MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-17, 22:18   #2491
anies5
Zakorzenienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez magdalenaa Pokaż wiadomość
szukalam jej na allegro niestety byly tylko oryginaly bo za 3000 :/
A ile za nią dałas? I w ogole jak ja znalazlas ja wpisuje balenciaga i prawie nic nie wyskakuje :/
Zapłaciłam 58 zł, ale była z drugiej ręki. Szczerze, to nie pamiętam pod jakim hasłem ją znalazłam, ale zdaje się, że Balenciaga, bo jak pisałam taka nazwa widnieje na metce.
Popatrz pod "motorcycle bag" lub "gwiazd" , "gwiazdy", ale w tytule i opisie. Często sprzedający piszę "w stylu gwiazd", "kup torebkę, jak gwiazdy" itp .

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Sama go dzisiaj mierzyłam, ale nie mogłam się zdecydować i jak później po niego wróciłam, to już zielonych ani widu ani słychu
Co do longów to rzeczywiście do Cubusa żadko zaglądam i tu jest mój błąd Postanawiam poprawę Kwestię koszuli też na pewno zbadam dokładnie, bo przydała by mi się właśnie taka dłuższa-tunikowata

Chyba nie muszę już nic mówić, Anies, jeśli chodzi o Twój styl, bo jest po prostu boski I zazdroszczę figury, podobają mi się bardzo podobne rzeczy, tylko nie zawsze ze wzgledu na moje niedoskonałości mogę się w taki sposób ubierać
Oj widzisz, u nas wisi jeszcze kilka zielonych. Pewnie pojawią się jeszcze .
Dzisiaj wybrałam się po trenczo/sukienkę z H&M, ale ani jednej nie było. Mam nadzieję, że dorwę ją jeszcze w poniedziałek w Krakowie.
Zaglądaj do Cubusa, polecam gorąco. Na prawdę świetne rzeczy mają. Kiedyś ich "konikiem" były dresy welurowe, teraz zdecydowanie podciągneli poziom, idą z biegiem mody.
Jeśli masz dostęp do sklepu Forever18, to zaglądnij, tam są ubrania Jenniffer Tylor. O ile się nie mylę, to bywają też w Colloseum/Coloseum (?).
Dziękuję raz jeszcze za miłe słowa .
Stary 2007-03-17, 22:28   #2492
15monika15
Raczkowanie

Dziewczyny, jestem pod ogólnym wrażeniem waszych zestawów. Za dużo by było pisać o każdej z was osobno, ale obiecuję poprawę
Kwiat- jabłoni
Tak jak Ty, póki co obserwuję, może kiedyś coś pokażę od siebie
anies
Miałabym ochotę wkraść się do Twojej szafy i podebrać Twoje ciuchy bo są rewelacyjne Gdzie Ty się dziewczyno uchowałaś że tak wspaniale się ubierasz? :P
15monika15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 22:48   #2493
ungia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
ungia: reprezentujesz zupełnie odmienny styl, a jednocześnie świetnie w nim wyglądasz, bardzo elegancko a jednak łamiesz tę elegancję w bardzo umiejętny sposób
Dziękuję . Cieszę się, że doceniasz mój odmienny styl .

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Ungia dziękuję. Ten zestaw też mi się podoba, bardzo fajna ta torebka. Golf też super, wczoraj kupiłam podobny, ale z cienkiego materiału.
Dziękuję . Czekam na twoje kolejne zestawy .

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
[font="Arial"]ungia klasyczny ale fajnie sie prezentujesz!tak jak dziewczyny mowily swietna torba!
Dziękuję .

Cytat:
Napisane przez SarahMoon Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Piszę zbiorczo ,bo mam zbyt wielkie zaległości w komentowaniu, staram się przegladac wątek regularnie, choć mam ostatnio mało czasu.
Ogólnie wielkie gratulacje dla Waszego wyczucia stylu , naprawdę forum ma wysoki poziom i jest skarbnicą inspiracji. jak zwykle śliniłam sie ogladając zestawy Czarnego Elfa , Anies podobała mi się też Ungia i Kociołek. Jak tylko zakończę historię z pewnym zębem, który nie daje mi spokoju wkleję coś od siebie.
Widzę swój nick wśród osób, których zestawy ci się spodobały . Bardzo mi miło z tego powodu .

Cytat:
Napisane przez kociolek Pokaż wiadomość
justa, super_karo, sarahmoon, wielkie dzieki

czarnyelfie, rewelacyjny jest ten twoj grzyb a biorac pod uwage fakt, ze jest w moim ukochanym morsko-turkusowym kolorze...

nafie, pdoboaja mi sie twoje pastele, ja takze lubie kolor w ciuszkach (hm, czego dzis nie bedzie widac). PS jak tam blekitny grzybek ?

dorkaa, z cyklu zielono mi? slodko wygladasz

moje dzisiejsze:
1 - z zakupowego, eksplozja koloru . pytanko - czy wg was te buty nie skracaja optycznie nog?
2 - biala bluzka znaleziona wczoraj w lumpku i butki z cutesy, ktore w koncu do mnie doszly
3 i 4 - czarne grzyby z hm-u
5 - freddy kruger z koszmaru z ulicy wiazow powraca (szkoda, ze nie mam czarnego kapelusza )
Fajne zestawy, jak zawsze . Ślicznie prezentujesz się w grzybkach .

ungia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 23:11   #2494
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Caffi Pokaż wiadomość
Dzięki!!!
Nasteczka-niestety nic fajnego Spódnica mamy o "syrenim" kroju.
Czarny elf-też uwielbiam turkus .Bardzo fajne zestawy(z paskiem!)
Oj tam, ale ważne, że groszki hehe

anies5 Dziękuję, ale zawsze znajdzie się ale...

Kociolek ładniutkie zestawiki

P.S dziewczyny czy któraś z was stosowała Waxa na noc?? bo ja zamierzam, tylko boję się czy nie obudzę się łysa hehe
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 07:39   #2495
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

thaitii: świetna sukienko- tunika. Bardzo mi się podoba. Kocham zielony, więc jest w 100% w moim guście. Pokazuj się częściej, wiem że to wymaga odwagi...bo sama nie chciałam tego zrobić Jedyne co bym zmieniła, to założyła jeszcze delikatniejszą koszulkę pod tunikę, może taką białą zwiewną na ramiączkach albo szelkach...ale to kwestia zdjęcia chyba.
A w lecie śmigaj w getrach, będzie wyglądała bosko! Zazdroszczę tej tuniki

Anies: ja też nieznoszę Terranovy, ale mamy w centrum Gliwic Outlet i nieraz po prostu wejdę poszperać, bo można kupić jakiś ciuch za bezcen, najwyżej rozwali się po jednym praniu Ale paski zauważyłam w Katowicach, są przepiękne

super_karo: bardzo pięknie dziękuję za naprawdę cieplutkie słowa Za waszą namową wybrałam się na uczelnię ze złotą torbą i od razu na wejściu zaatakowały mnie koleżanki, że mam świetną torbę Chyba faktycznie zacznę ją nosić częściej A te peep-toe są cudowne, tylko jeszcze nie miałam okazji ich ubrać (kupiłam w grudniu) poza momentami strojenia się dla TŻ w celach wizualnych

dorkaaa: bardzo ładny zestawik, na sportowo, z modnym longiem i opaseczka w kolorze bluzy...ślicznie, wnosisz dużo świeżości i delikatności do swoich zestawów i nie porzucaj tego, nic gorszego niż gdy młodziutkie śliczne dziewczynki jak ty zakładają rzeczy które śmiało mogłyby zacząć nosić za kilka lat...

kociołek: świetna biała bluzka, bardzo takie lubię. Najlepszy zestaw jak dla mnie w połączeniu z tym paseczkiem: bomba! Na ostatnim zdjęciu chyba torebka Reserved. Jestem głupia że ostatnio jej nie kupiłam, były czerwone na przecenie po 20zł :/ Ehhh...jak zwykle bardzo ładnie
Stary 2007-03-18, 09:21   #2496
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Oj widzisz, u nas wisi jeszcze kilka zielonych. Pewnie pojawią się jeszcze .
Dzisiaj wybrałam się po trenczo/sukienkę z H&M, ale ani jednej nie było. Mam nadzieję, że dorwę ją jeszcze w poniedziałek w Krakowie.
Zaglądaj do Cubusa, polecam gorąco. Na prawdę świetne rzeczy mają. Kiedyś ich "konikiem" były dresy welurowe, teraz zdecydowanie podciągneli poziom, idą z biegiem mody.
Jeśli masz dostęp do sklepu Forever18, to zaglądnij, tam są ubrania Jenniffer Tylor. O ile się nie mylę, to bywają też w Colloseum/Coloseum (?).
Dziękuję raz jeszcze za miłe słowa .
Mam nadzieję, że przyjdą z następna dostawą A jak nie, to czeka mnie mała wycieczka po Warszawie w poszukiwaniu jakiejś uchowanej sztuki

Wczoraj pytałam się w H&M o takie tuniki z lekkim marszczeniem w okolicy biustu, wiązane tasiemką na plecach, bo były tylko szare i dowiedziałam się, że mają być jeszcze czarne, zieolone i pomarańczowe więc z tego widać, że skoro nie ma nawet całej kolekcji, to muszą być jeszcze jakieś dostawy

Jeśli chodzi o tą ciemno bęzową/jasno brązową trenczo-sukienkę, to u nas one wogóle nie schodzą W ilu byłam H&M wszędzie ich pełna rozmiarówka więc mam nadzieję, że też uda Ci się ją nabyć, jeśli nie, to służę pomocą

W Cubusie póki co te sweterko-tuniki wpadły mi w oko, sprawię sobie jeden na pewno Były jeszcze całkiem ładne grzyby i tuniki więc ogólnie bardzo pozytywne zaskoczenie. Ja pamiętam jeszcze Cubusa z czasów, kiedy byłam małą dziewczynką i mama kupowała mi tam jakieś bluzeczki i właśnie takie bluzy dresowe z kapturem tak do chodzenia po domu i ogrodzie

O Forever18 jeszcze nie słyszałam, ale będe musiała się zaiteresować.
Dziękuję bardzo za wskazówkę

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 10:36   #2497
side85
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj pytałam się w H&M o takie tuniki z lekkim marszczeniem w okolicy biustu, wiązane tasiemką na plecach, bo były tylko szare i dowiedziałam się, że mają być jeszcze czarne, zieolone i pomarańczowe więc z tego widać, że skoro nie ma nawet całej kolekcji, to muszą być jeszcze jakieś dostawy
Nie wiem jak to wygląda u nas dokładnie, ale pamiętam jaki kiedyś pytałam jedną kobietę w Stanach o dostawy, to powiedziała mi że mają odgórny jakby nakaz wprowadzania jednego nowego produktu każdego dnia. Kolekcja wchodzi co jakiś krótki okres czasu a dokładniej jej częśc, a oprócz tego dochodzą jakieś drobne rzeczy codziennie.
H&M chyba działa na zasadach franchisingu więc powinno to mniej więcej tak samo wyglądać. Oczywiście pewnie też jakoś ma się to do tego, że są duże H&My i malutkie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 10:51   #2498
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 15monika15 Pokaż wiadomość
anies
Miałabym ochotę wkraść się do Twojej szafy i podebrać Twoje ciuchy bo są rewelacyjne Gdzie Ty się dziewczyno uchowałaś że tak wspaniale się ubierasz? :P
Zapraszam . Dzięki za miłe słowa.

Cytat:
Anies: ja też nieznoszę Terranovy, ale mamy w centrum Gliwic Outlet i nieraz po prostu wejdę poszperać, bo można kupić jakiś ciuch za bezcen, najwyżej rozwali się po jednym praniu Ale paski zauważyłam w Katowicach, są przepiękne
Zaglądnę przy okazji.
Mam rurki z Terranovy i nawet jeszcze prane nie były, a już się rozwalają

Cytat:
Mam nadzieję, że przyjdą z następna dostawą A jak nie, to czeka mnie mała wycieczka po Warszawie w poszukiwaniu jakiejś uchowanej sztuki

Jeśli chodzi o tą ciemno bęzową/jasno brązową trenczo-sukienkę, to u nas one wogóle nie schodzą W ilu byłam H&M wszędzie ich pełna rozmiarówka więc mam nadzieję, że też uda Ci się ją nabyć, jeśli nie, to służę pomocą

W Cubusie póki co te sweterko-tuniki wpadły mi w oko, sprawię sobie jeden na pewno Były jeszcze całkiem ładne grzyby i tuniki więc ogólnie bardzo pozytywne zaskoczenie. Ja pamiętam jeszcze Cubusa z czasów, kiedy byłam małą dziewczynką i mama kupowała mi tam jakieś bluzeczki i właśnie takie bluzy dresowe z kapturem tak do chodzenia po domu i ogrodzie

O Forever18 jeszcze nie słyszałam, ale będe musiała się zaiteresować.
Dziękuję bardzo za wskazówkę
W H&M dostawy są raz w tygodniu, w Krakowie przypada na czwartek. Dlatego dobrze jest iść w czwartek wieczorem na zakupy, bo jeszcze jest w czym wybrać.

Eh w Krakowie wszystko schodzi, podejrzewam, że to fenomen Galerii Krakowskiej, bo w Kazimierzu towar jeszcze leeeeży, a w Krakowskiej zostało po nim tylko wspomnienie.
Mam nadzieję, że w jutro dorwę tą trenczo/sukienkę w Kazimierzu.
Stary 2007-03-18, 11:24   #2499
Milky_quartz
Zadomowienie

Cześć! Przełamałam się i kupiłam rurki. Mam nadzieję, że nie wyglądam w nich jak szczypior Wklejam zestawy z nimi

1. z koszulą, koralami i różowymi balerinkami
2. zamiast korali różowy sweterek.
3. z białą tuniką i czarnymi balerinkami. + zbliżenie tuniki
4. to samo tylko z czarnym sweterkiem kopertowym
5. z czarną bluzeczką, skarpetkami w grochy i balerinkami.
6. na imprezę - tunika w paski i balerinki
7. na chłodniejsze dni - kurtka kremowa i czarne czółenka
8. to samo, tylko z szalikiem
9. kozaki, biała koszulka i brązowy t-shirt
10. różowa bluzka, czarny sweterek i balerinki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg r1.JPG (24,8 KB, 182 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r2.JPG (18,9 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r3.JPG (22,5 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r3z.JPG (28,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r4.JPG (18,6 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r5.JPG (18,8 KB, 152 załadowań)
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 11:26   #2500
Milky_quartz
Zadomowienie

reszta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg r5z.JPG (30,0 KB, 139 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r6.JPG (24,5 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r7.JPG (30,6 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r7z.JPG (23,0 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r8.JPG (20,8 KB, 178 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r9.JPG (20,2 KB, 114 załadowań)
Stary 2007-03-18, 11:38   #2501
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milky_quartz Pokaż wiadomość
Cześć! Przełamałam się i kupiłam rurki. Mam nadzieję, że nie wyglądam w nich jak szczypior
Z taką figurą? Wyglądasz po prostu bosko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 11:55   #2502
A_K
Raczkowanie

GG do A_K

ungia bardzo ładnie prosto i elegancko podoba mi sie

Caffi najbardziej mi sie podoba ostatni z czarnym bolerkiem? reszta też ok

CzarnyElf najbardziej mi się podoba z czrnymi bluzeczkami i turkusowym paskiem- świetne bolerko tez fajne

martusieńka bardziej mi przypadła do gustu sukienka w wersji pierwszej z czerwona bluzeczką, mam nadzieje, że jak cieplej bedzie to jakieś czółenka/ balerinki będą ładna sukieneczka tak w ogóle

nafie fajnie wyglądasz

doooorcia
ale u Ciebie wiosennie ładnie, ładnie, podoba się mi

kociołek ale Ty to masz butów, zazdroszcze bardzo podobają mi się Twoje zestawiki w pierwszym tylko odrobinę za czarno a buciki fajne z paseczkiem na kostce biała bluzeczka rewelacja!

Milky_quartz
fajne zestawiki, dobrze wyglądasz we wszystkich! Troche średnio mi przypadł jedynie do gustu z różowym sweterkiem i koszulą reszta świetnie

Ja wklejam swoje dwa, jeden sie nie chce zaladowac... ech pozn9iej spprobuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.jpg (100,3 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.jpg (116,2 KB, 138 załadowań)
A_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:24   #2503
Milky_quartz
Zadomowienie

Cytat:
Z taką figurą? Wyglądasz po prostu bosko

ojej naprawdę miło mi się zrobiło.. ale pamiętaj że to tylko zdjęcia , zawsze się wygląda nieco korzystniej niż w rzeczywistości.

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość
ungia bardzo ładnie prosto i elegancko podoba mi sie
Milky_quartz fajne zestawiki, dobrze wyglądasz we wszystkich! Troche średnio mi przypadł jedynie do gustu z różowym sweterkiem i koszulą reszta świetnie

dzięki za opinię fajna kamizelka i kolor sweterka
Stary 2007-03-18, 12:31   #2504
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Milky_quartz fajne zestawiki

A_K dziekuje, a Twoja kamizeleczka jest sliczna

a tak bylam ubrana wczoraj na wyjsciu z kumpelami

czarny golf z bufkami H&M i bolerko MKOne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0082.JPG (113,6 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0084.JPG (83,3 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw1.jpg (81,0 KB, 135 załadowań)

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:36   #2505
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

dorkaaa: bardzo ładny zestawik, na sportowo, z modnym longiem i opaseczka w kolorze bluzy...ślicznie, wnosisz dużo świeżości i delikatności do swoich zestawów i nie porzucaj tego, nic gorszego niż gdy młodziutkie śliczne dziewczynki jak ty zakładają rzeczy które śmiało mogłyby zacząć nosić za kilka lat...
dziekuje za miłe słowa. fakt, bardzo lubie ubierać sie sportowo, choć czasem mieszam ten styl ze stylem klasycznym. lubie różnorodne kolory, najlepiej jakieś wesołe, bo kiedy rano patrzę w lustro, to poprawia mi się humor.

Cytat:
Cześć! Przełamałam się i kupiłam rurki. Mam nadzieję, że nie wyglądam w nich jak szczypior Wklejam zestawy z nimi

1. z koszulą, koralami i różowymi balerinkami
2. zamiast korali różowy sweterek.
3. z białą tuniką i czarnymi balerinkami. + zbliżenie tuniki
4. to samo tylko z czarnym sweterkiem kopertowym
5. z czarną bluzeczką, skarpetkami w grochy i balerinkami.
6. na imprezę - tunika w paski i balerinki
7. na chłodniejsze dni - kurtka kremowa i czarne czółenka
8. to samo, tylko z szalikiem
9. kozaki, biała koszulka i brązowy t-shirt
10. różowa bluzka, czarny sweterek i balerinki.
dziwię się, że dopiero teraz kupiłaś rurki - przecież masz figurę wprost do nich stworzoną. zazdroszczę. zestawy ładniutki, jedynie nie przypadł mi do gustu numer 3

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość

doooorcia
ale u Ciebie wiosennie ładnie, ładnie, podoba się mi

no wiosennie, jak za oknem (choć dziś u mnie leje od rana)
twoje zestawy obydwa ładne, i ładna dziewczyna

Nafie - bardzo mi się podoba, uwielbiam łaczenie niebieskiego z czernią

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 12:51   #2506
praline
Zakorzenienie

Cytat:
reszta
super balerinki! zdradź proszę gdzie je kupiłaś i za ile...ja ciągle szukam zwykłych czarnych i nie mogę trafić! Albo są za szerokie w stopie, albo wyglądem odbiegają od tych w mojej głowie
A co do rur- noś smiało! pasują do Twojej figurki !

nafie
cudowny golf z h&m z bufkami....prosty i z klasą! Przydałby mi się taki w szafie! Oddaj
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:58   #2507
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
ojej naprawdę miło mi się zrobiło.. ale pamiętaj że to tylko zdjęcia , zawsze się wygląda nieco korzystniej niż w rzeczywistości.
Mnie natomiast zawsze wydaje się, że aparat mnie pogrubia

Stary 2007-03-18, 13:33   #2508
Milky_quartz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość

dziękuję Twój też mi się bardzo podoba, bluzeczka z bufkami jest urocza.

Cytat:
Napisane przez dorkaaa Pokaż wiadomość
dziwię się, że dopiero teraz kupiłaś rurki - przecież masz figurę wprost do nich stworzoną. zazdroszczę. zestawy ładniutki, jedynie nie przypadł mi do gustu numer 3
dziękuję bardzo .. rurki planowałam kupić juz dawno, ale jakoś nigdy nie mogłam znaleźć odpowiednich, szczególnie cenowo Ale tak naprawdę dopiero jak w nich trochę pochodziłam po domku zaczęłam się przekonywać, że nie wyglądam dziwnie.

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
super balerinki! zdradź proszę gdzie je kupiłaś i za ile...ja ciągle szukam zwykłych czarnych i nie mogę trafić! Albo są za szerokie w stopie, albo wyglądem odbiegają od tych w mojej głowie
A co do rur- noś smiało! pasują do Twojej figurki !

nafie
cudowny golf z h&m z bufkami....prosty i z klasą! Przydałby mi się taki w szafie! Oddaj
dziękuję miałam ten sam problem co Ty, w końcu trafiłam na te wymarzone buty w zwykłym sklepie na poznańskim deptaku, kosztowały 29,90. W ogóle jest tam mnóstwo tanich i ładnych butów, które na allegro sprzedaje się 2 razy drożej

Cytat:
Mnie natomiast zawsze wydaje się, że aparat mnie pogrubia
może właśnie w tym sęk, bo ja uważam siebie za osobę za szczupłą i dlatego na zdjęciu wyglądam trochę lepiej.
Stary 2007-03-18, 13:47   #2509
kociolek
Rozeznanie

Olifkka, bluzka była na wage – zaplacilam cale 40gr (dziwie się, ze jej nikt nie chciał – firma tez niezla C&A)

Evelyna, ja i butki bardzo dziękujemy

Anies, dziekuje slicznie. udalo ci się kupic te legginsy? vide grzyba z hm-u, to szczerze polecam. nie dosc, ze to był mój pierwszy grzybowy zakup i czuje do niego sentyment, to dodatkowo nie jest taki gruby jak większość muchomorow, które nadaja się generalnie na kurtki – mysle, ze nada się na cieplejsze dni. aha, te trenczosukienki tez u nas wisza na wieszakach w hm-ie - jedna wystawiona na displayu, ale jakos dziwnie wyglada

Sarahmoon (ha, z ta figura to jeszcze zobaczymy – po przeprowadzce na ‘swoje’ troche mi już przybylo tu i owdzie), ungia, Nasteczka (jak tam twoja czupryna ) rowniez dziekuje

Side85, ta torebka rzeczywiście jest z reserved i kosztowala mnie 12.5zl (tj i druga czerwona, która kupiłam). PS u nas można jeszcze je dostac

Milky, w rurkach wygladasz swietnie

A_K, dziekuje slicznie. butow mam duzo, ku rozpaczy TZ-ta (niedługo swoje będzie musial wynieść do piwnicy, żeby zrobic dla moich miejsce). pierwszy zestaw jest caly czarny, może rzecywiscie przydalyby się jakies inne dodatki. heh, może to pozostalosci po czasach, kiedy bylam ortodoksyjna metalowa
Podoba mi się zestaw z koralami, bardzo lubie kamizelkiJ

nafie, golf rewelacja (za jaka cene, jesli można spytac?), bolerko w moim ukochanym kolorze, wygladasz bardzo kobieco

kociolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 14:00   #2510
Kawuśka
Zadomowienie

witam po przerwie
wrzucam jeden zestaw z myślą o lecie
a drugi dziesiejszy - w płaszczu i bez.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050943.JPG (47,8 KB, 289 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050944.JPG (79,4 KB, 258 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050955.JPG (38,3 KB, 268 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050956.JPG (39,1 KB, 279 załadowań)
Kawuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:07   #2511
Coco trini
Raczkowanie

Witampo raz pierszy na MSDPP II o to moj skromy debiut
Mile widziana każda krytyka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5509.JPG (114,3 KB, 333 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4928.JPG (112,9 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4938.JPG (117,8 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5494.JPG (83,8 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5510.JPG (104,5 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4935.JPG (121,4 KB, 218 załadowań)

Dziękuje za każda pomoc
Coco trini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:11   #2512
Coco trini
Raczkowanie

i jeszcze toche...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5516.JPG (66,4 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5520.JPG (76,8 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5515.JPG (73,7 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5513.JPG (77,3 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5511.JPG (95,9 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5522.JPG (103,8 KB, 172 załadowań)

Dziękuje za każda pomoc
Coco trini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:17   #2513
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kawuśka Pokaż wiadomość
witam po przerwie
wrzucam jeden zestaw z myślą o lecie
a drugi dziesiejszy - w płaszczu i bez.
kawuśko, dawno cię tu nie widzialam
zestawy cudne jak dla mnie, podoba mi sie najbardziej ten z sukieneczka, w drugiej kolejnosci ten ze spódniczka i pasiakiem.

Cytat:
Napisane przez Coco trini Pokaż wiadomość
Cytat:
i jeszcze toche...
ładny debiucik, masz fajną figurę i fajny styl, jedynie nie podoba mi sie http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1174226331 bo jakas gryza mi się te kozaczki z takim letnim zestawem

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 14:20   #2514
Kawuśka
Zadomowienie

dziękuję dorka miałam problemy z netem dlatego mnie nie było.
Pozdrawiam!
Kawuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:25   #2515
maff
Raczkowanie

milky - ja chce twoje czarne balerinki (( super wygladasz w rurach!
maff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:33   #2516
hathayoga
perfumove love

Milky_quartz, przepiękna ta jasna kurteczka

Kawuśka, cudny płaszczyk

Coco trini, najbardziej urzekł mnie zestaw drugi - elegancki, ale taki na co dzień. Świetne spodnie, ogólnie - bardzo oryginalnie

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:17   #2517
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

dorkaaa, praline, Milky_quartz - dziekuje

kociolek
- golfik wyhaczylam kiedys w lumpku, byl jeszcze z metkami dziekuje za komentarzyk

kawuśka - kazdy zestaw bomba ale ta sukienka mnie rozwalila

coco trini: wszystkie zestawiki b. ladne, ale ta bluzeczka czerwona w kropeczki mnie urzekla po prostu!

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 15:34   #2518
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Sliczna koszulka w groszki i biała torba, skąd??

Milky_quartz Wszystkie bardzo ładne, a rurki idealnie pasują Gdzie kupiłaś tą białą/kremową kurtkę? jest świetna !

Kawuśka ten pierwszy jest idealny, świetny, sweterek w paseczki również bardzo ładny.

Kociolek nie jestem łysa
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:50   #2519
side85
Zakorzenienie

Milky_quartz: podoba mi się bardzo zestaw nr 3 z białą tuniko- koszulką ale zdejmij koniecznie te białe skarpetki :P Bardzo ładnie, tylko skarpetom mówimy NIE do takich butków Z białym kubraczkiem też słodko

A_K: kocham kamizelki i zawsze to mówię, więc żadna nowość że podoba mi się twoja Załóż do niej koniecznie długi long W drugim zestawie fajna szara torba

nafie: bardzo fajne dziargane bolerko. Lubię takie rzeczy. Choć niebieskiego praktycznie nie noszę, to mi się bardzo podoba.

Kawuśka: oj Kawuśka, lubię twoje zestawy a perełki kocham, więc to jest to! Bardzo letnia sukieneczka, ale nic to, bo na MSD jest zawsze lato Bardzo podoba mi się twój styl i spódnica plisowanka to coś co także posiadam w swojej szafie, bo każda kobieta powinna

Coco trini: masz bardzo piękną białą torbę z różyczką i śliczną koszulkę w groszki ! Witamy w wątku
Stary 2007-03-18, 16:56   #2520
deska123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość

Świetne zestawy

Cytat:
Cytat:
i jeszcze toche...
Śliczne Fajne zestawy, prawie wszystkie mi się podobają.

21.08.09 - zdane prawko.
deska123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości