Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 21:11   #2731
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Piękne... Kocham długie włosy!! A jak je mam, to ścinam.. gdzie tu logika.
ja też żałuję... ale szybko mi rosną w sumie to dobrze zrobiłam, jestem po dwóch deko. i takie odświeżenie im się przydało ten kolor ze zdj. to właśnie po dekoloryzacji, wcześniej miałam takie:

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-03-17 o 21:44
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:12   #2732
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Piękne... Kocham długie włosy!! A jak je mam, to ścinam.. gdzie tu logika.
skąd ja to znam
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:12   #2733
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od TŻ-ta, jestem wykończona. A jutro do pracy na 6tą więc pobudka znów o 4... Nie dam rady dziś nadrobić

A takich ciekawszych rzeczy to od wczoraj zaczęłam stosować odżywkę do rzęs
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html
o taką
TŻ mi kupił, może coś zdziała Do paznokci mają boskie odżywki to może ta też okaże się strzałem w dziesiątkę

spoko odzywka ale jedyne co zauważyłam po niej to mi rzesy juz tak nie wypadały ale zeby dłuzsze były to niestety nie zauwazyłam
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:24   #2734
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
spoko odzywka ale jedyne co zauważyłam po niej to mi rzesy juz tak nie wypadały ale zeby dłuzsze były to niestety nie zauwazyłam
Jak dla mnie, to i tak już będzie sukces Jak przestaną wypadać podczas każdego demakijażu

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:27   #2735
KaEs
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?feature...DN3D2Bz8#at=54 teraz w taki sposób się szuka mężów ciekawe czy znajdzie upragnionego bogatego męża

Stary 2013-03-17, 21:30   #2736
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
mam to samo (
ja teeeż
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ja też żałuję... ale szybko mi rosną w sumie to dobrze zrobiłam, jestem po dwóch deko. i takie odświeżenie im się przydało ten kolor ze zdj. to właśnie po dekoloryzacji, wcześniej miałam takie:
piękne rownież ) ale chyba ładniej w jasnch
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
skąd ja to znam

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?feature...DN3D2Bz8#at=54 teraz w taki sposób się szuka mężów ciekawe czy znajdzie upragnionego bogatego męża
Umieram...

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:33   #2737
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ja teeeż

piękne rownież ) ale chyba ładniej w jasnch
przecież mnie nie widać a tak serio większość woli mnie w ciemniejszych, teraz po nieudanej koloryzacji mam brązowo rude czyli ciemniejsze niż na zdj po deko. biedne te moje włosy, katuje je niemiłosiernie. Mój brat wróży mi wyłysienie

Stary 2013-03-17, 21:35   #2738
ijaa
Zakorzenienie

Ooooo nie
Taaaaaaaaaaaaakiego posta trzasnęłam, z cudami, cytowaniem, linkami - bo widziałam, że o produktach do włosów rozmawiałyście i mi się komputer sam zrestartował. Co za fi*******!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:37   #2739
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ooooo nie
Taaaaaaaaaaaaakiego posta trzasnęłam, z cudami, cytowaniem, linkami - bo widziałam, że o produktach do włosów rozmawiałyście i mi się komputer sam zrestartował. Co za fi*******!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:37   #2740
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooooo nie

Stary 2013-03-17, 21:40   #2741
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Ooooo nie
Ja tak miałam przedwczoraj, ale wizaż się zawisił

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:47   #2742
ijaa
Zakorzenienie

Z tego co pamiętam:

Anekaa, ciesze się, że TŻowi tortilla smakowała.

W duży skrócie, też przerzuciłam się na bardziej przyjazne produkty do włosów. Masku odżywam tej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aloe-vera.html - bardzooooooo mi pasuje.
A szamponu tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html - tylko teraz ma inną butelkę.
Nie obciąża włosów, bardzooooo mocno oczyszcza, na początku miałam z tym problem bo oczyszczał chyba za bardzo, aż włosy się tępe robiły.

Poza tym, włosów mam całkiem sporo i nie są super cienkie. Jak poświęcę im chwilę i trochę wysusze na szczotkę, to w ogóle super objętość. Nie zawsze mi się chce, więc wyglądam czasem różnie.
Jedyny problem to - przetłuszczanie, chociaż i tak jest lepiej niż było i dzięki powyższemu szamponowi i wspomagając się czasem suchym udaje mi się je myć co dwa dni - nie zawsze, bo nadal mam fobię tłustych włosów i czasem po prostu MUSZĘ! No muszę!

Aaaaa i nie farbuję od półtora roku. Więc mam teraz naturalne obmre - na dole jasny blond pozostałości po farbach, a na górze mój myci, trochę ciemniejszy blond.

Stary 2013-03-17, 21:53   #2743
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja obecnie używam tylko alterry z rossmanna, fajny był lniany ale śmierdział mi rybą .

Cytat:
Jeżeli chodzi o włosy to szampony kupuje różne, zaraz jeśli chcecie mogę wstawić zdjęcia kosmetyków których używam do pielegnacji włosów dzięki nim po dwóch dekoloryzacjach włosy dochodzą do siebie
Jasne, wstawiaj! będę wdzięczna!

missmalezji dzięki widzę, że większość używa alterry, widocznie coś w tym musi być. Z jedwabiu nie zrezygnuję bo robi on takie "wow" z moimi włosami. Jednak staram się stosować go rzadko

Cytat:
Napisane przez krolowa_sniegu Pokaż wiadomość
Tak jak już widziałam wspomniano, też polecam szampon Babydream, fakt może się wydawać, że plącze włosy ale wystarczy potem odżywka (ja używam Isany różowej) i jest w porządku.
Ja mam kręcone włosy i też ciężko z nimi ale dzielnie zapuszczam teraz Po ślubie pójdą pewnie do ścięcia i zmiany koloru.
Właśnie też zapuszczam do ślubu i doszłam do wniosku, że nie mogę mieć dłuższych niż za ramiona bo wtedy zaczynają wypadać

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A takich ciekawszych rzeczy to od wczoraj zaczęłam stosować odżywkę do rzęs
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html
o taką
TŻ mi kupił, może coś zdziała Do paznokci mają boskie odżywki to może ta też okaże się strzałem w dziesiątkę
Czekam na relację z rezultatów

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja tylko napiszę od siebie jako posiadaczki prostych i cienkich włosów - moje włosy z silikonami (w nieprzesadzonej ilości) bardzo się lubią, szczególnie teraz, zimą Jakiś rok temu odstawiłam silikony całkiem i po kilku miesiącach wróciłam do nich.
To tak jak u mnie Kiedyś stosowałam jedwab non stop + prostowanie, do tego farbowałam palette i wszyscy pytali mnie co robię z włosami bo były super. Jednak po roku odstwiłam bo zaczęły robić się obciążone, a po trzech miesiącach powróciłam i było znów ok. Teraz doszłam do wniosku, że to pewnie wina glisskura W najlepszym stanie miałam włosy jak używałam http://img.szafa.pl/ubrania/0/010093...ety-500-ml.jpg i http://merlin.pl/Farouk-Systems-Bios...3911500491.jpg ale tego pierwszego już chyba nie dostanę nigdzie.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-17 o 21:58
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:53   #2744
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tego co pamiętam:

Anekaa, ciesze się, że TŻowi tortilla smakowała.

W duży skrócie, też przerzuciłam się na bardziej przyjazne produkty do włosów. Masku odżywam tej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aloe-vera.html - bardzooooooo mi pasuje.
A szamponu tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html - tylko teraz ma inną butelkę.
Nie obciąża włosów, bardzooooo mocno oczyszcza, na początku miałam z tym problem bo oczyszczał chyba za bardzo, aż włosy się tępe robiły.

Poza tym, włosów mam całkiem sporo i nie są super cienkie. Jak poświęcę im chwilę i trochę wysusze na szczotkę, to w ogóle super objętość. Nie zawsze mi się chce, więc wyglądam czasem różnie.
Jedyny problem to - przetłuszczanie, chociaż i tak jest lepiej niż było i dzięki powyższemu szamponowi i wspomagając się czasem suchym udaje mi się je myć co dwa dni - nie zawsze, bo nadal mam fobię tłustych włosów i czasem po prostu MUSZĘ! No muszę!

Aaaaa i nie farbuję od półtora roku. Więc mam teraz naturalne obmre - na dole jasny blond pozostałości po farbach, a na górze mój myci, trochę ciemniejszy blond.
to akurat w fajnym czasie postanowiłaś zrezygnować z farbowania, bo ombre modne

a mogłabyś pokazać? Oczywiście nie namawiam, jeśli nie masz ochoty i wówczas zupełnie olej pytanie

Stary 2013-03-17, 21:59   #2745
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
to akurat w fajnym czasie postanowiłaś zrezygnować z farbowania, bo ombre modne

a mogłabyś pokazać? Oczywiście nie namawiam, jeśli nie masz ochoty i wówczas zupełnie olej pytanie
Nie ma problemy, wstawię na chwilę fotkę - robiłam kilka tygodni temu z okazji zakupu nowych okularów i pokazywaniu ich koleżankom w necie.

Mam takie włosy, że odrobina słońca i robią mi się pasemka, więc to ombre bardzooo naturalnie przechodzi. No i na żywo, chyba jednak u góry mam jeszcze ciemniejsze, tu się jakoś wyrównały bardziej.

EDIT:
Wstawiłam zdjęcie do albumu - najaktualniejsze jest to w okularach.
Album jest prywatny, więc jesli ktoś chce zobaczyć mu mnie dodać do przyjaciół.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-03-17 o 22:12
Stary 2013-03-17, 22:04   #2746
wenedka
Zakorzenienie

ijaaa, śliczne włosy

Ja mam włosy do połowy pleców, proste, nigdy niefarbowane- bardziej z lenistwa niż z wyboru
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 22:10   #2747
Loczek_brown
Zakorzenienie

Widzę dyskusja o włosach
ja właśnie 2 dni temu ścięłam moje długie kłaczki (były za zapięcie stanika) troszkę mi szkoda, ale odrosną zdrowsze i ładniejsze

Z odżywek osobiście uwielbiam tą z Isany z olejem Babassu ale już ją wycofali kończę właśnie ostatnie cudem zdobyte opakowanie
Poza tym moje włosy polubiły się z olejami szczególnie makadamia
Najgorsze, że na wiosnę czeka mnie pierwsza koloryzacja... (siwieję na potęgę )

17.02 16.09
[*][*][*]

Edytowane przez Loczek_brown
Czas edycji: 2013-03-17 o 22:11
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 22:15   #2748
KaEs
Wtajemniczenie

Kate ja używam wielu kosmetyków do włosów, ciągle zmieniam szampony tak jak pisałam - różne, jakoś nie przywiązuje do nich wagi, zwykle loreal, wella, heder... starałam się używać bez silikonów, ale wtedy mam problem z rozczesaniem (bo bardzo mi się plączą)

na szybko zrobię zdj. kosmetyków które mam w mieście gdzie studiuje, w domu rodzinnym mam inne, bo ze mną jest tak że nigdy na nic nie mogę się zdecydować.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...na-jedwab.html - z tej maski jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona ogólnie polecam biovax, doprowadził mi włosy do jakiegoś lepszego stanu/wyglądu

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...treatment.html z tej maski jestem również bardzo zadowolona, włosy mmięciutkie, przyjemne w dotyku krótko się trzyma

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.html - na szybko, gdy nie ma czasu.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hair-mask.html kolejna maska, dopiero zaczynam z nią przygodę, ale już widzę że bedzie super i że będę z niej zadowolona

1 zdjęcie to też maska, o przepiekym kokosowym zapachu i oprócz tego, że pieknie pachnie spełnia w 100% swoją funkcję, bo fantastycznie nawilża mi moje włosy, a po deko potrzebuje tego bardzo

2 zdj to jedwab do włosów, choć gdybym tylko mogła to poleciłabym bardziej z joanny, codziennie nakładam na końcówki - tak a propo bardzo mi się rozdwajają

3 zdj to zwykła oliwka dla dzieci Czasami przed myciem włosów je sobie w ten sposób natłuszczam. POLECAM , przynajmniej u mnie się sprawdza

no i na ostatnim zdj. mniej więcej na środku jest odżywka bez spłukiwania dwufazowa z boiovax'u i nie daje jakiś spektakularnych efektów, ale dobrze po niej mi się rozczesują włosy

dove i to fioletowe to już do prostowania włosów...

ciągle zmieniam kosmetyki i szukam ideałów.

mam też odżywkę z sayosa i z ziaji - nie jestem zadowolona. Z sayosa mam też szmpon w spray'u i to jakaś kompletna katastrofa dla mnie - choć ładnie pachnie.

niedawno skończyła mi się odżywka z garniera z żurawiny (któraś z Was o niej wspominała) jest rewelacyjna i tania, więc spokojnie Kate możesz z nią spróbować

robiłam też kreatynę u fryzjerki po deko, ale nie byłam zadowolona z efektu... choć trudno wymagać dobrej kondyzcji po deko, cudów nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0348.jpg (40,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0353.jpg (23,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0358.jpg (31,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0359.jpg (28,7 KB, 10 załadowań)

Stary 2013-03-17, 22:19   #2749
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma problemy, wstawię na chwilę fotkę - robiłam kilka tygodni temu z okazji zakupu nowych okularów i pokazywaniu ich koleżankom w necie.

Mam takie włosy, że odrobina słońca i robią mi się pasemka, więc to ombre bardzooo naturalnie przechodzi. No i na żywo, chyba jednak u góry mam jeszcze ciemniejsze, tu się jakoś wyrównały bardziej.

EDIT:
Wstawiłam zdjęcie do albumu - najaktualniejsze jest to w okularach.
Album jest prywatny, więc jesli ktoś chce zobaczyć mu mnie dodać do przyjaciół.
wobec tego czekam na akceptacje

Stary 2013-03-17, 22:26   #2750
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
wobec tego czekam na akceptacje
nic nie dostałam!

Stary 2013-03-17, 22:36   #2751
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
nic nie dostałam!
super to wygląda jak na górze są Twoje naturalne to zazdroszczę koloru, mój naturalny wygląda (z tego co pamiętam) jakby ktoś mi nasrał na głowe (przepraszam za wyrażenie ) ja przez krótką chwilę miałam bardzo podobny kolor po deko jak na chyba 3 zdj

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

a tak w ogóle fajnaa opcjaa z tym albumem też chyba coś takiego zrobię - będziesz wiedzieć z kim rozmawiasz

Stary 2013-03-17, 22:50   #2752
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
super to wygląda jak na górze są Twoje naturalne to zazdroszczę koloru, mój naturalny wygląda (z tego co pamiętam) jakby ktoś mi nasrał na głowe (przepraszam za wyrażenie ) ja przez krótką chwilę miałam bardzo podobny kolor po deko jak na chyba 3 zdj
Dzięki
Też kiedyś robiłam dekoloryzację bo miałam czekoladowy brąz. Nie chciałam bardzo agresywnej więc wyszedł mi totalny misz-masz i po nałożeniu farby (chyba miodowej) miałam serio chyba z dziesięć odcieni na głowie. Stopniowo, stopniowo pasemkami zeszłam później do jasnego (bliskiego naturalnemu) blondu.

Ja na swój naturalny narzekać nie mogę, zwłaszcza latem - ładnie rozjasnia się od słońca. Zimą gorzej, mam wrażenie, że mam wtedy dosłownie szare włosy.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
a tak w ogóle fajnaa opcjaa z tym albumem też chyba coś takiego zrobię - będziesz wiedzieć z kim rozmawiasz
Ale z Ciebie laska.

Stary 2013-03-17, 22:54   #2753
KaEs
Wtajemniczenie

właśnie najgorsze jest to, że po deko ma się tęczę na głowie wszystkie kolory świata, a później weź to człowieku doprowadź do ładu i składu

uciekam spać dobranoc

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:

Ale z Ciebie laska.
a przestań nawet, małe to takie i niewyraźne

Stary 2013-03-17, 23:02   #2754
ane3kaa
Zakorzenienie

Doradzcie mi mam strasznie przetłuszczające się włosy ( stosowałam szampony bez silikonu ale strasznie przesuszył mi skóre głowy ( teraz cały czas swędzi szamponami typu head&shoulders musze myć codziennie
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 00:17   #2755
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Doradzcie mi mam strasznie przetłuszczające się włosy ( stosowałam szampony bez silikonu ale strasznie przesuszył mi skóre głowy ( teraz cały czas swędzi szamponami typu head&shoulders musze myć codziennie
Ja z kolei mam bardzo suche włosy od zawsze. Epizod z farbowaniem miałam przez jakieś 2 lata, ale od tej pory nigdy więcej. Dbam o nie bardzo. Używam szamponów nawilżających, masek, odżywek, a mimo to nie są takie, jakbym chciała.
Od stycznia zaczęłam też zapuszczać grzywkę, bo stwierdziłam, że w sumie nie wiem jaką chcę fryzurę, a jak będzie trzeba potem zaczesać włosy i upiąć to może być problem, a jak zdecyduje się na fryzurę z grzywką to zawsze można ściąć

No i po weekendzie. TŻ pojechał, mi znowu smutno. Skończyliśmy dzisiaj nauki przedmałżeńskie i ogromnie się cieszymy, że mamy to już za sobą.

Pora się chyba zbierać do spania. Dobranoc.

446 DDŚ

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-03-18 o 00:32
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 04:50   #2756
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Wy tu sobie smacznie śpicie, a ja jak zwykle o nieludzkiej porze musiałam wstać ale dziś idę do pracy dodatkowo, nie miałam tego w grafiku. Więc idę tylko na 6-11 (5 godzinek) później jadę do Oriflame po kosmetyki. W tym nową wodę toaletową dla mnie i pewnie jak wrócę to i tak padnę spać

a tą odżywka do rzęs, używam tak jak napisano na opakowaniu. Na noc jako serum, oraz przed tuszem jako bazę jako baza sprawdza się napewno wydłuża moje liche rzęsy

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 06:54   #2757
misia880
Zakorzenienie

Witam sie po weekendzie
zmęczona zaspana w pracy poniedziałki sa okropne

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 07:21   #2758
velika
Winter is coming

hej
Jeszcze co do kręconych włosów, to do podkreślenia skrętu mega jest żel lniany
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387619
Podobnie jak kremy do rąk Ale trzeba spojrzeć na skład, czy się nadadzą. Super był zielony z biedronki, ale wycofali, a jakże :/ A teraz mam ten i chyba jest jeszcze lepszy
Widzę w ogóle, że wszystkie mamy podobną pielęgnację I króluje Alterra. Naprawdę warto, odżywka i maska są rewelacyjne!
Uciekam do pracy, miłego dnia

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:21   #2759
Veiovis
Zakorzenienie

Włosy, włosy, włosy... Ja mam dość duży problem bo mam bardzo gęste i ciężkie, a do tego dochodzi ich długość (sięgają mi już do końca łopatek). U mnie po prostu żadne koczki, loczki się nie trzymają Na ślubie mojego brata fryzjerka zrobiła mi fryzurę i utrwalając powiedziała że ten produkt jest jak beton i na pewno mi się włosy nie rozwalą. Zgadnijcie co było po paru godzinach Teraz na wiosnę będę szła do swojej fryzjerki na cięcie i zobaczymy co mi zaproponuje
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:40   #2760
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

u mnie słoneczko nieśmiało zagląda

co do włosów to mi sięgają do zapięcia od stanika ale wypadają mi przy myciu nie prostuję nie suszę (chyba że muszę gdzieś pilnie wyjść) podcinałam w październiku i idę na wiosenną odnowę za tydzień może strzelę sobie jakieś nawilżanie czy cuś

nie wiem czy lepiej cieniować czy podcinać na prosto by te krótsze dorosły do tych najdłuższych, nie chcę tez żeby w fryzurze ślubnej coś mi wypadało

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

szukam przepisu na fajne muffinki
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-03-18 o 08:34
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości