
Cytat:
1, 2- Sincerity 3621
3- Herms burlington
dodawać do zestawienia czy jeszcze nie?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:57   #1390
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Dziewczyny umarłam...
jestem w pracy, ale musiałam się zwolnić o 2h bo bym tu nie wytrzymała do końca napiszę wam o co chodzi dopiero jak wrócę, bo teraz piszę z kom
ale humor mi się poprawił

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:59   #1391
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:

dodawać do zestawienia czy jeszcze nie?
Jeszcze nie Dodam jeszcze jakieś i dam Ci znać

Stary 2013-02-14, 18:18   #1392
misiadelko
BAN stały

Ale się przeżarłam, do końca życia nie spojrzę na pizzę
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 18:20   #1393
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

hahha zobaczymy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 18:48   #1394
velika
Winter is coming

Cytat:
no no
Ja jem pizzę co najmniej 2 razy w tygodniu powinnam jakieś rabaty dostawać albo kartę stałego klienta w mojej pizzerii.
mala_czarna, gratki za ukończoną sesję
Matko, ja ostatnią miałam 3 lata temu Ale wtedy miałam skuteczność, średnia 4,75 Szkoda, że na ostatnim roku

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 19:05   #1395
monikkad
Wtajemniczenie

A ja zrobilam zakupy i jutro rano bede pichcic dla tz. ale mam dobry humor dzis
Stary 2013-02-14, 19:50   #1396
_ema_
Zakorzenienie

Tak cicho siedzicie to Wam podrzuce boliłuda w kościele http://www.youtube.com/watch?v=ik4IiQ808BA

_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 19:55   #1397
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej
Miałam wczoraj wejść wieczorem na neta, ale byłam zmęczona i przysypiało mi się, więc poszłam spać ok 22.
Dzisiaj mamy z C. wolne, bo on dostał za nadgodziny (nawet termin mu szefowa narzuciła i nie pozwoliła wybrać ), a ja musiałam wziąć jeden dzień, bo mam w sobotę egzamin i chciałam się uczyć. Więc się dzisiaj mega wyspałam Cały dzień przepisywałam prace zaliczeniowe, bo na sobotę na ten egzamin muszę je zabrać. Została mi jedna do przepisania, ale tylko kilka stron, więc zrobię to jutro. Dzisiaj może jeszcze wieczorem zajrzę do notatek, a jak nie to wydrukuje je i jutro w przerwie w pracy się będę uczyć i jeszcze w sobotę w pociągu.

My za bardzo nie świętowaliśmy Walentynek. Tzn. ja kupiłam wczoraj C. czekoladę, a tak to w sumie nic specjalnego. Może wieczorem będziemy świętować Ale wątpię, bo C. się kiepsko czuje, jest przeziębiony. A wiecie jak to z facetami jest - jak ma katar to już umiera

laddybird, witaj

My salę rezerwowaliśmy w maju 2012 i byliśmy pierwsi na 2014 rok

Co do budżetu na suknię to ja przewiduję 2 tysiące. Chciałabym albo kupić nową w salonie albo uszyć. Widziałam w salonie takie w wyprzedaży za 1800, więc jeśli coś ciekawego znajdę co mnie zauroczy to kupię, a jeśli nie to będę szyła

garfieldek, witaj

monia, współczuję sytuacji z kuzynką No co za chamstwo! Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu... Wiem tylko, że jakoś bym się na niej odegrała, bo nie lubię takiego chamskiego zachowania

aneczka25057, witaj Będziemy ślubować tego samego dnia!

Co do różnicy wieku to między mną a moim C. jest 7 lat różnicy (ja rocznikowo 23 lata, a mój C. rocznikowo 30 lat). Tylko u nas tej różnicy nie widać, bo C. nie wygląda na swój wiek i w dodatku jest dość niski jak na faceta (ma 170cm wzrostu).

misia880, gratuluję podpisania umowy z zespołem

Shiruvii, gratuluję rezerwacji godziny w kościele

misiadelko, gratuluję wygranej

Opiumalfa, witaj Gratuluję zaręczyn

Zazdroszczę Wam tych umów, rezerwacji... My na razie mamy tylko umowę z salą. Zespół mamy zarezerwowany (umowa słowna), bo to znajomi mojego taty. Ale mam zamiar w najbliższym czasie podpisać z nimi umowę. Oni nie chcą żądnej wpłaty i w ogóle mówią, że jest jeszcze czas, ale jak będę mieć umowę w ręce to będę spokojniejsza.
W najbliższym czasie chciałabym także zarezerwować termin w kościele i zająć się bierzmowaniem mojego C., a wiosną szukać fotografa i kamerzysty.

Na razie cały czas myślimy o tym mieszkaniu, jutro jedziemy do Expandera. W dodatku boję się, że mi umowy w pracy nie przedłużą (pracuję na zastępstwo, umowa kończy mi się 7 marca). A wiecie jak teraz jest z pracą... Cały czas myślę pozytywnie, że jednak znajdzie się dla mnie jakiś etat, ale pewności mieć nie mogę...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 20:01   #1398
_ema_
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
to jest chyba jedyny taniec z ułożoną choreografią jakim jestem zachwycona Mogę patrzeć bez przerwy, poruszają sie jakby płyneli, widać, że tańczą na codzień
Stary 2013-02-14, 20:09   #1399
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Szczerze to też sobie nie wyobrażam związku z rówieśnikiem. Zawsze mnie ciągnęło do starszych. Dużo, o wiele za dużo jest dla moich konserwatywnych rodziców. Nie mogą zrozumieć tego, że jestem ze "starym dziadkiem" Wiadomo każdy związek ma plusy i minusy, ale przez te dwa minusy u mnie jest trochę bardziej pod górkę.
Boże XXI wiek,a ludzie mają takie "problemy" Wiem,że to rodzice, ale lej na to i walcz o swoje szczęście.
Raptem wczoraj czytałam wątek na Intymnym,że laska wyszła za faceta bo tak chciala jej mama i babcia (bo dobry i bogaty),a teraz chce się rozwodzić bo go nie kocha. Rodzina się od niej odwróciła. Dla mnie to chore, rodzice powinni być dla dzieci najbliższymi osobami

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Dziwna jakaś jakby myślała, że będzie miała pierwsza to lepsze prezenty dostanie? u niej będą hojni? bo wydaje mi się, że tymi kategoriami myśli
Oni są bogaci, więc raczej nie o kasę się rozchodzi,a o "prestiż i pokazanie się", wiecie rywalizacja
Miała dzisiaj oddzwonić, a coś cisza

Cytat:
WYGRAŁAM

Mimo złamanego serca (nie wnikajmy) cieszę się, bo to dzięki Wam między innymi wygrałam Jesteście wielkie
Gratulacje

Tż zrobił kolację, winko, tulipany (). Kupił mi tusz l'oreala Teraz byczymy się,a potem do łóżka

A co do zaręczyn to rodzice tż wiedzieli wcześniej, mówił im że kupił pierscionek itp. Moim rodzicom od razu powiedzieliśmy. Wszyscy się cieszyli

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2013-02-14 o 20:11
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 20:26   #1400
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Tak cicho siedzicie to Wam podrzuce boliłuda w kościele http://www.youtube.com/watch?v=ik4IiQ808BA

nie rozumiem o co w tym chodzi

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
to jest chyba jedyny taniec z ułożoną choreografią jakim jestem zachwycona Mogę patrzeć bez przerwy, poruszają sie jakby płyneli, widać, że tańczą na codzień
ten taniec jest numerem jeden na mojej liście chociaż czym częsciej ich oglądam tym bardziej jestem pewna, że nam się nie uda
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 20:29   #1401
poznanianka1990
Zakorzenienie

A ja czekam na losowanie lotto Może dziś szczęście się do mnie uśmiechnie Ojj przydałoby się Mieszkanie byśmy kupili, część na wesele przeznaczyli
Wczoraj w Multi Multi nic nie wygrałam, a w Kaskadzie zabrakło jednej liczby, żebym 2 zł wygrała...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-02-14, 20:32   #1402
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
a posżło mi chyba ok, zdałam na pewno ale kwestia tego na ile ale to już mnie nie obchodzi bo ceszę się z moich 3-dniowych ferii
Lepsze 3 dni ferii niż ich brak Ja w niedzielę mam ostatni egzamin (mam nadzieję że zdam) a już od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 20:43   #1403
KaEs
Wtajemniczenie

Dziewczyny pędzicie jak szalone!

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Pytanie z innej beczki - od jakiegoś czasu ćwiczę "Skalpel" Ewki Ch. - czy macie doświaczenia związane z tym programem???? Czy to faktyczne jest tak wspaniale jak ona gada? Super rezultaty w 4 tygodnie? Ja ćwiczę od 2 stycznia (3x w tygodniu), a od lutego 5-6 x w tygodniu (na przemiennie z szok treningiem z PnŚ)
Ja ćwiczę skalpel ze względu na moje chore serce nie mogę za bardzo nic innego, bo się strasznie męczę ale efekty pierwsze rzeczywiście widziałam po pierwszym miesiącU. Jestem szczupła, właściwie nie mam czego zrzucać, ale rzeźba musi być nogi zrobiły mi się takie fajne dość jędrne poza tym na brzuchu też widzę że już cś mi się tworzy nie mierze się, ani nie ważę, bo u mnie nie chodzi o zrzucenie kilogramów to po co mam to robić:P

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
taki makijaż mi sie podoba.. ale ja mam drobną buzie i nie wiem czy nie bede wyglądać jak w podbitych oczach ;p
Też mam drobniutką buzie i zawsze na imprezy jakieś większe maluje się podobnie i wygląda fajnie a to na ślub chcesz taki? Wykonaj próbny to się przekonasz czy Ci dobrze zawsze można zrobić coś na wzór tego

Cytat:
WYGRAŁAM
super!! Gratuluję świetne nagrody

Cytat:
Witam Was kochane! Jako swieza narzeczona melduje sie w watku zaslubiajacych w 2014 roku! Data jeszcze nie ustalona dokladna! Pozdrawiam!
Witammmmmmm i przy okazji wszystkie inne PM'ki 2014 teraz zauważyłam, że nie wszystkie cytaty mi się tu zebrały :|

Cytat:
Hej, dziekuje za gratulacje!
Jestesmy ze soba 6 lat (w ta niedziele minie), a zareczyny bylo bardzo romantyczne
Bylismy we francji na nartach i ostatniego dnia zaproponowalam mojemu TZ wejscie na gorke opodal naszego domku - bylo piekne gwiazdziste niebo i chcialam zrobic pare zdjec gwiazd. I tam, okolo polnocy, na mrozie, w totalnej ciemnosci i na odludziu, tylko przy swiecacych gwiazdach, TZ ukleknal na kolanko i zapytal czy zostane jego zona Poplakalam sie jak bobr i mi prawie lzy zamarzly bylo cudownie I moj pierscionek - nie na palcu bo sie zmniejsza wlasnie !
przepiękny pierścionek i fantastyczne zaręczyny, gratuluję serdecznie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Od wczoraj mam kurde załamkę...składałam podanie o staż do starostwa do wydziału nieruchomości i oczywiście przyszło mi pismo że mnie nie przyjeli !!!
teraz właśnie jest mega ciężko zdobyć staż... nie załamuj się jak się teraz nie udało, uda się next razem... a można wiedzieć co studiujesz?? 3mj się

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam dziewczyny takich pozytywnych reakcji na zaręczyny :
ślub ma Wam sprawiac największą radość, reszta jest mniej ważna!

moi rodzice nie wierzyli gdy zadzwoniłam do nich, że się zaręczyłam, ale od rrazu się ucieszyli nie wierzyli, bo zawsze im mówiła, że wyjde za mąż za 10 lat, bo irytowały mnie ich pytania o ślub wszystko w swoim czasie ale radość ich była ogromna mimo tego, że to był trudny okres dla mojej rodziny...

Cytat:
Nati_kk
Reakcja mojej mamy, gdy pokazałam jej rękę z pierścionkiem: "Ooo paznokieć Ci się złamał.. A dopiero wczoraj tak ładnie sobie pomalowałaś"
hahaha ps. piękne paznokietki

Cytat:
paczcie!
są mega! i w moim kolorze przewodnim

My swoje walentynki spędziliśmy we wtorek, przyspieszyliśmy je trochę z tego względu, że dziś miałam swoją poprawkę i jestem mega zmęczona nocną nauką, właściwie to dopiero wstałam ^^

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 20:44   #1404
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
nie rozumiem o co w tym chodzi
Właśnie ja też nie rozumiem W każdym razie jest to forma artystycznego wystepu podczas mszy ślubnej, oszałamiająco mnie ona zauroczyła ()
Stary 2013-02-14, 20:55   #1405
KaEs
Wtajemniczenie

misia880 GRATULUJĘ ZAKLEPANIA ORKIESTRY!!!!!!! klask i: doczzekałaś się mniej stresu będziesz teraz miała

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Owszem znamy sie nie pamietam z ktorego watku ale owszem Witam Pania

Ale wy produkujecie!

Co do sukni - ja od ponad roku mam wypatrzona jedna: Pronovias Barcares 2012. Dzwonilam dzis do Madonny w Wawie, i mi Pani powiedziala, ze bedzie dostepna jeszcze w tym roku! Skacze z radosci ale tylko na jednej nodze bo nie wiem czy bede w niej dobrze wygladac. A zadna inna mi sie teraz juz nie podoba.

Co do kwiatow to mi sie zmienia jak w kalejdoskopie!
jest piękna mój typ to: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3476
a na poprawiny chciałabym taką: http://www.maggiesottero.com/dress.a...eywordType=All w odcieniu łososiowym ahhhhhhhhhhh

Tyle, że jestem niska (163 cm) i pewnie nie bedą pasować do mojej figury........

Cytat:

o matko, nieeeeeeee! okropne to jest :P a co do pierwszego tańca tak lekko im wyszło ja tak nie potrafię... mam jakieś niekontrolowane dziwne ruchy haha

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-02-14 o 20:58
Stary 2013-02-14, 21:04   #1406
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A ja czekam na losowanie lotto Może dziś szczęście się do mnie uśmiechnie Ojj przydałoby się Mieszkanie byśmy kupili, część na wesele przeznaczyli
Wczoraj w Multi Multi nic nie wygrałam, a w Kaskadzie zabrakło jednej liczby, żebym 2 zł wygrała...
Ja właśnie wygrałam 16 zł w zdrapce i 4 zakłady z plusem czekają na losowanie lotto

A ja po prostu UMARŁAM

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:06
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 21:10   #1407
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
J
haha jaki bezpośredni, odważny chłopina mnie tak zaczepiono na ulicy, w szoku byłam i uciekłam szybko, ale miłe takie coś jest

Stary 2013-02-14, 21:11   #1408
poznanianka1990
Zakorzenienie

Coś nas mało na wątku... Czyżby reszta dziewczyn świętowała Walentynki?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-02-14, 21:14   #1409
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie takk

Stary 2013-02-14, 21:20   #1410
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Ja romantycznie spędzam Walentynki z książkami

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości