Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 20:19   #601
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Patiuszka za basen!!!!!!!!!!
ech....kiedyś byłam zwolenniczką folii i namiętnie ją stosowałam Efekty boskie!!! Ale teraz aż szkoda mi wydawać 4 zł tygodniowo na folie... Tak u mnie z kasą:/!
Ale folię polecam każdemu!!! Balsamik antycell, folia, na godzinkę w dresik i pod kołdrę Ja robiłam ściski, czy przysiady

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:19   #602
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

A ja dzisiaj usiedzieć nie mogłam i były 2 piosenki zumby, tiffoczki 4/30 i ab ripper na brzuch
Folie też polecam super skóra po niej jest. Jutro po ćwiczeniach wymasuje sie bańką i owinę folią
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:21   #603
zooska
Zakorzenienie

200 ścisków agrafką zrobione Może poskaczę na skakance... albo brzuchy Eeeeeee....chyba nie ^^

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj usiedzieć nie mogłam i były 2 piosenki zumby, tiffoczki 4/30 i ab ripper na brzuch
Folie też polecam super skóra po niej jest. Jutro po ćwiczeniach wymasuje sie bańką i owinę folią
Łał! Toś się zmobilizowała kobieto!!!! Brawo !
Kurcze no....może i ja na lato wrócę do folii...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Wgl to cycki mi zmalały !!!!!!! I to ostro! A wcale aż tak nie schudłam ! Ech...świetnie, jedyna część ciała, z której byłam zadowolona, a jej teraz nie mam, boooosko

Stary 2013-03-10, 20:21   #604
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
ooo kurka az tak widac?jak kolezanka zauwazyla to napewno dziala!!!
gdzie kupilas olejek i po ile? i czy codziennie sie owijalas w folie?
Ha ha , zauważyła, bo mam strój dwuczęściowy i poprzednio obie się nabijałyśmy jak mi się gacie wcinają A dziś już było lepiej

Olejek testuję, sama tak próbuję, bo podobno ekstrakt z papryki działa na cellulit i takie tam, ale tak naprawdę to ten olejek jest do włosów, w Naturze, coś po 7 zł. W sumie nie znalazłam w nim nic, co by mogło zaszkodzić skórze....
Chyba, że mi włosy wyrosną na brzuchu
Stary 2013-03-10, 20:22   #605
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Do roboty, a nie !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Aniołek Hiehie, oboje jesteśmy uparci Ale to on w tym sporze dał d.py A tak...wymieniamy się humorami, raz ja nie chcę się godzić, raz on ^^ Ale to przeważnie Tż się obraża i robi z wszystkiego problem, to jest większa wada, niż ta upartość
czyli bardziej ugodowa dziewucha jestes u Nas odwrotnie, to ja ciagle musze ganiac o posprzatanie skarpetek, pomycie naczyn, odkurzenie, i w dodatku jestem straaasznie zazdrosna(ma glupi nawyk ogladania sie za kazdym) i ta jego ciekawosc spojrzenia na ''jakas dupe'' w necie w sensie zerkniecie wrrrr czuje czasami ze dlugo nie pociagne tak z nim:m ur::m ur::m ur:
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:25   #606
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Patiuszka za basen!!!!!!!!!!
ech....kiedyś byłam zwolenniczką folii i namiętnie ją stosowałam Efekty boskie!!! Ale teraz aż szkoda mi wydawać 4 zł tygodniowo na folie... Tak u mnie z kasą:/!
Ale folię polecam każdemu!!! Balsamik antycell, folia, na godzinkę w dresik i pod kołdrę Ja robiłam ściski, czy przysiady
Ja jestem w rewelacyjnej sytuacji, jakieś 7 lat temu jak kupowaliśmy materiały do remontu w Castoramie, jakimś cudem mój TZ spakował taką metrową, szeroką na 10 cm rolkę folii do pakowania
I tak sobie leżała na szafie, a teraz tylko ją przeciełam nożem w poprzek i mam dwie grube rolki fajnej, miękkiej folii, która nie szeleści
Stary 2013-03-10, 20:28   #607
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
200 ścisków agrafką zrobione Może poskaczę na skakance... albo brzuchy Eeeeeee....chyba nie ^^

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Wgl to cycki mi zmalały !!!!!!! I to ostro! A wcale aż tak nie schudłam ! Ech...świetnie, jedyna część ciała, z której byłam zadowolona, a jej teraz nie mam, boooosko

przykro mi...ale coz niestety wszedzie idzie tluszczyk ja ogolnie boje sie ostro cwiczyc bo tez mi zejdzie z piersi i juz nic tam nie bedzie
czasem mam ochote odlozyc kase i powiekszyc zeby wkoncu nie uzalac sie nad malym biustem

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Ja jestem w rewelacyjnej sytuacji, jakieś 7 lat temu jak kupowaliśmy materiały do remontu w Castoramie, jakimś cudem mój TZ spakował taką metrową, szeroką na 10 cm rolkę folii do pakowania
I tak sobie leżała na szafie, a teraz tylko ją przeciełam nożem w poprzek i mam dwie grube rolki fajnej, miękkiej folii, która nie szeleści
hehehe mam ta sama rolke, swietnie sie klei do siebie, wiec nie ma mowy o jakim kolwiek obluzowaniu czy tez zsunieciu sie ,,,tak kusicie dzisiaj z ta folia ze sama sie dzisiaj zabandarzuje na noc, ale tylko brzuchol
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:30   #608
patiuszka
Zadomowienie

Tak, super jest ta folia, jak się ścisnę, to trzyma mocno dzisiaj też się zawinę, po saunie to lepiej mi balsamik wejdzie
Stary 2013-03-10, 20:34   #609
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie od stycznia ćwicze minimum 3 x w tyg to się wkreciłam. Tym bardziej, że dzisiaj miałam odpoczywać no ale nie moge usiedzieć na du.pie Ciągle mi przypominasz o agrafce a ona lezy w szafie musze jutro poćwiczyć ściski
Stary 2013-03-10, 20:44   #610
meeedzik
Zakorzenienie

I ja zamierzam zaopatrzyć się w olej z pestek winogron a przed chwilą nałożyłam kokos na skalp, a na długość alterra migdał i papaja + rycyna, jutro rano mycie

Na dziś melduję
100 brzuszków
20 pompek
200 nożyc poziomych
Stary 2013-03-10, 20:48   #611
patiuszka
Zadomowienie

Coctail to połóż jąsobie na stole Odkąd u mnie leży na tym stole, przy którym najczęściej podżeram przed telewizorem, to jakoś nawet jej używam no i stół czysty częściej

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

meedzik za ćwiczenia
Stary 2013-03-10, 20:49   #612
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail to połóż jąsobie na stole Odkąd u mnie leży na tym stole, przy którym najczęściej podżeram przed telewizorem, to jakoś nawet jej używam no i stół czysty częściej
Pół stołu mi zajmie
Stary 2013-03-10, 20:53   #613
pipson
Zadomowienie

Cytat:

brawo za sciski kurde, tak rewelacyjna ta folia? to co ona robi, wyciaga wode, obrzęki? bo ze spala tłuszcz to nie wierze

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
brawo za cwiczenia
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:55   #614
patiuszka
Zadomowienie

pipson głównie wodę, ale myślę, że takie wypocenie z kremem aktywnym pomaga ruszyć metabolizm zastałego tłuszczyku
Stary 2013-03-10, 23:37   #615
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cindy randka mówisz? to super a babola zlej i rób swoje - 3 miesiące to przecież nie jest długo a kasa Ci się przyda a to co przeżyłaś czegoś Cię nowego o Tobie samej nauczy, jesteś uczuciowa ale też twarda baba i nie poddawaj się sama zajadam nerwowe sytuacje i jedyny mój sposób na to wyeliminować takie sytuacje wiem, że to trudne, szczególnie, że jeżeli tak jak stresujesz się "wszystkim" ale próbowac można i rzeczy z listy "nienajważniejsze na świecie i dla mojej przyszłości bez znaczenia" traktować bardziej na luzie, że tak powiem.

A co do fotki to wiesz, wg mnie te spodnie są troche za małe a jakby były dobre to by nie było żadnych boczków to wiesz ja tam powodu do depresji nie widzę jedynie powód do ogrniczenia "pizzy i spółki" i wsio i czekać cierpliwie a nie panikować
A no randka, randka

Tak, tak w sobotę znów mi dopaliła nieźle, ale zlałam ją. Dziś już jest dla mnie miła...
Tak, to prawda, jestem uczuciowa ale i twarda sztuka no jasne, wszystko czego się tutaj nauczę bardzo mi pomoże na przyszłość i nie tylko jeśli chodzi o język, ale i o ogólne życiowe sprawy.
Niestety nie mogę wyeliminować takich sytuacji, bo ja jestem niewinna, a ona ciągle szuka pretekstu żeby mi dowalić Tak postaram się zrobić na luz troszeczkę zwolnić

No ja w te spodnie się nie mieściłam, a teraz się w nie mieszczę więc już jest duży sukces one tylko na boczkach są takie opięte, a do pupy i ud są dobrze dopasowane ale będę w dalszym ciągu eliminować "pizzę i spółkę"

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto wrócił?

Juz bede z Waaami znów Na wadze 51 kg, ale jestem w trakcie okresu. Na początku marca było ~49,8

Nie ma szans zebym Was nadrobiła, ale moge powiedziec, ze teskniiiiilam

Ja też tęskniłam za Tobą kochana

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:

brawooo kochana!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 23:47   #616
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Masakra jakas na drodze.... znowu ! Ja mam dosc zimy i sniegu. Dobrze, ze sobie spokojnie szybciej wyjechałam, bo z godziny na godzine jest gorzej...

Cindy daj sobie spokoj z kilogramami i w ogole :P Wazne jak się czujesz! Ja w przymierzalni zawsze się załamuje, a moja mama dodatkowo dzis "ze wszystko co kupilam to jakies za małe" ;/ trudno- ja lubie blizej ciała, a ona luzno. Dekold jest, wiec i tak nikt na nic wiecej uwagi nie będzie zwracał
Spytalam sie kolegi jak wyglądam i koszulke w dół pociągnłęm "ładnie"

Zostało ci juz tak mało. Wytrzymaj tyle ile mozesz przeciez nikt tam cię nie związuje, no ja mysle :P
A co do fot to nie wiem o co ci chodzi- ot normalna dziewczyna
I ten chłopak :P no widzisz- wszystko będzie git!

Heroine na pewno ci sie skora ujędrnia, a i mięsnie miejsca zajmują Ale prawda, ze bez dietki to na nic.
Moja kolezanka zrobila A6W- całe- i mowi, ze jak ktos ma płaski brzuch to git, bo fajnie miesnie mozna wyrobic, ale jak ktos ma tłuszcz to po prostu mu sterczy.

Medzik ile wy pijecie
Ja wczoraj nałozylam olejek na głowe i dzis ją umyłam- coraz lepiej mi to idzie, choc mam problem z samym nakładaniem, ale czuje po włosach, ze są w lepszej kondycji.
W ogole rozszyfrowalam dlaczego mi tak wypadaja- to przez hormony. Odstawylam tabsy i mam tego skutki moja mama weszla do mojej łazienki i spytala sie czy ich sobie przypadkiem nie wyrywam sama. A ja juz się tak staram... zawsze odzywka, lykam witaminy, maseczki, olejek i nawet nie zwijam w ręcznik tylko tak delitkanie się z nimi obchodze. Na sucho nawet nie rozczesuje, zeby za duzo ich nie stracic....
Losing piłam wczoraj :P dzis robilam za kierowce ja tam samej tequili nie lubie. Nawet jak drina robie to musze dolac soku malinowego, zeby jakos zabic smak alko ;p A sprzedawczyni momentalnie wytrzeszczyła oczy, wiec licze, ze nie udawała Musialabym się wam pokazac w nowych spodniach
Slodycze schowaj i nie ruszaj! Ja dostalam raffaelo, ale nie otwieram :P

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Ja stracilam motywacje do liczenia kalorii i w ogole. Nie mam na to siły. Jem ok., ale jak wychodze to tez sobie nie odmawiam, bo po prostu po co tyle przyjemnosci tracic. Nie waze sie, nie mierze i żyje :P Jutro chce pojsc na długi spacer, żeby cos spalic a w poniedziałek zumba! We wtorek siłownia/basen. Sroda zumba. Czwartek-liczę, ze się zmobilizuje i pocwicze w domu. Piątek siłownia/basen.
Licze, ze w tym tygodniu będe zdrowa i będe mogla się ruszać Jakos lepiej się czuje i mam więcej enegrii- brakowało mi tego w tym tygodniu.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Dobra musze się poprawic- zaraz po wysłaniu posta zrobilam sobie duzego drinka z tequila już czuje po głowce :P
Nawet mi nie mów.. Ja się dziś w baletkach wybrałam, a śnieg zaczął padać porażka

No czuję się coraz lepiej! Jeszcze troszkę mi brakuję żeby tych boków się pozbyć i na lajcie w rozm 36 się bujać
No moja mami tak samo wszystko luźne lubi, a ja obcisłe hehe a z tym kolegą to padłam Ty przynajmniej masz cyc a ja to jeszcze chudnę i zaraz tam nic nie zostanie
Hehehe na szczęście mnie nikt nie zawiązuje hehehe silna baba jestem to wytrzymam nie

Pokaż pokaż się w nowych spodniach

Dzielna jesteś z tymi słodyczami że je masz i chowasz do szafki ja to już połowę zjadłam ale to jak miałam stresy, nie teraz

Ale Ty ładnie ćwiczysz

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Heroine Udanego wyjazdu,a gdzie mieszkają Twoi rodzice?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Tak w ogóle to w końcu dostaliśmy ta kasę z odszkodowania i jutro jadę odebrać nowe autko Kupiliśmy je w czwartek,ale było pęknięcie na szybie i cza było wymienić
Nerwy już opadły,więc myślę że,wszystko się poukłada
Zooska Co tam u Ciebie?Lepiej z TŻ-tem i co tam u babci?
To trza opić nowe autko
Super, że już się układa bo się martwiłam o Ciebie słonko

Stary 2013-03-10, 23:59   #617
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej

Lady, wiem, że ćwiczenia powodują zastępowanie tłuszczu mięśniami, ale w ogólnym wyglądzie to powinno być na plus, a nie jest dlatego to frustruje... no i dieta... teraz u rodziców to już w ogóle jej nie ma

Cindy, taaaa Twoje boczkiii, pffff Ty moich nie widziałaś
Tak kochanie, ale mówią, że 70% dieta, 30 % ćwiczenia i wtedy się odniesie sukces, a jak nie trzymasz dietki to nie będzie łatwo. Ja uważam, że dieta jest najważniejsza, a potem ruch.

Tia... moje są straszne

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cindy ja nie rozumiem na co Ty narzekasz jednego dnia piszesz, że jesteś gruba, że waga w miejscu stoi i nie spada, a na drugi piszesz, że dużo spadło, bo mieścisz się w rozmiar 36 sorrryyy ale ja już nie nadążam ze Tobą jak można narzekać nosząc rozmiar 36?? :/
A no właśnie tak jest bo wszystko zależy od tego co ubiorę. Jak widziałaś w tych spodniach to makakryczne boki mi wyszły, ale generalnie to się cieszę, że (chyba) waga spada, bo rzeczy są na mnie za luźne i mieszczę się w te co pamiętasz jak kupiłam jakiś czas temu w rozm 36 i się nie mieściłam i były dla mnie motywacją do schudnięcia, żeby się w nie mieścić, no i właśnie teraz się w nie mieszczę i się z tego bardzo cieszę. Dlatego reasumując jestem bardzo zadowolona, że się w nie mieszczę, ale boczki mi jeszcze troszkę zostały i trzeba je zgubić

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Cytat:
Dzień Dobry laseczki

Ja wstałam po 11 dzisiaj Zjadłam już owsianke z bananem, ale te z lidla jakieś mega słodkie już jej nie kupie ;/ Dzisiaj nie ćwiczę jedynie tiffoczki zrobie Musze sobie dać dzień luzu, żeby mięśni nie przeciążyć bo na jutro mam znowu trening, wtorek zumba, sroda aerobik,czwartek trening, piatek aerobik i sobota trening
O jaaa! za ćwiczenia!

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

no to świetnie oby niczym nie podpadł i żebyś wkońcu zaznała szczęścia

Czekam na @ i mam kiepski nastrój do tego już brzuch mnie dość pobolewa Wczoraj byłam taka niemiła dla Tż przez to napięcie przed @ że aż mi przykro ale zrobiłam dla niego pyszne mięsko z serem i pieczarkami więc może da się przeprosić W pt też się tak na niego złościłam że się spóźnił godzinę a biedaczek czekał godzinę w kwiaciarni dostałam piekny bukiet tulipanów i jeszcze dla mamy mojej kupił
Zaraz o nim troszeczkę napiszę

O jeja! Ci TŻci mają z nami przekichane jak zbliża nam się @ Ale Ci słodki prezent zrobił

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Cytat:
Cindy

Wczoraj to niestety znowu dopiero po 23 zestaw ćwiczeń zrobiłam , nie umiem ćwiczyć jak jeszcze domowe obowiązki mam niezrobione i wstałam z łózka i pranie złożyłam i podłogi umyłam itd a potem dopiero za ćwiczenia i zanim maseczki, pilingi i prysznic zaliczyłam to znowu prawie 2 w nocy była

Heh ja dziś spałam do 14.30 to nie mogę teraz zasnąć, ale generalnie też chodze spać o tej porze co Ty bo z Maka wracam ok 1-2

Stary 2013-03-11, 00:15   #618
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy ale fajnie
Like gratuluję nowego nabytku och jak ja się cieszyłam i przeżywałam, gdy kupiłam swoje autko conajmniej jakbym najlepszą furę na osiedlu miała

Heh ja to marzę o swoim autku kiedyś będę miała

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Cytat:
heroine, wsio! wszystkie cele osiągnięte, oprócz tego z wagą

meedzik, ja nie jadam zbyt często, moje grzechy to raczej coś typu paluszki, czipsy...

margot, tez sie stesknilam kochanie wlasnie czytałam wczoraj o tym aquafemin, mam zamiar jeszcze do piatku (bo waze sie co piatek ) pijać codziennie herbatkę z pokrzywy, jak mimo spoko jedzenia i cwiczen bedzie powyzej 50, to pędze do apteki. Potrzebuję też czegoś na PMS, ale to ponoc olej z wiesiołka rewelacyjny, koleżanka mi mowila, ze odkąd bierze, to nie istnieje dla niej cos takiego jak humorki; moj chlopak obiecał, ze pojdzie do apteki imi kupi zapas, hahaha
a co do killera, to też umieram w pierwszej rundzie, ale mialam kiedys taki okres ze prawie codziennie wytrzymywałam po 5-10 minut i bylam potem na siebie tak zla, że masakra, po prostu w trakcie cwiczen sobie to przypominam i jade dalej, w trakcie drugiej rundy juz mam z górki
Co mam dzis zrobic, turbo, czy spokojny skalpel ? bo nie umiem zdecydować

wstawie do albumu fote z czasow, jak bylam chudzielcem (47) - moim celem jest znow sie zmiescic w te spodnie...
O kurczę! Aleś chudzinka

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

Cytat:
Raz w życiu tylko jasne spodnie miałam i właśnie w LO jak mniej niż 50kg ważyłam właśnie eh ale walczę zajadle o powrót do młodzieńczej figury
Uda nam się słonko !! Uda!

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:

Ja wczoraj robiłam zakupy w Leclercu i tak krążyłam koło półki z alkoholami.... A wybór tam nieziemski wszystkiego .... No i odmówiłam sobie ostatecznie i wyszłam z brokułem i kremem na cellulit

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
To ja jutro też się owinę folią a co

---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

Cytat:

No mi właśnie też ale coś za coś

Stary 2013-03-11, 00:28   #619
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Przyznam się bez bicia, że w ten weekend za dużo nie zjadłam, ale też się nie głodziłam. Czyli z dietką super Jutro się zważę.

Ale miałam fajny weekend Byłam na randce z D. bardzo fajnie było. Byliśmy w kawiarni i rozmawialiśmy. Jak zaczęliśmy to nie wiadomo kiedy ten czas minął i musiałam wracać na bbsa. Ale po bbsie byliśmy razem na imprezie. Generalnie impreza nie wypał, bo miało być dużo ludzi, a zostałam tylko ja, on i moja koleżanka. Niezręczna sytuacja dla niej, ale rozmawialiśmy cały czas po angielsku żeby nie czuła się wyobcowana. Co do D. to bardzo fajnie było, trochę ja byłam zazdrosna, trochę on Byłam w tej pięknej sukience i na prawdę aż się sama sobie podobałam Dziś rano rozmawiamy na skype a on mnie zaprosił do siebie do domu żebym poznała jego siostrę, szwagra i ich dzidziusia 7 miesięcznego, no i na kolację. Byłam u niego i bardzo mi się podobało. I z małym się pobawiliśmy i z siostrą pogadałam. Normalni fajni ludzie. A D. to chłopak-złoto Najfajniesze są początki dlatego mam zamiar się z tego cieszyć. Na razie nie wiem nawet jak to nazwać tą naszą znajomość, ale jest fajnie poznałam kogoś kto mi odpowiada A w ogóle D. jest kucharzem z zawodu

A co do mojego urlopu to pytałam G. i mi powiedziała że mi da od 24 marca do 2 kwietnia jak bym chciała. Z kolei D. zostaje sam na święta i mnie prosi żebym z nim spędziła święta, no i moja przyjaciółka odprawia urodziny 1 kwietnia właśnie tutaj.... hmmm no i w Maku mi pewnie nie dadzą urlopu na święta... więc chyba muszę zostać.

Dobra dziewczynki, posłucham muzyki i idę spać. Całuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 01:25   #620
pipson
Zadomowienie

Cindy, alem BYŁA chudzinką
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 07:26   #621
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Przyznam się bez bicia, że w ten weekend za dużo nie zjadłam, ale też się nie głodziłam. Czyli z dietką super Jutro się zważę.

Ale miałam fajny weekend Byłam na randce z D. bardzo fajnie było. Byliśmy w kawiarni i rozmawialiśmy. Jak zaczęliśmy to nie wiadomo kiedy ten czas minął i musiałam wracać na bbsa. Ale po bbsie byliśmy razem na imprezie. Generalnie impreza nie wypał, bo miało być dużo ludzi, a zostałam tylko ja, on i moja koleżanka. Niezręczna sytuacja dla niej, ale rozmawialiśmy cały czas po angielsku żeby nie czuła się wyobcowana. Co do D. to bardzo fajnie było, trochę ja byłam zazdrosna, trochę on Byłam w tej pięknej sukience i na prawdę aż się sama sobie podobałam Dziś rano rozmawiamy na skype a on mnie zaprosił do siebie do domu żebym poznała jego siostrę, szwagra i ich dzidziusia 7 miesięcznego, no i na kolację. Byłam u niego i bardzo mi się podobało. I z małym się pobawiliśmy i z siostrą pogadałam. Normalni fajni ludzie. A D. to chłopak-złoto Najfajniesze są początki dlatego mam zamiar się z tego cieszyć. Na razie nie wiem nawet jak to nazwać tą naszą znajomość, ale jest fajnie poznałam kogoś kto mi odpowiada A w ogóle D. jest kucharzem z zawodu

A co do mojego urlopu to pytałam G. i mi powiedziała że mi da od 24 marca do 2 kwietnia jak bym chciała. Z kolei D. zostaje sam na święta i mnie prosi żebym z nim spędziła święta, no i moja przyjaciółka odprawia urodziny 1 kwietnia właśnie tutaj.... hmmm no i w Maku mi pewnie nie dadzą urlopu na święta... więc chyba muszę zostać.

Dobra dziewczynki, posłucham muzyki i idę spać. Całuję
ooo jak super początki są cudowne, fakt Ciesz się tym jak najdłużej i pozwól mu o siebie walczyć jak najdłużej nie musicie się spieszyć Cieszę się że się układa a pracą się nie przejmuj Wiem że łatwo to mówić ale w Polsce jest wcale nie lepiej A tak w ogóle za spadek wagi chudzino
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 09:08   #622
sanderaM
Rozeznanie

Siemanko laski
Mi wreszcie udało się pospać i odpocząć troszkę Ale za to nie poszłam na pierwszy wykład i jadę dopiero na 14 :P Wczoraj w pracy miałam taki ruch że masakra aż nam ciast brakło w kawiarni A prosto po pracy byłam spotkać się z paroma osobami z liceum. Co prawda jak przyszłam byli już wstawieni troszkę ale jeszcze chwilę posiedzieliśmy razem wypiłam 2 piwka i kieliszek wódki i nic nie zjadłam I potem jeszcze pół godzinny spacerek do domu i w mieszkaniu moje współlokatorki zaczęły jeść a ja też nic jestem dumna Za to dzisiaj rano wstałam mega głodna Posiedzę jeszcze trochę żeby śniadanie mi się ułożyło i będę ćwiczyć skalpel
Stary 2013-03-11, 09:22   #623
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

To trza opić nowe autko
Super, że już się układa bo się martwiłam o Ciebie słonko
no cza już lepiej,jakoś się układa

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Tak w ogóle to dzień doberek
Już wczoraj bolało mnie gardło,a dziś to masakra.Obudziłam się o 3 z bólem głowy,zesmarkaną poduszką i gorączką obym tylko dzieci nie zaraziła.
Zooska Dobrze,że z TŻ-tem już lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 09:39   #624
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Like kuruj sie kochana teraz taka pogoda dziwna że szybko można coś złapać. U mnie dzisiaj śniag pada

Ja już zjadłam śniadanko na wadze niby 59,5 ale ważyłam sie w piżamce. Mam nadzieje, że coś ruszy. Posiedzę trochę i będę ćwiczyć
Stary 2013-03-11, 09:43   #625
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like kuruj sie kochana teraz taka pogoda dziwna że szybko można coś złapać. U mnie dzisiaj śniag pada

Ja już zjadłam śniadanko na wadze niby 59,5 ale ważyłam sie w piżamce. Mam nadzieje, że coś ruszy. Posiedzę trochę i będę ćwiczyć
Nie mam za bardzo czym,została mi jedna polopirynka Popołudniu dopiero pojadę,teraz się położe na chwilę,póki mały na bajki patrzy
Stary 2013-03-11, 09:56   #626
makaron91
Zadomowienie

Witam, witam
Tak po łebkach przeleciałam wątek, jeszcze się nie dobudziłam i nie ogarniam Zaraz będę nadrabiać
W sobotę ćwiczyłam przed pracą, w niedzielę zrobiłam sobie wolne, bo po pracy nie miałam siły się ruszyć...
Zjem zaraz śniadanie, też zawinę się w folię , poćwiczę i posiedzę godzinkę. Mam jeszcze ambitny plan nauki, musi dzisiaj wypalić

Wrzucam do albumu zdjęcia moich włosów z 25 lutego Jakość nie powala, ale ogólnie widać włosy Dbać o włosy zaczęłam jakoś w połowie stycznia (15-16), szkoda, że nie mam zdjęcia przed tym wszystkim, bo na prawdę widzę róznicę (taaa, były jeszcze szpetniejsze ). Chcę je trochę podciąć w lekki szpic i pocieniować przy samych końcówkach, żeby końce nie były takie grube. Co sądzicie?
Stary 2013-03-11, 10:00   #627
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Witam, witam
Tak po łebkach przeleciałam wątek, jeszcze się nie dobudziłam i nie ogarniam Zaraz będę nadrabiać
W sobotę ćwiczyłam przed pracą, w niedzielę zrobiłam sobie wolne, bo po pracy nie miałam siły się ruszyć...
Zjem zaraz śniadanie, też zawinę się w folię , poćwiczę i posiedzę godzinkę. Mam jeszcze ambitny plan nauki, musi dzisiaj wypalić

Wrzucam do albumu zdjęcia moich włosów z 25 lutego Jakość nie powala, ale ogólnie widać włosy Dbać o włosy zaczęłam jakoś w połowie stycznia (15-16), szkoda, że nie mam zdjęcia przed tym wszystkim, bo na prawdę widzę róznicę (taaa, były jeszcze szpetniejsze ). Chcę je trochę podciąć w lekki szpic i pocieniować przy samych końcówkach, żeby końce nie były takie grube. Co sądzicie?
Ładne masz włoski, ale ja osobiście bym nie podcinała w szpic. Sama tak miałam i mi sie już nie podobało mam wszystkie ścięte na prosto bez cieniowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 10:22   #628
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ładne masz włoski, ale ja osobiście bym nie podcinała w szpic. Sama tak miałam i mi sie już nie podobało mam wszystkie ścięte na prosto bez cieniowania
Dzięki
Też się trochę waham, ale moje raczej nie będą proste, tylko właśanie takie lekko falowane... I są dosyć grube, denerwują mnie te grube strąki włosów na samych końcach Są w ogóle takie bezkształtne, że raczej coś z nimi zrobię
Stary 2013-03-11, 10:31   #629
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Olejek testuję, sama tak próbuję, bo podobno ekstrakt z papryki działa na cellulit i takie tam, ale tak naprawdę to ten olejek jest do włosów, w Naturze, coś po 7 zł. W sumie nie znalazłam w nim nic, co by mogło zaszkodzić skórze....
Chyba, że mi włosy wyrosną na brzuchu
Nooo prosze, dobrze wiedzieć, że ten olejek jest taki tani, a Naturę mam 3 przystanki od domu, to sobie podjadę

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Pół stołu mi zajmie
Mi też Dlatego zawsze leży sobie na stole kuchennym, żebym miała ją pod ręką, ściskam sobie jak czekam na herbatę, czy jak mi się woda na makaron ugotuje

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to dzień doberek
Już wczoraj bolało mnie gardło,a dziś to masakra.Obudziłam się o 3 z bólem głowy,zesmarkaną poduszką i gorączką obym tylko dzieci nie zaraziła.
Zooska Dobrze,że z TŻ-tem już lepiej
Ty to masz przeboje Jak nie urok to s.aczka

Aspiryna na noc i się wypocić !!! A u Ciebie jak z Tż?

Stary 2013-03-11, 10:33   #630
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Też się trochę waham, ale moje raczej nie będą proste, tylko właśanie takie lekko falowane... I są dosyć grube, denerwują mnie te grube strąki włosów na samych końcach Są w ogóle takie bezkształtne, że raczej coś z nimi zrobię

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości