|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
-------------- A ja jednak chyba zaszaleje i spróbuję zrobić zwow 42 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-ehj9DuKA30
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
A dziś pójdę na basen
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
w tych treningach podoba mi się, ze są krótkie i jak w połowie miałam dość, to szkoda było mi nie dokończyć
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten 8 chyba jednak lepszy na początek. Też zrobię dziś 8. Czym się obciążyłaś w ćwiczeniu 2?
|
|
#4174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuza pewnie miała więcej
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i widzisz jak szybko wróciłaś do formy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 10 dni temu skalpel był rzeźnią, wczoraj takie bezsensowne to machanie nogą mi się wydawało ![]() I dopiero wczoraj zauważyłam że ona ma złą pozycję przy sqadach
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Nom, podobno Ewa kaleczy przysiad.
Ja wczoraj ćwiczyłam z Chalean Extreme. Robiąc ćwiczenia na klatkę piersiową i triceps można się nieźle zdołować - obciążenie 1kg, a mięśnie palą nie do wytrzymania. Kusicie tą Zuzką. Może dzisiaj zrobię ![]() Tak w ogóle ostatnio cały czas głodna chodzę i nie mogę się najeść. Wczoraj aż nie mogłam się doczekać na koniec treningu żeby rzucić się na jedzenie. |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób zrób ![]() Ja staram się jeść konkretniej. Co prawda ciężko mi w tym tygodniu bo pracuję 9-18 No jem i jem ![]() Na narty pojadę to już w ogóle sie przestawię bo na nartach to sie cały czas je ----------- Wiecie chyba jestem jednak dziwną matką bo mi się nie chce robić imprezy na roczek Kurde powinnam w ten weekend choć babcie zaprosić na tort..ale nijak nie mam do tego głowy. No ale chyba tak dziwnie żeby dziecko symbolicznej świeczki nie zdmuchnęło.
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zrobiła bardzo prosty tort (jak chcesz to mogę poszukać przepisu, bo kiedyś robiłam dla tż), do tego kawa, wino jakieś proste przekąski i wsio Ja rodzinkę zawsze zapraszam tak ok. 17tej, żeby byli już po obiedzie.
|
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh...nic. Wzięłam się w garść, zadzwoniłam do mamy , zarządziłam że u nich robimy w niedzielę obiad (znaczy wszystko rodzice zrobią ) brata zaprosiłam, tort zamówiłam ( ). Teściowie przyjdą na tort i kawę w czwartek wieczorem (sami tort przyniosą ), Ja to jednak umiem się w życiu ustawić. . A Mania będzie miała 2 torty. A może nawet i 3 bo w Austrii też będzie trzeba symboliczny tort na stole postawić
|
|
#4182 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Miałam pisać właśnie
![]() Cytat:
![]() Wczoraj na fb mignelo mi, ze Mariola Bojarska zakwestionowała umiejętności Ewki ![]() Cytat:
Cytat:
Miałam przerwę w pracy, pojechałam na basen dobrze ze mam dzisiaj auto, bo bym zamarzła chyba --------------------------------- Niech mnie ktoś walnie w łeb ) to powiedziałam DOBRA przyjdę z jednej strony dodatkowa kasa sie przyda, a to tylko tydzień, a zdrugiej mi sie po prostu nie chce, przyzwyczaiłam sie do wczesnych powrotów do domu, jeszcze to praca na fizykoterapii - nuuuudy eh, zero asertywności
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-02-22 o 12:48 |
|||
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też pewnie powiedziałabym TAK. Nigdy nie nauczę się asertywności. ----------- Siostra właśnie do mnie pisze że dzięki mnie ruszyła dupsko z kanapy i robi skalpel. Dała radę 14 min. Biedna. Dodam że siostra za miesiąc kończy 44 lata i trenowała ostatnio na studiach. Także - co jak co..ale Ewka do ruszania z kanapy jest najlepsza.
|
|
#4184 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
koniecznie muszę kupić sobie tą rossmanowską oliwkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...la-dzieci.html kupiłam ją, bo musiałam coś używać, a gdzieś mi się obiło o uszy, że oliwki są dobre ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
superCytat:
Tarczycę badałam i wszystko było o.k Nie wiem co może być powodem mojego marznięcia ![]() Cytat:
![]() Jestem chora i siedzę na L4.
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2013-02-22 o 17:48 |
||||||||
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
u biedaku
![]() Kiepsko jest chorować w ciąży.. ... nie, jednak nie tak- w ciąży jest super, można sobie leżeć, pić herbate z miodem i czytać książki , kiepsko to jest jak się ma małe dziecko i do tego karmi- wtedy nic nie można - ani leków ani tejże herbaty z miodem i cytryna..a do tego nie ma że boli- trzeba koło dziecko wszystko zrobić. także leż sobie, leż
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a już katastrofa jak taki bączek się zarazi i biedny chodzi z malutkimi oczkami i gilkami pod nosem.U mnie żyć nie umierać mogę się wyspać, poleżeć,poczytać.Zrobiłam na spokojnie obiad Najgorszy ten katar, który zdziera mi nos, ale jak wiadomo leczony czy nie i tak parę dni się trzyma
|
|
#4187 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze, że druga zmiana jest do 20 Dokładnie tak, jest dobra do ruszenia tyłka z kanapy :tak: Cytat:
![]() Dzięki za inspiracje No ja właśnie też A znowu jak w pokoju jest więcej niż te 20st to jest mi duszno, w nocy spać nie mogę. W ogóle na co dzień chodzę w koszulce z długim, bluzie, polarze i kurtce, a i tak jak stoję na przystanku to mi zimno Cytat:
Odpoczywaj --------------- Ehem, ehem zrobiłam to: http://www.youtube.com/watch?v=4gnL_...ature=youtu.be Nie będę pisać jak się czuję, ciężko mi cokolwiek pisać, oszalałam chyba, jutro się nie ruszę
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduje ze zyje ale mam kiepski nastroj moj lapek wyzional ducha I chyba stracila wiekszosc danych glownie zdjec
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde ja wczoraj nic nie ćwiczyłam bo mi mąż wyskoczył z porto o 20 .Nic dziś się poprawię. Cytat:
![]() 3 dni to jeszcze nie grzech...ale dziś już walnij tego skalpela
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oni specjalnie tak je konstruują, żeby po 2 latach się psuły. Moja mama miała tak z samsungiem, nagle wystąpił jakiś błąd krytyczny. Na szczęście udało się go naprawić po znajomości, ale gdyby dała do naprawy, to koszt wyniósłby ją jakieś 800zł. Ja z kolei w domu cały czas korzystam z poczciwego Asusa, który ma już 7 lat. |
||
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora to razem zamieniłyśmy Zuzkę na procenty
![]() Ja jestem taka padnięta po minionym tygodniu że jedna lampka mnie ululała. Mąż znowu od godz. 22 siedział samotnie przed kompem. Eh.
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
ano, trenowałyśmy co innego
![]() ja też ostatnio mam strasznie słabą tolerancję na alkohol, po dwóch drinach byłam pijana i chyba do dzisiaj mnie trzyma, bo zamiast na 10tą do pracy to przyszłam na 9tą no, ale fajnie, że przed 10tą bilet sprzedałam
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam normalnie kaca Eh ..jednak dziecko zmienia wszystko![]() To fajnie że opłaciło się być wcześniej w pracy Ja jak zwykle w sobotę raczej będę buszować po necie
|
|
#4194 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Cytat:
za zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś będzie lepiej Podnoszenie kieliszka/szklanki do ust - też jakieś ćwiczenia prawda? ![]() -------------------------------------------------------------------- Zjadłam biały ser na śniadanie i mam teraz zgagę ![]() A teraz myśląc o wiośnie/lecie oglądam sandałki
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-02-23 o 11:06 |
|||
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nadzieję że jak 9 marca wrócimy z Austrii to będzie już wiosna. ![]() Zresztą jesli ufać prognozom pogody to już w Austrii będziemy mieć wiosnę- w dolinie 11 stopni
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po innym nabiale też tak masz czy tylko po twarogu co do sandałów, w ostatnie lato stwierdziłam, że ten rodzaj obuwia jest mi całkowicie zbędny za to przydałyby mi się kalosze. Te co mają być w lidlu wydają się fajne: http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=7T7Sdz Cytat:
w jakim regionie będziecie szusować? z mężem ustaliliście podział na jeżdżenie i opiekę nad Manią?
|
||
|
|
|
#4197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Betti nie musisz zachodzić w ciążę żeby mieć tak dobrze wystarczy, że się rozchorujesz ![]() Cytat:
na szczęście działa Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja też mam nadzieję, że przywieziecie wiosnę Cytat:
No nie, to na to już nie mam powiązania ![]() W sumie to nie wiem. Po twarogu zazwyczaj mam, ale lubię i czasem się skuszę chyba tylko po nim aaaa i po czekoladzie Za tą cenę kalosze to bierz, nie zastanawiaj się, kalosze zawsze się przydają Ja mam czarne zwykłe, ale zniszczone, to może też bym się skusiła Szkoda mi kasy na razie na Huntery A podobają mi się jeszcze te: http://www.massimodutti.com/webapp/w...100506/KaloszeTo w czym latem chodzisz? Ja bym chciała sandałki na koturnie, w których mogłabym chodzić na co dzień Najlepiej takie
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak jak już pisałam- jeśli kalosze to tylko Huntera A na lato mam moje ukochane koturny Zillertal. Jedziemy do Aschau. Nie nie mamy ustalone- jak to u nas freestyle. Wyjdzie na miejscu. jeszcze jedna para jedzie z dzieckiem - 2 letnim- i chyba i oni i my mamy nadzieję, że będziemy się dziećmi opiekować parami Raz oni na narty, a my z dzieciakami na spacer- raz my na narty itd. Tylko czy dzieci pójdą na taki układ
|
|
#4200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Ehh, ja kupię Huntery jak schudną mi łydki ![]() Mania nie będzie się buntować jak mamy i taty nie będzie? Wy jedziecie w 4kę czy większą grupą?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

w tych treningach podoba mi się, ze są krótkie i jak w połowie miałam dość, to szkoda było mi nie dokończyć 

Zuza pewnie miała więcej

. A Mania będzie miała 2 torty. A może nawet i 3 bo w Austrii też będzie trzeba symboliczny tort na stole postawić
dobrze ze mam dzisiaj auto, bo bym zamarzła chyba 
, a już katastrofa jak taki bączek się zarazi i biedny chodzi z malutkimi oczkami i gilkami pod nosem.
A znowu jak w pokoju jest więcej niż te 20st to jest mi duszno, w nocy spać nie mogę. W ogóle na co dzień chodzę w koszulce z długim, bluzie, polarze i kurtce, a i tak jak stoję na przystanku to mi zimno
moj lapek wyzional ducha I chyba stracila wiekszosc danych glownie zdjec 
na szczęście działa
Ja bym chciała sandałki na koturnie, w których mogłabym chodzić na co dzień