| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-09, 17:15 | #541 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat: 
  Ja mam 2 staniki sportowe, ale musze chyba nowy kupić jakiś lekko usztywniany, bo w tych to siara na aerobik chodzić nie dość że mam małe cycki to w nich wyglądam jakby nie miała w ogóle   | |
|     | 
|  2013-03-09, 17:48 | #542 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Meeedzik Takie zwykłe z zabawkowego   Nie zrozumiał mnie o jakim mówiłam, trudno, liczy się gest. Kręci się okropnie bo jest za lekkie. No nic... 
				__________________ - wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie  68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg   | 
|     | 
|  2013-03-09, 18:00 | #543 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: okolice Poznania 
				 | 

Cytat: 
 radze otworzyc hula-hop i nasypac do srodka kaszy albo ryzu suchego oczywiscie hehe i zakleic mocno tasma  zrobilam identycznie i swietnie idzie odczuc dzialanie na boczki   | |
|     | 
|  2013-03-09, 18:29 | #544 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cocktail no ja w takim sportowym to pewnie tez nigdzie bym się nie pokazała   chcę tylko, żebym swobodnie mogła skakać na skakance na podwórku no i może jak zacznę biegać to się przyda  Zoska napełnij sobie to hula hop ryżem, albo grochem i szczelnie zaklej, zobaczysz, że dużo lepiej będzie się kręcić  wiem, że dziewczyny z wątku o hula hup tak robiły i były zadowolone  wtedy jest cięższe i lepiej się kręci  ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Dziś w InterMarche widziałam nowe odżywki do włosów z Joanny z olejkiem arganowym i teraz mnie kusi odżywka i serum na końcówki  O takie: https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...anna-Argan-Oil 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-09, 19:28 | #545 | 
				 | 

meeedzik : strasznie chudy masz brzuch  co robilas ze tak wyglada?brzuszki?bieganie  ? czy co ? ciekawi mnie to bo moj brzuch to moja zmora zawsze mi tam tluszczyk sie zbiera i zwalczyc jest go ciezko  pozdro | 
|     | 
|  2013-03-09, 19:37 | #546 | 
				 | 

aniołek brzuszki i hula hop   ale talię to ja genetycznie chyba mam taką wąską   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-09, 19:43 | #547 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-09, 19:49 | #548 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
   widzisz jak zmotywowałaś wszystkie dziewczyny do ćwiczeń  to jest sukces ... fajnie, że domek odwiedzasz, zmiana klimatu zawsze dobrze robi   udanego weekendu  Cytat: 
  ale mam nadzieje, że za kilka dni już nie będzie takiego efektu bo cały miesiąc nie wytrzymam  Zazdroszczęwszystkim, który potrafią rano wstać i ćwiczyć  Cytat: 
    klask  i: Cytat: 
   Cytat: 
  to super a babola zlej i rób swoje - 3 miesiące to przecież nie jest długo a kasa Ci się przyda a to co przeżyłaś czegoś Cię nowego o Tobie samej nauczy, jesteś uczuciowa ale też twarda baba i nie poddawaj się  sama zajadam nerwowe sytuacje i jedyny mój sposób na to wyeliminować takie sytuacje  wiem, że to trudne, szczególnie, że jeżeli tak jak stresujesz się "wszystkim" ale próbowac można i rzeczy z listy "nienajważniejsze na świecie i dla mojej przyszłości bez znaczenia" traktować bardziej na luzie, że tak powiem. A co do fotki to wiesz, wg mnie te spodnie są troche za małe a jakby były dobre to by nie było żadnych boczków  to wiesz ja tam powodu do depresji nie widzę  jedynie powód do ogrniczenia "pizzy i spółki" i wsio  i czekać cierpliwie a nie panikować  Cytat: 
  a  za skakankę i za silną wole w stosunku do merci  A końcówki to się też naturalnie "ze starości" zawsze rozdwajają też troche - bez paniki  ale oczywiście z prostowanicą lepiej nie przesadzać  meeedzik jak mi się coś podoba to mówie  a jak nie to nic nie gadam   Uważam, że w pewnych fragmentach (jedynie fragmentach  ) mam szanse mieć podobne kształty za x kg w dół  a o innych częściach ciała mogę tylko pomarzyć  ale wolę oglądać Twoje fotki czy moni i się motywować bo jesteście żywe, prawdziwe i pieknie odchudzone niż się "jarać" fotami modelek z fotoszopa nad zdjęciami , których pracował sztab stylistów itd. To jest sztuka wyglądac dobrze bez tej "otoczki"  Sama dziś siebie podziwiam bo poszłam do biedronki po słodkie(napadło mnie  ) a wróciłam z lakierem do paznokci  w domu zjadłam 3 migdały i uznałam, że szkoda mi zaprzepaścić to co już osiagnełam na jakieś sztuczne słodkie g...   A u fryzjerki tylko końce podciełam i serio nie widać żadnej różnicy na zdjęciach ale końce są milusie  Dziś nadal zakwasy czuje  a dzis dzień sklapela i tiffany i mel b   
				__________________ Będzie 55kg na 160cm   | ||||||
|     | 
|  2013-03-09, 20:08 | #549 | 
				 | 

aniołek no trochę to trwało, nie powiem. Nie schudłam na raz tyle kg, wszystko było rozłożone w czasie i były to 3 podejścia, nie od razu udało mi się dojść do takiej wagi. Ogółem to ze 2 lata mi zeszło jak nie więcej    Ja cały czas ćwiczę ( raz więcej raz mniej  ) Margot i właśnie za to Ci dziękuję  nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa i jakie są budujące    Nie masz szanse tylko na pewno będziesz miała super figurkę  ! Z resztą już teraz uważam, że masz fajne kobiece kształty i wszystkie kg są równomiernie rozłożone  i to samo będzie z ich gubieniem  ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Margot  za nie kupienie słodkiego  ja ostatnio codziennie wpierdzielam kinder bueno  wstyd mi, ale nie umiem sobie odmówić i codziennie "coś" słodkiego jem  Mimo wszystko pokaż swoje śliczne włoski   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-09, 20:19 | #550 | 
				 | 

meeedzik dzięki za wiarę we w mnie  idę poćwiczyć w takim razie  A fotkę włosów dodam za miesiąc lub dwa żeby sprawdzić rezultaty olejowania   
				__________________ Będzie 55kg na 160cm   | 
|     | 
|  2013-03-09, 20:38 | #551 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Zgadnijcie kto wrócił?       Juz bede z Waaami znów  Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8  Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam  I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga  strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon,  i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem.. Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ?  ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat: 
 Ja tez intensywnie olejuję ostatnio, jakiegos olejku używasz?  cwicz cwicz, ja już po killerku  W ogole zauwazylam, ze im wczesniej pocwicze w ciągu dnia, tym wcześniej się zbieram za inne rzeczy, mam więcej energi.. a jak czekalam do 22, to masakra byla, żeby się w ogole zebrac. I doszłam chyba do tego momentu, w którym lubie, jak bolą mnie mięśnie od wysiłku, a jak nie bolą, to cisnę mocniej, to już jakas masakra jak na mnie, kanapowego lenia  ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat: 
 Tyyy, baciki za kinder bueno, nie kuś mnieeee!  I ja widzialam Twoje włosy, jak mialam przerwe w pisaniu, kochana RE-WE-LA-CJA!!   
				__________________ 0/8 ____________ 19.11 powrót do zdrowego lajfstajlu   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-09, 21:13 | #552 | |
				 | 

Cytat: 
 wlasnie jakimi olejami olejujesz? ja z kokosowego na migdalowy sie przezucilam, jakos wydaje mi sie ze lepiej nawilza wlosy, blysk jak sloneczko pada jest swietny az razi w oczy  mialam prawie czern to bylo widac swietnie lsniace zdrowe wloski, a teraz po sciaganiu koloru jest braz a pod spodem mleczna czekoladka, tez widac polysk, ale nie juz taki...i zastanawiam sie nad podcieciem wloskow(kazdy z osobna wezme i ciachne) strasznie rozdwojone koncowki mam, i za cholery nie moge doprowadzic do ladu ...moze jakies sposoby?procz podcinania ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- [QUOTE=pipson;39675849]Zgadnijcie kto wrócił?      Juz bede z Waaami znów  Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8  Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam  I od razu mam pytanie, bo jak trwoga, to do Boga  strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie, to chyba nowe tabletki, bo mi gin zmienila na regulon,  i mimo ze 5 razy w tyg cwiczę Killery Chodakowskiej, to te uda dalej są spuchnięte, przed okresem to już masakra, łydki aż mnie bola pod koniec dnia... Potrafię miec w łydkach 2 cm różnicy rano a wieczorem.. Co ja mam zrobić na zatrzymywanie tej cholernej wody ?  ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- po pierwsze, pamietam jak mialam diete kapusciana, zero soli, i na tej diecie schudlam 3kg, jezeli spozywasz sol w nadmiarze to ogranicz, moze akurat pomoze... a co do hormonow to one tak juz maja, ja juz przywyklam, ale znalazlam cos takiego ''Nasza rada: Objawy zatrzymania wody ustępują zwykle w pierwszych dniach miesiączki. Waga dość szybko powraca do normy. Jednak, aby nieco złagodzić dolegliwości, racz się do syta moczopędnymi owocami, które ułatwią usuwanie nadmiaru płynów z tkanek. Takie właściwości mają, np. truskawki, arbuzy, melony, czereśnie. Uwaga! Jeśli czujesz się napuchnięta zażywając pigułki anykoncepcyjne, skontaktuj się z ginekologiem i poproś o zmianę preparatu'' moze cos to pomoze? spozywanie moczopednych owocow? warto sprubowac ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Boziu jaki byk wybaczcie...SPRÓBOWAĆ ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- tak mi sie przypomnialo teraz, ze pierwsze tabletki ktore bralam yaz tez powodowaly zatrzymanie wody- bolace lydki,zwlaszcza lewa albo prawa to byla ,niepamietam, w kazdym badz razie gdy tylko dowiedzialam sie, ze moga robic sie zakrzepy, objawiajac sie wlasnie w taki sposob, zmienilam szybko na inne i problemy ustaly...tyle ze teraz mam inny zupelnie problem strasznie przesuszona cera i wysyp na calej twarzy przy drugim tydodniu brania tabli;( rece zalamuje juz | |
|     | 
|  2013-03-09, 21:53 | #553 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 A co do wagi to chyba spada, bo zmiescilam sie w nowa sukienke rozm 36  dzis ide w niej na impreze!!  Wreszcie w nia weszlam! Musialo mi duzo spasc w calym ciele. Bede dalej walczyc z waga  ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat: 
  Postanowilam, ze zosataje. Jak bede wracac to juz na zawsze bo i tak lepiej przeciez nie bedzie  ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat: 
  Ty masz na bank mniejsze  ale juz rozm 36   
				__________________ | |||
|     | 
|  2013-03-09, 21:58 | #554 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
 dzieki za rady  własnie ja piję codziennie herbatę z pokrzywy, powinna działać moczopędnie. Ale zaczynam mieć wrażenie, ze te obrzęki będą dużo trudniejsze do zwalczenia. Dziś w zasadzie okres się skończył, wejdę na wagę za pare dni, to zobaczę.  ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat: 
 brawooo kochana!   
				__________________ 0/8 ____________ 19.11 powrót do zdrowego lajfstajlu   | ||
|     | 
|  2013-03-09, 22:00 | #555 | 
| Zakorzenienie | 

Margot, odpiszę Ci słonko później. Dziękuję za miłe słowa   Poznałam świetnego chłopaka...  Randka była świetna... on jest taki spokojny i miły i wpatrzony we mnie. Wszystko gra  Jest polakiem. Idziemy po23 razem na imprezę. Jestem zadowolona  czuję że tym razem trafiłam w 10, choć wszystko wyszło zupełnie przypadkiem heh. 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-09, 23:22 | #556 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Masakra jakas na drodze.... znowu   ! Ja mam dosc zimy i sniegu. Dobrze, ze sobie spokojnie szybciej wyjechałam, bo z godziny na godzine jest gorzej... Cindy daj sobie spokoj z kilogramami i w ogole :P Wazne jak się czujesz! Ja w przymierzalni zawsze się załamuje, a moja mama dodatkowo dzis "ze wszystko co kupilam to jakies za małe" ;/ trudno- ja lubie blizej ciała, a ona luzno. Dekold jest, wiec i tak nikt na nic wiecej uwagi nie będzie zwracał   Spytalam sie kolegi jak wyglądam i koszulke w dół pociągnłęm "ładnie"  Zostało ci juz tak mało. Wytrzymaj tyle ile mozesz  przeciez nikt tam cię nie związuje, no ja mysle :P A co do fot to nie wiem o co ci chodzi- ot normalna dziewczyna   I ten chłopak :P no widzisz- wszystko będzie git! Heroine na pewno ci sie skora ujędrnia, a i mięsnie miejsca zajmują  Ale prawda, ze bez dietki to na nic. Moja kolezanka zrobila A6W- całe- i mowi, ze jak ktos ma płaski brzuch to git, bo fajnie miesnie mozna wyrobic, ale jak ktos ma tłuszcz to po prostu mu sterczy. Medzik ile wy pijecie   Ja wczoraj nałozylam olejek na głowe i dzis ją umyłam- coraz lepiej mi to idzie, choc mam problem z samym nakładaniem, ale czuje po włosach, ze są w lepszej kondycji. W ogole rozszyfrowalam dlaczego mi tak wypadaja- to przez hormony. Odstawylam tabsy i mam tego skutki  moja mama weszla do mojej łazienki i spytala sie czy ich sobie przypadkiem nie wyrywam sama. A ja juz się tak staram... zawsze odzywka, lykam witaminy, maseczki, olejek i nawet nie zwijam w ręcznik tylko tak delitkanie się z nimi obchodze. Na sucho nawet nie rozczesuje, zeby za duzo ich nie stracic.... Losing piłam wczoraj :P dzis robilam za kierowce  ja tam samej tequili nie lubie. Nawet jak drina robie to musze dolac soku malinowego, zeby jakos zabic smak alko ;p A sprzedawczyni momentalnie wytrzeszczyła oczy, wiec licze, ze nie udawała  Musialabym się wam pokazac w nowych spodniach   Slodycze schowaj i nie ruszaj! Ja dostalam raffaelo, ale nie otwieram :P ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ja stracilam motywacje do liczenia kalorii i w ogole. Nie mam na to siły. Jem ok., ale jak wychodze to tez sobie nie odmawiam, bo po prostu po co tyle przyjemnosci tracic. Nie waze sie, nie mierze i żyje :P Jutro chce pojsc na długi spacer, żeby cos spalic a w poniedziałek zumba! We wtorek siłownia/basen. Sroda zumba. Czwartek-liczę, ze się zmobilizuje i pocwicze w domu. Piątek siłownia/basen. Licze, ze w tym tygodniu będe zdrowa i będe mogla się ruszać  Jakos lepiej się czuje i mam więcej enegrii- brakowało mi tego w tym tygodniu. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Dobra musze się poprawic- zaraz po wysłaniu posta zrobilam sobie duzego drinka z tequila  już czuje po głowce :P | 
|     | 
|  2013-03-10, 09:15 | #557 | ||
				 | 

Cytat: 
  a co do tego bólu,to może to migrena? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Heroine Udanego wyjazdu,a gdzie mieszkają Twoi rodzice? ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania  i jutro jadę odebrać nowe autko  Kupiliśmy je w czwartek,ale było pęknięcie na szybie i cza było wymienić  Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada  Zooska Co tam u Ciebie?Lepiej z TŻ-tem i co tam u babci? 
				__________________ Nie warto walczyć z idiotami... mają przewagę liczebną | ||
|     | 
|  2013-03-10, 09:49 | #558 | 
				 | 

Hej   Poczytałam Was troszkę sobie, a zaraz lecę się kąpać  rany, ile śniegu u mnie  nie widać naszego samochodu na podwórku  ja nie wiem jak my się dzisiaj dostaniemy do Kościoła w taką pogodę  Like, moi rodzice w lubelskim mieszkają  super, że dostaliście kasę z odszkodowania!  postarali się?  no i fajnie, że emocje opadły i idzie ku lepszemu  Lady, wiem, że ćwiczenia powodują zastępowanie tłuszczu mięśniami, ale w ogólnym wyglądzie to powinno być na plus, a nie jest   dlatego to frustruje... no i dieta... teraz u rodziców to już w ogóle jej nie ma  Cindy, taaaa Twoje boczkiii, pffff  Ty moich nie widziałaś  pipson!  wsio zaliczone?  Margot, za silną wolę  robisz postępy kobieto   
				__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | 
|     | 
|  2013-03-10, 09:52 | #559 | |
				 | 

Cytat: 
  tego się obawiałam,bo z nimi,to nigdy nic nie wiadomo   
				__________________ Nie warto walczyć z idiotami... mają przewagę liczebną | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-10, 10:11 | #560 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

hej dziewczyny i ja melduję się w nowym wątku   Przepraszam za tak długą nieobecność ale laptop mi szwankował na szczęście nie było to nic poważnego i już działa  Tż mi naprawił   
				__________________ 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 | 
|     | 
|  2013-03-10, 10:34 | #561 | |
				 | 

Cytat: 
  a tak poza tym,co słychać? 
				__________________ Nie warto walczyć z idiotami... mają przewagę liczebną | |
|     | 
|  2013-03-10, 10:35 | #562 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ 'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć | ||
|     | 
|  2013-03-10, 11:17 | #563 | 
				 | 

Margot pewnie, że w Ciebie wierzę   i brawa za ćwiczenia  Pipson ja nie umiem zrezygnować ze słodkiego i codziennie coś mi wpada  a poza tym to witaj ponownie    Lady niee tak dużo nie pijemy  Tż mój to rzadko pije, bo przeważnie jest kierowcą  a ja jednak wczoraj tych desperadosów nie wypiłam, tylko winko na pół z Tż  Ale za to widzę, że Ty się skusiłaś na drineczka  Cindy ja nie rozumiem na co Ty narzekasz  jednego dnia piszesz, że jesteś gruba, że waga w miejscu stoi i nie spada, a na drugi piszesz, że dużo spadło, bo mieścisz się w rozmiar 36  sorrryyy ale ja już nie nadążam ze Tobą  jak można narzekać nosząc rozmiar 36?? :/ Sandera noo witamy witamy  jaki Ty masz super avatar  nie poznałam Cię   Heroine siemaa  uu współczuję tego śniegu :/ u mnie już prawie nie ma i nawet pogoda dziś jest w miarę, to znaczy słońca nie ma, ale tak jakoś jasno jest i 6 stopni na plusie   Like też mam zamiar kupić odżywkę i serum z tej nowej serii Joanny  najpierw chyba skuszę się na serum i zobaczę jak się sprawdza, a później dokupię odżywkę jak będzie fajna  kusi mnie jeszcze ta z Garniera z 3 olejami, ale nigdzie jej nie widziałam   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-10, 11:18 | #564 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

A dobrze idę dzisiaj na 14 do pracy  a potem spotykam się z klasą z liceum  W kościele już byłam skalpel poćwiczyłam i teraz idę się kąpać bo mokra jestem :P Wydaję mi się że skalpel II jest mniej ciekawy i że ten pierwszy lepiej działa na mięsnie  Tak mam avatar teraz żeby mnie motywował i że coś się zmienia chociaż zdjęcie :P A tak poważnie mam motywację   
				__________________ 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2013-03-10 o 11:21 | 
|     | 
|  2013-03-10, 11:37 | #565 | 
				 | 

Dzień Dobry laseczki   Ja wstałam po 11 dzisiaj  Zjadłam już owsianke z bananem, ale te z lidla jakieś mega słodkie już jej nie kupie ;/ Dzisiaj nie ćwiczę jedynie tiffoczki zrobie  Musze sobie dać dzień luzu, żeby mięśni nie przeciążyć bo na jutro mam znowu trening, wtorek zumba, sroda aerobik,czwartek trening, piatek aerobik i sobota trening   Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-10 o 11:49 | 
|     | 
|  2013-03-10, 12:46 | #566 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  że potrafiłaś sobie odmówic słodkiego  Pokaż włosiska  Cytat: 
  oby niczym nie podpadł i żebyś wkońcu zaznała szczęścia  Czekam na @ i mam kiepski nastrój  do tego już brzuch mnie dość pobolewa  Wczoraj byłam taka niemiła dla Tż przez to napięcie przed @ że aż mi przykro ale zrobiłam dla niego pyszne mięsko z serem i pieczarkami więc może da się przeprosić  W pt też się tak na niego złościłam że się spóźnił godzinę a biedaczek czekał godzinę w kwiaciarni  dostałam piekny bukiet tulipanów i jeszcze dla mamy mojej kupił   | ||
|     | 
|  2013-03-10, 13:41 | #567 | ||||||
				 | 

Cytat: 
  ja na opuchnięcia to herbatkę z kopru włoskiego polecam i aquafemin brać ale to dosyć kosztowna impreza ale jak raz miałam źle dobrane tabsy to serio pomagało, naprawdę widziałam różnice w obwodach ciała jak brałam to cudo  Zawsze planuje rano ćwiczyć ale może z raz w życiu tak zrobiłam  zawsze ćwiczę jak już wszystko zrobię albo ewentualnie jak po nocy pracuje jako przerwę od kompa traktuje ćwiczenia. Za killery   się należą bo ja nadal umieram po kwadransie  A co do olejowania to ja początkująca jestem  i tylko olejek migdał i papaja z alterry używam. Pasuje mi zapach i włosy są miłe to na razie nie kombinuje. aniolek też pytał to napisałam ale nic odkrywczego nie wniosłam do tematu  Cytat: 
    Cytat: 
  no i odszkodowanie, same dobre nowiny  Cytat: 
  a dziś i u mnie napadało    ale za to nowy nałóg kolekcjonowania lakierów do pazurków mi się zaczyna  Cytat: 
  organizm nie lubi rutyny  teraz ćwiczę na zmianę plus tiffoczki i mel b na pupe  Cytat: 
  facet za mięsko i to jeszcze z serem wybaczy wszystko  To bardzo miłe , że i o Twojej mamie pamiętał  Wczoraj to niestety znowu dopiero po 23 zestaw ćwiczeń zrobiłam , nie umiem ćwiczyć jak jeszcze domowe obowiązki mam niezrobione i wstałam z łózka i pranie złożyłam i podłogi umyłam itd a potem dopiero za ćwiczenia i zanim maseczki, pilingi i prysznic zaliczyłam to znowu prawie 2 w nocy była   
				__________________ Będzie 55kg na 160cm   | ||||||
|     | 
|  2013-03-10, 14:06 | #568 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

ja już po obiadku   łyżka ziemniaczków z sałatką (sałata,pomidor,ogórek,pa  pryka, sos ziołowo-koperkowy) mniam! | 
|     | 
|  2013-03-10, 15:05 | #569 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
    ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Ja dzisiaj troszkę lepiej się czuję, zaczęłam owijać się folią i smarować, i mam wrażenie, że lepiej brzuch wygląda  U mnie dzisiaj: 2 kromki pełnoziarnistego chleba z tuńczykiem i twarożkiem Kawa z mlekiem Ziemniaki z brokułami i jajkiem sadzonym Będzie: jabłka pieczone Wieśniak z pomidorem. Nie wiem, to chyba nie za dużo, ale wczoraj połknęłam nadprogramowo mozarellę  Kupiłam błonnik i choć duuuuużo wody popijam, to mam wzdęty brzuch po nim i w ogóle   
				__________________ "Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png | |
|     | 
|  2013-03-10, 15:06 | #570 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat: 

__________________ Nie warto walczyć z idiotami... mają przewagę liczebną | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

!!!!!!!!
!!!!!!!!