|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=t4bn7d_JNjo część 1 http://www.youtube.com/watch?v=qd46sMOmvr0 część 2 |
|
|
|
|
#693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, to może później się położysz ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() Zombie atakują!!! ![]() Ale jesteś niezła! O 2 w nocy ćwiczyć, mi by się nie chciało ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Ja też kilka dni temu wymyśliłam, że na noc będę zawinięta i tak mnie paliło że nie mogłam wytrzymać Ale na prawdę folia działa ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Ja mam bańki chińskie w domu w PL. Efekty były nie powiem, ale nie przyjemne to masowanie jak nie wiem...
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia( ![]() ) heheheNo to ja następnym razem zawinę się w folię i będę w niej sprzątać po domu jak nikogo nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Ci du.pcię zaraz zbiję! Jaka stara? Ja tam się czuję na 18 ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
zazdroszczę Ci zakupów ![]() No właśnie ja tak samo. Jakoś rok temu miałam wagę 54 i znów zaczęłam się objadać... i na wakacje byłam klucha No i właśnie ja tak ciągle, a to się odchudzam, a to sobie pozwalam. Ale nie Tym razem. Już z 3 tyg się trzymam Ja też bym z TŻtem normalnie ćwiczyła tak robiłam z exem
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Cindy90;39706437]
za ćwiczenia( ![]() ) heheheNo to ja następnym razem zawinę się w folię i będę w niej sprzątać po domu jak nikogo nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Ej ej Ci du.pcię zaraz zbiję! Jaka stara? Ja tam się czuję na 18 ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- hehe noo jak sobie przypomne te nascie lat to mi tak dupa wtedy nie rosla!!! wiec ja napewno nie czuje sie nastka...moze kiedys wroca te czasy
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike -tiffoczki -ab ripper -200 ścisków agrafką -masaż bańkami |
|
|
|
#698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli efekty są takie super jak czytam/słyszę i oglądam to chyba warto trochę pocierpieć ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie pamiętam, bo to było dawno temu
![]() Medzik a włosy po olejku są miękkie, póki co wiecej Ci nie powiem bo mam jeszcze troche wilgotne, bo nie suszyłam
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-11 o 18:11 |
|
|
|
#702 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za ćwiczenia , bez względu na to jakie one były widzę że Tż się postarał i ładnie przeprosił Cytat:
ja tylko 2 lata młodsza ![]() Oj nie zawstydzaj mnie , świetny to był ten który miałam wcześniej w avatarku , jeszcze długa droga przede mną ![]() Piesio świetny ![]() Cytat:
czekam na relację po użyciu winogronowego a to serum to jest na co? ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Zooska,
kosmetyki i jedzenie Ci podbiera? No chyba zartujesz.... tu nie chodzi o ziemniaka, tylko o zasade, wiadomo. Skoro mieszkacie razem, to musi widzieć, że dla Ciebie się liczy przysłowiowy każdy grosz. Powiedz jej, że definitywnie ma skonczyć brac Twoje rzeczy, kosmetyki oscentacyjnie chowaj. No wiadomo, że jedzenia nie schowasz, ale jakies reczy sypkie typu makarony herbaty hm, zainwestowałabym w plastikowe pudła chociażby z Ikei, dałabym tam wszystkie moje herbaty, przyprawy itp i napisała "ZOSKA" markerem. Moze cos dotrze. Mnie by na jej miejscu bylo od razu glupio... bozeeee, jak do ludzi nic nie dociera![]() meedzik, brawo za cwiczonka ![]() Cindy, no wlasnie niby tylko 3 kg, ale kurcze, naprawde jest roznica wobwodzie ![]() Margot, o kurcze, wiesz, że od zawsze mam slady po skarpetkach, majtkach itp? Nigdy nie sądziłam, że to może być od obrzęków, myslałam, że taki mój urok no nic, pije herbatke z pokrzywy i niezliczone ilosci wody, odstawiłam kawe na tydzien ( ) i zobaczymy, jak do piatku nie zejdzie mi kg mimo diety, cwiczen i w ogole, to lece po aquafemin ))U mnie dziś ok - mam dzień przerwy od cwiczen, bilans na zeszły tydzień - 5 dni turbo killera itp ![]() Bylam caly dzien poza domem, więc zjadłam "byle co" tu troche slonecznika, kanapke z salami na ciemnym pieczywie, sucha grahamke (o jaka ja w tym tramwaju głodna bylam!! ) banana itp - razem ok 1200, a w sumie nic konkretnego nie bylo wypije dzis jeszcze kefir i day off.
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy dbam dbam o włosiska, bo niestety mam takie wymagające włosy, że gdybym je olała to wyglądałyby koszmarnie
cieszę się, że mogę i kogoś zarazić dbaniem A za Ciebie trzymam kciuki, aby tym razem się udało osiągnąć i utrzymać wymarzoną wagę ![]() Cocktail to super, że są miękkie już się doczekać nie mogę aż użyję swój a jak ze zmywaniem? Ja chyba przeproteinowałam włosy, bo dziś były takie jakieś suche i napuszone odstawiam maskę kallos i olej kokosowy teraz będę używała tylko tej nawilżającej odżywki i oleju z pestek, a na końce serum Joaśki mam nadzieję, że pomoże ![]() Brawo za ćwiczenia ![]() Alexis no zaszalałam mam nadzieję, że z wszystkich trzech rzeczy będę zadowolona oczywiście dam znać jak się u mnie olej spisał a to serum na końcówki to jest to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ki-wlosow.htmlzobaczymy jak się spisze ![]() Pipson dziękuję
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale potwierdzam, ze przy kokosowym moje włosy są sianowate
|
|
#707 | ||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny powiedzcie mi czy jecie pieczywo?jak tak to jakie? a jak nie to czym zastepujecie pieczywo?jakos nie wyobrazam sobie zycia bez pieczywa, jem narazie fit, ale nudzi mi sie bardzo szybko, cos kubki smakowe sa bardzo wyczulone na posmak kwasnawy...
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
a ja mam dola bo wpisalam w plan zywieniowy czym sie obzarlam i za duzo tluszczu zjadlam sumienie mnie gryzie, i brzuch z obrzarstwa hehe
|
||
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno włosy wysokoporowate, czy jakos tak, nie zawsze dobrze go znoszą, choc jesli masz gładkie, sztywne włosy to powinien być ok ![]() Ja jem pieczywo, na ogół bułki ziarniste, grahami i fitness z lidla, albo ciemne, choc jak mam zwykłe to jem zwykłe
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek ja normalnie jem białe pieczywo
przez całe moje odchudzenia, przeważnie 2 kromki na kolację i mimo to udało mi się schudnąć ![]() A co do olejku z pestek winogron to daj znać jak się spisze u Ciebie ![]() Cocktail ja przeważnie mam miękkie włosy, takie delikatne więc zobaczymy jak się u mnie spisze ![]() Patiuszka ja za często używałam tej maski kallos, bo po każdym myciu na minimum 30 minut, a niby raz w tygodniu się powinno, a ogólnie lubię te maski ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Mi tez kokos nie służy, kupiłam zanim dowiedziałam się, że mam wysokoporowate włosy
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie ogólnie puszą, po olejku kokosowym jakoś nie widziałam różnicy wydawało mi sie właśnie, że jest gorzej. A po olejku z pestek winogron są mieciutkie albo to też zasługa odżywki z garniera z avokado. Bo tak to nakładałam plancete. Póki co będę używała tego zestawu i mam nadzieje, że będzie coraz lepiej
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie niestety sprawdza się tylko jako olejek do ciała, świetnie nawilża Ojjj, fitness z Lidla I chleb słonecznikowy mnie kusi :P Za chwilę bieg! ![]() Dostałam taką magazynową rolkę folii od TŻ
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2013-03-11 o 21:01 |
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
coctail, i na mnie kokos to jest masakra
najgorsze ze zakupiłam wielkie opakowanie vatiki kokosowej i jedno male i male w sumie zuzylam nie cale, a to duze stoi :/ Musze je bratowej wcisnac ![]() Slyszalam ze khadi to rewelacja, ponoc warto zamowic, czaję się na niego, ale portfel juz nie jest szczesliwy jak widzi cenę Ja od siebie mogę polecić Sesę- dwa tygodnie regularnego stosowania na noc lub na 3 godziny i po prostu wlosy bajka, ogarniaczenie wypadania (u niektorych ponoc praktycznie prawie do zera) , mięsiste, moj chłopak mowi, że błyszczą się jak psu ja*ca ![]() Ale kokosowi mowie nie ![]() zapomnialam dopisac w tabelach kalorii, że zjadlam dzis slonecznik i ze slicznego 1250 wyszlo mi 1600 Musze wiecej warzyw znow wcinac, bo apetyt maly wtedy a kalorii tyle co nic. ![]() lece sie uczyc
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam tifoczki, olej na włosach i dziś idę (spróbuje pójść) spać o ludzkiej porze
Będę podczytywać z łóżka ![]() Kolorowych
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
z tego co widze to kazda po fakcie uzywania oleju kokosowego stwierdzila ze ma porowate wlosy...mi fryzjerka powiedziala ze z natury mam suche wlosy szcholera jasna zawsze mi sie wydawalo ze sa grube i zdrowe, przez 3miesiace co 2dni smarowalam caaaly leb z gory na gol olejem kokosowym i ludzilam sie ze moze sie nawilza wkoncu wlosy, a tu dupa raz sprawdzilam oleju ze slodkich migdalow i bomba taka roznica ze szok, rano wstawalam i zadnych koltunow ani nic, teraz sprobuje z pestek winogron, kupilam dzisiaj, niestety byl ze mna TZ wiec powiedzialam ze to do smazenia jest zdrowy hehehe jakby sie dowiedzial ze do wlosow to by zalamal rece ze znowu jakis olej kupuje
ale co ja poradze ze kobieta zmienna jest jutro wmasuje olej, bo dzisiaj juz padam po solidnej kolacji... dobranoc laski milych snooofff
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeszcze planuje go wyprobowac w mieszankach z innymi olejami, wlasnie od jakiegos czasu za mna chodzi mix kokosa z rycyna. Ale ogolnie wlosy wola np. lniany. Ja sie dzis przyszlam chwalic na wadze 60,3 kg. No, moj rekord! Jeszcze nigdy tak malo nie wazylamPlanuje dzis wiosla 45 minut i duze sprzatanie oprocz tego henna na wlosy.
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Niedlugo z naszego watku zrobi sie odchudzanie z olejami,smazymy i dajemy na leb
Chcialam wam wczoraj poodpisywac,ale cos wizaz szwankowal i nie moglam sie zalogowac :/ wczoraj z Tz ogladalismy film -zyc.he pi;polecam,fajny. Kupilam solone precelki,ale sama ani 1nie zjadlam,wypilam tylko 1piwko i poszlismy spac. A wczesniej bylam u kuzynki na kawie,to niestety skusilam sie na czipsy a taaakie dobre byly xD MARGOT- Taj czytalam i mowisz ze ten olej Sesa jest taki mega? A gdzie kupowalas? Czy prze9 neta zamowilas? PAULOWNIA - No w koooncu u nas zawitalas MEEEDZIK- Zaszalalas z tymi zakupami chcialabym juz moc takie zakupy porobic.
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic, tylko pogratulować ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
#719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wróciłam wczoraj i zaczęłam Was nadrabiać chciałam się przywitać, ale wizaż coś szwankował Cytat:
a ten z wagą niedługo odhaczysz jako osiągnięty, zobaczysz :P ![]() Ale chudzina i co ja ze sobą zrobiłam.... eh;/Cytat:
mnie już alko nie rusza nawet :P czasem mam ochotę na winko, ale mówię sobie, że mam swoje postanowienie i chcę się go trzymać ![]() Cytat:
![]() dla mniejszych obwodów ![]() ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#720 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz wątek to ostatnio: ćwiczenia, olejowanie... i folia ![]() Cytat:
szalejecie laski ostro ![]() Cytat:
ja lubię małe cycki Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

to nie jest czasami cos podobnego do 300spartan taki trening?czy moze to jedno ito samo? a jeszcze jedno moze zapodasz z ktorym filmikiem cwiczyc? chetnie dolacze

takze troche kcal spalilam...
z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi

) i zobaczymy, jak do piatku nie zejdzie mi kg mimo diety, cwiczen i w ogole, to lece po aquafemin
a taaakie dobre byly xD MARGOT- Taj czytalam i mowisz ze ten olej Sesa jest taki mega? A gdzie kupowalas? Czy prze9 neta zamowilas? PAULOWNIA - No w koooncu u nas zawitalas
chcialabym juz moc takie zakupy porobic.
i co ja ze sobą zrobiłam.... eh;/
: