|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Jezuuuuu jaka ja nieprzytomna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#332 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie , spróbuj a może akurat ten olejek zdziała cuda , może się wciągniesz w olejowanie ![]() ![]() A może zrobiłabyś jakieś zdjęcie włosków? bo wszystkie co widziałam to miałaś spięte ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a powiedz mi te ćwiczenia na boczki chyba coś dają? ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogody zazdroszczę , u nas jest cieplutko ale wiatr zimny i zimno w kurtkach trochę . Trzymam kciuki że trzymanie się przy diecie bo przed @ ciężko będzie , sama na nią czekam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() Można się dołączyć? ![]() ![]() Moim celem jest 54 ![]() Jak Wam idzie odchudzanie? a może raczej zdrowszy styl życia? ![]() Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-10 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciesze sie ze tu do Nas zgladasz ![]() Ja sie zawziełam tym razem tak wiec bede tu stałym bywalcem wkoncu ![]() No lekarzem chcialam byc ale mi nie wyszło ![]() Napchalam sie wlasnie owisianka kokosowa i zmykam do pracy o kulejszonach ![]() buziaki stokrotyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Hejj
Ja po wczoraj czuje jakieś zakwasy ![]() ![]() A czy do olejowania mogą być takie oleje ze sklepu? Znalazłam wczoraj z pestek winogron i sezamowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- W Tesco 950ml.za ok.14zł.efekty wyczesany.Jak dla mnie super,a mam dość wymagające włosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jesu ledwo na oczy widzę ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj rano tragedia ze wstaniem... ![]() ![]() ![]() A mnie telefon obudził po 9 ![]() A tyle rzeczy muszę dzisiaj zrobić ![]() Pogoda u mnie paskudna z tego co widzę ;/ lał deszcz jak nic, chodniki mokre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sukienka luźna nie była, specjalnie była mocno opięta, coby brzuch ścisnąć ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Alexis,Makaron,Margotdziękuje,kochane jesteście
![]()
![]() |
#339 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie, teraz coraz ciężej wszędzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Hahaha, jestem kryminalistką ![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Dziś byłam w Rossmanie i dorwałam kilka promocji.Kupiłam na testowanie ten fluid z Lirene co Meedzik wspominała.
Taka ładna pogoda juz była,a na następny tydzien zapowiadają mróz
![]() ![]()
![]() |
#341 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Odchudzanie to dla mnie zdrowszy styl życia ![]() Powiedz coś o sobie więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Jestem nowa, ale zdecydowana i zdeterminowana a nawet zrozpaczona hehe.
Nazywam się Dorota, 15 lipca ubiegłego roku urodziłam cudowną córunię ![]() I teraz jak sporo kobitek walczę z kg ![]() ![]() A więc przed ciążą wazyłam 63 kg przy wzroście 170cm. Przy porodzie 95 kg. Miesiąc po porodzie 82. Na dzień dzisiejszy ważę 71 kg. Moja wymarzona waga to oczywiście 63 kg. Staram się codziennie ćwiczyć albo bardzo dużo spacerować(3 h dziennie) Nie pracuje. No i stwierdzialam, że JUŻ SAMA NIE DAM RADY i POTRZEBUJĘ WSPARCIA, stąd tu jestem. Ufff... dobrze wiedzieć że nie jestem sama w walce z grudkami na udkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę,że zostało Ci 8kg.do zrzucenia,to nie tak źle.Mogę Cię pocieszyć,że mi po ciąży zostało prawie 30kg.ale jak widać,da się to zrzucić
![]() Powiedz jak planujesz się odżywiać?Jakie masz słabości,będzie nam łatwiej Cię mobilizować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie też dziś pada i paskudna pogoda ale w powietrzu mimo wszystko czuć wiosnę . Kocham zapach deszczu na wiosnę ![]() Ja mam taki przepis na ciasteczka do których wchodzi ser biały , wychodzą takie ja wiem jakie , chyba podobne do francuskich a może mi się wydaje ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzisz 3 godziny dziennie to myślę że szybko zrzucić nadbagaż zbędnych kilogramów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podaj przepis to obczaję czy się nadają ![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja poćwiczyłam swój trening z nike, jedna partyjka zumby i tiffoczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciasteczka serowe : 1 kostka sera(25 dkg) 1kostka margaryny 1 żółtko mąki tak żeby fajne ciasto wyszło i garstka cukru pudru Zarabiasz później to ciastko tak jak na pierogi ![]() Później musisz rozwałkować tak cienko , jedną połówkę posmarować jakąś marmoladką i zakryć tą drugą połówką a później z tego wycinasz już jakie tam chcesz kształty . Można pomoczyć w białku i cukrze przed pieczeniem ale bez tego też są dobre ![]() ![]() A powiedz mi czy oprócz boczków bolał Cię kręgosłup albo takie boczki z tyłu? Bo coś mnie tam na dole pleców łupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||||
Wtajemniczenie
|
alexis
![]() ![]() ![]() Jeżeli i Tobie się spodobały ćwiczenia na boczki , które poleca heroine to może zaczniemy od dziś 30dniowe wyzwanie z tą 1o minutówką? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak będę w Tesco to obczaję tą odżywkę ![]() Cytat:
![]() A ząb to może być już wiesz hm taka wewnętrzna panika - ale przecież niedługi idziesz z tym zatrutym to niech dentysta spojrzy na sąsiada i będziesz wiedzieć. Ale jak boli ten zatruty to lepiej idź jak możesz kontrolnie wcześniej bo nie powinien boleć. Cytat:
![]() Ja chcę do moni , do 22 stopni w cieniu ![]() A wiecie od 10 dni ( tak, tak liczę takie rzeczy ![]() ![]() Ogromni się cieszę, że meeedzik mi pomysł z fotami podrzuciła a dziewczyny wsparły w realizacji ![]() Marzę by te zdjęcia były już tylko wspomnieniem i porównaniem do efektów " po"
![]() |
#350 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łoj, wtedy to mnie wszystko bolało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może masz rację, że panikuję, że to tylko jakieś moje schizy... sama nie wiem;/ eh, chyba się przejdę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo będziesz się mogła pochwalić takimi efektami ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() a odżywke polecam,bo jak dla mnie może się równać z tymi z "lepszej" półki,a Syoss może jej buty lizać ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No serio załamać sie idzie, bo w zeszłym roku nie miałam problemów żeby kg spadały a teraz sie zaparły ![]() Ja nie jem chipsów od 8 dni ![]() ![]() A co do zdjęć ja od stycznia mialam robić co miesiąc ale w marcu sobie daruje, bo nie widze żadnej różnicy. A zakwasy mam, bo nie dość że aerobik był ciężki to dowaliłam sobie jeszcze w domu treningiem ![]() Cytat:
![]() Siedze tak już wykąpana z maseczką na twarzy i sie zastanawiam że dalej mi mało ćwiczeń ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No przeważnie to tak jak pisałam, po prostu zachmurzone niebo i w miarę ciepło. Najmniej -2 st tutaj było zimą. A tak jak np. teraz jak jest wiosna to i po 12 st na + było. Dziś akurat zachmurzone niebo i mżawka, ale ciepło jest 8st jest. Hmm ja zawsze co do butów to wybieram ładniejsze, a później się męczę i ledwo w nich chodzę, ale za to jakie piękne one są ![]() ![]()
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak już pisałam wcześniej chciałabym zrzucić te 6 kilo.. Nie akceptuję głodówek, ponieważ uważam, że nawet jedząc można schudnąć. Obecnie siedzę w domu.Jem wszystko tylko mniej. Staram się ograniczać słodycze ( co mi nie wychodzi, ponieważ jestem słodyczo maniaczką i bez tego nie widzę sensu życia ![]() ![]() Zamierzam ćwiczyć codziennie, albo też co drugi dzień, żeby dać mięśniom się zregenerować ![]() Najważniejsze, żeby podobać się sobie, ale nie popadać w skrajności ![]() Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-10 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() Ja też już bym chciała być opalona, ale szkoda mi kasy na solarium ![]() ![]() 22 stopnie w cieniu ![]() ![]()
![]() |
#356 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z kolei mam ciemne włosy i też się czuję jak trup ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() ja mam 166 i ważę 58 kg, więc podobnie mamy ![]() Ile masz lat? I jak Tobie idzie dieta? A nam dobrze, coraz lepiej ![]()
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja taką samą noc miałam. Kręciłam się strasznie, ale spałam do 11 ![]() Biednaś z tymi ząbkami ![]() Ja też mam problem z tym tłuszczem na brzuchu ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Idem po obiad i was nadrabiać
![]()
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo u nas w Pl to jest taki beznadziejny system kształcenia. Powinno się płacić za każde studia, czy zaoczne czy nie i by się przesiew zrobiło. Ludzie by nie studiowali tylko po to żeby studiować, a i fachowców by było więcej. Przecież fachowcy (stolarze, mechanicy, elektrycy) zarabiają w tej chwili dużo więcej niż pracownicy biurowi, a ludzie i tak idą na te studia, żeby po nich pracy nie mieć ![]() ![]() Tylko się zdenerwowałam... ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Monia Ty to się chyba nigdy nie wyleczysz z późnego wstawanie i nieodsypiania po południu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.