![]() |
#2491 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Popatrz pod "motorcycle bag" lub "gwiazd" , "gwiazdy", ale w tytule i opisie. Często sprzedający piszę "w stylu gwiazd", "kup torebkę, jak gwiazdy" itp ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wybrałam się po trenczo/sukienkę z H&M, ale ani jednej nie było. Mam nadzieję, że dorwę ją jeszcze w poniedziałek w Krakowie. Zaglądaj do Cubusa, polecam gorąco. Na prawdę świetne rzeczy mają. Kiedyś ich "konikiem" były dresy welurowe, teraz zdecydowanie podciągneli poziom, idą z biegiem mody. Jeśli masz dostęp do sklepu Forever18, to zaglądnij, tam są ubrania Jenniffer Tylor. O ile się nie mylę, to bywają też w Colloseum/Coloseum (?). Dziękuję raz jeszcze za miłe słowa ![]()
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem pod ogólnym wrażeniem waszych zestawów. Za dużo by było pisać o każdej z was osobno, ale obiecuję poprawę
![]() Kwiat- jabłoni Tak jak Ty, póki co obserwuję, może kiedyś coś pokażę od siebie anies Miałabym ochotę wkraść się do Twojej szafy i podebrać Twoje ciuchy bo są rewelacyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() anies5 Dziękuję, ale zawsze znajdzie się ale... ![]() Kociolek ładniutkie zestawiki ![]() P.S dziewczyny czy któraś z was stosowała Waxa na noc?? bo ja zamierzam, tylko boję się czy nie obudzę się łysa hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
thaitii: świetna sukienko- tunika. Bardzo mi się podoba. Kocham zielony, więc jest w 100% w moim guście. Pokazuj się częściej, wiem że to wymaga odwagi...bo sama nie chciałam tego zrobić
![]() A w lecie śmigaj w getrach, będzie wyglądała bosko! Zazdroszczę tej tuniki ![]() Anies: ja też nieznoszę Terranovy, ale mamy w centrum Gliwic Outlet i nieraz po prostu wejdę poszperać, bo można kupić jakiś ciuch za bezcen, najwyżej rozwali się po jednym praniu ![]() ![]() super_karo: bardzo pięknie dziękuję za naprawdę cieplutkie słowa ![]() ![]() ![]() ![]() dorkaaa: bardzo ładny zestawik, na sportowo, z modnym longiem i opaseczka w kolorze bluzy...ślicznie, wnosisz dużo świeżości i delikatności do swoich zestawów i nie porzucaj tego, nic gorszego niż gdy młodziutkie śliczne dziewczynki jak ty zakładają rzeczy które śmiało mogłyby zacząć nosić za kilka lat... kociołek: świetna biała bluzka, bardzo takie lubię. Najlepszy zestaw jak dla mnie w połączeniu z tym paseczkiem: bomba! Na ostatnim zdjęciu chyba torebka Reserved. Jestem głupia że ostatnio jej nie kupiłam, były czerwone na przecenie po 20zł :/ Ehhh...jak zwykle bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj pytałam się w H&M o takie tuniki z lekkim marszczeniem w okolicy biustu, wiązane tasiemką na plecach, bo były tylko szare i dowiedziałam się, że mają być jeszcze czarne, zieolone i pomarańczowe więc z tego widać, że skoro nie ma nawet całej kolekcji, to muszą być jeszcze jakieś dostawy ![]() Jeśli chodzi o tą ciemno bęzową/jasno brązową trenczo-sukienkę, to u nas one wogóle nie schodzą ![]() ![]() ![]() W Cubusie póki co te sweterko-tuniki wpadły mi w oko, sprawię sobie jeden na pewno ![]() ![]() O Forever18 jeszcze nie słyszałam, ale będe musiała się zaiteresować. Dziękuję bardzo za wskazówkę ![]()
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
H&M chyba działa na zasadach franchisingu więc powinno to mniej więcej tak samo wyglądać. Oczywiście pewnie też jakoś ma się to do tego, że są duże H&My i malutkie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam rurki z Terranovy i nawet jeszcze prane nie były, a już się rozwalają ![]() Cytat:
![]() Eh w Krakowie wszystko schodzi, podejrzewam, że to fenomen Galerii Krakowskiej, bo w Kazimierzu towar jeszcze leeeeży, a w Krakowskiej zostało po nim tylko wspomnienie. Mam nadzieję, że w jutro dorwę tą trenczo/sukienkę w Kazimierzu.
![]() |
#2499 |
Zadomowienie
|
Cześć! Przełamałam się i kupiłam rurki. Mam nadzieję, że nie wyglądam w nich jak szczypior
![]() ![]() 1. z koszulą, koralami i różowymi balerinkami 2. zamiast korali różowy sweterek. 3. z białą tuniką i czarnymi balerinkami. + zbliżenie tuniki 4. to samo tylko z czarnym sweterkiem kopertowym 5. z czarną bluzeczką, skarpetkami w grochy i balerinkami. 6. na imprezę - tunika w paski i balerinki 7. na chłodniejsze dni - kurtka kremowa i czarne czółenka 8. to samo, tylko z szalikiem 9. kozaki, biała koszulka i brązowy t-shirt 10. różowa bluzka, czarny sweterek i balerinki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zadomowienie
|
reszta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
ungia bardzo ładnie prosto i elegancko
![]() ![]() ![]() Caffi najbardziej mi sie podoba ostatni z czarnym bolerkiem? ![]() ![]() CzarnyElf najbardziej mi się podoba z czrnymi bluzeczkami i turkusowym paskiem- świetne ![]() ![]() martusieńka bardziej mi przypadła do gustu sukienka w wersji pierwszej z czerwona bluzeczką, mam nadzieje, że jak cieplej bedzie to jakieś czółenka/ balerinki będą ![]() ![]() ![]() nafie fajnie wyglądasz doooorcia ale u Ciebie wiosennie ![]() ![]() kociołek ale Ty to masz butów, zazdroszcze ![]() ![]() ![]() ![]() Milky_quartz fajne zestawiki, dobrze wyglądasz we wszystkich! Troche średnio mi przypadł jedynie do gustu z różowym sweterkiem i koszulą ![]() ![]() Ja wklejam swoje dwa, jeden sie nie chce zaladowac... ech pozn9iej spprobuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Zadomowienie
|
ojej ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
Milky_quartz fajne zestawiki
![]() A_K dziekuje, a Twoja kamizeleczka jest sliczna ![]() a tak bylam ubrana wczoraj na wyjsciu z kumpelami czarny golf z bufkami H&M i bolerko MKOne
#2505 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
twoje zestawy obydwa ładne, i ładna dziewczyna ![]() Nafie - bardzo mi się podoba, uwielbiam łaczenie niebieskiego z czernią ![]()
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
super balerinki! zdradź proszę gdzie je kupiłaś i za ile...ja ciągle szukam zwykłych czarnych i nie mogę trafić! Albo są za szerokie w stopie, albo wyglądem odbiegają od tych w mojej głowie
![]() A co do rur- noś smiało! pasują do Twojej figurki ! nafie cudowny golf z h&m z bufkami....prosty i z klasą! Przydałby mi się taki w szafie! Oddaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2508 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może właśnie w tym sęk, bo ja uważam siebie za osobę za szczupłą i dlatego na zdjęciu wyglądam trochę lepiej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Rozeznanie
|
Olifkka, bluzka była na wage – zaplacilam cale 40gr
![]() Evelyna, ja i butki bardzo dziękujemy ![]() Anies, dziekuje slicznie. udalo ci się kupic te legginsy? vide grzyba z hm-u, to szczerze polecam. nie dosc, ze to był mój pierwszy grzybowy zakup i czuje do niego sentyment, to dodatkowo nie jest taki gruby jak większość muchomorow, które nadaja się generalnie na kurtki – mysle, ze nada się na cieplejsze dni. aha, te trenczosukienki tez u nas wisza na wieszakach w hm-ie - jedna wystawiona na displayu, ale jakos dziwnie wyglada Sarahmoon (ha, z ta figura to jeszcze zobaczymy – po przeprowadzce na ‘swoje’ troche mi już przybylo tu i owdzie ![]() ![]() ![]() Side85, ta torebka rzeczywiście jest z reserved i kosztowala mnie 12.5zl (tj i druga czerwona, która kupiłam). PS u nas można jeszcze je dostac Milky, w rurkach wygladasz swietnie A_K, dziekuje slicznie. butow mam duzo, ku rozpaczy TZ-ta (niedługo swoje będzie musial wynieść do piwnicy, żeby zrobic dla moich miejsce ![]() ![]() Podoba mi się zestaw z koralami, bardzo lubie kamizelkiJ nafie, golf rewelacja (za jaka cene, jesli można spytac?), bolerko w moim ukochanym kolorze, wygladasz bardzo kobieco |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
witam po przerwie
![]() wrzucam jeden zestaw z myślą o lecie ![]() a drugi dziesiejszy - w płaszczu i bez. |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mile widziana każda krytyka ![]()
#2512 |
Raczkowanie
|
i jeszcze toche...
![]()
#2513 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zestawy cudne jak dla mnie, podoba mi sie najbardziej ten z sukieneczka, w drugiej kolejnosci ten ze spódniczka i pasiakiem. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 |
Zadomowienie
|
dziękuję dorka
![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
milky - ja chce twoje czarne balerinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
perfumove love
|
Milky_quartz, przepiękna ta jasna kurteczka
![]() Kawuśka, cudny płaszczyk ![]() Coco trini, najbardziej urzekł mnie zestaw drugi - elegancki, ale taki na co dzień. Świetne spodnie, ogólnie - bardzo oryginalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Wtajemniczenie
|
dorkaaa, praline, Milky_quartz - dziekuje
![]() kociolek - golfik wyhaczylam kiedys w lumpku, byl jeszcze z metkami ![]() ![]() kawuśka - kazdy zestaw bomba ale ta sukienka mnie rozwalila ![]() coco trini: wszystkie zestawiki b. ladne, ale ta bluzeczka czerwona w kropeczki mnie urzekla po prostu!
#2518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Milky_quartz Wszystkie bardzo ładne, a rurki idealnie pasują ![]() ![]() Kawuśka ten pierwszy jest idealny, świetny ![]() Kociolek nie jestem łysa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Milky_quartz: podoba mi się bardzo zestaw nr 3 z białą tuniko- koszulką ale zdejmij koniecznie te białe skarpetki :P Bardzo ładnie, tylko skarpetom mówimy NIE do takich butków
![]() ![]() A_K: kocham kamizelki i zawsze to mówię, więc żadna nowość że podoba mi się twoja ![]() ![]() ![]() nafie: bardzo fajne dziargane bolerko. Lubię takie rzeczy. Choć niebieskiego praktycznie nie noszę, to mi się bardzo podoba. ![]() Kawuśka: oj Kawuśka, lubię twoje zestawy a perełki kocham, więc to jest to! Bardzo letnia sukieneczka, ale nic to, bo na MSD jest zawsze lato ![]() ![]() Coco trini: masz bardzo piękną białą torbę z różyczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.