![]() |
#2791 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie kupie bo nie wiem jaki rozmiar, teraz musiałabym kupić 34 ale nie potrzebuje na teraz, pewnie wrócę do mojego rozmiaru czyli 36 ale też go teraz nie kupie bo może jednak zostanie mi 34 ![]() ![]() ![]() Cytat:
mój też tak zaciska stopy, od jakiegoś czasu mnie to martwi ale lekarka mówiła że jest ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuje dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-03-14 o 16:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
My mamy fotelik za fotelem pasażera. Najbezpieczniej jest na środku, ale za bardzo się nie mieści. Następne w kolejności miejsce pod względem bezpieczeństwa, to właśnie za pasażerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja daję słoikowe w awaryjnych sytuacjach, jak na prawdę mały daje popalić i ledwo się wyrabiam albo jak jedziemy na cały dzień do teściów to zabieram, bo to łatwiej i wygodniej niż grzebać im po szafkach i tłuc się garnkami i właśnie ostatnio przy słoiczku mieliśmy bunt jedzeniowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajną masz teściową ![]() Na "Naciśnij mnie" też się czaję hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Masz świetną figurkę! A sukienka też wygląda super ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozmiar 38, jest na styk ![]() Narzekam na brzuch i uda, czego na tym zdjęciu nie widać przez fason sukienki i modelujące majty ![]() Cytat:
![]() Chciałabym dojść do figury którą miałam na tym zdjęciu Żeby mi się w końcu uda nie obcierały o siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I wyglądasz fantastycznie! 38 to duży rozmiar? Bo ja w zasadzie cały czas noszę 38 ![]() Niektóre sukienki miałam 36, ale to rzadkość ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-03-14 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ze nie wie co to znaczy to chyba logiczne ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy guz za nami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A figury zazdroszczę. Wyglądasz ślicznie. Ja zaczęłam wchodzić w spodnie dopiero 5 mcy po porodzie. I o ile widać mi mocno kości na klatce piersiowej to dupa pozostała wielka ![]() ![]() Cytat:
Muszę pooglądać książeczki, które tak zachwalacie. Teraz idę opuścić łóżeczko niżej bo się boję, że Młody fiknie w końcu ![]() Nie wiem już czy pisałam ale miałam zacytować: Sol: czapa bomba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
Skorpionku, byłaś kiedyś na dukanie? Ponoć to strasznie zła dieta. Bardzo dużo białka, zakwasza się organizm, z czym wiążą się różne powikłania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zadomowienie
|
też o tym słyszałam koleżanka była długo na tej diecie i później miała problemy z wątrobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na Dukanie kiedys. Tzn przed slubem przed ciaza.(jeszcze tą pierwzszą)
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to nic mi nie dolegało. Jedyny minus to zbyt monotonne jedzenie - chyba że ma się kase i można sobie pozwalać na kupowanie tego i owego. Ja jednak wolę dietę bardziej zdrową z owocami i warzywami takimi na jakie mam ochotę. Nie dość że muszę trzymać dietę to na dodatek mam nie jeść ulubionych warzyw? ![]() ![]()
![]() |
#2807 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() nasza druga nocka w nowym łóżeczku już normalniejsza-2 lekkie kręcenia się i potem o 6.30 przenosiny do naszego wyreczka i spanie do 8.15-wow!! ![]() popołudniu zaliczyliśmy mały spacer z dwiema drzemkami i dzień minął....dziś miałyśmy mieć basen, miałam jednak nie iść ze względu na ten mini katar, który znika i chrypkę(też mniejsza), ale basen odwołany, bo instruktorka chora....przynajmniej nam kaska nie przepadnie, bo odrobimy ![]() już odliczam tylko dni do Wielkanocy i urlopu w PL-boję się tylko 8 godzinnej drogi....jak Lilka tera ją zniesie??? ![]() ja diety nie stosowałam nigdy żadnej konkretnej, po prostu zdrowsze odżywianie-więcej kasz, owoców, warzyw, rybki, no i bieganie i zawsze osiągałam fajne jak na mnie efekty ![]() Mamcia, Victoria, Prince, Depoison- czyli mamy karmiące MM i nie tylko ![]() bo moja normalnie zjadal 400ml, teraz daję jej na śpiocha, to dziś zje w sumie nieco ponad 600, ale kaszy nie chce, jogurt zdaje się były przyczyną zatwardzenia, toleruje tylko obiadki....i owocki i ryż na mleku...wariacja....
#2808 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki rozmiar czapki kupujecie teraz dzieciom? bo chce malej kupic i nie wiem jaki
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2810 | ||
Zakorzenienie
|
My po basenie, dzisiaj była rewelacja, chyba najlepsze zajęcia małej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() poza tym jest jednym z najmłodszych! bosko wyglądasz w tej sukience, naprawdę rewelacja! Cytat:
za to fakt, na środku najbezpieczniej (w przypadku uderzeń bocznych), ale muszą być pełne pasy, a nie tylko te biodrowe. U nas niestety jest tylko biodrowy... oj... u nas o dziwo guzów nie było jeszcze, ale obicia a i owszem ![]() Wanilllka przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, czy musi się opierać. A rozłożyliście tą podpórkę specjalną w dnie? I giba Wam się na boki (jak nim ruszacie)? Bo nam tak, ale nam się każdy fotelik tak giba, bo mamy bardzo miękkie kanapy...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-03-14 o 18:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rano (między 6 a 7) robię porcję 180ml wody + 6 miarek mm i czasem zjada całe, a czasem jakieś 160 ml z tego. Później ok. 9-10 jest śniadanie i dostaje wtedy kaszkę robioną albo na mm albo na wodzie, zależy jaką podaję - w każdym razie tego zjada jakieś 150ml. Ok. 12-13 jest obiad - duży słoiczek Hipp`a lub pół słoiczka + żółtko i wtedy do tego czasem dostaje mały jogurcik Gerbera Ok. 15-16 deserek - słoiczek z jogurtem Hipp (zjada cąły) albo słoiczek z owocami (zjada cały duży) albo kleik ryżowy na mm z owocami (90ml wody + 3 miarki mm + kleik ryżowy + owoce Hipp mały słoiczek). Po 19 kolacja - 180 ml wody + 6 miarek mm + kaszka jaglana Holle - czasem zjada wszystko, a czasem coś zostawi. Tak u mnie wygląda jedzenie młodego. Z tym, że oczywiście dni między sobą się różnią i czasem zjada całe porcje, a czasem po połowie. Kupiłam dziś cielęcinę dla Juniora i jutro gotuję mu obiadki ![]() Dziś dostał kawałeczek gotowanej na parze piersi z kurczaka do tego marchewkę, pietruszkę i selera (wszystko na parze). Wszystko w kawałkach. 30min dziecka nei było bo tak się zajął mamlaniem tego. Ale wyglądał cudnie i widać, że mu się podoba. Jest znacznie lepiej bo jak mu dawałam kawałki jakieś 3 tyg. temu to się ciągle krztusił a dziś tylko 2 albo 3 razy. No ale co jakiś czas dostaje kawałek banana do rączki i wtedy potrafi wymemlać pół banana. Mój mały chłopiec rośnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zadomowienie
|
Karolia , powinnaś dostać baty za to gadanie że tu i tam Cię za dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas dzisiaj cały dzień podwyższona temperatura, mała śpi trzy razy więcej niż normalnie, momentami miała dobry humor, a tak to tak byle jak... duzo marudzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
KarolinaPw wyglądasz szalowo
![]() Brawa dla Lu ![]() Phdwao teteściowa chyba rzeczywiście nie wie co czyni proponując zakupy dla J ![]() ![]() Nicki zdrowka dla córci ![]() RedScorpio też słyszałam że dieta Dukana nie jest zbyt zdrowa jednak ma wielu zwolenników Osobiscie znam 5 Osóbj które ja stosowały. Wszystkie schudly ale trzy nie przeprowadziły jej do końca tylko pierwsze dwa etapy i potem bardzo przytyly. Natomiast dwie koleżanki które przeprowadziły ja do konca są dalej chude zdrowe i zadowolone ![]() Nie pamiętam więcej co miałam pisać. Jesteśmy już w domu, mała śpi wiec mamy z malzem romantyczny wieczór. Wieć już kompa nie wlacze, ale na szczęście mogę powizazowac na komórce ![]() Milego wieczoru Kobietki |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | ||||
Zadomowienie
|
Dokładnie tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Daleka droga... Z moim nerwusem to by był koszmar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
Karolina super wyglądasz!!!!! Ja (gdy pokazałaś sukienkę na stronie C&A) wiedziałam, ze czarne rajstopy będą pasować ale z kolei do samej sukienki nie bylam przekonana. Jednak teraz zmieniam zdanie, na Tobie podoba mi się bardzo! Wyglądasz super zgrabnie
![]() ![]() A kiedyś to szczuplak byłaś ze hej. Podobasz mi się w tym b. szczupłym wydaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wvictoria pieknei Ci mały je z tego co czytam ![]() u nas problemy z jedzeniem wróciły, mały nie da sobie nic do buzi wlozyc, ostatecznie zje jogurt i costko hippa ktore sam sobie wklada i ciumka a tak jest problem cokolwiek mu wcisnac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
chyba bede chora
![]() ![]()
#2819 | ||
Zadomowienie
|
Cieszę się, że polecone przeze mnie lektury podobają się waszym maluchom
![]() Może powinnam założyć bloga książkowego i prezentować na nim nowości, hehe? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak a propos jogurtów i innych słoiczków - Karolka, czy Ciebie też zdziwiły ceny w PL? bo ja byłam, delikatnie mówiąc, zaskoczona. Tu słoiczek to równowartość mniej-więcej 1/3 biletu jednorazowego tudzież 2 bułek. A w PL? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.