|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocyki bierzemy i na plażę idziemy!- Dieta South Beach część XIII
To chyba dobrze, nie ???
![]() A może to przez choróbsko... ?Coś Ci polecić ? Ja kocham Dextera ![]() Suits tez jest fajne Nie wiem co lubisz Dokładnie tak Ja kocham seriale ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ale pychotka ![]() Cytat:
Ja też mam dziś strasznego lenia... i wuchta roboty ![]() Do czerwca.... kocham ten serial |
|
|
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4773 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
O wampirach
Ale trąci patologią jest taki dziwny, specyficzny i mega fajny Nic ma nic wspólnego ze zmierzchem jak co ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobieto Trzymaj sie To tylko Diabeł Cie namawia do grzechu
![]() Jesteś silna Dasz rady Bosheee Zadużo jak na jeden dzień 2 serialne patologiczne o diabłach Trza sobie jakiś egzorcyzm odmówić ![]() zjadłam owsianke i Co? i Nic Głodna
|
|
#4778 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serial sobie obejrzysz, mega kozak i wciągający |
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno nie piekłam fasolowca, dziś zrobię z jabłkami
![]() Neyra, trzymaj się kobieto, to musi być diabeł, wody się napij
|
|
|
|
#4781 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam tego z jabłkami - jest taki mokry przez to, PYCHA!
Święconej
|
|
|
|
#4783 |
|
Wtajemniczenie
|
nie gadajmy narazie o diabłach bo mi sie przypominają sceny z serialu fuuuu
kurka wodna miałam zrobić dzis szarlotke Wiedziałam że miałam coś zrobić ale nie mogłam sobie przypomnieć
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Powiedz choć ciut ciut Skleroza też mam od urodzenia...
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale dzieją sie tam rzeczy nadprzyrodzone jak to w horrorach ![]() w 1seri są duchy potwory a w 2 ludzie-potwory , potwory, diabły w ludzkim przebraniu itp wylewające sie Flaki monstra i takie tam Polecam 2 czesc Można ogladac zamiast 1 bo to są dwie rozne historie i nie maja nic ze sobą wspolnego ![]() Ja dzisiaj bede jadła krewetki tylko jeszcze nie wiem jak z czym Albo i wiem oo nie jadłam od tygdnia makaronu To se walne makaron peenne a co
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???Drugi sezon lepszejszy... ?Cytat:
|
||
|
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() POLECAM 2 a dam seeee pomidorki
|
|
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
Asmena
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny
Właśnie wróciłam z zakupów a oto ich wynik: dresowe czarne spodnie z neonowo-zielonym pasem i napisem, biała bokserka, czarna krótka bluzeczka do ćwiczeń taki zestaw na siłownię, do tańczenia zumby itp. Do tego kalafior, brokuły, wiosenną mieszankę warzyw, czerwoną soczewicę, cycki na mielone, czerwona fasola, pomidory w puszce... Komplet pojemników i mam w czym nosić jedzonko! ładnie, ładnie?
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie swiętowalam pierwsyz tydzien bez słodyczy kiedys Arschen zapomnialam ci pogratulowac kazdy spadek jest wielki! Jak robisz krewetki, bo ja mam kupione i nie wiem jak się do nich zabrać... Kala ja mialam wlasnie w piątek się wybrac na pizze ze znajomymi, ale juz wiem, ze maks sałatke zjem :P Teraz dopiero ogarnłąm, ze nie mogę pic alko, a juz mialam mysli w szkole, ze drinka sobie wieczorem zrobie, bo jutro mam wole... wytrzymam bez Co do owsianki to kiedys raz robilam z masłem orzechowym i mi nie podeszła. Moze zle to zrobilam, choc samo masło mi średnio smakuje i to moze dlatego. Mama się i tak nim zajęła sama... Tęsknie powoli za owsiankami na śniadanie... jeszcze trochę i do nich powroce W niedziele przed rozpoczęciem SB rano zjadlam owsianke na budyniu, żeby umilic sobie życie- moja ulubiona! Cytat:
) Jasne zasady, że jem to na co ja mam ochote i zawsze mowie, ze tego np. obiadu nie zjem. Co jakis czas im wręcz mowie, ze powinni tez jesc inaczej- powołuje się na ich wyniki, cisnienie itp. Wczoraj bylam sama na zakupach dla siebie. Zazwyczaj staram się jednak zabierac tate ze sobą, coby bez problemu płacił. Juz się chyba przyzwyczaili, ze mam swoje rybki, serki,jogurty i że jem warzywka. Moja mama pół roku temu nie ruszylaby brokuła, a dzis? Od kiedy zobaczyla jakie to dobre to dosłownie zawsze w lodowce mam brokuły :P Może pokaz im, że to co jesz wcale nie jest gorsze i że robisz to tez dla swojego zdrowia. Masz w koncu n lat i musisz się czasem im postawić W koncu to twoje życie i masz prawo jest to co chcesz A zakupy super- ja muszę kalafior kupic, bo juz dawno nie jadłam neyra kuruj się! Ja tydzien temu poszlam biegac i niby ubrałam i bielizne termoaktywna, polar, czapke itp., rano następnego dnia sie super czulam, a wieczorem juz mialam gorączke! Nie zazdroszcze więc choroby. Teraz moj tato jest chory i z całych sił staram się, żeby mnie to nie dopadło... Kretka wiedze, ze inspirujesz tak jak ja Moja mama kiedys jadła kisiel w biurze- wszystkie babki tak jadły. A teraz mowi, ze kazda nosi płatki i zalewa mlekiem, jogurtem :P kiedys nie myslalam, ze będę w domu tak chętnie owsianke jesc I zeby moje babcia tak chciala troche inaczej się odzywiac... cisnienie ma takie, że jak lekarz jej bada to nie wie co robic, bo zawał moze miec w kazdej chwili Gratulacje dla twoich babci ![]() No i widze, ze brat tez na SB. Ja bym musiala mojego namowic, bo od kiedy odwiedził dietetyczke to zaczął przybierac na wadze Mam kolege, który stwierdził, ze jakbysmy byli razem to bysmy się toczyli On jest super kucharzem, a piecze tak, ze brak mi słów! Po prostu ma talent! A że wie, ze i ja od kuchni nie stronie to wie jakby to się skonczylo, jakbysmy sobie dogadzali ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Musialam oczywiscie tyle się napiac! ![]() Ogolnie mam "rekolekcje" w szkole i dlatego tyle czasu ostatnio. Teraz moze napisze co u mnie ![]() Rano stanęłam na wagę i juz mam 60,9- mowie mamie, że najlepsze jest to, ze nie mam jak przybrac, bo nie jem węgli Powiedzcie do ilu powinnam zejsc, zeby zacząć IIfaze? Bo jak pociągne na I to zejde prawie do wymarzonej. A chce 55. Przy jakiej wadze najlepiej, żebym zaczęła wprowadzac coś wiecej? Wiem, ze to komus sie moze wydawac banalne, że chce tylko 5kg schudnąć, ale łącznie to będzie moje prawie 14kg. W sumie póki co waga jest moim wyznacznikiem, bo patrze też na moje ciało. Rano mam super brzuszek- taki swietny, płaski Nie mogę się na niego napatrzec. I chce w boczkach z 5cm jeszcze zgubic- moja największa zmora...Napisalam jadłospis, a i tak wszystko zmieniam Ale w normach!Ś: jajecznica z dwóch jajek (pół łyzeczki masła, żeby tylko posmarowac patelnie- liczę, ze się nie liczy za bardzo :P), 5małych kawałków domowej wędlinki (powiem wam, że wyszła super!), 3ogórki ze słoika w zalewie musztardowej II: cała papryka, 3małe plastry serka pleśniowego light BASEN- 4km przepłynęłam ![]() O: łosoś z brokułami i jog nat P: 15orzechow włoskich K: 4plastry szynki, plaster sera białego, sałata, ogórek, pomidor Obiad zjadłam juz w samochodzie jak wyszlam z samochodu, żeby ładnie spalić. Nie mieszkam blisko basenu, a 20km dalej, a w obecnych warunkach oznacza to, ze zjadłabym go godzine pozniej, więc spakowałam wszystko w pojemnik i mniam! Żeby nie zmarnować dnia to posiedzę nad lekcjami. Cos mnie drapie w gardle, ale pije duża herbate ziołowa i wypiłam syrop. Powiem wam, że nie ma nic gorszego od chorego chłopa! Moj tato od niedzieli umiera dosłownie... jest przeziębiony, a zachwouje się jakby nie wiadomo co się z nim działo. Mama już nie wytrzymuje Jak z jajkiem :P Najlepsze jest to, ze nigdy nie rozumiał, jak ktos inny się mogl czuc zle, a teraz sam cały dzien lezy i nawet się nie rusza z łozka...
|
||
|
|
|
#4791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak otworzyłam zdjęcie, to byłam przekonna przez dłuższą chwilę, że jesz owsiankę z morelami i mielonym. Cytat:
Tak ubraniowo, jak spożywczo! Dziewczyny, to jak, przedłużać ten tydzień na jednej skrobii w ramach pokuty za weekend? ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Jeszcze testuję. Po węglu aż mi skóra skrzypi, kawa pachnie zabójczo, a plaster miodu jest piękny i nawilżający. |
||
|
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Śn- Jajeczniczka na szyneczce (z 2 jajek) + zielona herbata II sn- kubek ciepłego mleka Obiad- łosoś z brokułami + zielona herbata Podwieczorek- zawijaski z szyneczki i serka Kolacja- ?? pomożecie z kolacją? Może porcja warzyw z mieszanki wiosennej? |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na obiad
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
Noooo... biegam po domu w tym zestawie i strasznie się sama sobie podobam
wyjątkowo dzisiaj wyprostowałam włosy i jestem w szoku ! moje włosy rosną! nareszcie !Mam już włoski tak z 3 cm za obojczyki a zaczynałam z całkiem krótkich półtorej roku temu ![]() asmenaa mniam! |
|
|
|
#4795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ogladam rozmowy w toku, faze mam
'albo sie myjesz albo sie rozstajemy' Cytat:
ten drugi zobacze zaraz![]() tez lubilam plotkare ![]() Cytat:
![]() Cytat:
one tree hill, plotkara, gotowe na wszystko i teraz musze sie wkrecic w cos nowego
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|||
|
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa kukurydza
![]() Ja też ogladam Rozmowy w Toku chłopek zmienia skarpetki jak już ''stoją'' tak po 3 dniach o matko ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- asmenaa to ci sie napewno spodoba Pretty Little Liars Ja ogladam cały czas Juz sie konczy kolejna seria i czekam na natepny odcinek
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Arschen kukurydza jest liczona jako porcja skrobiowa, moja byla w wodzie z solą wiec kurczak obtoczony w otrebach plus kilkanascie ziarenek kuku jest ok
W rozmowach w toku ziomek obgryza paznokcie i rzuca w kacik za lozko bleee, musze to przelaczyc.
|
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam małą puszke to sobie kiedyś zjem aaaano fuj fuj obrzydza mnie to Jak można sie nie myć kilka dni a kilka tygodni
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
" chcialam sie dowiedziec czy moj chlopak mnie okrada bo zginal mi pierscionek zareczynowy" wtf ja sie pytam
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Tylko patrz na sklad zeby byla kukurydza w wodzie i soli a nie w cukerze.Wez ble!! obrzydzilo mnie to na maksa ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Co wiecej znazlam w Asda przez przypadek "budyn", ktory jest dozwolony na SB! na sb mozna zjesc dziennie jedna porcje bez cukru i ja przez przypadek takie cos kupilam
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ble fuj fuj... i spać z takim facetem matko ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

kazdy spadek jest wielki!