|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
nie no humor mi sie spiern**;/ |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
ale naciągacz z tego allegrowicza zarabia na przesyłkach ja miałam nie dawno taką sytuację ze wygrałam trzy aukcje u jednego sprzedającego i wyobraźcie sobie ze policzył mi trzy razy koszty przesyłki bo nie spodziewał sie ze ta licytacja bedzie taka niska no ale sory to nie moja wina no w sumie sie dogadałam ale nie do konca byłam z tego zadowolona już miałąm pisac zeby mi wyslał w takim razie w trzech osobnych paczkach skoro za każda mam płacić osobno
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mnie to dziwi a co do rozstepow to ja narazie nie mam co bardzo dziwi mojego meza on chyba myśli ze kazda kobieta w ciazy musi miec rozstepy
|
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale nasz synuś póki co ostatnimi czasy idealnie trzymał się średnich wytycznych na dany tydzień, więc wg tego nie sądzę żeby teraz w 34 tc przekroczył 2200. aha, ale pamiętaj że margines błędu usg może być nawet do pół kilo! Paulina walcz z idiotą !!! ![]() byłam na badankach, wróciłam, zjadłam, odpoczęłam i przypomniało mi się że 1,5 h temu miałam wziąć tabletki :/ aaaaaa !!!! pierwszy raz oberwałam w żebra. kila razy pod rząd. zawsze do tej pory tak nisko leżał że w okolice pępka uderzał i poniżej. ajć .... zaczynam rozumieć moją mamę jak mi opowiadała że bała się że jej żebro połamię Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-03-12 o 11:10 |
|||
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paulina no faktyczni jeśli miał na stronie taką drogą tabelkę z kwotą wysyłki to spór może niewiele dać. chociaż nie zmienia to faktu że na tej wysyłce chce zarobić
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
ADA wszystkiego naj... naj... najlepszego SZYBKIEGO I ŁATWEGO PORODU!!!
|
|
|
|
#2888 |
|
siedzę i myślę
|
Hej
Witamy się w 29 t.c Ada wszystkiego najlepszego Lonely super żyrafka ... chciałabym uszyć coś takiego dla Antosia... może spróbuję w kwietniu jak już skończymy SR i skończy się to zamieszanie z prawkiem
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki ![]() no niby tak... lubią nawet takie podskakiwanie... |
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a możesz napisać Twoje przykładowe dzienne menu? z góry dziękuję chciałam się pochwalić że zakończyłam dzidziusiowe pranie Torbę też już zaczęłam pakować ale muszę dokupić parę rzeczy. color za wizytę i za próbki. Ja jeszcze nic nie dostałam ![]() banka za wizytę, mam nadzieję że ciśnienie Ci się unormuje. Możliwe że przez pogodę masz takie? bo ja mam teraz wyższe. Z tym że ja zawsze mam bardzo niskie ciśnienie więc teraz mam "w normie"
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
ten debil napisał mi tak:
ja juz nie bede sie tłumaczyc poprostu jak pani nie pasuje niech pani nie kupuje, inni pytali dostali odpowiedź i wiedzieli co robic, prosze pamietac zze po 7 dniach wysyłam formuklarz zwrotu prowizji, moze pani gdzies indziej szukac ubranek gdzie bedzie darmowa wysyłka czy ja oczekuje darmowej wysyłki? no chyba przesadza...
|
|
|
|
#2892 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jej dzięki dziewczyny :dzie kuje:![]() |
||||
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
https://picasaweb.google.com/lh/sred...mfQ&feat=email
a teraz?? otwiera się? |
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jej się pytałam 2 razy czy to o 34 tydzień jej chodzi a nie 24 ![]() lonely dokopałam się do żyrafki fantastyczna |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, że sie nie chce dogadać.. super dostane negatywna i juz 2 upomnienie przez zwrot prowizji, dostane 3 i zablokują mi konto , chyba sobie muszę drugie do licytacji osobne założyć
|
|
|
|
|
#2896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co piszesz o tej lasce to jestem w stanie uwierzyć. Nawet jeśli coś podejrzewała to pewnie wolała się trzymać wersji lekarza z początku ciąży... Szkoda tylko maleństwa....Cytat:
Teraz będę miała szansę zmierzyć rozmiar L i jak się okaże, że mamy sporo zapasu oboje z TŻ to tu kupimy M i wtedy ta aukcja będzie dla nas idealna ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wyjdzie na Twoje Cytat:
My idziemy na usg w czwartek - 31t5d. Bardzo jestem ciekawa ile Sofcia waży
|
||||
|
|
|
#2897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ada 100 latek
![]() Cytat:
![]() śliczny brzuszek ja tez mam już taki duży a dopiero 28 tydzieńno i ogólnie dużo grubsza jestem ehh |
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Lonely - looknij na pościel: http://allegro.pl/16-el-posciel-dzie...062383551.html
chodzi o wzorek
|
|
|
|
#2899 |
|
siedzę i myślę
|
Dobra spadam na jazdę
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
a axella pozbyła się w końcu psa czy nie?
ale mnie wkurza ta dziołcha. nakupowała sobie gazetek typu życie na gorąco i siedzi narzeka że tu nie ma tv |
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dam znać jak przyjdą |
||
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puszczają na starych rozstępach z okresu dojrzewania:/
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ada wszystkiego najpiękniejszego
Cytat:
ciekawe co TY masz powiedzieć w takim razie. jak mijają Ci dni? pewnie zapas książek masz?szkoda że nie mieszkamy wszystkie w jednej okolicy, zrobiłybyśmy grafik odwiedzin
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
ada - wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin
cudownie młoda mama z 3 chłopców - cudnie! wszystko się Wam pięknie układa Aaś - no właśnie opowiedz nam przede wszystkim co u Ciebie, a dziewczyna z sali - no cóż, przynajmniej się☠nie nudzisz i masz nam czym urozmaicić wizażowe życie - ale życzę Ci,☠żebyś dostała fajną współlokatorkę lonly - popatrzyłam na cudną żyrafkę, aż mnie naszło, że sama zacznę robić - ale mój zapał skonfrontowałam z umiejętnościami i jednak Staś będzie miał kupowane zabawki Mam dziś od rana tyle nerwów, że chwilami myślę, że zaraz urodzę. |
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
"ciężkie" pytania zadajesz
![]() co do cm ani raz się nie mierzyłam. A co do kg to mam 12 kg na plusie a jem ciągle tak samo. Więc przybywa mnie teraz 1 kg na tydzień i mam nadzieję że to się w końcu zatrzyma ![]() a u Ciebie jak to wygląda? antoine piękny brzusio nuna ja do smarowania używam mleczka/kremu z babydream, dwa razy w tyg zamiast tego kremu to oliwka bambino. Czasami krem nivea soft i jak na razie to mam skórę ładnie nawilżoną. No i raz w tyg peeling kawowy bo na prawdę o wiele lepiej się później wchłaniają te specyfiki ![]() candance dużo zdrówka wam życzę |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Ada wszystkiego najpiękniejszego
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Ada najlepszego!
a zapas książek mam a i owszem. teraz na tapecie trylogia Larsona. 600 stron w tydzień pochłaniam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

ale naciągacz z tego allegrowicza zarabia na przesyłkach ja miałam nie dawno taką sytuację ze wygrałam trzy aukcje u jednego sprzedającego i wyobraźcie sobie ze policzył mi trzy razy koszty przesyłki bo nie spodziewał sie ze ta licytacja bedzie taka niska no ale sory to nie moja wina no w sumie sie dogadałam ale nie do konca byłam z tego zadowolona już miałąm pisac zeby mi wyslał w takim razie w trzech osobnych paczkach skoro za każda mam płacić osobno
od razu go wiozą na operację po porodzie.
) i brzuch podobno też nie był duży (w co trudno mi uwierzyć bo teraz ma ogromny! a na nim ogromne rozstępy - aż się przestraszyłam i apeluję do każdej o smarowanie się bo zdjęcia w necie nie oddają tego jak okropnie to wygląda na żywo
)
on chyba myśli ze kazda kobieta w ciazy musi miec rozstepy

dostane negatywna i juz 2 upomnienie przez zwrot prowizji, dostane 3 i zablokują mi konto , chyba sobie muszę drugie do licytacji osobne założyć

a jem ciągle tak samo. Więc przybywa mnie teraz 1 kg na tydzień i mam nadzieję że to się w końcu zatrzyma