|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC 2013 - BB Skin79, Tangle Teezer, pędzle, minerały
Jeżeli chodzi o podkłady to wszytskie oprócz In the Buff, Cookie i Popsicle są jasne. Mi u CIebie podoba się:
Everyday Minerals * róż Raw Sugar, opakowanie 1.7g, ubytek nieznaczny Gotowe na wszystko * kompletny trzeci sezon - czy to jest ta krótsze wersja 5-6cio płytowa? |
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zadomowienie
|
testery EDM oddam tylko za inne minerały. to co proponujesz? ten skin79 używałaś i nie pasuje ci? jaką masz skórę?
Cytat:
jakbyś miała jakieś podkłady mineralne to chętnie w sumie cały Skin79 bym wzięła, jesli mi nie przypasuje to od czego mamy WYMIANKI daj znać co jeszcze chcesz za niegoCytat:
jakby co to wybierz coś tylko za kredkę i lakier do pazn. ![]() Cytat:
* Sally Hansen Diamond Strength * lakier w kolorze 21 Brilliant Blush, 13.3 ml, nieużywany masło shea zwłaszcza nierafinowane też b.chętnie ale nie za testery EDM ich nie muszę oddawac bo ich używam - wystawiłam do ewentualnej wymiany za inne minerały. wybierz coś innego...wartości olejku nie znam bo oba to prezent, ale znalazłam na ebay-u każdy za 14-18$. nie wiedziałam nawet że takie drogie. ale nie chcę za nie cudów bo to po 1. resztki a po 2. już ich nie używam. zapach jest dośc intensywny, ale przyjemny. nie znam się na olejowaniu włosów więc nie wiem czy się nada. oba olejki, hydrolat i cien edm za: kredkę, lakier essence i lakier sally h. i masło?
Bycie mamą jest najlepiej opłacaną pracą na świecie - wynagrodzenie otrzymuje się w postaci czystej miłości _________________________ __ Edytowane przez minini Czas edycji: 2013-03-19 o 22:57 |
|||
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
ok
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
* Gliss Kur Hair Repair * maska, pojemność 300 ml, zużycie ok. 30% * L'Oreal Pure Zone Przeciw zaskórnikom * krem 50 ml, zostało ok. 30%, brak daty ważności, kod 28F900 – za drobiazg * Yves Rocher Edycja Limitowana * balsam do ust o zapachu kandyzowanych kwiatów, nieużywany, nietestowany, odfoliowany, w paru miejscach folia jest lekko naderwana (wypadek przy otwieraniu) * masło shea * nierafinowane, 20-25g, z wymiany, dla mnie zapach niestety nie do zniesienia
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic.
When life gives you lemons, make lemonade. Wypełnij proszę moją ankietę do pracy dyplomowej: http://www.ankietka.pl/ankieta/18391...chudzaniu.html Dziękuję! Zapraszam na mojego bloga o odchudzaniu: http://na-dobre.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
* pędzel do aplikacji pomadki Sephora nr 61 * używany, w stanie idealnym – nie będę szczególnie wybredna, ale nic na siłę * Essie * lakier w kolorze Mademoiselle, użyty 2-3 razy, za coś fajnego |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
* masło shea * za olejek z pachnotki?
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Tak teraz patrzę, ze tylko 20g tego masła... Może dodasz jeszcze odsypkę Everyday Minerals * róż Dusty Miller, pełnowymiarowy, ubytek ok. 50% ?
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic u Ciebie nie znalazłam
chętnie bym sie wymienila na kremik bb ale akurat ten mi szczegolnie nie sluzy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062&page=2 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
czesc
ten roz edm raw sugar to faktycznie roz? nie bronzer? google pokazuje mi jakies dziwne rzeczy. kurcze gdybym wiedziala, ze masz edm flat to pewnie szczerzylabym na niego zęby. Ale taki pedzel jest do mnie w drodze ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- daj znaka co z tym rozem
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie widzę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39970342 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się jeszcze * Korres Lip Butter * nowe, w kolorze Pomegranate.
Za Sesę, kokosowy i Isanę ? (Dermablend stick Vichy kosztował mnie trochę więcej niż to masełko) Zapomniałam, oto skład Isany (chyba jest bez silikonów) Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Orbignya Oleifera Oil, Behentrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Sesa, odlewka kokosowego i odżywka za masełko Tylko, że wysłać będę mogła dopiero we wtorek - nie ogarnę się czasowo żeby stać w kilometrowej kolejce na poczcie, jaka zawsze jest przed świętami
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-03-27 o 21:09 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kokoska mogę aktualnie tylko dać 100ml. (uszczupliło mi się przy innej wymiance) Przekładam do buteleczek z Rossmanna.
Wysyłka po świętach będzie bombowa Oczywiście już rezerwuje je dla Ciebie i proszę zarezerwuj masełko dla mnie
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-03-29 o 11:28 |
|
|
|
|
#106 |
|
A cobra on my left...
|
hm, no za bardzo nic nie widzę -ew. mogłabym przygarnąć:
Everyday Minerals * róż Raw Sugar, opakowanie 1.7g, ubytek nieznaczny ile żelu hialuronowego mogłabyś odlać? a może masz coś jeszcze poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
może coś z któreś z tych?
* Everyday Minerals * róż Dusty Miller, pełnowymiarowy, ubytek ok. 50% * Everyday Minerals * róż Raw Sugar, opakowanie 1.7g, ubytek nieznaczny |
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
hej
a może byłabyś zainteresowana wymianą ze mną (bo pisałaś u mnie w wątku) za kremik BB?? teraz stan mojej cery się troche zmienil i moze bym zaryzykowala znow z tym kremem... napisz jesli bylabys zainteresowana![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wiesz co, zerknęłam na Twoją wish i zorientowałam się, że mam w domu książki anglojęzyczne
![]() David Endding "The Hidden city" Elizabeth Chadwick "Daughters of the Grail" mam także pędzel do cieni Douglasa z długą, drenianą rączką poza wątkiem interesowałby mnie róż EDM dusty miller ![]() Mam jeszcze podstawy marketingu Altkorna
Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-03-29 o 18:54 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
hej.pisze z pytaniem czy bylabys jeszcze zainteresowan pedzlem?ogladalam swatche rozu brzoskwinioweg i mooooze jednak do czegos by sie przydał
prosze o odp
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie tangle teezer i maska gliss kur u Ciebie, ale masz co do tego inne plany
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Może spodoba Ci się coś u mnie?
|
|
#118 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
a tak się zastanawiałam, kiedy napiszesz, bo dzisiaj właśnie przypadkowo trafiłam na Twój wątek.
interesują mnie w zasadzie tylko azjatyckie kosmetyki, te drogeryjne rzadko kiedy się u mnie sprawdzają i o ile hot pink ze skin79 już miałam i nie przypadł mi za bardzo do gustu(ten mat, o jezu. : | ), to może mogłabym dać mu drugą szansę(w końcu mam dobry rozświetlacz). dasz mi dzień, lub dwa na zastanowienie? oczywiście jeśli skin79 za misshę by Ci pasowało. jest to wersja w słoiczku, czy w tubce? pozdrawiam cieplutko.
|
|
#120 |
|
A cobra on my left...
|
a jaki masz żel hialuronowy i jaką ma datę ważności?
ile moglabyś mi odlać?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

jakbyś miała jakieś podkłady mineralne to chętnie

ich nie muszę oddawac bo ich używam - wystawiłam do ewentualnej wymiany za inne minerały. wybierz coś innego...

chętnie bym sie wymienila na kremik bb ale akurat ten mi szczegolnie nie sluzy