|
|
#1771 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
jak płakał to też podziałało, od razu się uspokoił. Cytat:
![]() Co do karmienia to ja mm. |
||
|
|
|
#1772 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I wszystkim za polecane oleje również ![]() Ja jeszcze raz - nie z chęci chwalenia się czy coś, zwyczajnie - ciągle tu jakieś sprawy z karmieniem związane poruszamy a sposób karmienia często ma znaczenie przy problemie. Black, rozumiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pewnie te co 13 stycznia rodziły, tak mają ![]() -------------------- No, kafelki położone
|
|||||
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Ale juz spi, biedny ma problemy z usnieciem, im bardziej zmeczony tym bardziej sie denerwuje
|
|
#1774 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
A ja odkrywam powoli, że Dorka w nocy na plecach ok, ale w dzień duuużo lepiej na brzuszku.
|
|
|
|
#1775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ee tam, wcale z tymi butlami nie jest tak źle JA nie mam podgrzewacza. Moim podgrzewaczem jest zwykły czajnik elektryczny czyli akurat. Jeśli się zdarzy za gorąca, to dolewam kapkę tej chłodniejszej Potem wodę do butelki, odmierzam miarki, zamieszam i git![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39809556]A ja odkrywam powoli, że Dorka w nocy na plecach ok, ale w dzień duuużo lepiej na brzuszku.[/QUOTE] Kurde, Nadia wcale nie chce na brzuchu, jak poleży 5 min to wyczyn.
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
|
|
|
|
#1777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
KP ![]() Cytat:
moja tez na brzuchu nie lubi, ale zrobila postęp z podnoszeniem główki
|
|
|
#1778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laurka to ile u Twoich teściów jest stopni? Bo to tak niezbyt dobrze, z mrozu w gorąc i odwrotnie :/ a może na Wasz przyjazd dodatkowo grzeją? Black wypij za mnie sprite'a i zjedz snickersa ![]() Ale filmiki fajne wrzucacie ![]() Nawijko u mnie też możesz wpisać - kp. |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
SZAJA- czy ty masz wszystkie fachy w ręku?
![]() kobiety, ponawiam pytanie- po co jest to olejowanie ? co do włosów- tz zauwazyłam, ze rosną wolniej i są słabsze (te na nogach ) bo na głowie nie mam co narzekac ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- http://tablica.pl/oferta/sliczne-spo...0a4a;r:1;s:200 może któras sie skusi? |
|
|
|
#1780 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39809556]A ja odkrywam powoli, że Dorka w nocy na plecach ok, ale w dzień duuużo lepiej na brzuszku.[/QUOTE]
Ja zauważyłam to samo. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak malutki cukiereczek
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, i dobrze, teraz wygląda słodko, ale potem wolałabym, żeby była normalna, a nie landrynkowa.
Szklanka, chętnie , tylko w poniedziałek przechodzę na dietę.
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge siedziec na necie bo wlasnie kupilam trampki i sweterek oversize ![]() Black, chudzino, po co Ci dieta?!
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
Black mam do Ciebie 2 pytanko
![]() Czego w składzie nie powinien mieć szampon ?
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
A moja Mala ma ciagle katar...najgorzej jest w nocy.... Robilyscie moze kiedys inhalacje takiemu maluchowi??
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Black, ja tes mialam bd pieluchy
. Ale ja to uzywam roznych teraz mam w szafce dady i pampersy, jak bede w rossmanie to bd tez kupię Dziewczyny, szczegolnie te kp.. czym smarujecie piersi? Na poczatku, nie przeszkadzalo mi, ze zrobily mi sie rozstępy, ale teraz mam ich juz dosc i musze sie nimi zajac.. bo nie dosc ze jeden cycek jak u pameli a drugi malutki to jeszcze posiekane. Patrzec na nie nie moge! Nawijko, mi mozesz kp wpisac ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Aaa i zaczelam cwiczenia z Chodakowska, ale mala po 15 minutach zaczela plakac i nie skonczlam.. bo do wieczora juz bylo marudzenie.. moze dziś sie uda zrobic wiecej! |
|
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegolnie w nocy... Lubi chlopak wpadac w histerie.Sylwia, olejowanie zatrzymuje nawilzenie we wlosach (dlatego dobrze jest przed nalozenie oleju spryskac je woda+nawilzajaca odzywka albo jakas inna mgielka). Juz po pierwszym razie mozesz zauwazyc, ze wlosy beda bardziej miekkie i gladkie, a na dluzsza mete poprawi sie ich kondycja. |
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Gdzie takie nawilzajace mgielki idzie dostac???
Bo moje wlosy to draaaamaaaaaaat
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ot troche bezcelowe ale ok, jak chcecie to nie mam nic przeciwko . Ja kp
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, te sklepowe najczesciej zawieraja alkohol, czyli niestety wysuszaja. Najlepiej zrobic cos w domu. Do buteleczki z atomizerem wlej wody, lyzke odzywki do wlosow i do tego mozesz dodac lyzke oleju. Spryskaj bardzo obficie wlosy, potrzymaj chociaz godzine i umyj
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Ubieramy sie i jedziemy na wystawe hehe. Kubus bedzie ogladany przez prababcie
|
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
To prawda, większość to róż. Chociaż udało mi się kupić kilka sukienek na lato zielonych i żółtych
![]() Cytat:
![]() Blanka na brzuszku dostaje histerii, ale znęcam się nad Nią i każę leżeć choćby parę minut ![]() Cytat:
Dziękuję za komentarze o mojej Niuńce Dziewczyny czy Wy tak jak ja jesteście ciągle głodne?? Mogłabym jeść non stop I jak ja mam zrzucić zbędne kg??Kiedy po cc mogę zacząć coś ćwiczyć? |
||
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Moja jak 2 dni temu przy podnoszeniu główki się denerwowała i płakała, tak od wczoraj jej się odmieniło i trzyma super ekstra wysoko Wiecie mieszkam na takiej zamkniętej ulicy, jest wjazd ale wyjazd to tylko przez takie garaże i generalnie mało kto tamtędy jeździ bo straszne dziury tam sa. No więc wyglądam rano przez okno (-12st) a przed naszym blokiem stoi TIR !!! zakopał się w śniegu i nie może ruszyć. Zablokował auta stojące pod blokiem. Na razie była policja, ciekawe co z tego dalej wyniknie. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- No mi już trochę ten apetyt zmalał, co nie zmienia faktu że brzuszek zaczął rosnąć, no bo siedzę w domu, jem, spacerki tylko godzinne z Małą. abuuu ja nie chcę tego brzuszka |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Moja jak miała 3 tygodnie i katat to miała zalecone inhalacje 3 razy dziennie.
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ja znowu chyba do 6go tyg po porodzie moglam nie jesc kompletnie nic, brzuch to mialam niemal wklesniety do kregoslupa, od 7go tyg mniej wiecej zaczelam rozszerzac diete no i niestety ale moj brzuch juz wyglada normalnie, nie jest juz zapadniety
:PAleeee chce mi sie spac, do 3 rano ogladalam lyzwiarstwo, duuuurne babsko ze mnie a i tak nie obejrzalam wszystkiego![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-03-17 o 09:34 |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie my walczymy z katarem juz 2 tydzien, a jak te inhalacje robilas?? Pomogly??
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zalecone inhalatorem, ale na początek robiłam tak ze brałam sól morską kamienną, ale taką prawdziwą i niestety u nas w PL ciężko dostać bo zwykle jak jest morska to oczyszczona. Ja miałam taką Francuską szarą i mokrą w workach. Tą sól gotowałam na gazie potem wlewałam do miski i stawiłam koło małej. U nas pomogło i nie kupowaliśmy inhalatora.
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie nawilżania Wczoraj robiłam porządki z ubrankami małego. Praktycznie wszystko musiałam wymienić teraz mój skarb nosi rozmiar 62-68. Kiedy on tak urósł ? Jeszcze nie tak dawno był taki maciupeńki
|
#1799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny moj synek przeszedl wczoraj samego siebie w dzien ze spaniem ,przewaznie mi malo spi a wczoraj spal budzil sie na jedzenie i zaraz znow spal, a od 16 zrobil sobie chyba noc bo spal do 20.30 - pierwszy raz mu sie tak dlugo zdarzylo spac przewaznie bylo max. 2h, noc juz troche gorsza byla no ale co sie dziwic skoro w dzien sie wyspal ![]() i teraz pytanie o kupke, moze ktoras bedzie wiedziala... od urodzenia robil codziennie po troszke a ostatnio juz 2 raz sie zdarzylo ze zrobil taka wodnista duza i kolejna byla za 2 dni i znow taka wodnista Od czego to moze byc? czy przeziebienie moze byc przyczyna? bo raczej nie powinien takiej robic czy np. krople na brzuszek moga to wywolywac? czy moze macie inne pomysly ? nic nowego nie wprowadzalam do diety...
|
|
#1800 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Tyle, ze ja nic nie mam takiego duzego jeszcze. Zakupy sie klaniaja![]() Jeny nie dosc, ze TZ mnie wkurza to tesciowa ze swoja nerwica.... Ona by chciala wiedziec wszystko: o ktorej jadla o ktorej skonczyla, ile spala, jakie i ile kup robi no prosze was! Ja sie opiekuje dzieckiem a nie analizuje szczura w laboratorium... Ona by chciala zeby dzieci w ogole nie plakaly, jadly co 3h z zegarkiem w reku dokladnie 120ml nie wiecej nie mniej, inaczej na pewno jest lub bedzie chore. MA SA KRA uciekam z Julcia ns bezludna wyspe....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

jak płakał to też podziałało, od razu się uspokoił. 

6 5 4 3 2 1

teraz mój skarb nosi rozmiar 62-68. Kiedy on tak urósł ?
Od czego to moze byc? czy przeziebienie moze byc przyczyna? bo raczej nie powinien takiej robic
Jeny nie dosc, ze TZ mnie wkurza to tesciowa ze swoja nerwica.... Ona by chciala wiedziec wszystko: o ktorej jadla o ktorej skonczyla, ile spala, jakie i ile kup robi no prosze was! Ja sie opiekuje dzieckiem a nie analizuje szczura w laboratorium... Ona by chciala zeby dzieci w ogole nie plakaly, jadly co 3h z zegarkiem w reku dokladnie 120ml nie wiecej nie mniej, inaczej na pewno jest lub bedzie chore. MA SA KRA uciekam z Julcia ns bezludna wyspe....