Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 13:48   #4141
Kinia_Sw
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Nie, byłam niegrzeczna, jak zawsze
Muahahahahaha!!! (szatański śmiech)
Zycie ekscytującego ciągu dalszego

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Prowizorka https://docs.google.com/spreadsheet/...aRlBFVlE#gid=0

Później dopiszę formuły, żeby bmi samo się liczyło. Jakie parametry mam jeszcze wpisać? No i termin ważenia, mierzenia y się przydał, będzie się kolumny przesuwać w prawo, żeby te najświeższe były najwcześniej.
Fajne to muszę się zmierzyć i uaktualnić ale to już jutro
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:52   #4142
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ogolnie to dopiszę. Ja mierzę - łydka, udo, biodra, pępek, pod biustem, biust i ramię.

Możemy ustalić, że będziemy wrzucać dane w poniedziałki. Wieczorkiem posiedzę i podrasuję tabelkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:56   #4143
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:

Później dopiszę formuły, żeby bmi samo się liczyło. Jakie parametry mam jeszcze wpisać? No i termin ważenia, mierzenia y się przydał, będzie się kolumny przesuwać w prawo, żeby te najświeższe były najwcześniej.
Bosko jesteś cudna a co do tego jakie pomiary im więcej tym lepiej najwyżej będziemy się solidniej mierzyć lub opuszczać jakieś wymiary. Ja mierze brzuch (na pępku), łydka, udo, biodra, talia, przedramię (hehe tylko ciągle w innym miejscu) - i jestem gotowa na modyfikacje

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:02   #4144
Beatagr3
Zadomowienie

Hej Wszystkim!

U mnie dzisiaj słońce wyszło w końcu i śnieg się topi Z wątkiem jestem na bieżąco (a trochę nadrabiania miałam, bo piszecie jak szalone ) i uważam, że pomysł z tabelką jest dobry, ale zostało jeszcze trochę czasu, żeby o tym pomyśleć.

Nie mam czasu cytować i komentować, więc na razie tego robić nie będę.

I mam złą wiadomość - muszę przerwać dietę, w sensie ograniczenie kalorii (bo zdrowa żywność to zawsze i wszędzie ). Byłam ostatnio u lekarza odnośnie pompy insulinowej i mi dietetyczka tam wyliczyła zapotrzebowanie itp., no i na czas przystosowania do pompy nie mogę się za bardzo odchudzać (chociaż dietetyczka zapotrzebowanie i tak trochę zmniejszyła, bo ogólnie schudnąć by się przydało). Jak już wszystko obczaję to zacznę odchudzanie na nowo, mam nadzieję, że będzie mi łatwiej. Ale wagi nie będzie sensu na razie meldować bo się chyba nie zmieni - ostatnio trzyma się w okolicach 75,5 kg.

Ale wątku nie opuszczam, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
Jutro mam drugie szkolenie pompowe na temat żywienia, więc jakbym się czegoś ciekawego dowiedziała to napiszę

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Scio fajna tabelka, myślę, że takie rozwiązanie będzie najlepsze
Stary 2013-02-24, 14:04   #4145
nadalka
Zakorzenienie

Scio super tabelka i akurat te wymiary które mierze
Stary 2013-02-24, 14:25   #4146
MonaN_
Raczkowanie

Fajna tabela, mam tylko mały problem z nazewnictwem (definicyjny), dla mnie zawsze talia to było najwęższe miejsce na brzuchu (tak się składa, że przypada ono akurat na wysokości pępka), czy mam złą definicję, czy też to jest kwestia mojej figury?
PS. Nie przejrzałam całego wątku, więc chciałabym zadać pytanie- czy przy odchudzaniu korzystacie z jakiś pomocy? Np. kremy wyszczuplające, suplementy typu chrom, cla, fatburnery? Czy polecacie jakieś kremy na ujędrnienie skóry, bo zaczyna być "luźna"
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:29   #4147
sss7
Zadomowienie

Hej laski,
Melduje sie obolala i wazaca juz ze 2kg wiecej na luzie. Wczoraj sie okropnie skrzywdzilam. Poszlam do kolezanki na befora. Wypilysmy kilka drinkow na cytrynowce, zglodnialysmy i zamowilysmy kebaba majac swiadomnosc, ze za godzine z pelnym zoladkiem bedziemy wychodzily do klubu. Nie wiem dlaczego sobie to zrobila, bo zazwyczaj kebab u nas zakanczal wyjscie, a nie rozpoczynal. Caly czas mi sie w klubie odbijalo kebabem i czosnkowym sosem. Juz nie mowiac ze byl przeogromny. Przy polowie juz nie moglam, ale przeciez nie przezylabym gdybym wyrzucila go do smietnika. Od razu znajomych informowalysmy, ze zjadlysmy kebaba i bedziemy wam huhac.
Poza tym nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w klubie, ale troszke czasu minelo noi ostatnio to bylo 10kg mniej.... i tanczylo sie lepiej. Jakos mozna bylo sie wyluzowac. Tym razem caly czas myslalam jak wygladam, jaka jestem gruba, jak tancze, jak sie sadlo wylewa, ze zaraz rozporek sie na bebechu rozsunie. Potem sie jakos bardziej wyluzowalam, ale mimo wszystko to nie bylo tak jak kiedys.... Poza tym brakowalo mi TZ, kiedys jak sie bylo singielka to sie szalalo, a teraz jako tak dziwnie. Moze poprostu sie starzeje. towarzystwo tez spiete. kiedys luz i beztroska a teraz patrzeni na telefon czy tesciowa nie dzwoni, ze mleko sie dla dziecka skonczlo...

Z tym nowym watkiem, to bedzie jak bedzie. Jak bedzie tabelka to cudownie, jak nie bedzie to tez OK, wazne ze cz II watku w ogole jest w perspektywie

Furry fajna ta Marika - nigdy tego wczesniej nie slyszalam, ale fajne - pozytywne i chilloutowe

Edytowane przez sss7
Czas edycji: 2013-02-24 o 14:46
sss7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:51   #4148
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MonaN_ Pokaż wiadomość
Fajna tabela, mam tylko mały problem z nazewnictwem (definicyjny), dla mnie zawsze talia to było najwęższe miejsce na brzuchu (tak się składa, że przypada ono akurat na wysokości pępka), czy mam złą definicję, czy też to jest kwestia mojej figury?
PS. Nie przejrzałam całego wątku, więc chciałabym zadać pytanie- czy przy odchudzaniu korzystacie z jakiś pomocy? Np. kremy wyszczuplające, suplementy typu chrom, cla, fatburnery? Czy polecacie jakieś kremy na ujędrnienie skóry, bo zaczyna być "luźna"
Talia to wcięcie z obu stron ciała pod linią biustu gdzieś tak do końca żeber właściwie trochę niżej
Kremów i balsamów dziewczyny używają (ja używam zwykłych kosmetyków - nie bardzo przemawiają do mnie te ujędrniające itp.) co do suplementów to chyba nie bardzo - czasami się zdarza - ja biorę witaminy na włosy, skórę i paznokcie - nie związane z dietą

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
Hej laski,
Melduje sie obolala i wazaca juz ze 2kg wiecej na luzie. Wczoraj sie okropnie skrzywdzilam. Poszlam do kolezanki na befora. Wypilysmy kilka drinkow na cytrynowce, zglodnialysmy i zamowilysmy kebaba majac swiadomnosc, ze za godzine z pelnym zoladkiem bedziemy wychodzily do klubu. Nie wiem dlaczego sobie to zrobila, bo zazwyczaj kebab u nas zakanczal wyjscie, a nie rozpoczynal. Caly czas mi sie w klubie odbijalo kebabem i czosnkowym sosem. Juz nie mowiac ze byl przeogromny. Przy polowie juz nie moglam, ale przeciez nie przezylabym gdybym wyrzucila go do smietnika. Od razu znajomych informowalysmy, ze zjadlysmy kebaba i bedziemy wam huhac.
Poza tym nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w klubie, ale troszke czasu minelo noi ostatnio to bylo 10kg.... i tanczylo sie lepiej. jakos mozna bylo sie wyluzowac. Tym razem caly czas myslalam jak wygladam, jaka jestem gruba, jak tancze, jak sie sadlo wylewa, ze zaraz rozporek sie na bebechu rozsunie. Potem sie jakos bardziej wyluzowalam, ale mimo wszystko to nie bylo tak jak kiedys.... Poza tym brakowalo mi TZ, kiedys jak sie bylo singielka to sie szalalo, a teraz jako tak dziwnie. Moze poprostu sie starzeje. towarzystwo tez spiete. kiedys luz i beztroska a teraz patrzeni na telefon czy tesciowa nie dzwoni, ze mleko sie dla dziecka skonczlo...

Z tym nowym watkiem, to bedzie jak bedzie. Jak bedzie tabelka to cudownie, jak nie bedzie to tez OK, wazne ze cz II watku w ogole jest w perspektywie

Furry fajna ta Marika - nigdy tego wczesniej nie slyszalam, ale fajne - pozytywne i chilloutowe
Ja też tak dziadzieje kiedyś była zabawa i jeszcze raz zabawa a teraz nawet nie chce mi się chodzić do klubów a jak już pójdę to mało lub wcale się nie bawię bo mam takie same myśli o wyglądzie. Co do jedzenia ja też mam ten okropny nawyk, że już nie mogę ale przecież nie wyrzucę - więc jem a później mi wręcz nie dobrze...

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Kwiatuszku, Anuszko i Furry jest cud K. wlazł na strych sprzątać zgadnijcie co znalazł? Nowiutkiego ani razu nie użytego robota kuchennego - w tym sokowirówkę Mówiłam już, że moja mama jest dziwna? Więc gadałam z nią wczoraj o tym oczyszczaniu i że potrzebuje takiego sprzętu i jak będę przy kasie to kupię - ona na to, że no szkoda, że w domu nie ma ale nikt takich rzeczy tu nie używa itd. Okazało się, że ów robot ma 21 lat! I jest prezentem ślubnym rodziców a mama go wyniosła, bo po co jej to i zapomniała o nim...

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 14:51   #4149
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

jestem pod wrażeniem
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:56   #4150
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
Hej laski,
Poza tym nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w klubie, ale troszke czasu minelo noi ostatnio to bylo 10kg mniej.... i tanczylo sie lepiej. Jakos mozna bylo sie wyluzowac. Tym razem caly czas myslalam jak wygladam, jaka jestem gruba, jak tancze, jak sie sadlo wylewa, ze zaraz rozporek sie na bebechu rozsunie. Potem sie jakos bardziej wyluzowalam, ale mimo wszystko to nie bylo tak jak kiedys.... Poza tym brakowalo mi TZ, kiedys jak sie bylo singielka to sie szalalo, a teraz jako tak dziwnie. Moze poprostu sie starzeje. towarzystwo tez spiete. kiedys luz i beztroska a teraz patrzeni na telefon czy tesciowa nie dzwoni, ze mleko sie dla dziecka skonczlo...

Wydaje mi się ze starość nas dopada mi tez się nie chce chodzić już po klubach tak jak kiedyś....Jak byliśmy na sylwestra klubie to tak średnio mi się podobało ... chyba już wole takie przyjęcia typu domówki itp.... już się nie mogę doczekać parapetówki w naszym domu w pl ale to chyba za 2 lata dopiero na taka imprezkę mam mega ochotę tak wiec do tego czasu muszę być slim......

Ja tez wczoraj zgrzeszyłam zjadając hamburgera z MC ale potem mi było bardzo nie dobrze i bolał mnie brzuch....

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez

[/COLOR
Kwiatuszku, Anuszko i Furry jest cud K. wlazł na strych sprzątać zgadnijcie co znalazł? Nowiutkiego ani razu nie użytego robota kuchennego - w tym sokowirówkę Mówiłam już, że moja mama jest dziwna? Więc gadałam z nią wczoraj o tym oczyszczaniu i że potrzebuje takiego sprzętu i jak będę przy kasie to kupię - ona na to, że no szkoda, że w domu nie ma ale nikt takich rzeczy tu nie używa itd. Okazało się, że ów robot ma 21 lat! I jest prezentem ślubnym rodziców a mama go wyniosła, bo po co jej to i zapomniała o nim...

Super będziesz miała na czym sok wycisnąć ... kurcze chciała by spróbować tej diety oczyszczającej ale nie wiem czy wytrzymam .... a wy zaczynacie od jutra na 100%??
Stary 2013-02-24, 15:02   #4151
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość

jakie to cuda można na strych u znaleźć - chyba muszę iść na swój pogrzebać
swoją drogą te stare - są najlepsze

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość

Super będziesz miała na czym sok wycisnąć ... kurcze chciała by spróbować tej diety oczyszczającej ale nie wiem czy wytrzymam .... a wy zaczynacie od jutra na 100%??
no.....ja się przymieżam na 101 % dawaj razem z nami- spróbujemy- w końcu to tylko 3 dni

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
I jak tam? Będzie chleb z tego pieca? Duży piec ma?
Suuper, że fajnie spędziłaś czas kobietko
monia wszystko byś chciala wiedzieć
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-24, 15:05   #4152
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Wydaje mi się ze starość nas dopada mi tez się nie chce chodzić już po klubach tak jak kiedyś....Jak byliśmy na sylwestra klubie to tak średnio mi się podobało ... chyba już wole takie przyjęcia typu domówki itp.... już się nie mogę doczekać parapetówki w naszym domu w pl ale to chyba za 2 lata dopiero na taka imprezkę mam mega ochotę tak wiec do tego czasu muszę być slim......

Ja tez wczoraj zgrzeszyłam zjadając hamburgera z MC ale potem mi było bardzo nie dobrze i bolał mnie brzuch....

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Sądzę, że dzień pierwszy może być ciężki później z górki - po za tym ciągle się je i pije więc na pewno będzie łatwiej niż o samej wodzie sądzę, że jutro mogę zacząć później dopiero za tydzień w poniedziałek by mi pasowało...

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 15:13   #4153
nadalka
Zakorzenienie

Mona ja mam pępek niżej niż talie. Z kremów to zwykły balsam lub na rozstępy. A z suplementów to chyba zacznę brać błonnik z ananasem, detocell i coś na avo.
Stary 2013-02-24, 15:15   #4154
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

podoklejalam tam trochę nie gniewasz się prawda.....a mogę ją jeszcze pokolorować ? - jakoś mnie kusi
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-24, 15:36   #4155
Kinia_Sw
Zadomowienie

kwiatuszek i niuania ok daje z wami od jutra o tym piszecie tak ??

Oczyszczenie kefirem
Pierwszy dzień: wypić 2,5 litra kefiru w 6 dozach wraz z sucharkami z
czarnego pieczywa (nie spoŜywać Ŝadnych posiłków).
Drugi dzień: wypić 1,5 do 2 litrów soku z jabłek w 6 dozach wraz z
sucharkami z czarnego pieczywa.
Sok powinien być świeŜo przygotowany, jabłka powinny być słodkie (nie
spoŜywać Ŝadnych posiłków).
Trzeci dzień: W ciągu dnia jeść tylko sałatki z gotowanych warzyw
(buraki, marchew, ziemniaki, moŜna dodać kiszone ogórki, kiszoną
kapustę, cebulę, olej roślinny, wraz z sucharkami z czarnego pieczywa).
Stosować dwa razy w miesiącu.

Tylko powiedzcie mi czy zamiast kefiru może być jogurt naturalny ?? a chlebek mam jakiś taki z nasionami brązowy to wrzucę go do tostera może taki być ?? nie mogę tutaj w uk znaleźć czarnego chelbka

Edytowane przez Kinia_Sw
Czas edycji: 2013-02-24 o 15:38
Stary 2013-02-24, 15:53   #4156
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Mona ja mam pępek niżej niż talie. Z kremów to zwykły balsam lub na rozstępy. A z suplementów to chyba zacznę brać błonnik z ananasem, detocell i coś na avo.
Mi błonnik jakoś nic nie dawał, jeśli chodzi o wypełnianie żołądka, od razu robiłam się głodna. Oczywiście jem owsiankę i inne produkty z błonnikiem, ale nie wierzę, że coś mi on da, poza podkręceniem przemiany materii. Trzy lata temu ładnie schudłam na bioCla, niestety po roku nastąpił efekt jojo. U mnie pępek przypada jakieś 2-3cm pod najwęższym miejscem, dlatego napisałam, że przypada na tej wysokości.
Stary 2013-02-24, 16:07   #4157
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi błonnik jakoś nic nie dawał, jeśli chodzi o wypełnianie żołądka, od razu robiłam się głodna. Oczywiście jem owsiankę i inne produkty z błonnikiem, ale nie wierzę, że coś mi on da, poza podkręceniem przemiany materii. Trzy lata temu ładnie schudłam na bioCla, niestety po roku nastąpił efekt jojo. U mnie pępek przypada jakieś 2-3cm pod najwęższym miejscem, dlatego napisałam, że przypada na tej wysokości.
Ja właśnie chcę na przemianę materii bo z głodem mam małe problemy

A do tej tabelki możemy same wpisywać bo widzę że można edytować
Stary 2013-02-24, 16:17   #4158
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ja właśnie chcę na przemianę materii bo z głodem mam małe problemy

A do tej tabelki możemy same wpisywać bo widzę że można edytować
Tak, ja sama się wpisałam. Dane zapisują się automatycznie.
Stary 2013-02-24, 16:29   #4159
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
a mam w innym talie w innym pępek

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
podoklejalam tam trochę nie gniewasz się prawda.....a mogę ją jeszcze pokolorować ? - jakoś mnie kusi
jasne

Wpiszcie się to potem porobię formuły, żeby bmi się zmieniało z każdą zmianą wagi, bez wyliczania.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 17:11   #4160
Joanna XL
Zakorzenienie

No super scio Tylko w tym nowym wątku to wystarczy linka do tego podkleić (tego co typodałaś) ? Jesli pytanie jest głupie to sorry ale jeste antyinformatyczna

Zjadłam zdrowy obiad - łosoś z pieca z kiszona kapusta- i niestety troche winka i kabanosa
ja używam balsamów wyszcuplających - obecnie kolastyna - mega efektów nie widze ... cenymetry spadaja ale co maja nie spadać jak ćwicze dostrzegam lekkie zwiotcznie na brzuchu - mimo smarowaia
Pijam również herbatke - zioło mnicha odchudzające (niezbyt regularnie) ...
Efekty są srednie - spadek wagi jak widać na 3 miesiące to niezbyt duży - ale trzeba przyznać że diete trzymam tylko od czasu do czasu
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 17:13   #4161
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:

Wpiszcie się to potem porobię formuły, żeby bmi się zmieniało z każdą zmianą wagi, bez wyliczania.
dane dodam jutro rano? bo dziś jestem na wyjeździe z mała i nie mam czasu wpisać danych
Stary 2013-02-24, 17:44   #4162
ogolnie
Zakorzenienie

Dziewczyny ja dzięki tej tabelce zauważyłam, że jestem nieproporcjonalna Chyba

Kurde, byłam na spacerze, tak piździ, że szok, łepetynę mi przewiało i teraz w uszach huczy...Masakra, jakbym miała balona w głowie.
Ale mam zdjęcia i zaraz coś wstawię do Klubu.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 18:11   #4163
sagapao
Raczkowanie

wiecie co z tym moim chłopem sie nie da gadać ani dogadać jest on po zawale serca...
i wygląda to tak że nie rozmawiałem albo nic nie odpowiedziałem bo źle się czułemm.....
Chyba sie tu ktoś sam nad sobą rozczula !!
no chelloł to może nie powinnam z nim w ogóle rozmawiać ja już sie nie liczę że żle się czuje no bezsens....
po za tym gdyby nie to że ja sie czasem do niego odzywam to nie ma mi nic do powiedzenia męczy mnie to ciągłe ciągnięcie za język żeby coś czasami powiedział sam od siebie....
A jak sie mi zbiera na żale żeby powiedzieć że coś mi nie pasuje to on mulczy no nie da sie tego opisać już ściana lepiej słucha i też nie odpowiada no masakra.. nie wiem jak z nim rozmawiać
Niedziele nie planuje
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 18:21   #4164
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sagapao Pokaż wiadomość
wiecie co z tym moim chłopem sie nie da gadać ani dogadać jest on po zawale serca...
i wygląda to tak że nie rozmawiałem albo nic nie odpowiedziałem bo źle się czułemm.....
Chyba sie tu ktoś sam nad sobą rozczula !!
no chelloł to może nie powinnam z nim w ogóle rozmawiać ja już sie nie liczę że żle się czuje no bezsens....
po za tym gdyby nie to że ja sie czasem do niego odzywam to nie ma mi nic do powiedzenia męczy mnie to ciągłe ciągnięcie za język żeby coś czasami powiedział sam od siebie....
A jak sie mi zbiera na żale żeby powiedzieć że coś mi nie pasuje to on mulczy no nie da sie tego opisać już ściana lepiej słucha i też nie odpowiada no masakra.. nie wiem jak z nim rozmawiać
Niedziele nie planuje
Tak trochę odnoszę wrażenie jakby Twój mąż był zły na cały świat za to, że źle się czuje Na pewno idzie dotrzeć do takiego kogoś tylko trzeba sposobu...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 18:49   #4165
sagapao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Tak trochę odnoszę wrażenie jakby Twój mąż był zły na cały świat za to, że źle się czuje Na pewno idzie dotrzeć do takiego kogoś tylko trzeba sposobu...
Tak był fajny jak chodził na terapie... Ale widze że teraz ja sie musze na terapie udać bo nie wiem jak jeszcze ratować to wszystko..Na terapii zawsze coś podpowiedzą jak z taką osobą rozmawiać....
Ale na taką terapie żeby iść razem to już go bardzo dawno temu namawiałam i on nie chciał iść....

Teraz na pytanie po co zemną jesteś odpowiada mi nic no właśnie nic ... to cholerne milczenie aż mi sie ryczeć chce..ale jestem twarda nie dam się!!
I jeszcze zamiast rozmawiać ze mną to on wychodzi a potem sie źle czuje bo sie denerwuje i go serce kuje TZW użalanie sie nad sobą....

Chyba sobie nie zdaje sprawy że niszczy małżeństwo tym wszystkim....Może myśli że mi robi na złość i że mi zaraz przejdzie ale ja nie odpuszcze mu tego płazem !! bo niby co to wszystko ma znaczyć takie zachowanie ????? Albo sie z kimś chce być albo nie!!
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
już 16kilo za mną.
Stary 2013-02-24, 20:00   #4166
MonaN_
Raczkowanie

Tak sobie właśnie przeglądam strony o dietach, ćwiczeniach, odchudzaniu, szukając porad, wskazówek itp. I znalazłam takie coś: http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...-kg_37536.html co o tym sądzicie? Prawdopodobne? Trochę nie chce mi się wierzyć. Sama kiedyś próbowałam pić wodę z octem jabłkowym, ale po 3-4 próbach zrezygnowałam ze względu na smak (podobnie też to nie jest zbyt zdrowe). Ogólnie na stronie poradnika jest wiele artykułów, parę naprawdę wartych przejrzenia
Stary 2013-02-24, 20:16   #4167
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Ja tylko na chwilę przykro mi bo bardzo się nakręciłam żeby wystartować jutro z Wami Olu, Anuszko, Furry i Kiniu niestety moje dolegliwości z rana nasiliły się i doszła temperatura jak na złość... Nawet sokowirówka się odnalazła i kefiry kupione... No nic ja wystartuje później - powodzenia i silnej woli kobietki
Uciekam spać, bo okropnie się czuje miłej nocy.

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 20:21   #4168
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę przykro mi bo bardzo się nakręciłam żeby wystartować jutro z Wami Olu, Anuszko, Furry i Kiniu niestety moje dolegliwości z rana nasiliły się i doszła temperatura jak na złość... Nawet sokowirówka się odnalazła i kefiry kupione... No nic ja wystartuje później - powodzenia i silnej woli kobietki
Uciekam spać, bo okropnie się czuje miłej nocy.
dużo zdrówka wracaj do sił ....my ci wszystko opowiemy ci i jak ...a potem na sobie przetestujesz

a tak szczerze to zaczynam się bać jutrzejszego dnia - czy oby dam radę
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-24, 20:33   #4169
sagapao
Raczkowanie

niunia trzymaj sie i zdrowiej nam
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
już 16kilo za mną.
Stary 2013-02-24, 20:59   #4170
Kinia_Sw
Zadomowienie

niunia zdrowiej zdrowiej ;-) dziewczyny a czy podczas tego oczyszczania mozna pic herbate i wode jak myslicie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości