|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
zdj ciuszow dodam ..to co mam pokaze ![]()
![]() |
![]() |
#3692 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Na pewno wszystko będzie dobrze !! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3693 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do samej wizyty nie Stresuj sie ... pewnie usiadzie i pogadacie ... ew mozesz zawsze spisac jakie masz pytania odnosnie prodkuktow jakie zakupilas ... wymienic poglady ![]() bedzie dobrze Cytat:
![]() ![]() dawaj FOTY ciuszkow ![]() Cytat:
![]() no ale co ja moge wiedziec w 24tyg mial 500gr i 17cm ![]() ![]() ![]() aaaaa i Paczajcie co dzis wyszukalam ![]() ![]() a co sie bede ![]() . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3695 |
Raczkowanie
|
ja mam jak scisne brodawke, ale tak somo to mi jesycye nie lecialo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3696 | |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam siary, ale z tego, co wiem, to o niczym nie świadczy i nie ma żadnego wpływu na późniejszą laktację.
Miałam przepakować torbę, ale coś nie mam natchnienia. Mały tak mi naciska na pęcherz, że najchętniej bym nie schodziła z kibelka ![]() Cytat:
![]() He he, skąd ja to znam - dzisiaj w końcu przelali mi wypłatę na konto i hulaj dusza ![]() ![]() jak ja uwielbiam oglądać zbiory dzieciowe ![]() Właśnie przed chwilą leciała reklama "O Matko " i chyba będzie fajny odcinek - o strachu przed porodem ![]() Idę oglądać "Miasto Kobiet ". Dobranoc Mamusie ![]() Ps. Chyba, że mąż znowu obudzi mnie w środku nocy z jakimś genialnym pytaniem, to z nadmiaru adrenaliny wpadnę tutaj się wyładować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też tak mam, moj sie wierci i w ogole.. jak bede umiala to dodamjutro zdjecia inaczej. cos nie wyszlo ![]() dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#3698 |
Raczkowanie
|
ja tez zmykam - kolorowych snów dla Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Robotka skończona.... ale żeby nie było za dobrze- to tak mnie zeby bolą że szok- cała lewa strona i górna i dolna szczęka. Nie siadam na fotel bez znieczulenia, więc nic się chyba nie da zrobic, a żeby wiedziec który z tych zębów boli to potrzebne byłoby zdjęcie, ktorego teraz nie zrobię, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#3700 |
Wtajemniczenie
|
OC, no to Dziedzic rzeczywiście wystrzelił z wagą... I dobrze! Chłop musi być wielki (chyba siebie też próbuję tak pocieszyć :P). Najważniejsze, że wsio w porządku!
Kolorowych snów mamusie!
![]() |
![]() |
#3701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wpadaj wpadaj .. w CIAZE i tak nie zajdziesz ![]() ew mozemy sie spotkac tu o 3 W NOCY ![]() Cytat:
w sumie z wygladu taki podobny ' do nikogo ' ale wydaje sie sympatyczny ![]() czas pokarze aaaaaaaaaaaaa i co najwazniejsze wyczytalam na necie '' ze poono ze jest za zakaznem homo-zwiazkow i antykoncepcji .... to uwaza ze kazde dziecko NAWET Z NIEPRAWEGO LOZA zasluguje na chrzest ... wiec juz wiem co powiem mojemu proboszczowi ![]() no nic jak wszystkie ida sapc to ja tez Lece Slodkich i Kolorowych ![]() . |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3702 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i spóźnione ale szczere życzonka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cudny ![]() Powiem Wam, że mam wspaniałą koleżankę... Była u mnie w czwartek i trochę się "wypłakiwałam", że nie mam maciupkich ubranek na naszego Leośka (bo zwazywszy na wagę to zakładam, że urodzi się mniejszy niż 50cm). A w sumie ja nawet na 56cm mam tylko kilka pajaców i body... a to i tak za duże na niego. I ona mi od swojej siostry, która urodziła 2 m-ce temu przywiozła troche slicznych pajacyków, bodziaków, spodenek i spioszków na rozm. 50cm ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3703 |
Raczkowanie
|
cholera jasna jednak bede cisnac na tym watku.
O 1:30 odeszly mi wody, skurczy brak, ale ze mam paciora to jedziemy juz do szpitala. Trzymac kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja ciekawa jak tam Vilga ![]() urodziła czy nie ... eh no i mamy 3 w nocy ... a ja dalej nie psie nie umiem miejsca znaleźć .. próbowałam zacząć znowu czytać książkę ale m nie wychodzi a w dodatku tak dziwnie mnie ''swędzi'' tam ze oci.ppie.je zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
5
![]() ![]() eh chyba mam nowy rekord :P w sumie juz mnie oczy od czytania zaczynaja bolec ... wiec widze szanse na to ze uda mi sie w koncu zasnac ![]() pewnie wstanę Switkiem Kolo Poludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie ciekawe co u Vilgi ![]() Ja tak ukradkiem, wyprawiłam mężusia do pracy więc idę z powrotem na łóżeczko.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Ale miałam ciężką noc, nie spałam do 3 bo tak mnie brzuch bolał cały czas i do tego twardy jak skała, trochę się przestraszyłam ale na szczęście przeszło... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3708 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja dziś pobudka o 4, bo Jaś chciał jeść, tylko że potem już nie chciał zasnąć, heh... Udało mi się go ululać po 6, zjadłam śniadanko i idę spać ![]() Miłego dnia i słonecznego dnia wam życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
MBZ♥
|
Dziewczyny: Vilga i Zaciazona trzymam
![]() dzień zaczęłam awarią:/jak ktoś mi jeszcze raz powie, że mdłości i wymioty to w I trym to chyba się nagram ![]() Malpka lecę zagłosować ![]() Sorce spełnienia marzeń ![]() Strippi przecudne zdjęcie ![]() Mokka super mieć takich Przyjaciół ![]() Agnjeska niech Wam siędobrze mieszka ![]() Liwka bałabym się przebarwień po solarium:/hormony jeszcze szaleją:/ Eluśka mam octanisept ale zamierzam używać w razie "w" ![]() Kasia Bidulko ![]() O.C ![]() ![]() kmagg nie mam wcale siary, nic nie leci ![]() Nyaaa i jak tam Mąż? ![]() ![]() Oldzinx nie miałam takiej wizyty ale raczej bym ciasta nie piekła ![]() ![]() Despa oj ![]() ![]() Monicca też miałam wczoraj wieczorem kamień zamiast brzucha, Mąż już w stresie ale przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3710 |
Zadomowienie
|
Tak więc.... Gooooooood Moooooorning!
![]() Dziś mamy pełne 39tc! ![]() ![]() Do porodu zostało nam.....7 dni! ![]() Rada na najbliższe dni: "Skup się tylko na sobie. Odpoczywaj, jedz to, na co masz ochotę, rób sobie drobne przyjemności. Ważne, byś nabrała sił i z dobrym nastawieniem ruszyła na porodówkę." ♥ Z każdym dniem mam wrażenie, że brzuszek jest większy, a mały jeszcze bardziej aktywny. Czytałam gdzieś, że dzieciaczek robi się bardziej aktywny przed porodem. Jeśli to prawda, to mój będzie miał naprawdę dobre wyjście z progu ![]() Mam w planach w przyszłym tygodniu, około 20.03, zasiąść na piłeczce i postarać się urodzić malucha w terminie. Jestem bardzo ciekawa czy się to uda ![]() Widziałam, że pisałyście o siarze- ja do tej pory nie mam ![]() Za to w przeciągu ostatnich tygodni rozstępy nieźle wyszły mi na brzuchu w okolicy pępka. Mały tak się rozpycha, że skóra nie daje rady, Jednakże na świecie są gorsze problemy niż moje rozstępy więc nie zawracam sobie nimi głowy ![]() Miłego dnia kochane!
![]() |
![]() |
#3711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tytuł wątku jak najbardziej pasuje ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- zapomniałam sie przywitać ![]() dziewczyny 2 ostatnie dni głosowania, jestem w tyle ale może jak się zbierzemy to może się uda podciągnąć ![]() tak więc zapraszam do głosowania ![]()
![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Budzę się, patrzę przez okno a tam ze 20cm śniegu napadało przez noc i nadal sypie ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pranie ciuchów to właśnie dziś mam zamiar poprać te wszystkie nowe koszule i przy okazji naszą pościel w proszku dla małego. Nie będę prać swoich ciuchów w tym proszku, ale ładnie pachnie, więc pościel sobie upiorę ![]() Pisałyście o siarze, że jedne mają inne nie, ja dziś w nocy dosłownie zalałam dwie koszulki (musiałam się przebierać) i prześcieradło i nie powiedziałabym, że to siara była, a raczej mleko ![]() Malpka - zagłosowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3714 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie unieruchomiło. Nie dam rady wyjść do sklepu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Zaciazona - tożeś niespodziankę nam przygotowała. To kciuku zaciśnięte maksymalnie i czekamy na wieści i zdjęcia z maluszkiem.
![]() |
![]() |
#3716 |
Zadomowienie
|
Ewkaaa8891 Dragusia88 gratuluję
![]() synuś w miarę grzeczny ![]() ![]() ja dalej nie mogę usiąść na tyłku, ledwo chodzę i robi mi się słabo jak stoję. strasznie zła jestem, że nie nacięli tylko popękałam, położna powiedziała że do samego odbytu rozjechane ![]() wczoraj dostałam gorączki ![]() tak na szybko mój Karolek zdjęcie trochę nie wyraźne bo z telefonu ale jak się ogarnę wstawię lepsze ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-03-14 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3719 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się w mroźny poranek, brrrr
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj mu się nie udalo, bo ja tez nie mogłam spać w nocy. Się chłopinie upiekło tym razem ![]() Za to chyba ostatecznie pożegna się z piwkiem - wczoraj wieczorem chyba jakieś przepowiadające miałam ( chyba - bo nie jestem pewna co to bylo ![]() ![]() Także tego... chyba sprawę alkoholu mamy załatwioną ![]() Cytat:
![]() o to! to! to! ![]() zagłosowane ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doszła do siebie. A szpital i personel - rzeczywiście jakaś porażka. Co za ludzie ![]() Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-03-14 o 07:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3720 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.