|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
wróciłam
bieg - 6 km w 37 min 38 sekund jedna górka maaaasakryczna, cieplej to i inaczej się biegnie, gorrrąco, a co mówić w lecie
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da się
![]() doszukałam sie w tym jego sms drugiego dna chyba dał mi do zrozumienia że jednak jeszcze mam kilka kg do zrzucenia ![]() agulaaaa
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
Nie odzywam się tu za często, bo trochę stresa mam
![]() No ale muszę się wygadać, bo generalnie nie wierzę w to co widzę. Jako, że nie mam w domu wagi, to po prostu się nie ważę. Ale, ale - mierzę się. I wiecie co? Przez ostatnie 8 dni straciłam 3 cm w 'oponce', prawie 5 w talii i 2 w udach! [w cyckach 0, buu ;(] Ale numer! Tzn, widzę to też trochę wizualnie, bo inaczej leżą na mnie niektóre bluzki, płaszczyk jest trochę luźniejszy itd. Kurde, nie mogę no Wiem, że to pewnie woda itd. no ale od razu człowiek jakoś lepiej się czuję.Do chipsów przestało mnie ciągnąć w ogóle. Czasem wszamię jakieś ciastko, no ale ja generalnie za słodyczami nigdy nie przepadałam. Wypiłam jakieś pół szklanki pepsi w gościnie, ale w ogóle mi nie smakuje teraz, jakiś taki metaliczny posmak ma dla mnie ![]() Przyzwyczaiłam się do naturalnego jogurtu [kiedyś nie mogłam przełknąć nawet łyżki] i warzywek do każdego posiłku - choćby to był tylko ogórek [swoją drogą to zawsze lubiłam podgryzać ogórki, więc jak mam ochotę coś pochrupać to biorę ogórasa ] Jem mniej i częściej. Czuję się lepiej, mam chyba więcej energii niż przedtem i generalnie jakiś lepszy nastrój. Haha, no nie wierzę! Nawet rodzice zauważyli, że mam mniejszy brzuszek
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie to miał na myśli
|
|
|
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Majka Kiepska sytuacja, tym bardziej, że razem pracujecie Twój TŻ wie? Dobrze pamiętam, że on jest bardzo zazdrosny?Przyznaję się do 2 kawałków ciasta Lekki jabłecznik na biszkopcie i kruche orzechowe z masą karpatkową ![]() Częściowo spaliłam to z Jillian przy Shredzie, a za 1,5 godz. spadam na fitness
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4267 | ||
|
Tajka
|
Też mi się tak wydaje.
Bardziej: "Kochana uważaj na siebie proszę"
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4269 | ||
|
Tajka
|
Ja to jednak tak nie potrafię.
Za dużo rzeczy wkoło mnie rozprasza. Ale jak wsiądę na rower, jak chwycę skakankę, pójdę na basen, to jestem w swoim świecie.
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Pomijając to, że czeka mnie jeszcze kupa nauki (matma, gegra, polak) to jakoś humor mnie nie opuszcza, chyba wszystko przez tą piękną pogodę ![]() mindless - ja dopiero zaczynam przygodę z Mel B, narazie ćwiczę brzuch, ale przymierzam się pomału do pośladków, mocno dają popalić? ![]() traxx - za ćwiczeniaagulaaaa - u nas na wf zawsze w maju/czerwcu truchtałyśmy 80 min po lesie, to była istna masakra ![]() magda_lena40 - uwielbiam jabłecznik rangeela - w 8 dni ![]() Dzisiaj chyba podejdę pomału do Ewki i tych jej 6minutówek, a na Top Model porobię dywanowce i Mel
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego zrobiłam taaaakie oczy jak się zmierzyłam
![]() Coś dużo tej wody musiałam mieć w sobie, haha. Chyba, że coś ze mną jest nie tak. Najśmieszniejsze jest to, że moje poprzednie diety nigdy nie dawały takiego efektu. No może jedynie kopenhaska, ale to był killer dla organizmu
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
oj raczej miał
![]() Cytat:
![]() w życiu nigdy to nie ten typ
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale najbardziej taki na kruchym spodzie, z kruszonką
![]() I wszystkie serniki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-03-06 o 18:26 |
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie wiem, czy to w ogóle możliwe, ale dla ciekawości zmierzyłam się dzisiaj - okazało się, że w ciągu tych 5 dni ubył mi 1cm z talii, 2,5 z pępka i 2 z pupy!
Kocham Was, dajecie mi taką motywację, że ojeju A ćwiczenia z dzisiaj: 30 minut Zumby 25 minut Dance Central 2 (5 piosenek) 200 brzuszków po 50 podnoszeń każdej nogi leżąc 40 pompek przy ścianie 70 wspięć na palce Mel B Cool Down
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
magda_lena40 - o na kruchym najlepsze
![]() majka5908 - właśnie doczytałam o co chodzi. I co, dzisiaj jakby nigdy nic ![]() rangeela - ważne, że spada ![]() karolinga - no i pięknie A Dance Central też mam, trzeba wygrzebać tą płytę
See the shadow, it stays beside me In my dreams, it never likes me Oh, it's a long road that I've created I've got it under control So why am I walking? And this I don't know Edytowane przez MrsShout Czas edycji: 2013-03-06 o 18:29 |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana i gratuluje ja się zachowuje normalnie jakby nic nie było, bo naprawde nie wiem jak mam zareagować
|
|
|
#4277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O wiele bardziej wolę sobie potańczyć, niż np. robić w kółko brzuszki Dzięki
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
ale coś mnie brzuch boli, chyba tak mam po surówkach, które kupuje w takiej piekarni, nie wiem co jest grane taki ucisk czuję..
|
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Insanity zrobione
Czeka mnie jeszcze polski i matma bożebożeboże dlatego dobranoc |
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki moje!!!
majka - moje biedne włosy też przeżyły swoje rozjaśnianie, pasemka, różne kolory rudego aż do brązu... Teraz się uspokoiłam i tylko lekko rozjaśniam ![]() heroine86 też od dawna praktycznie żadnych ubrań nie kupuję, po prostu zakupy ubraniowe przestały mnie totalnie cieszyć :/ Kupuję jak już koniecznie muszę ![]() Ale już niedługo ![]() Anielka ciekawa jestem kiecki i za to bieganie już 25 km! wowagulaaaa heroine dobrze mówi :P masz super figure, bardzo kobiecą... małe popraweczki i cud miód i oklaski za bieg ![]() MrsShout za imponującą listę ćwiczeń!tulipan1994 ogarniamy się raz dwa... wiosna zaraz! ![]() mindless za ćwiczonka fanka Mell :Ptraxx jak zwykle szalejesz ![]() karolinga za wszystko ![]() A teraz ja... piękna, wspaniała... znów ćwicząca :P Rozszalałam się i normalnie przestać nie mogłam :P trampolina 15 min, HH 40 min, 30 min taniec z ćwiczeniami, 10 min ćwicz z piłką, rozciąganie.... Ale uwaga .... machnęłam też bieg Dwa razy po 5 minut.... I padałam :PUuuuu ale to ciężka sprawa to bieganie.
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2013-03-06 o 19:16 |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
dla ćwiczących brawa
ja dziś przerwa, bo nie mam czasu i czuję w łydkach jeszcze jak mnie ciągnie zaj.ebisty dzien się szykuje jutro. Ehhhh, ale trzeba to przeżyć, nie ma wyjścia
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
milvunia
za ćwiczonka ja myślałam, że gorzej z moją kondychą, ale orbi pomógł, ale jest bardzo przeciętna, muszę się nabiegać sporo i myślę za jakieś 2 miesiące będzie ok Ty też próbuj: wartoDżo ja teraz matmę ogarniam, a jutro mam kolosa z chemii, polegnę, jak nic... zamiast się uczyć to ja głupotami się zajmowałam
|
|
|
|
#4283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
dzovana - u mnie miała być tylko gegra ale nasza kochana matematyczka dołożyła nam trygonometrię w ramach powtórzenia i na polski Dżuma, ze streszczeniem się męczyłam a co dopiero z książką, jednak romantyzm to dla mnie najlepszy okres jeśli chodzi o książki
![]() milvunia83- dzięki ![]() aaaassss - dzisiaj wszystkie się uczą ![]() karolinga - ja często tańczę do układów ze Star Wars (płyta brata), tempo o wiele szybsze a i same ruchy mi się bardziej podobają 20 min i padam majka5908 - może faktycznie brak reakcji jest najlepszym rozwiązaniem, bynajmniej do czasu aż on sam nie zacznie znowu coś kręcić ![]() Biorę się za matmę
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja ostatnio z chemii uciekłam i nie wiem czego się jutro spodziewać
może tych, którzy zwiali wziąć do kartkówki albo do tablicy (oby nie) Z geografii mam spr- chyba raczej też będę poprawiała ehhh matma kartkówa, właśnie robię zadania domowe jeszcze |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ też ostatnio był i marudny potem był reszte dnia.. ale przynajmniej czekoladki musisz pojeść ![]() Cytat:
Zdumiewające spadki ! Zazdroszczem !Cytat:
O ile coś zostanie ! Cytat:
Ooo.. gdzieś go już widziałam ! Mysle że mieszcze się gdzieś między 25 a 30 % Tsaa.. Nadrobiłam was po części ! Wróciłam na dobre tory ! Ćwiczyłam wczoraj 30 min w domu i godzinke aerobik (ostry) w szkole na fakultetach ! Ja nie wiem co dziewczyny niektóre widzą trudnego w wymachach nóg do góry w pozycji na pieska.. "ćwiczenia nie powinny męczyć a tym bardziej boleć" Teraz zmykam ćwiczyć ! W Klubie uaktualniłam wymiary.. zdjęciami nie bede się chwaliś w tym miesiącu bo w ogóle nie ma efektów więc bez sensu.. Obiecuje że kwietniowe już wstawie ! Zmykam ! Wróce to was nadrobie do końca spamerki moje ! |
|||||
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna ciepło się zrobiło i już wiara na stacji przesiaduje a ja padam
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilkę, dziś zabiegana strasznie jestem:/ Przyznam się, że zjadłam na obiad schabowego z ziemniakami :P Wszystko przez mojego TŻ :P Wróciłam dziś z zajęć o 19 więc on zajął się obiadem i zrobił to co potrafi czyli schabowego No ale jak już mi zrobił a ja tak późno wróciłam to jakoś nie chciało mi się mu marudzić, że to tak niezdrowo.. Czasami w końcu można :P Reszta dnia przepisowo chociaż w biegu bo w środę mam tak do dupy plan zrobiony, że mam zajęcia jedne za drugim bez przerwy :/Jadę jutro do rodziców i wracam w poniedziałek dopiero więc nie będę się odzywać bo nie mają internetu (wiem co za zacofanie xD ale to tylko chwilowe problemy ). A więc zdrowego weekendu dziewczyny i do usłyszenia! Postaram się nie dać przekarmić rodzicom
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się ogarnęłam i dzisiaj:
trening z gwiazdami 12 minut zumby (ale fajne to to )Mel B na brzuch Fat blasting 10 minute workout with Jeanette Jenkins |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

] Jem mniej i częściej. Czuję się lepiej, mam chyba więcej energii niż przedtem i generalnie jakiś lepszy nastrój.
Twój TŻ wie? Dobrze pamiętam, że on jest bardzo zazdrosny?

Kocham Was, dajecie mi taką motywację, że ojeju

jeszcze do tego dzisiaj czeka mnie wizyta u gina, ale to dobrze,bo coś się źle ostatnio ze mną dzieje, np @ miałam jakieś 2 tygodnie temu a od wczoraj mam jakieś dziwne plamienia