Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 11:44   #2821
othecat
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
na jej korzyść jej nie pokazali, bo udział w "łap szpadel" mozna uznać za kompromitację
też mi sie tak wydaje że chyba lepiej że jej nie pokazali.
Ma łądną buzię, włosy. Niech tak zostanie.
Stary 2013-03-14, 12:23   #2822
Atenya
summer vibes;)

Mi też jej nie szkoda. Wiedziała gdzie idzie i jak to się może skończyć. Podobno przeszło parę dziewczyn plus size, teraz tylko pytanie czy plus size to dla jury 40 czy dopiero powiedzmy 50?

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-03-14 o 12:25
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:44   #2823
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mi też jej nie szkoda. Wiedziała gdzie idzie i jak to się może skończyć. Podobno przeszło parę dziewczyn plus size, teraz tylko pytanie czy plus size to dla jury 40 czy dopiero powiedzmy 50?
Dla nich to już 38

A co do programów TVNu: na wrocławskim gumtree jakiś czas temu pojawiały się ogłoszenia, że szukają osób do tego programu o dzieciakach. Co chwilę też są propozycje z Rozmów w toku, moja znajoma się zgłosiła, wzięli ją i dostała scenariusz Z tego co mówiła, to część gości w Rozmowach rzeczywiście opowiada swoje historie, a część właśnie dostaje gotowy scenariusz.
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:47   #2824
Senaliah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
Dla nich to już 38

A co do programów TVNu: na wrocławskim gumtree jakiś czas temu pojawiały się ogłoszenia, że szukają osób do tego programu o dzieciakach. Co chwilę też są propozycje z Rozmów w toku, moja znajoma się zgłosiła, wzięli ją i dostała scenariusz Z tego co mówiła, to część gości w Rozmowach rzeczywiście opowiada swoje historie, a część właśnie dostaje gotowy scenariusz.
Dokładnie, rok temu dostałam zaproszenie od Pani Drzyzgi... Niestety chciala mi narzucić co nie co Kiedy zapytałam czy mogę opowiedzieć wszystko tak jak ja to czuje, powiedziała,że się zastanowi... no i nie odezwała się już
Nie wierzę w ten program od tej pory z szumem o tej Sweet różowej Sylwusi. Dziewczyna potem nie miała życia w Internecie i broniła się jak tylko mogła w komentarzach, że to było ustawione

aha... miałam za to dostać uwaga... 200 zł

Edytowane przez Senaliah
Czas edycji: 2013-03-14 o 12:50
Senaliah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:56   #2825
Selfish Girl
Life is a drink ...

Sweet Sylwusia miała konto na fotka.pl i ... nie była ubrana na różowo (gdzie w programie rękami i nogami zapierała się, że nosi TYLKO RÓŻOWE UBRANIA).
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 13:25   #2826
urodzona3maja
Rozeznanie

Mówta co chceta,ale dla mnie Marzenka jest otyła,gruba. Tu nie ma mowy o kobiecych kształtach ani o zadbaniu no chyba ze wydepilowanie nóg i nabalsamowanie to już wystarczy.
Stary 2013-03-14, 13:36   #2827
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Mówta co chceta,ale dla mnie Marzenka jest otyła,gruba. Tu nie ma mowy o kobiecych kształtach ani o zadbaniu no chyba ze wydepilowanie nóg i nabalsamowanie to już wystarczy.
Niestety myślę podobnie. Patrząc na nią od tyłu naprawdę można się przerazić, to nie jest kobiece ciało tylko ciało skrajnie zaniedbanej 50-latki. Można być "pusiatym" i trzymać jakoś w ryzach ten tłuszczyk, ale jak młoda dziewczyna ma wyraźną nadwagę/otyłość, nogi poharatane cellulitem i ignoruje to zupełnie, to to już nie jest zabawne i nic pewność siebie nie ma do tego.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-03-14 o 13:37
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 13:52   #2828
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Sweet Sylwusia miała konto na fotka.pl i ... nie była ubrana na różowo (gdzie w programie rękami i nogami zapierała się, że nosi TYLKO RÓŻOWE UBRANIA).
Chyba wiem o kim mówisz

Niektórzy dla paru stówek potrafią zrobią z siebie kretynów- nic na to nie poradzimy
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:00   #2829
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
a moim zdaniem Marzena wiedziała doskonale ze nie przejdzie - bo przecież takie są zasady tego programu...- jest zła że jej nie pokazali. I nie chodzi tu o walkę o "nasze kochane krągłości" bo ona ( jak widać po sesji Zmalowanej) nie do końca sama je akceptuje - ale o pokazanie sie w TV - co za pewne w przyszłości zaowocowałoby nowymi, lukratywnymi propozycjami.

Takie moje zdanie.

myślę dokładnie tak samo
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:23   #2830
Violettea
Raczkowanie

http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...us,709142.html Może Marzene zobaczymy jeszcze tutaj jak tak patrzę na tę dziewczynę to muszę nieśmiało wysnuć wniosek, że mimo wieku (bo wygląda na starszą od Marzeny) ma ciałko w o wiele lepszym stanie, przynajmniej na moje oko, no i się dostała co ciekawsze więc może teoria, że pokazują dłużej tylko te które się dostały nie jest prawdziwa, bo wczoraj ją pokazali jedynie w zajawce jak podskakiwała, a tutaj proszę przechodzi dalej
Stary 2013-03-14, 14:35   #2831
dominikkkaa
Przyczajenie

Bo duże może być piękne. Ale musi być zadbane. Tak samo jak nie każda dziewczyna o wadze 50 kg nadaje się na modelkę tak jak i nie każda xlka. Marzena pomyślała jestem gruba to zostanę modelką plus size. Ale jej ciało jest baardzo zaniedbane. Niech się kocha, ale promowanie takiego wyglądu jest chore każdy ma oczy i widzi jak wygląda. Gdyby jeszcze nie ten program to pod ubraniem by skrzętnie chowała ten nadmiar ciała i mogłaby mówić, że jest piękna, pokazywać sesję z gładziutkimi pośladkami i udami, a tv obnażyła prawdę o jej tyłku, który mnie osobiście przeraził.
Modelka z linku całkiem apetyczna przynajmniej nie ma tylu dziur od celluitu. Marzene mogliby pokazac więcej, ale pewnie i tak wzbudziła by jeszcze więcej negatywnych odczuć. Bo ona naprawdę nie ma się czym pochwalić. Jak dla mnie to i ładnej buzi nie ma bardzo. Patrząc na fotki z sesji pomijając ciało to na każdym zdjęciu ma taki sam wyraz twarzy, taki bezpłciowy.
dominikkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:45   #2832
Atenya
summer vibes;)

Na zeberce fotka Marzeny, niestety tylko z tyłu. http://www.zeberka.pl/art.php?id=22414
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:52   #2833
An Ka
Zadomowienie

Ładnie po niej pojadą, ale idąc do takiego programu trzeba się z tym liczyć.
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:54   #2834
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Ja szczerze mówiąc nie widze jakiejś kolosalnej różnicy pomiędzy ciałem Marzeny i tej dziewczyny... Jednej i drugiej ciało się trzesię, obie mają cellulit... Marzenka troszkę grubsza, więc i bardziej się trzęsie i cellulitis bardziej widoczny.

Ja nie jestem i nie byłam nigdy gruba, ale miałam przyjaciółkę przy kości i wiem, że cokolwiek by robiła i tak zawsze miała większy problem z cellulitisem odemnie. Choć zdecydowanie uprawiała więcej sportu, masowała się używając ujędrniających kosmetyków i zdrowiej się odżywiała, bo uważała by bardziej nie przytyć. To naturalne, że na bardziej otłuszczonych nogach jest to bardziej widoczne. Dziwne by też było gdyby tłuszcz się nie trząsł.

Z resztą myślę, że wtakich porgramach ustawiają też światło tak by podkreslić tego typu wady, bo przecież im więcej się trzęsie tym większy szoł, a przecież o to chodzi

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-03-14 o 14:55
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 15:24   #2835
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senaliah Pokaż wiadomość
Dokładnie, rok temu dostałam zaproszenie od Pani Drzyzgi... Niestety chciala mi narzucić co nie co Kiedy zapytałam czy mogę opowiedzieć wszystko tak jak ja to czuje, powiedziała,że się zastanowi... no i nie odezwała się już
Nie wierzę w ten program od tej pory z szumem o tej Sweet różowej Sylwusi. Dziewczyna potem nie miała życia w Internecie i broniła się jak tylko mogła w komentarzach, że to było ustawione

aha... miałam za to dostać uwaga... 200 zł
To po kiego grzyba połasiła się o parę groszy i zrobiła z siebie idiotkę? Nic dziwnego, że ludzie ją wyśmiewali.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 15:32   #2836
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Ja szczerze mówiąc nie widze jakiejś kolosalnej różnicy pomiędzy ciałem Marzeny i tej dziewczyny... Jednej i drugiej ciało się trzesię, obie mają cellulit... Marzenka troszkę grubsza, więc i bardziej się trzęsie i cellulitis bardziej widoczny.

Ja nie jestem i nie byłam nigdy gruba, ale miałam przyjaciółkę przy kości i wiem, że cokolwiek by robiła i tak zawsze miała większy problem z cellulitisem odemnie. Choć zdecydowanie uprawiała więcej sportu, masowała się używając ujędrniających kosmetyków i zdrowiej się odżywiała, bo uważała by bardziej nie przytyć. To naturalne, że na bardziej otłuszczonych nogach jest to bardziej widoczne. Dziwne by też było gdyby tłuszcz się nie trząsł.

Z resztą myślę, że wtakich porgramach ustawiają też światło tak by podkreslić tego typu wady, bo przecież im więcej się trzęsie tym większy szoł, a przecież o to chodzi
Cellilit a celluitis to 2 różne sprawy
Ja znam parę dziewczyn przy kości i wszystkei o siebie dbają- jest dieta (nie jakieś tam 1000 kcal), ale taka oznaczająca zdrowe jedzenie, anie przetworzony szajs, do tego cwiczą (a to basen, a to fitness, a to bieganie)- tak aby być w formie- bo jednak jak jest sie cięższym o te 30kg od koleżanki to biega sie wolniej, a o autobusu trzeba czasem podbiec, do tego mają fajny styl, zawsze ułożona fryzura czy dobry makijaż. Żadna z nich nie ma brzucha do kolan, ba! mają płaskie brzuchu, ładne talie, niewielki cellulit, ale ubite, grubawe nogi, szerszą sylwetkę itp. Pomimo, że ja i one mamy niewiele tłuszczu np. na przedramieniu one mają niemalże 2krotnie szersze, i gdyby oddessać im resztę warstwy lipidowej to i tak miałyby grubsze kości.

Poza tym- co oznacza zadbanie- fajna fryzura, makijaż i dobrze dobrane ciuchy czy może zdrowe zęby, aktywnośc fizyczna, dieta, higiena.
Czy można być zadbanym bez makijażu ale ze śweitnym zdrowiem, kondycja? czy ktos z trądzikiem jest z góry niezadbany? A ktoś , kto chodzi w zwykłych prostych jeansach i tshrcie jest zadbany czy nie?

Jestem zdania, że bycie zadbaną osobą to nie tylko physis. Wręcz odwrotnie, bo prawdziwe dbanie o siebie procentuje po kilku miesiącach a nawet latach. Wcieranie fluidu czy cienia z Inglota, perfum J'adore i bluzka z TopShop nie uczynią nikogo zadbanym. Mogą tylko sprawiać takie wrażenie.

A moim zdaniem- Marzenka chciała zaistnieć w światku- jakoś w PnŚ też była, chciała się pokazać, jakby puścili jej więcej zrobiłoby się o niej głośniej, więcej wyświetleń na yt, może jakaś marka dałaby jej ubrania za free, a to może jakieś kosmetyki...
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 15:38   #2837
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość

A moim zdaniem- Marzenka chciała zaistnieć w światku- jakoś w PnŚ też była, chciała się pokazać, jakby puścili jej więcej zrobiłoby się o niej głośniej, więcej wyświetleń na yt, może jakaś marka dałaby jej ubrania za free, a to może jakieś kosmetyki...
dokładnie, po to tam poszła
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 15:39   #2838
urodzona3maja
Rozeznanie

Celulitis to choroba stan zapalny skory
A celulit to tzw skora która wyglada jak owoc pomarańcza,to co jest na wierzchu. To takjakby zapalenie płuc i oskrzeli to to samo...
Stary 2013-03-14, 15:49   #2839
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Zmalowana umieściła post z profesjonalnymi zdjęciami miejsca II i III, miejsce I ze słabymi jakościowo zdjęciami. Napisała, że jak otrzyma oryginalne zdjęcia I miejsca to podmieni na blogu. W między czasie "Napisała do mnie właśnie modelka ( której wizażystka zajęła 1 miejsce) i prosiła bym pokazała wam pracę z pierwszego miejsca więc zaktualizowałam zdjęcie na blogu."
Tylko Zmalowana nie zaktualizowała tego zdjęcia, komentarze usuwała.
Teraz pojawił się komentarz, że nie może pokazać tego zdjęcia, bo autorka makijażu I miejsca nie zgadza się.

telenowela argentyńska
Jak wczoraj oglądałam zdjęcia na blogu zmalowanej, to było też zdjęcie profesjonalne I miejsca, więc nie do końca tak było:P ale mniejsza z tym, itak cyrk na kółkach

A Marzena - buuu... straciłam wczoraj godzinę na tym dennym progamie czekając na nią :P
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 16:03   #2840
patisia123
Zakorzenienie

Makeup by Ciasteczko25

Hey dziewczyny. Sorki za tak długie milczenie ale życie czasami daje w kość i każdemu z Nas potrzebna jest chwila spokoju i czasu spędzonego z rodziną i przyjaciółmi. W grudniu dowiedziałam się mój tato jest bardzo chory. Postanowiłam się z tym z Wami podzielić aby uniknąć plotek na mój temat które zaczęły pojawiać się coraz częściej. Nie zapomniałam o YT oraz o blogu. Nie rezygnuję!! Po prostu potrzebuję sił i czasu i dobrych wieści o postępach choroby mojego ojca. Cancer we are coming to get you!!
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 16:12   #2841
201607111632
Konto usunięte

Biedna Ciasteczko
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 16:14   #2842
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Makeup by Ciasteczko25

Hey dziewczyny. Sorki za tak długie milczenie ale życie czasami daje w kość i każdemu z Nas potrzebna jest chwila spokoju i czasu spędzonego z rodziną i przyjaciółmi. W grudniu dowiedziałam się mój tato jest bardzo chory. Postanowiłam się z tym z Wami podzielić aby uniknąć plotek na mój temat które zaczęły pojawiać się coraz częściej. Nie zapomniałam o YT oraz o blogu. Nie rezygnuję!! Po prostu potrzebuję sił i czasu i dobrych wieści o postępach choroby mojego ojca. Cancer we are coming to get you!!
Biedna...
Nowotwory... Choroba XXIwieku...
Stary 2013-03-14, 16:19   #2843
la beaute
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna...
a skąd wiesz że to nowotwór?
Stary 2013-03-14, 16:20   #2844
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość

Stad : " Cancer we are coming to get you!!"
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 16:21   #2845
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
Z postu Cisteczko - pisze w ostatnim zdaniu - cancer = rak.
Stary 2013-03-14, 16:26   #2846
la beaute
Zakorzenienie

o dzieki dziewczyny niestety angielski to nie moja dobra strona ;p

współczuje Kasi
Stary 2013-03-14, 16:29   #2847
201606242122
Konto usunięte

mam nadzieję, że będzie wszytsko dobrze.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:12   #2848
agniesikk
Zakorzenienie

Przykra wiadomość
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:15   #2849
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
To naturalne, że na bardziej otłuszczonych nogach jest to bardziej widoczne. Dziwne by też było gdyby tłuszcz się nie trząsł.

\
Mi się nic nie trzęsie. Ważę dobre 50kg więcej od Marzenki, ale nie mam takiego cellulitu. Ostatnio tak się macałyśmy z koleżankami po udach i pupach i wyszło, że mam najjędrniejsze ciało ze wszystkich. Jesteśmy w tym samy wieku, dziewczyny są dużoooooooo szczuplejsze, chodzą na siłownie itp, itd, ale jednak ja "wygrałam". Nie robię nic specjalnego. Owszem dużo chodzę, piję wodę, jem dużo warzyw i owoców, unikam fastfoodów - wiem trudno w to uwierzyć - czyli tak naprawdę nie robię nic czego nie robią i one. Mi się wydaje, że dbanie, dbaniem, ale dużo zależny od tego jakie ma się predyspozycje.

Co do Marzenki, mi tam trochę jej szkoda. Nastawiła się dziewczyna i nic z tego nie wyszło. Musi jej być przykro.
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:37   #2850
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Mi się nic nie trzęsie. Ważę dobre 50kg więcej od Marzenki, ale nie mam takiego cellulitu. Ostatnio tak się macałyśmy z koleżankami po udach i pupach i wyszło, że mam najjędrniejsze ciało ze wszystkich. Jesteśmy w tym samy wieku, dziewczyny są dużoooooooo szczuplejsze, chodzą na siłownie itp, itd, ale jednak ja "wygrałam". Nie robię nic specjalnego. Owszem dużo chodzę, piję wodę, jem dużo warzyw i owoców, unikam fastfoodów - wiem trudno w to uwierzyć - czyli tak naprawdę nie robię nic czego nie robią i one. Mi się wydaje, że dbanie, dbaniem, ale dużo zależny od tego jakie ma się predyspozycje.
Bez urazy, ale jeszcze nigdy nie widziałam dziewczyny ważącej powyżej 130kg,która ma jędrniejsze ciało od szczupłej i wysportowanej i szczerze chciałąbym to zobaczyć
Co do Marzenki, mi tam trochę jej szkoda. Nastawiła się dziewczyna i nic z tego nie wyszło. Musi jej być przykro.
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Makeup by Ciasteczko25

Współczuję...
Cytat:
Biedna...
Nowotwory zawsze były, tylko ludzie do końca nie wiedzieli na co umierają....

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2013-03-14 o 18:41
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości