Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 08:46   #331
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Jezuuuuu jaka ja nieprzytomna poszlam spac po 3 jakos i o 7:30 pobudka.... Oczywiscie zanim podnioslam to moje ciezkie cielsko to byla juz 8.... Zawiozlam dzieci do przedszkola, ogarnelam chałupe i ide dalej spac oczy mnie szczypia przeokropnie! Aaa jak mnie ladnie wzielo po tym solarium wczorajszym normalnie az w samozachwyt chyba popadne :p dobra ide spac, popoludniu zajrze dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:00   #332
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na zakupach, chciałam kupić torby, buty i co? Torby mi się nie podobały, a buty? Właśnie tak jak piszecie baletki i sandałki a ja chciałam jakieś botki z wyprzedaży nio nic, trzeba będzie sandały kupić na lato. Jedne to mi się tak spodobały że masakra ale 18 euro... teraz dodam zdjęcie te też są fajne ale nie aż tak jak te drugie bo te drugie są podobne ale na szpilce. Które kupić?

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...48579878_n.jpg
Mi się dużo bardziej podobają na szpilce no ale co kto woli , wiadomo że na koturnie będą wygodniejsze , zależy czy dużo zamierzasz w nich śmigać
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Melduję na dziś
40 ścisków agrafką
40 pompek
80 nożyc pionowych
140 nożyc poziomych
100 brzuszków

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No to ja na dzisiaj melduje aerobik i trening z Nike

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ale mnie namawiacie że chyba się skuszę
pewnie , spróbuj a może akurat ten olejek zdziała cuda , może się wciągniesz w olejowanie mnie to bardzo wciągnęło
A może zrobiłabyś jakieś zdjęcie włosków? bo wszystkie co widziałam to miałaś spięte
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zdjęcie dołączę zaraz i idę ćwiczyć bo mam coraz więcej motywacji dzięki fotkom
Nie przejmuj się Kochana nie jest źle Jeszcze trochę poćwiczysz i zobaczysz że centymetry polecą
Cytat:
Moje ćwiczonka dzisiaj:

-30 min na rowerku (12 km), coś dzisiaj więcej nie dałam rady... strasznie bolały mnie nogi
-9 min z Jillian Meachels
-5 min Zumby
-Booty Shaking Waist Workout (Tiffany na boczki)
-200 podskoków na skakance
-150 brzuszków
-40 uniesień bioder
-60 nożyc poziomych
-60 nożyc pionowych
-30 wymachów nóg leżąc
-20 wymachów nóg stojąc
-20 wymachów nóg klęcząc
-40 pompek w oparciu o ścianę
-150 wspięć na palce

a powiedz mi te ćwiczenia na boczki chyba coś dają? skoro sie przewracać nie możesz na łóżku? mam nadzieję że po nich mi się mieśnie w boczkach nie rozrosnął
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hejjjj
U mnie dzisiaj dużo lepiej kupiłam sobie stepper!!! będę ćwiczyć od jutra i robić brzuszki na mojej kołysce która już kurzem metrowym zarosła do tego przysiady i pompki + gra Dance Central na xboxie Z dietką dziś dobrze - wzorowo aż czekam na okres bo jakos powinien przyjść na dniach więc będzie mi ciężko z dietą ale postaram się nie grzeszyć
Hej Monia , fajnie że się odezwałaś , brakuje Tu Ciebie
Pogody zazdroszczę , u nas jest cieplutko ale wiatr zimny i zimno w kurtkach trochę .
Trzymam kciuki że trzymanie się przy diecie bo przed @ ciężko będzie , sama na nią czekam najgorzej jest zacząć ćwiczenia i dietkę ale damy radę
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:04   #333
Ka Ching
Raczkowanie

Hej wszystkim
Można się dołączyć? mam 168 i ważę 58kilo
Moim celem jest 54
Jak Wam idzie odchudzanie? a może raczej zdrowszy styl życia?

Edytowane przez Ka Ching
Czas edycji: 2013-03-10 o 16:33
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:14   #334
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
hej słoneczko

Jak tam Twoja nóżka??? Zdjęli gips?? Boli??
Dawno Cie nie było i się stęskniłam nie opuszczaj nas na tak długo!!!!

Ooo widzę że nie tylko mnie oszukali z płytą :/ no co za złodziejstwo :/ Ty jako dziecko na pewno bardzo to przeżyłaś - to oczywiste, a ja stara baba i też prawie rozpacz była ale mam teraz chociaż pudełko a gre sobie z chomika ściągnę hehe
No ból szyi minął Ty to lekarzem powinnaś zostać

No w sklepach jakaś parodia normalnie wszystko na lato!!!! na wiosne nic a nic! to nie jest normalne przecież :/
Kochanaaaaaaaaaaa a jak ja tesknilam!!!!
Ciesze sie ze tu do Nas zgladasz
Ja sie zawziełam tym razem tak wiec bede tu stałym bywalcem wkoncu
No lekarzem chcialam byc ale mi nie wyszło

Napchalam sie wlasnie owisianka kokosowa i zmykam do pracy o kulejszonach

buziaki stokrotyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:38   #335
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejj

Ja po wczoraj czuje jakieś zakwasy Na dzisiaj mam trening z Nike a dostałam @ Ale postaram sie zrobić. Ciągle mam wrażenie, że nie chudne nic a nic. Załamać sie idzie, co ja mam jeszcze zrobić żeby waga zaczęła spadać

A czy do olejowania mogą być takie oleje ze sklepu? Znalazłam wczoraj z pestek winogron i sezamowy.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:46   #336
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Zdjeli zdjeli i to bardzo szybko teraz tylko orteza jeszcze dwa tygodnie i zobaczymy co dalej

A Ty bidulko w szynie wciaz, jezu tak Ci wspolczuje i sciskam Cie mooooooooooooooooooocno
Mam nadzieje ze najgorsze juz za Toba? Ile Cie beda w tym cholerstwie jeszcze trzymac?
za 3 tygodnie idę na fotę i się zobaczy.Sama sobie zaszkodziłam i teraz mam.Tak to jest jak się imprezuje z nogą w gipsie

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Nieee a gdzie ja mozna nabyc?

Chetnie bym przetestowala
W Tesco 950ml.za ok.14zł.efekty wyczesany.Jak dla mnie super,a mam dość wymagające włosy
Stary 2013-03-07, 09:48   #337
heroine86
Zakorzenienie

Cześć

Jesu ledwo na oczy widzę a tak mnie łeb boli, że to coś okropnego... poszłam wczoraj do łóżka koło 2, a zasnęłam gdzieś koło 3 myślałam, że się wścieknę ileż można się wiercić?!
A dzisiaj rano tragedia ze wstaniem... jeszcze TŻ zaspał i w biegu Mu kanapki do pracy o 5.15 robiłam chyba zdążył...
A mnie telefon obudził po 9 i tak siedzę i dogorywam...
A tyle rzeczy muszę dzisiaj zrobić

Pogoda u mnie paskudna z tego co widzę ;/ lał deszcz jak nic, chodniki mokre i może dalej coś pada; jak wyjdę to się przekonam;/ muszę skoczyć do Lidla, potem upiec jakieś ciasteczka, bo po 15 idę do koleżanki na kawkę i nie chcę tak z gołymi rękami wparadować :P macie może jakieś sprawdzone przepisy? chciałabym jakieś smakowite no i do dentysty nie wiem czy nie muszę iść, bo pobolewa mnie ta jedynka, którą mi zatruła a boleć nie powinna... jak przesuwam językiem to czuję na niej wgłębienie i się zastanawiam czy przypadkiem nie wypadło mi lekarstwo, które mi założyła... na dodatek nie wiem czy mam schizy już z tego wszystkiego, ale mam wrażenie, że boli mnie (znaczy tak pulsuje wkurzająco ) ząb sąsiadujący... eh

Cytat:
jakie tam marzenie kaloryfera nie mam więc o czym tu marzyć
Jassssne! nie wykręcaj się luźną sukienką! ja widzę że na brzuchu jest opięta i brzuch jest płaski! pewnie dużo od ślubu nie przytyłaś, wydaje Ci się tylko
Ale masz podstawę do kaloryfera a ja muszę najpierw ją sobie wypracować, czytaj: wygonić tłuszcz
Sukienka luźna nie była, specjalnie była mocno opięta, coby brzuch ścisnąć bo serio, im szersza tym bardziej pogrubia. Oj przytyłam od ślubu jakieś 5 kg i tak się z nimi bujam...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 09:49   #338
Like_a_women
Zadomowienie

Alexis,Makaron,Margotdziękuje,kochane jesteście
Stary 2013-03-07, 09:49   #339
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie przez te problemy po odstawieniu tabsów nie wchodze na wagę bo jestem mega spuchnięta. Brzuch mnie pobolewa ciągle a jeszcze dzisiaj jakieś skrzepy mi lecą może okres jutro dostanę lub na dniach.... w sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam i teraz nie wiem kiedy mam dostać :/ Jak się unormuje wszystko to sie zważę
To nieciekawie... u mnie też okres jest jedną wielką niewiadomą przychodzi kiedy chce, nieproszony

Cytat:
oooo no to ładnie szybko sie uczy widzę
W Polsce coraz gorzej to ludzie uciekają za granicę, a że do Niemiec najbliżej i wiele ofert pracy jeszcze jest to zjeżdżają się tu całymi rodzinami. Jeszcze trochę a z pracą też będzie ciężko bo rynek pracy bedzie przepełniony.
No ta pani Go chwali, i mówi, że robi postępy i że w czerwcu może spróbować pisać te testy na B2 tylko spróbować, zobaczyć co i jak, czy dużo brakuje co trzeba dopracować
No właśnie, teraz coraz ciężej wszędzie bo Polacy z kraju uciekają... to i inne kraje będą już nas miały dość

Cytat:
nooo mój mąż się zawsze śmieje i mówi sobie pod nosem jak ja chcę coś od niego : " chciałeś mieć panią to teraz zapie..rd..ala.j na nią"

Twoja mama ma a TY nie????? no wiesz co! Ponoć w tych czasach fejsa nie mają tylko ludzie którzy są ścigani listem gończym za przestępstwo jakies a reszta już ma
No i prawda

Hahaha, jestem kryminalistką

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj na wadze 61,8 kg Spadek 3 dni- 1,2 kg Jestem baaaardzo zadowolona W końcu coś idzie na dół. Wczoraj miałam na fitness iść oczywiście nie poszłam bo robiłam nadgodziny.. masakra jakaś, taki zapieprz. Lece się szykować i na wykłady
Gratuluję spadku mam tylko nadzieję, że się nie głodzisz i jesz przynajmniej podstawę do funkcjonowania...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-07, 09:52   #340
Like_a_women
Zadomowienie

Dziś byłam w Rossmanie i dorwałam kilka promocji.Kupiłam na testowanie ten fluid z Lirene co Meedzik wspominała.
Taka ładna pogoda juz była,a na następny tydzien zapowiadają mróz a ja już sie szykowałam do chowania zimowych rzeczy i
Stary 2013-03-07, 09:58   #341
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jezuuuuu jaka ja nieprzytomna poszlam spac po 3 jakos i o 7:30 pobudka.... Oczywiscie zanim podnioslam to moje ciezkie cielsko to byla juz 8.... Zawiozlam dzieci do przedszkola, ogarnelam chałupe i ide dalej spac oczy mnie szczypia przeokropnie! Aaa jak mnie ladnie wzielo po tym solarium wczorajszym normalnie az w samozachwyt chyba popadne :p dobra ide spac, popoludniu zajrze dobranoc
O widzę, że nie tylko ja miałam ciężki poranek też siedzę nieprzytomna ale spać nie mogę iść, bo mam masę rzeczy do zrobienia

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
A może zrobiłabyś jakieś zdjęcie włosków? bo wszystkie co widziałam to miałaś spięte
Nie zrobiłam, bo nawet nie mam jak zrobić... do aparatu nie mam ładowarki a telefonem nie wyjdzie, bo nawet nie mam takiego lustra żebym widziała jak robię poza tym naprawdę nie ma się czym chwalić... 5 włosów na krzyż i to spalonych prostowaniem

Cytat:

a powiedz mi te ćwiczenia na boczki chyba coś dają? skoro sie przewracać nie możesz na łóżku? mam nadzieję że po nich mi się mieśnie w boczkach nie rozrosnął
Dzięki ja mam nadzieję, że dają cały czas w to wierzę nie sądzę żeby się miało coś rozrosnąć akurat tam to są takie aeroby 10-minutowe więc wiesz, mięśni raczej się nie zbuduje to raczej na spalanie a co do bólu, to tylko przez pierwsze 2-3 treningi tak jest :P potem już nic nie boli. Najwyżej przy rozciąganiu czasem rwie

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Można się dołączyć? mam 168 i ważę 59kilo
Moim celem jest 55
Witaj
Odchudzanie to dla mnie zdrowszy styl życia
Powiedz coś o sobie więcej

Cytat:
Napchalam sie wlasnie owisianka kokosowa i zmykam do pracy o kulejszonach

buziaki stokrotyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy
Szaaaalona! miłej pracy buziaki!

Cytat:
Ja po wczoraj czuje jakieś zakwasy Na dzisiaj mam trening z Nike a dostałam @ Ale postaram sie zrobić. Ciągle mam wrażenie, że nie chudne nic a nic. Załamać sie idzie, co ja mam jeszcze zrobić żeby waga zaczęła spadać
Eh, ja też mam takie wrażenie... że uda mam większe.. ale co, ćwiczę dalej, bo może być gorzej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 10:04   #342
stokrotkadm
Przyczajenie

Jestem nowa, ale zdecydowana i zdeterminowana a nawet zrozpaczona hehe.
Nazywam się Dorota, 15 lipca ubiegłego roku urodziłam cudowną córunię
I teraz jak sporo kobitek walczę z kg Staram się z uśmiechem na twarzy chociaż wychodzi to różnie.
A więc przed ciążą wazyłam 63 kg przy wzroście 170cm. Przy porodzie 95 kg. Miesiąc po porodzie 82. Na dzień dzisiejszy ważę 71 kg.
Moja wymarzona waga to oczywiście 63 kg. Staram się codziennie ćwiczyć albo bardzo dużo spacerować(3 h dziennie) Nie pracuje. No i stwierdzialam, że JUŻ SAMA NIE DAM RADY i POTRZEBUJĘ WSPARCIA, stąd tu jestem.
Ufff... dobrze wiedzieć że nie jestem sama w walce z grudkami na udkach
stokrotkadm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:48   #343
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotkadm Pokaż wiadomość
I teraz jak sporo kobitek walczę z kg Staram się z uśmiechem na twarzy chociaż wychodzi to różnie.
A więc przed ciążą wazyłam 63 kg przy wzroście 170cm. Przy porodzie 95 kg. Miesiąc po porodzie 82. Na dzień dzisiejszy ważę 71 kg.
Moja wymarzona waga to oczywiście 63 kg. Staram się codziennie ćwiczyć albo bardzo dużo spacerować(3 h dziennie) Nie pracuje. No i stwierdzialam, że JUŻ SAMA NIE DAM RADY i POTRZEBUJĘ WSPARCIA, stąd tu jestem.
Hello
Widzę,że zostało Ci 8kg.do zrzucenia,to nie tak źle.Mogę Cię pocieszyć,że mi po ciąży zostało prawie 30kg.ale jak widać,da się to zrzucić czego Ci życzę.
Powiedz jak planujesz się odżywiać?Jakie masz słabości,będzie nam łatwiej Cię mobilizować
Stary 2013-03-07, 10:55   #344
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Hej wszystkim
Moim celem jest 55
hejka tez mam 168 cm wzrostu i też ruszałam w wagą podobną do twojej , ja miałam 60 kg moim celem też było identycznie jak w Twoim przypadku 55 ale teraz zamarzyłam sobie 53
Cytat:

A czy do olejowania mogą być takie oleje ze sklepu? Znalazłam wczoraj z pestek winogron i sezamowy.
no pewnie że mogą pamiętam jak podczytywałam wątek o olejowaniu to przewijały się tam te olejki winogronowy w biedrze jest
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

W Tesco 950ml.za ok.14zł.efekty wyczesany.Jak dla mnie super,a mam dość wymagające włosy
no to niedroga jak za takie duże opakowanie a powiedz mi czy ona jest do spłukiwania? I ta jest chyba do włosów farbowanych dobrze widzę? są jakieś inne?
Cytat:

Jesu ledwo na oczy widzę a tak mnie łeb boli, że to coś okropnego... poszłam wczoraj do łóżka koło 2, a zasnęłam gdzieś koło 3 myślałam, że się wścieknę ileż można się wiercić?!
A dzisiaj rano tragedia ze wstaniem... jeszcze TŻ zaspał i w biegu Mu kanapki do pracy o 5.15 robiłam chyba zdążył...

Pogoda u mnie paskudna z tego co widzę ;/ lał deszcz jak nic, chodniki mokre i może dalej coś pada; jak wyjdę to się przekonam;/ muszę skoczyć do Lidla, potem upiec jakieś ciasteczka, bo po 15 idę do koleżanki na kawkę i nie chcę tak z gołymi rękami wparadować :P macie może jakieś sprawdzone przepisy? chciałabym jakieś smakowite no i do dentysty nie wiem czy nie muszę iść, bo pobolewa mnie ta jedynka, którą mi zatruła a boleć nie powinna... jak przesuwam językiem to czuję na niej wgłębienie i się zastanawiam czy przypadkiem nie wypadło mi lekarstwo, które mi założyła... na dodatek nie wiem czy mam schizy już z tego wszystkiego, ale mam wrażenie, że boli mnie (znaczy tak pulsuje wkurzająco ) ząb sąsiadujący... eh
współczuję Ci , nie cierpię wiercić się w łóżku dobrze że o 3 zasnęłaś i nię męczyłaś się dłużej ale Mężuś Ci funduje pobudki , widzę często mu się zasypianie do pracy zdarza
U mnie też dziś pada i paskudna pogoda ale w powietrzu mimo wszystko czuć wiosnę . Kocham zapach deszczu na wiosnę
Ja mam taki przepis na ciasteczka do których wchodzi ser biały , wychodzą takie ja wiem jakie , chyba podobne do francuskich a może mi się wydaje i w środku marmoladka , ale szału to one chyba nie zrobią
Stary 2013-03-07, 10:56   #345
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki ja mam nadzieję, że dają cały czas w to wierzę nie sądzę żeby się miało coś rozrosnąć akurat tam to są takie aeroby 10-minutowe więc wiesz, mięśni raczej się nie zbuduje to raczej na spalanie a co do bólu, to tylko przez pierwsze 2-3 treningi tak jest :P potem już nic nie boli. Najwyżej przy rozciąganiu czasem rwie

no w sumie to by było za proste gdyby tak się mięśnie szybko budowały właśnie czasnęłam te ćwiczonka Matko nawet nogi mnie bolą a boczki to masakra
Cytat:
Hejka o to widzę że Twoja księżniczka jeszcze malutka a powiedz mi to ona jest w avatarku?>
Jeśli chodzisz 3 godziny dziennie to myślę że szybko zrzucić nadbagaż zbędnych kilogramów A powiedz nam co jesz? wszystko czy odmawiasz sobie niektórych produktów? np słodkiego?
Stary 2013-03-07, 11:23   #346
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Taka ładna pogoda juz była,a na następny tydzien zapowiadają mróz a ja już sie szykowałam do chowania zimowych rzeczy i
A weź nic nie mów, u mnie też mają być mrozy... w ogóle dzisiaj pada deszcz i jest do ta pogoda ;/

Cytat:
Witaj wśród nas widzę, że już trochę kg za Tobą idzie wiosna, to trochę spacerków z małą zaliczysz i raz dwa schudniesz a ćwiczysz coś czy mała wystarczająco daje Ci w kość? a jak się odżywiasz?

Cytat:
współczuję Ci , nie cierpię wiercić się w łóżku dobrze że o 3 zasnęłaś i nię męczyłaś się dłużej ale Mężuś Ci funduje pobudki , widzę często mu się zasypianie do pracy zdarza
Ja mam taki przepis na ciasteczka do których wchodzi ser biały , wychodzą takie ja wiem jakie , chyba podobne do francuskich a może mi się wydaje i w środku marmoladka , ale szału to one chyba nie zrobią
Wiesz, dopiero drugi raz Mu się zdarzyło zaspać w ciągu dwóch lat, więc ja wiem czy często drugi raz i to w ciągu tego miesiąca, kiedy wstaje o 4 ja Mu się wcale nie dziwię, że jest przemęczony... ale jeszcze dwa tyg i będzie mógł pospać godzinę dłużej... ;/
Podaj przepis to obczaję czy się nadają

Cytat:
no w sumie to by było za proste gdyby tak się mięśnie szybko budowały właśnie czasnęłam te ćwiczonka Matko nawet nogi mnie bolą a boczki to masakra
Jutro dopiero poczujesz co to znaczy mieć boczki
Stary 2013-03-07, 11:37   #347
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wszystkim
Moim celem jest 55
Masz takie wymiary jak ja, z tym że ja chce dojść do 50 kg co jest raczej niemożliwe, bo od 2 miesięcy stoje w miejscu

Ja poćwiczyłam swój trening z nike, jedna partyjka zumby i tiffoczki + mam @ wiec podwójne
Stary 2013-03-07, 11:38   #348
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz, dopiero drugi raz Mu się zdarzyło zaspać w ciągu dwóch lat, więc ja wiem czy często drugi raz i to w ciągu tego miesiąca, kiedy wstaje o 4 ja Mu się wcale nie dziwię, że jest przemęczony... ale jeszcze dwa tyg i będzie mógł pospać godzinę dłużej... ;/
Podaj przepis to obczaję czy się nadają

Jutro dopiero poczujesz co to znaczy mieć boczki
No pamiętam że ostatnio też coż pisałaś że zaspal dlatego pytam czy często no to 2 tygodnie szybko minął

Ciasteczka serowe :
1 kostka sera(25 dkg)
1kostka margaryny
1 żółtko
mąki tak żeby fajne ciasto wyszło
i garstka cukru pudru

Zarabiasz później to ciastko tak jak na pierogi
Później musisz rozwałkować tak cienko , jedną połówkę posmarować jakąś marmoladką i zakryć tą drugą połówką a później z tego wycinasz już jakie tam chcesz kształty . Można pomoczyć w białku i cukrze przed pieczeniem ale bez tego też są dobre nie wiem czy dało się zrozumieć

A powiedz mi czy oprócz boczków bolał Cię kręgosłup albo takie boczki z tyłu? Bo coś mnie tam na dole pleców łupie
Stary 2013-03-07, 11:39   #349
Margot85
Wtajemniczenie

alexis i teraz jak wszyscy zobaczyli jak wyglądam i czekają na fotki po schudnięciu to mam większa mobilizację by się trzymać postanowień i się wylaszczyć do lata
Jeżeli i Tobie się spodobały ćwiczenia na boczki , które poleca heroine to może zaczniemy od dziś 30dniowe wyzwanie z tą 1o minutówką?

Cytat:
Hejj

.
Coctail najlepiej zrzucić wagę z dużej wysokości jak Ty masz zakwasy to mogę sobie tylko wyobrazić jaki to musiał być trening

Cytat:
za 3 tygodnie idę na fotę i się zobaczy.Sama sobie zaszkodziłam i teraz mam.Tak to jest jak się imprezuje z nogą w gipsie
Like dbaj o nóżkę by ładne zdjęcie wyszło
Jak będę w Tesco to obczaję tą odżywkę

Cytat:
Cześć

heroine ja tam tylko z ciastkami i czekoladkami ze sklepu/cukierni chodzę to nic nie doradzę eh
A ząb to może być już wiesz hm taka wewnętrzna panika - ale przecież niedługi idziesz z tym zatrutym to niech dentysta spojrzy na sąsiada i będziesz wiedzieć. Ale jak boli ten zatruty to lepiej idź jak możesz kontrolnie wcześniej bo nie powinien boleć.

Cytat:
Dziś byłam w Rossmanie i dorwałam kilka promocji.Kupiłam na testowanie ten fluid z Lirene co Meedzik wspominała.
Like też miałam dziś plan zimowe okrycia moje i Tż do pralni już oddać i schować ale wstrzymam się jeszcze bo właśnie jak mówisz ma być znowu mróz

Ja chcę do moni , do 22 stopni w cieniu

A wiecie od 10 dni ( tak, tak liczę takie rzeczy) miałam ochotę na chipsy i wczoraj nawet w alejkę z takimi rzeczami weszłam ale wspomniałam swoje zdjęcie i na zakupie jabłek się skończyło
Ogromni się cieszę, że meeedzik mi pomysł z fotami podrzuciła a dziewczyny wsparły w realizacji
Marzę by te zdjęcia były już tylko wspomnieniem i porównaniem do efektów " po"
Stary 2013-03-07, 12:00   #350
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poćwiczyłam swój trening z nike, jedna partyjka zumby i tiffoczki + mam @ wiec podwójne
Szaaalona

Cytat:
No pamiętam że ostatnio też coż pisałaś że zaspal dlatego pytam czy często no to 2 tygodnie szybko minął

Ciasteczka serowe :
1 kostka sera(25 dkg)
1kostka margaryny
1 żółtko
mąki tak żeby fajne ciasto wyszło
i garstka cukru pudru

Zarabiasz później to ciastko tak jak na pierogi
Później musisz rozwałkować tak cienko , jedną połówkę posmarować jakąś marmoladką i zakryć tą drugą połówką a później z tego wycinasz już jakie tam chcesz kształty . Można pomoczyć w białku i cukrze przed pieczeniem ale bez tego też są dobre nie wiem czy dało się zrozumieć

A powiedz mi czy oprócz boczków bolał Cię kręgosłup albo takie boczki z tyłu? Bo coś mnie tam na dole pleców łupie
Dzięki jeszcze pomyślę jakie zrobię, bo kuszą mnie takie z płatkami owsianymi

Łoj, wtedy to mnie wszystko bolało od boczków w górę serio

Cytat:
heroine ja tam tylko z ciastkami i czekoladkami ze sklepu/cukierni chodzę to nic nie doradzę eh
A ząb to może być już wiesz hm taka wewnętrzna panika - ale przecież niedługi idziesz z tym zatrutym to niech dentysta spojrzy na sąsiada i będziesz wiedzieć. Ale jak boli ten zatruty to lepiej idź jak możesz kontrolnie wcześniej bo nie powinien boleć.
Nie no ja lubię piec więc chcę się wykazać ze sklepu to sobie może sama kupić
Może masz rację, że panikuję, że to tylko jakieś moje schizy... sama nie wiem;/ eh, chyba się przejdę najwyżej jeszcze raz mnie skasuje

Cytat:
A wiecie od 10 dni ( tak, tak liczę takie rzeczy) miałam ochotę na chipsy i wczoraj nawet w alejkę z takimi rzeczami weszłam ale wspomniałam swoje zdjęcie i na zakupie jabłek się skończyło
Ogromni się cieszę, że meeedzik mi pomysł z fotami podrzuciła a dziewczyny wsparły w realizacji
No to brawo, że dałaś radę oprzeć się pokusie ja nie jem chipsików 22 dni (od wtedy liczę, a tak naprawdę to nie jadłam już parę dni wcześniej) cieszę się bardzo z tego faktu choć nie powiem, że nie mam ochoty
Niedługo będziesz się mogła pochwalić takimi efektami
Stary 2013-03-07, 12:18   #351
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

no to niedroga jak za takie duże opakowanie a powiedz mi czy ona jest do spłukiwania? I ta jest chyba do włosów farbowanych dobrze widzę? są jakieś inne?
Jest jeszcze niebieska,chyba nawilżająca,ale tej nie miałam.Tą różową mogę z całą pewnością polecić,jest rewelacyjna.Zawsze używałam Kerastase,a tą przypadkiem u koleżanki,bo akurat innej nie miała.Jest do spłukiwania

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
A weź nic nie mów, u mnie też mają być mrozy... w ogóle dzisiaj pada deszcz i jest do ta pogoda ;/
U mnie też deszcz,ale jest niemożliwie ciepło

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Like dbaj o nóżkę by ładne zdjęcie wyszło
Jak będę w Tesco to obczaję tą odżywkę

Tak,teraz już taka goopia nie będę
a odżywke polecam,bo jak dla mnie może się równać z tymi z "lepszej" półki,a Syoss może jej buty lizać

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Brawo
Stary 2013-03-07, 12:21   #352
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
alexis i teraz jak wszyscy zobaczyli jak wyglądam i czekają na fotki po schudnięciu to mam większa mobilizację by się trzymać postanowień i się wylaszczyć do lata
Jeżeli i Tobie się spodobały ćwiczenia na boczki , które poleca heroine to może zaczniemy od dziś 30dniowe wyzwanie z tą 1o minutówką?

Coctail najlepiej zrzucić wagę z dużej wysokości jak Ty masz zakwasy to mogę sobie tylko wyobrazić jaki to musiał być trening

Możemy sobie zrobić wyzwanie 10 minut to nie dużo W grupie raźniej

No serio załamać sie idzie, bo w zeszłym roku nie miałam problemów żeby kg spadały a teraz sie zaparły
Ja nie jem chipsów od 8 dni i pizzy troche więcej, ale to nie liczyłam

A co do zdjęć ja od stycznia mialam robić co miesiąc ale w marcu sobie daruje, bo nie widze żadnej różnicy.

A zakwasy mam, bo nie dość że aerobik był ciężki to dowaliłam sobie jeszcze w domu treningiem
Cytat:
Szaaalona

Dzięki jeszcze pomyślę jakie zrobię, bo kuszą mnie takie z płatkami owsianymi

Łoj, wtedy to mnie wszystko bolało od boczków w górę serio

Nie no ja lubię piec więc chcę się wykazać ze sklepu to sobie może sama kupić
Może masz rację, że panikuję, że to tylko jakieś moje schizy... sama nie wiem;/ eh, chyba się przejdę najwyżej jeszcze raz mnie skasuje

No to brawo, że dałaś radę oprzeć się pokusie ja nie jem chipsików 22 dni (od wtedy liczę, a tak naprawdę to nie jadłam już parę dni wcześniej) cieszę się bardzo z tego faktu choć nie powiem, że nie mam ochoty
Niedługo będziesz się mogła pochwalić takimi efektami
Mam nadzieje, że nie będę mieć zakwasów na boczkach, bo ide na aerobik i w ogóle sie nie rusze

Siedze tak już wykąpana z maseczką na twarzy i sie zastanawiam że dalej mi mało ćwiczeń później strzele sobie ab rippera na brzuch a co
Stary 2013-03-07, 12:21   #353
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć takie problemy, że wszystko jest na mnie za duże i spada mi z tyłka!

To jaką tam pogodę masz?
Kup takie buty, w których bedzie Ci się wygodnie chodziło ale takie sandałki na szpilce są piękne
Ale daleko mi jeszcze do ideału

No przeważnie to tak jak pisałam, po prostu zachmurzone niebo i w miarę ciepło. Najmniej -2 st tutaj było zimą. A tak jak np. teraz jak jest wiosna to i po 12 st na + było. Dziś akurat zachmurzone niebo i mżawka, ale ciepło jest 8st jest.

Hmm ja zawsze co do butów to wybieram ładniejsze, a później się męczę i ledwo w nich chodzę, ale za to jakie piękne one są w sob lub niedz zakupy

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:24   #354
Ka Ching
Raczkowanie

Cytat:
Masz takie wymiary jak ja, z tym że ja chce dojść do 50 kg co jest raczej niemożliwe, bo od 2 miesięcy stoje w miejscu

Mam na imię Paulina i w tym roku wskoczy 19lat
jak już pisałam wcześniej chciałabym zrzucić te 6 kilo.. Nie akceptuję głodówek, ponieważ uważam, że nawet jedząc można schudnąć. Obecnie siedzę w domu.Jem wszystko tylko mniej. Staram się ograniczać słodycze ( co mi nie wychodzi, ponieważ jestem słodyczo maniaczką i bez tego nie widzę sensu życia ) Poza tym nie jem fast-food, nie piję napojów gazowanych i kolorowych bo szczerze mówiąc kompletnie mi nie smakują. Staram się jeść jak najwięcej owoców i warzyw, chociaż wolę owoce.. Jestem wegetarianką i dobrze mi z tym
Zamierzam ćwiczyć codziennie, albo też co drugi dzień, żeby dać mięśniom się zregenerować
Najważniejsze, żeby podobać się sobie, ale nie popadać w skrajności

Edytowane przez Ka Ching
Czas edycji: 2013-03-10 o 16:34
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:29   #355
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
A ja dziś egoistycznie tylko o sobie powiem
Zrobił mi Tz zdjęcia tak jak radziłyście i już wiem gdzie się ukryły moje zbędne kg Patrząc w lustro( czyli widząc przód) to byłam,nie ukrywam, zadowolona z efektów odchudzania ale jak zobaczyłam na zdjęciu tył to Naddupie, śróddupie i poddupie - inaczej tego nazwać się nie da ale liczę, że za kilka tygodni zobaczę jakieś zmiany na plus w swojej sylwetce żałuje , że nie mam zdjęcia z początku stycznia to bym była dziś może zadowolona

meeedzik w oczy mi się Twoje fotki włosów rzuciły nie znając Twojej historii nigdy bym nie zgadła, że prostowałaś malowałaś kiedyś itd są piękne, lśniące, gładziutkie, aż chce się dotykać

Like

Lady
zdrowiej bo bez Twoich elaboratów nudno

zdjęcie dołączę zaraz i idę ćwiczyć bo mam coraz więcej motywacji dzięki fotkom
Ty masz na du.pie a ja mam na bokach masakra jakaś, nie umiem się tego dziadostwa pozbyć łączę się z Tobą w bólu

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
hejjjj
U mnie dzisiaj dużo lepiej kupiłam sobie stepper!!! będę ćwiczyć od jutra i robić brzuszki na mojej kołysce która już kurzem metrowym zarosła do tego przysiady i pompki + gra Dance Central na xboxie Z dietką dziś dobrze - wzorowo aż czekam na okres bo jakos powinien przyjść na dniach więc będzie mi ciężko z dietą ale postaram się nie grzeszyć
Byłam dzisiaj też w solarium!! pierwszy raz odkąd tu mieszkam!! wlazłam na 10 minut i zjarałam sobie cycki reszta się normalnie opaliła będę teraz chodzić regularnie bo solarkę mam po drugiej stronie ulicy i czynna jest codziennie do 22 godziny! nawet w niedzielę
W końcu może doprowadzę się do porządku... będę wyglądać jak człowiek a nie jak spasiony trup :P
No i prawie latooo u mnie dzisiaj było 22 stopnie w cieniu !!! w samym cienkim sweterku chodziłam aż się chce żyć
także dzisiaj dzień udany nie mam więc doła ale za to katar mnie męczy :kwaśny:
Wow, stepper! Super! teraz to waga poleci Ci w dół jak szalona
Ja też już bym chciała być opalona, ale szkoda mi kasy na solarium wrócę to się w PL opalę
22 stopnie w cieniu ja też chcem !!!

Stary 2013-03-07, 12:49   #356
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Nooo ja mam problem właśnie z nogami i tyłkiem dlatego stepper mi wystarczy w zupełności oczywiście że z linkami ale bez linek też fajnie się ćwiczy bo próbowałam dzisiaj
Hehe no jutro odkurzę moją kołyskę chcę mieć kaloryfer w tym roku
No ja też jak trup wyglądam aż mi wstyd normalnie a mam przecież czarne włosy więc w ogóle masakra :/ już wcześniej miałam iść ale się wstydziłam jakoś i obawiałam się że się nie dogadam po niemiecku
Ale dałam radę i teraz będę chodzić normalnie
To pakuj walizy i zapraszam tutaj jest zawsze dużo cieplej niż w PL no ale o tym to już wiesz bo milion razy to pisałam :P
Dziękuję Otrivin sobie prysnę na noc żeby móc normalnie spać bo z katarem nie umiem :/
Ja mam płaskod.upie niestety nie wiem czemu mi się tak zrobiło. Przecież już tak ładnie były pośladki podniesione a znów opadły muszę zacząć robić brzuszki i przysiady, bo takiego sprzęciora jak Ty masz to ja nie mam
Ja z kolei mam ciemne włosy i też się czuję jak trup

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
heroine chętnie spróbuje czegoś nowego, skoro Tż w domu siedzi to mi poszuka i ściągnie , przyda się do czegoś
Myślałam, że wyglądam z tyłu lepiej ale dobrze mieć ogląd na całość problemu i mam motywacje i wiem nad czym pracować i cieszę się, że sie odważyłam w końcu po to tu jestem żeby schudnąć i osiągnąć własny ideał
Margot, my już tyle na tym wątku, a dopiero teraz się za siebie wzięłyśmy, aż wstyd ale lepiej późno niż wcale nie hehehhe

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
hehehe no tak! co się nie robi aby pięknie wyglądać
My Polacy to już tak mamy że prawie cały rok ubrani po uszy chodzimy bo u nas ciągle zimno :P nawet lata są beznadziejne i ciągle leje deszcz. Więc gdy się cieplej zrobi to człowiek w szoku i nie wie jak się ubrać Większość chodzi w płaszczach więc głupio wyskoczyć w ramonesce albo w dzinsówce Tutaj dzisiaj młodziaki na krótkie rękawy chodzili a ja na nich jak na kosmitów się patrzyłam chociaż dla nich to normalka się tak ubierać
Dzięki dzięki nooo podstawy jakieś tam znam ale to tylko kropla w morzu..... od 25 marca idę na kurs! będę się uczyć!!
Tia, tutaj te dziwolongi to cały czas tak chodzą. Ja płaszcz, sweter bo mi zimno, a oni tu w bluzce na krótki rękaw i krótkie spodenki, albo dzieczyny w miniówach bez kurtki żadnej myślałam, że padnę.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Mi się dużo bardziej podobają na szpilce no ale co kto woli , wiadomo że na koturnie będą wygodniejsze , zależy czy dużo zamierzasz w nich śmigać
No właśnie nie wiem, chyba kupię dwie pary żeby było sprawiedliwie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Hej wszystkim
Moim celem jest 55
Witam
ja mam 166 i ważę 58 kg, więc podobnie mamy
Ile masz lat? I jak Tobie idzie dieta?
A nam dobrze, coraz lepiej

Stary 2013-03-07, 12:52   #357
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cześć

Ale masz podstawę do kaloryfera a ja muszę najpierw ją sobie wypracować, czytaj: wygonić tłuszcz
Sukienka luźna nie była, specjalnie była mocno opięta, coby brzuch ścisnąć bo serio, im szersza tym bardziej pogrubia. Oj przytyłam od ślubu jakieś 5 kg i tak się z nimi bujam...
Heloł
To ja taką samą noc miałam. Kręciłam się strasznie, ale spałam do 11
Biednaś z tymi ząbkami
Ja też mam problem z tym tłuszczem na brzuchu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 12:57   #358
zooska
Zakorzenienie

Idem po obiad i was nadrabiać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:01   #359
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
No ta pani Go chwali, i mówi, że robi postępy i że w czerwcu może spróbować pisać te testy na B2 tylko spróbować, zobaczyć co i jak, czy dużo brakuje co trzeba dopracować
No właśnie, teraz coraz ciężej wszędzie bo Polacy z kraju uciekają... to i inne kraje będą już nas miały dość
Ja Ci powiem, że też się tak zastanawiam, bo tutaj jest Polaków od groma jedna z głównych narodowości tutaj. Polskich sklepów dużo i na każdym kroku polaków spotkasz. Podobno mają poodbierać jakieś przywileje Polakom za jakiś czas (dokładnie nie wiem o co chodzi, ale o kasę).

Bo u nas w Pl to jest taki beznadziejny system kształcenia. Powinno się płacić za każde studia, czy zaoczne czy nie i by się przesiew zrobiło. Ludzie by nie studiowali tylko po to żeby studiować, a i fachowców by było więcej. Przecież fachowcy (stolarze, mechanicy, elektrycy) zarabiają w tej chwili dużo więcej niż pracownicy biurowi, a ludzie i tak idą na te studia, żeby po nich pracy nie mieć ja tego nie rozumiem. Są kierunki po których znajdzie się pracę, ale są też takie po których no nie ma szans, ni ch.u.ja!! I czemu ludzie nie myślą wcześniej? Ja od 15 roku życia przemyślam swoją ścieżkę zawodową tak żeby wypaliło wszystko.... ahhhhh Tutaj w Irlandii studia są płatne i dobrze!
Tylko się zdenerwowałam...

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Witam

Stary 2013-03-07, 13:07   #360
zooska
Zakorzenienie

Monia Ty to się chyba nigdy nie wyleczysz z późnego wstawanie i nieodsypiania po południu Jaka Ty zapracowana hohoho

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Hej wszystkim
Moim celem jest 55
Heeeelooo

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:

.
Przestać się tak przejmować!!!!!!!!! Ty już mam mega ciałko umięśnione, stąd ta waga A w lustrze się popatrz, jaka laska z Ciebie!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości