|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Do tego piszesz że masz lekko falowane włosy to bardzo fajnie :P Kiedyś myłam włosy takim szamponem z isany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...s-shampoo.html była tez do tego odżywka ale chyba ją wycofalii i teraz używam odżywki z alterry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...s-shampoo.html lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se-weizen.htmla szamponu uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se-weizen.html nie mówie że na Ciebie będzie działać, ale jeśli masz włosy falowane to one potrzebuja więcej nawulżenia niż zwykłe włosy i jak wycieram włosy to nie pocieram o nie ręcznikiem tylko od dołu do gory wgniatam w niego włosy, no i pozostawiam do wyschnięcia. Możesz też olejować jak Najika pisze ja kiedys próbowałam kokosowym ale za dużo zachodu dla mnie ![]() I też jeśli mam być szczera to jesli dalej będziesz prostować to wiesz... ![]() Ja prostowaniem doprowadziłam do tego że włosy mi wypadały tak że miałam prześwity (jak byłam na wakacjach w tunezji a nie ubrałam chustki na głowe to mi normalnie spaliło skalp....) I mam jeszcze pytanie robiła któraś z Was aerobiczną 6 weidera? potrzebuje motywacji i wsparcia tż mnie namawia i szzerze jak widze efekty mam mega ochote ale.... no ![]() Jak tam u Was? bo u nas dziś sliczna pogoda była i bylismy na spacerku ściskam wszystkie szczególnie charlizz i meduzze ! trzymajcie się i nie dajcie swoim tż !
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
że ma być chłodniej jak Miś przyjeżdża.Cytat:
Cytat:
Do Michała dziś ciotki przyjechały, kokietował aż miło Teraz jeszcze śpi, a gdzie kąpiel? ![]() Byliśmy na spacerku, zimno strasznie, ale dotlenić się trzeba. Nawijko możesz mi wpisać kp Dziś kończymy 2 miesiące
|
||||
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Ja podobnie, czytam glownie na telefonie, podczas chwili oddechu
![]() Wrzucilam do klubu moja slicznote
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pieniądze zostaną nadane na to konto, które mają. Skoro konta już nie masz, to pieniądze wrócą z powrotem do urzędu. I wtedy zostaną nadane pocztą, ale niestety poczta pobiera wadium, nie dam sobie głowy obciąć, ale chyba 10% wartości przekazu. Ale za te 10% nie ręczę Możesz spróbować wysłać ZAP-3, ale z doświadczenia wiem, że raczej nie zdążą go wprowadzić do systemu zanim urząd nada zwrot. PITy wysyłane przez internet są dość szybko analizowane i wysyłane są ewentualne zwroty.
|
||
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ktoras z was pisala, ze nie wie co z ciuszkami robic czy zostawiac czy sprzedac i ja mam podobnie, nie wiem czy zdecydujemy sie na drugie dziecko |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bolał mnie kark po tych cwiczeniach ;p ale warto ;p
|
|
|
#1838 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39809398]No, kafelki położone [/QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
Różowe: body,śpiochy,bluza,skarpe tki,kombinezon,czapeczka Hahaha ![]() Ale tak jakoś ładnie jej w różu Lalunia moja ![]() Cytat:
też bym mogła non stop jeśćććććć Właśnie przed chwilą zapchałam się popcornem o smaku masełka z mikrofaliiii (Lady )Cytat:
A Pietraszko spał?? Cytat:
Przykro mi że Wam się nie układa kochana. Ale TRZYMAJ się ciepło. My wszystkie trzymamy mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też KOCHAM Pepco Cytat:
![]() ![]() ![]() No i potem kupiłam hula hop ![]() Super foteczka ![]() Dziewczyny a na moją Darię nie działa ta japońska pioseneczka To znaczy tak,za pierwszym razem zadziłało,zaciekawiło ją...ale za drugim i trzecim razem już nie ![]() Powiem tak...na moją Darie wszystko działa tylko raz
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-17 o 20:17 |
||||||||
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją w ogóle ta piosenka nie zainteresowała.......:brz ydal: |
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Zadomowienie
|
Fewciu dziękuję Ci złota kobieto
![]() Cytat:
Dla MichaszkaCytat:
|
||
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1842 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- a ja dziewczyny w ogole nie chudne mala zaraz bedzie miala 3 miechy a ja jak 65 po porodzie tak juz zostalo ale to chyba moja wina przed porodem nie przepadalam za slodyczami a teraz ciagle mnie ciagnie i jem za duzo pewnie ahhh moj brzuch jest taki ze wygladam jak w ciazy kupilismy dzis na allegro mate edukacyjna i taka kierownice grajaca i swiecaca |
|||
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Aha dziewczyny chyba mi się traci pokarm (Daria się nie najada,denerwuje się przy piersi,łapie ją , za chwile wypluwa...płacze....)
od paru dni już muszę dokarmiać butla ( i coraz częściej to robię)
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walcz o siebie i dzidziusia Cytat:
![]() wrócilismy niedawno od moich rodziców, mały dosłownie padl... spał w dzien 4x10 min.... biedak, mama moja zapewnila mu wygodne łózeczko, przwietrzony pokój, spokój w domu, a on biedak zasypiał i budził sie za chwile... wygrałam 4 aukcje dla małego ale jestem z siebie dumna ![]() jaki tu spokój nananana, nic sie nie dzieje nananana |
||
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
fewcia, silver radzilabym jeszcze przesluchac przy innej okazji. Nie poddawajcie sie, skutecznosc ma bardzo duza, ale jak juz wczesniej wspominalam, piosenka nie uspokoi dziecka, ktore placze z powodu konkretnej dolegliwosci, ktorej mozna zaradzic (pielucha, zimno, cieplo, glod, bol). Dziala jesli placze bez przyczyny.
Stodek nocy, wiatr taki silny, ze blokiem trzesie i hula nawet w mieszkaniu, a na termometrze 18st. Pieknie, wiosna przyszla. Tylko czekac az wisnie zakwitna... Chociaz sniegu nie bylo wcale w tym roku i troche Wam zazdroszcze. |
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ciężko Was nadrobić bo weekend spędziłam w szkole, tż dzielnie zajmował się Blaneczką ![]() W piątek tak jak radziłyście wysłałam męża z Malutką na szczepienie, wzięlismy 6w1, okazało się że Blanka była baaardzo dzielna, pokwękała tylko przy wkłuciu a potem była cichutko. Jestem z niej taka dumna ! ![]() Myślę że to duża zasługa tż bo był opanowany i się nie bał, jakby ze mną poszła to by wyczuła mój niepokój i byłoby gorzej. Witam nową mamusię w naszym gronie ! Charlizz trzymaj się dzielnie ! ;* |
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio pyszny kompot u mamy piłam ![]() Cytat:
![]() co do ubranek dla chlopczyków to uważam że są też bardzo fajne i jest duży wybór dla dziewczynek to przeważnie różowe...
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja robiłam, około rok temu, to do tej pory mój brzuch jest w dobrej kondycji, mimo ciąży, same widziałyście na zdjęciach, kiedyś wstawiałam takie już po porodzie.
To jest strasznie ciężkie, dlatego więcej się nie skuszę na te ćwiczenia, ale ogólnie polecam. Ja od jutra skakankuję. Silver, kochana, walcz o kp! Nie poddawaj się. Dacie radę.
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Black- nieźle z tym korektorem
Pierwszy raz widzę korektor który po paru minutach tak ciemnieje
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Rozczaruje Cie, japonskie nie owocuja!
A co stoi na przeszkodzie, zebys sie napila? W Japonii nie ma zadnej diety dla matek karmiacych. Jem wszystko i Yae daje rade. Jedzenie pewnych rzeczy sie wrecz zaleca, poniewaz zwiekszaja produkcje pokarmu. |
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() przepraszam, że nie cytuję i nie udzielam się - nie mam zwyczajnie na to czasu kończymy remont, chcemy się wyrobić w 2 tygodnie, bo w pierwszy dzień świąt wielkanocnych mamy chrzciny małej, więc wolałabym gotować już w swojej kuchni ![]() tak więc każdą chwilę, kiedy mała nie kwęka, wykorzystuje na zakupy na allegro, właśnie kliknęłam zlew ![]() a poza tym Anula baaardzo marudna, nie chce spać, nie wiem co się z nią dzieje jutro będę ją zapisywać do dość dobrego pediatry, może on coś mądrego na m powie, bo powiem szczerze, boję się, że jej coś jest przez kilka lat byłam "doraźną" opiekunką dla dzieci, i nawet, jak dzieci były marudne, to się nie zachowywały tak jak Ania tak straaasznie się martwię o nią! nie mówiąc o tym, że jestem już całą tą sytuacją wykończona...poczytuję was czasem, ale nie na bieżąco niestety mam nadzieję, że Ani się wszystko unormuje i wtedy będę z wami cały czas ![]() buziaczki kochane!
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Zabilo mnie to lyzwiarstwo ![]() 3ci dzien z rzedu Pietraszko kuma chyba co i jak i trzeci dzien juz wyglada tak samo slodziak nasz kochany Silver, tak, maly spal, tzn o 3 ja sie polozylam, on o 4 wstal, zjadl i zachcialo mu sie gadac do 5 tak se pogadal, w koncu go uspalam, i z przerwami na jedzenie spalismy do 12.30 ![]() Charlizz, duzo, duzo sily kobieto! ![]() Mnie tak napieprza blizna, ze juz nie wiem co robic, tzn nie sama blizna, co w srodku tam gdzie peklam, boje sie, ze mi sie to rozeszlo podczas bunga bunga w srode za tydzien mam wizyte wiec mam nadzieje, ze mi to ogarnie.....No i jakas chamska infekcje zalapalam, wrrrrr..... ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Ewulka a jak z karmieniem? Zalapala Anulka butke w koncu?---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Wlasnie zrobilam bilans, co dzisiaj zjadlam i szczerze jak ja funkcjonuje to nie wiem Lenova, super, ze maz z mala dali rade
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, powiem Ci, że ja też, choć kosmetyków mam i zużyłam w życiu naprawdę bardzo dużo... Nigdy wcześniej nic mi nie ciemniało... Głupi bubel.
Lady, a Ty pękłaś? O, to masakra... Pęknięcie to chyba najgorsze, co może być. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-17 o 23:33 |
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Black, nacieli mnie a w srodku gdzies tam mi cos peklo dodatkowo jeszcze, swoja droga dowiedzialam sie dopiero na tej wizycie popologowej.....
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Aha.
Wkurzyłabym się na Twoim miejscu.
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurzylabym sie, jakby mi punkt g gdzies wywedrowal, a ze jest w tym samym miejscu to reszta mi wisi, byle by mi to tylko naprawili
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-03-18 o 00:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

i teraz używam odżywki z alterry

Jeny nie dosc, ze TZ mnie wkurza to tesciowa ze swoja nerwica.... Ona by chciala wiedziec wszystko: o ktorej jadla o ktorej skonczyla, ile spala, jakie i ile kup robi no prosze was! Ja sie opiekuje dzieckiem a nie analizuje szczura w laboratorium... Ona by chciala zeby dzieci w ogole nie plakaly, jadly co 3h z zegarkiem w reku dokladnie 120ml nie wiecej nie mniej, inaczej na pewno jest lub bedzie chore. MA SA KRA uciekam z Julcia ns bezludna wyspe....

Wkurzyłabym się na Twoim miejscu.