|
|
#481 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny super zakupy. U nas jest lump tylko dla dzieci ale tam sa wycenione rzeczy, nie lubie tak bo drogo.
Cytat:
U nas brokulowa nie przeszla bez placzu. Bokeh szczepiliscie juz Hanie? Na co sie decydujecie? Hope a co sie robi z ta suszarka. Tez juz bym chetnie plynow uzywala bo te rzeczy sztywne, niemile. |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ee to mnie zdziwilas. A teraz nie mozemy?
|
|
|
|
#483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dzień robi sobie tylko drzemki po 10-15 min a tak to WOGOLE nie śpi Naprawde wykończyć się idzie...nawet nie mam się kiedy zdrzemnąć w dzień. CUDOOO Cytat:
![]() Super te ciuszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ślicznaaaaa buziaczki dla HANICytat:
![]() Lady - byłam w Butiku po te Jeansy ale zostały same rozmiary XS buuuuuuu
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-10 o 14:18 |
|||||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, mój TŻ też nie lubi słodkiego, czasem go najdzie na jakąś czekoladę, ale jakieś ciasta, ciasteczka czy desery np z bitą śmietaną (
ubiję sobie w domu) to rzadko ma ochotę zjeść. Nie rozumiem go. ![]() Za to chipsy mógłby wpierniczać na tony...
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suszarką? jak bandziolek boli to najmniejsza moc, pieluszka na brzuś i troszkę się grzejemy, a jak niegrzeczne dziecię, to po prostu włączam słabą moc, odsuwam od niego. chodzi mu o szum |
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to nie jakiś specjalny dla dzieci tylko taki normalny Sensitive.
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie chcę nic mówić, rozumiem - brak czasu, choć dla chcącego nic trudnego, ale... Jest kilka mamusiek, które się od dawna nie odzywają...
|
|
|
|
#488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i na tym się skończyło, na razie mała nas nie dopuszcza do siebie
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
zapraszamy
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzza szczepimy 14stego i włąśnie bije się z myslami.... bo jak juz sie zdecyduje musze isc tym torem szczepionek, najpierw myslam o 5w1 no ale mysle tako tych nfz.... nie wiem czy zawsze bede miec kase na te szczepienie nie wiem czy bede potem pracowac... a kurde chyba te nfz nie sa złe? rota i pneumo tez raczej nie, zwyczajnie kasy nie mamy tak...tzn dobra mam powiedzmy teraz dodatkowego tysiaka no ale to akurat jeden zestaw szczepien, a potem skad wezme?
A co do tż to też mam wrażenie że się oddalamy.... eh sama nie wiem są superowe dni a są takie że własnie jedno buczy na drugiego i wypominamy sobie ja jemu że źle ją trzyma albo coś on mi coś innego i takie koło :/ mam nadzieję że będzie dobrze ![]() Silver dziękujemy ![]() Właśnie wsunęłam zupe szpinakową i zaraz pstrąg i ziemniaczki ![]() Macierzyństwo uczy mnie jednej podstawoej rzeczy : jak zrobić obiad w mniej niz pół godziny kiedys sie pieprzyłam z każdym daniem a nic i tak super z tego nie wychodziło a teraz pyk pyk zupa w 10 minut i pyszna !
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis mam zamiar zjesc brokula gotowabnego...hmmm...zjem odrobinke w takim razie.
Dziewczyny, a jak radzicie sobie ze zmeczeniem, wyczerpaniem i niewyspaniem?? Bo ja nie mam wcale sily ani weny!!
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz jest lepiej, raz jest gorzej ...AAA!! Zapomniałam Wam powiedzieć! Uważajcie jak robicie zakupy na tablica.pl!! Padłam ofiarą oszustwa. Chciałam Malemu kupić huśtawkę FP za 70zł była wystawiona. Używka. Dla mnie się opłacało, no i dogadałam się z "kobietą" na przelew a ona mi prześle potwierdzenie nadania. I do tej pory nie dostałam, ani huśtawki ani nic. Ogłoszenie usunięte. Wpisałam numer konta w google i od razu mi wyskoczyło: OSZUSTKA z tablica.pl Niektórzy oszukani na grubą kasę. BAba bezkarna. OSoba podaje się za rózne os. Norbert, Agata (w moim przypadku), Ewa itp. Jeśli robić zakupy na przelew to tylko na allegro, a na tablicy za pobraniem. |
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ja płynu do płukania dla małej od bardzo dawna używam. Mam z dzidziusa koncentrat taki 1,5 litra. Leje się go na jedno pranie 30-40 ml. Nie dość, że wydajny to ciuszki mięciutkie jak puszek i pachnące |
|
|
|
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A na pneumokoki za tydzień idziemy z Darią bo przez tą chorą nerkę za darmo będzie mieć. Cytat:
Dziś przyjechałam do rodziców z Darią bo Tż w pracy od rana do wieczora a ja JUŻ padnięta od rana. Mama mi przynajmniej pomoże.... Cytat:
![]() Ja właśnie sobie upatrzyłam sukieneczkę dla Darii na Chrzciny... http://tablica.pl/oferta/chrzest-suk...6ca7;r:6;s:222 Ale dodzwonić się do babki nie umiem...
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja co do tych kupek zielonych to pojawiły się w piątek po południu a kompot dopiero w sobotę pilam
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Darii nic nie było...przynajmniej nic nie zauważyłam.
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeny Matki to jednak przesrane maja, co rusz jakies decyzje a wiedzy zadnej
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecierz tych odpłatnych jest tylko 4. W drugim miesiacu, potem na przełomie 3/4, potem 5/6 i dopiero w 16-18 miesiacu. W 7 i na przełomie 13/14 miesiaca jest na NFZ. Ja szczepie 5 in 1 i mała ma mniej bólu a płace 130 zł. A znajomi nawet 100 płaca zalezy od przy chodni |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Darii wczoraj w Auchan śliiiczne rajstopki
za 13zl 2 pary - białe i różowe Bedzie miała do sukieneczek i na chrzciny Troszke jej są za duże jeszcze bo kupiłam od3-6m ale za miesiąc powinna mieć w sam raz
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Co do słodkiego to ja też nie przepadam więc dla mnie to jak najbardziej zrozumiałe
Słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Bardziej gustuje w kwaśnych rzeczach typu kwaśne żelki wykręcające mordę itp. Lub owoce. Może i jestem jakimś dziwakiem ![]() Jeśli chodzi o płyn do płukania to ja stosuje od samego początku. Za każdym razem prasuje ubranka i nic się nie dzieje. Misia-współczuję tych kolek. Też to przerabiałam i też pewnego razu podkusiło mnie odstawienie kropelek ale po dniu obserwacji wróciłam i problem znikł. Natomiast teraz czasami zdarzają się problemy z kupami i bączkami ale na to już lekarstwa nie ma. Może też wróć do tego co podawałaś wcześniej? Coś jeszcze miałam pisać ale skleroza u mnie ostatnio...
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Dziewczyny zbieracie punkty na karcie Rossne w rossmanie ?? Ja dzis dostałam takie body w prezencie plus zwiekszony rabat do 4% http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=88472
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założyłam osłonkę i ssał. Jak już pisałam tak mój tata pomógł mojej mamie, teść teściowej, znajomy swojej żonie Odpukać na razie guz nie wrócił. Myślę, że koniecznie powinnaś coś z tym guzem zrobić, bo może Ci się zapalenie zrobić. Przechodziłam przez to i to nic przyjemnego.No wiesz żyjemy w grzechu, a chcemy chrzcić dziecko? Ochrzczą nam córcię tylko wtedy, gdy sami weźmiemy ślub - może być za jednym zamachem, nawet za darmo to zrobią
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dostalam (inne) i tez mi sie rabat zwiekszyl. W sumie warto wykorzystywac te karte. Moze rabat nie jest oszalamiajacy, ale co jakis czas sa fajne promocje dla posiadaczy karty (ostatnio bylo -20% na wszystkie produkty w Rossie). Ale mam dzis grzeczne dziecko ![]() Caly dzien spioch, budzi sie tylko na jedzenie (co prawda jak zacznie to dobre 40min mu schodzi ). Mialam czas, zeby wstawic pranie, zmywarke, ogarnac kuchnie, zrobic obiad, poprasowac, przespac sie i jeszcze ksiazke poczytac
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-10 o 18:16 |
|
|
|
|
#507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd dowiedziałaś się że prezent dla Ciebie jest??Cytat:
to nie wiem czy mój tż by się tego podjął kurcze nie wiem co z tym zrobić...Ewik- a odciąganie samym laktatorem pomogłoby na ten guzek?? A jeśli chodzi o ten Chrzest to dziwne.... brat mojego Tżta jak chrzcił dziecko to wogóle ślubu nie mieli , nawet cywilnego...i tez im ochrzcili. Poza tym ile ludzi teraz żyje bez ślubu mając dzieci....Dużo. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Hmm...Ty te z dostałaś prezent A ja nieeeee. A już mam 4% rabatu.Do domu Wam przysłali ten prezent czy jak?? ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam 4% rabatu, też chcę taki prezent.
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, nie pamietam dokladnie, ale CHYBA na moim profilu na rossnecie mialam napisane, ze czeka na mnie prezent. Wystarczylo zaznaczyc, w ktorym Rossie chce odebrac go i po kilku dniach dostalam maila, ze jest gotowy.
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żaden mail tez mi nie przyszedł ani sms.A teraz widzę że jest tu taka zakładka MOJE PREZENTY ale nie mam żadnego
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-10 o 18:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

w dzień robi sobie tylko drzemki po 10-15 min a tak to WOGOLE nie śpi 
buziaczki dla HANI
ubiję sobie w domu) to rzadko ma ochotę zjeść. 

...

22.05.2008
Dziwne to się wydaje