Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 19:53   #1291
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Kobieto... motywujeszz mnie.. dołożyłam 60 skrętoskłonów!
Ulala!!!!!!!!!! No to pojechałaś laska!!!!

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Dulce19 Pokaż wiadomość
zooska właśnie widzę, że same fajne dziewczyny tu są i to takie wesołe
No a jak!!! Najlepszy wątek na wizażu to musimy mieć to coś

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
A co tu dziś takie pustki??
Wszystkie w żalobie....

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
niestety jestem z tych niecierpliwych, po 10dniach diety i cwiczec ubytek wagi i cm znikomy, wiec wrecz musialam kupic table, nic zlego w sobie nie maja, sa wspomagaczem w chudnieciu...oby tak dalej zlatywalo to juz za miesiac bedzie idealna waga
No to super

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 19:59   #1292
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ulala!!!!!!!!!! No to pojechałaś laska!!!!
No ba!! Jak szaleć to szaleć. A jutro będzie jeszcze lepiej. Promiss
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 20:01   #1293
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No ba!! Jak szaleć to szaleć. A jutro będzie jeszcze lepiej. Promiss
No i git
Ja tez mam jakąś motywację jak nigdy Chcę być jak naj naj dla tż

Stary 2013-03-19, 20:02   #1294
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie w żalobie....[COLOR="Silver"]
Ojj tak!! Bez Heroiny już nie będzie to ten sam wątek . No i jeszcze Monia nie ma czasu i tak żadko bywa. One takie motory napędowe tego wątku
Stary 2013-03-19, 20:03   #1295
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj tak!! Bez Heroiny już nie będzie to ten sam wątek . No i jeszcze Monia nie ma czasu i tak żadko bywa. One takie motory napędowe tego wątku
Nooo lipa straszna

Stary 2013-03-19, 20:05   #1296
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
No i git
Ja tez mam jakąś motywację jak nigdy Chcę być jak naj naj dla tż
No to musimy się wspierać wzajemnie i motywować. A czasami i baciki mogą się przydać. Też bym chciała żeby tż był ze mnie dumny. Już widzę jak latem ja w jakims skąpej sukieneczce -no bdobra zaszaleję w bikini- a On przedstawia mnie z dumą znajomym +moja żona!! Marzenia?? MArzenia!! Ale chyba wykonalne??
Stary 2013-03-19, 20:09   #1297
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska własnie chyba spróbuję jutro nakręcić na papiloty piszę chyba, bo po południu do znajomych idziemy ( Tż siłkę robi z kumplem ) więc nie chcę wyglądać jak idź stąd i nie wracaj gdybym się nigdzie nie wybierała to bym na 100% nakręciła
Haha no co lepsze to ( wódka ) jak piwko a i gładko wchodzi
No poćwiczyłam poćwiczyłam, nie było nawet tak źle oo widzisz, poleć jakieś proste ćwiczenia ( bez filmików ) na plecy

Czbasiu hehe musisz główkę trenować my ostatnio odkryliśmy wódkę Chrobry żurawina w Biedronie super się ją pije i nie ma kaca
Stary 2013-03-19, 20:14   #1298
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Już widzę jak latem ja w jakims skąpej sukieneczce -no bdobra zaszaleję w bikini- a On przedstawia mnie z dumą znajomym +moja żona!! Marzenia?? MArzenia!! Ale chyba wykonalne??
Nooo mnie też coś takiego się marzy... (of cors bez żony ). Ale chciałabym żeby facet patrzył na mnie kiedy będę w latać w bikii wzrokiem który gwałci

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Meeedzik Najlepsze ćwiczenie na plecy i najprostsze jest takie: kładziesz się na brzuchu, nogi, brzuch, przyklejasz do podłogi i ręce dajesz przed siebie i podnosisz tułów do góry

Stary 2013-03-19, 20:21   #1299
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo mnie też coś takiego się marzy... (of cors bez żony ). Ale chciałabym żeby facet patrzył na mnie kiedy będę w latać w bikini wzrokiem który gwałci

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Meeedzik Najlepsze ćwiczenie na plecy i najprostsze jest takie: kładziesz się na brzuchu, nogi, brzuch, przyklejasz do podłogi i ręce dajesz przed siebie i podnosisz tułów do góry
haha fajnie fajnie, ale nie raz to normalnie utrudnia w codziennym funkcjonowaniu

Oo dzięki za ćwiczenia jutro wypróbuję taka prościzna a ja ciemna masa nie wiedziałam
Stary 2013-03-19, 20:28   #1300
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
haha fajnie fajnie, ale nie raz to normalnie utrudnia w codziennym funkcjonowaniu

Oo dzięki za ćwiczenia jutro wypróbuję taka prościzna a ja ciemna masa nie wiedziałam
Nom..takie proste to :P
Aaaaj, daj spokój chciałabym być sexi :P

Stary 2013-03-19, 20:32   #1301
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia kochana odezwij się do nas co u Ciebie???

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Zoska przecież Ty jesteś sexxxxiiii !!!! widziałam zdjęcia w pończochach w galerii i są mega zgrabna i piękna laska czego chcieć więcej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 20:34   #1302
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska przecież Ty jesteś sexxxxiiii !!!! widziałam zdjęcia w pończochach w galerii i są mega zgrabna i piękna laska czego chcieć więcej
Fajnej d.py i talii? Twarz inna też by się przydała
a to w pończochach skasowałam dawno, żeby nie było

Stary 2013-03-19, 20:44   #1303
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Czbasiu hehe musisz główkę trenować my ostatnio odkryliśmy wódkę Chrobry żurawina w Biedronie super się ją pije i nie ma kaca
Ja w swoim życiu wytrenowałą się, że hoho.. Moja droga teraz to odwyk i detoks by się przydał. Ooooo... musze spróbować tego chrobrego. Piłam cytrynowego i też obry A teraz robilismy z tż tą cytrynówkę i leżakuje na razie ale juz podegustowaabym. Po niej to ja wogole kaca nie mam. To chyba dzieki tej vitaminie C

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Nooo mnie też coś takiego się marzy... (of cors bez żony ). Ale chciałabym żeby facet patrzył na mnie kiedy będę w latać w bikii wzrokiem który gwałci [COLOR="Silver"]
Nic dodać nic ująć

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Nom..takie proste to :P
Aaaaj, daj spokój chciałabym być sexi :P
Jesteś moja droga jesteś!!!! Wyglądasz bombowo i tż na pewno z Ciebie dumny
Mi wiele wiele do idealu brakuje. Boshhh... jak ja sie zaniedbałam. chyba do tego lata się nie zdąrzę wylaszczyć.
Stary 2013-03-19, 20:51   #1304
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska weź nie p.ier.....dol bo się do Ciebie przejadę i osobiście do doopy nakopię właśnie weszłam pooglądać te sexi focie a tam ni maaa dawaj je i nie marudź, bo na nich tak apetycznie wyglądałaś
A w ogóle buźkę masz taką ładną i na nią narzekasz ?? jak śmiesz
Czbasiu haha ja piłam tylko żurawinę, może na następny raz będzie cytryna ooo cytrynówki swojskiej też bym się napiła chyba cza zrobić
Witamina C to dobry sposób na kaca i żeby się nie upić szybko wypróbowałam już parę razy
Stary 2013-03-19, 21:02   #1305
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Niet Hiehie, mam te zdjęcia z sesyjki Jakieś tam na dysku się zachowały pewnie ^^
Aaaaj no0 widzisz, zawsze mało jest dziewczynom, chcą więcej i więcej :P

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Tak gadacie i gadacie, aż weszłam w swoje fotki z tamtej sesji... nie jest tak źle... Te nagie też nawet nawet... jeszcze z 2 tygodnie ćwiczeń i myślę, że znowu bd miec tamte ciałko

Stary 2013-03-19, 21:02   #1306
czbasia
Zakorzenienie

Zmykam laski Zaraz tż będzie to zgrzeszę piwkiem..no i może inaczej Chociaż nie.. teraz na legalu
Stary 2013-03-19, 21:17   #1307
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska to ja czekam aż je przywrócisz do albumu, bo naprawdę świetne są

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zoska nagie ? uhuhu kto Ci je robił? takie całkiem
Widzisz, oglądasz i sama mówisz, że "nie jest źle" bo jest baaardzo dobrze wrzucaj jakieś

Basiu to miłego grzeszenia

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Dobra ja też zmykam
Do jutra laseczki

Kolorowych
Stary 2013-03-19, 21:22   #1308
pipson
Zadomowienie

hej Spamerki!!!
Ja sie cos nie moge do cwiczen zmusic i tv ogladam i jeszcze nauka na jutro eh, zly dzien :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 23:47   #1309
Margot85
Wtajemniczenie

tifoczki i kwadrans ćwiczeń na macie za mną dziś tzn wczoraj. Jedzenie chyba ok ale zaczynam tracić "miarkę w oku" - muszę ponownie zacząć notować posiłki w notesie i mniej więcej liczyć kcal bo podejrzewam, że bliżej 1500kcal niż 1200kcal ma moje menu

Jedynym dotrzymanm postanowiem jest balsamowanie się 2x dziennie , cud, że prawie od 3 miesięcy rano czas znajduje codziennie (wieczorem to całe życie balsam był ale rano to hm )

Bardzo mi się podoba wątek "zamiana piwa na wódkę i wino"

pipson rusz się sprzed telewizorka

czbasia grzesz do woli, byle nie piwem

zooska "wzrok, który gwałci" - moje nowe motto do lata już wiem po co ćwiczę

Kolorowych snów i z rana płaskich brzuszków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 00:42   #1310
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki

Jadę po dzieci do przedszkola, jak wrócę i będę miała "weselszy" nastrój to posiedzę przed kompem. Póki co mam jakiegoś doła :/ i jeszcze Heroinka nas opuszcza
Mnie też dziś dół jakiś złapał

---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ----------

Cytat:
Cindy kochana pisz co u Ciebie jak się sprawy mają z Tż a nie nic się nie odzywasz do nas
Oj przepraszam starałam się was nadrobić.
No z TŻ tak jak piszę wszystko świetnie. Ale złapałam dziś doła bez powodu. Przez 3 godz z TŻ rozmawiałam na skype i wszystko było okej. Ja po prostu się zaczęłam strasznie bać tego wszystkiego Było mi dobrze samej. "Zero smutku, zero złości, wyyebane po całości ". A teraz a to zazdrosna jestem, a to coś. Nic mi w nim nie przeszkadza, wszystko jest na prawdę bardzo dobrze, ale ja zawsze muszę szukać dziury w całym Sama siebie denerwuję. Po prostu się ch.ole.rnie boję. Pamiętacie co się u mnie działo w związku z exem, wszystko wam pisałam. Boję się że znów pięknie będzie na początku a się skończy tak samo... Brak mi wiary jakoś.

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ----------

Cytat:
Widzisz.. "każda potwora znajdzie swego adoratora" czy jakoś tak Ja też po toksycznym związku trafiłam na brylant Teraz tylko pielęgnować uczucie i cieszyć się szczęściem!! Początki superr są. To mówisz, że masz chłopaka Fajnie!!

A przypomnial mi się historia jak mój brat zaczynał z bratową chodzić. I tak opowiada później:" Tak jeżdzę do tej Aski i jeżdżę a może ona pomyśli sobie, że jeżdzę z nudów albo żeby jakoś czas spędzić. Zapytam ją po starodawnemu czy chodzimy razem... No i pyta jej. - Asiu a czy my chodzimy ze sobą czy nie?? Na co ona -no chyba tak. I jakaś piosenka w radio leciała. I ona mówi do brata mego -noo tą piuosenkę to zapamiętamy chyba do konca życia. A ten taki zestresowany ze tak. :
No i pytam go jaka ta piosenka. A ten, że on pamięta tylko, że leciało RMF FM
uśmiałam się jak nie wiem!!

No tak ale ja nie wiem... boję się

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ----------

Cytat:
Ja na winko
Ja też

---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ----------

Cytat:

Cindy Od razu lepiej się Twoje posty czyta jak taka szczęśliwa jesteś Taka radość od Ciebie bije jak nigdy wcześniej normalnie
heh dzięki... ale mimo wszystko się boję.

---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ----------

Ja chciałam tylko jeszcze napisać, że wp.ierdzieliłam 3 kanapki z serem camembert, ciasto i z 10 ferero roche ale zawaliłam do tego 2 kieliszki wina. Ehh no ja zawsze jak mam doła to jem, niestety. Dół na prawdę nie mam pojęcia czym jest spowodowany... od soboty znów tabsy biorę. Może to przez to takie humorki? Nie mogę takich humorków mieć na początku znajomości z TŻ bo pomyśli że wariatka i ucieknie a szczerze powiedziawczy niezłe ciacho z niego

Ja nie wiem jak ja bez Heroinki wytrzymam

Dobra zmykam Branocki

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 05:52   #1311
Milena001
Zadomowienie

cześć nie odzywam się bo remont mi czas zabiera no i szkoła też Ale diety staram się trzymać ale z ćwiczeniami gorzej przed wakacjami muszę się ostro wziąć Trzymajcie się cieplutko Heroinko szkoda że nas musisz opuścić ale rozumie to, zawsze trochę się odbijecie dzięki dodatkowej kasie Jak będzie możliwość to odezwij się czasem
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 08:02   #1312
makaron91
Zadomowienie

Hej
Ja zawaliłam w ostatnich dniach z ćwiczeniami z dietą było spoko, masowałam się bańkami, ale nie ćwiczyłam Jestem przed @ i mam jakąś niemoc... Dzisiaj wracam z pracy o 16, obiecuje poćwiczyć tak jak trzeba! Czekamy z TŻ aż będzie cieplejsze powietrze i będziemy biegać znowu.
Żal mi siebie
Stary 2013-03-20, 08:15   #1313
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

pipson rusz się sprzed telewizorka
ruszylam sie na pol godzinki
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 08:39   #1314
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki

Jeju Heroinko ja nie chcę abyś wyjeżdżała smutno tu będzie bez Ciebie ehhh co za życie teraz tym bardziej nienawidzę naszej zasranej Polski :/ Nie dość że ja nie mogę z moją rodziną normalnie żyć we własnej ojczyźnie to jeszcze Ty musisz wyjeżdżać i zostawić męża To jest chore co się dzieje w Polsce..

U mnie też nieciekawie.... cały czas mnie ten brzuch napierdziela, dzwoniłam dzisiaj do polskiego ginekologa ale on pracuje w dziwne dni o dziwnych godzinach i się nie dodzwoniłam :/ będę dalej próbowała. Podejrzewam, że mam jakąś infekcję ehhh
Przez ten brzuch nic mi nie idzie... ćwiczyć nie mogę, jeść mi się ładnie nie chce bo wiem, że bez ćwiczeń to i tak nic nie osiągnę.
Jedynie cieszę się z tego że od poniedziałku idę na kurs już i moją nauczycielką będzie znowu ta polka co mnie wcześniej uczyła także bardzo się cieszę
Poza tym za 1,5 tygodnia jedziemy do PL a tak mi się nie chce że sobie nawet nie wyobrażacie.... w ogóle się z tego nie cieszę..... tyle kasy na ten wyjazd pójdzie i tyle kilometrów trzeba jechać i sie męczyć :/ Jeszcze na dodatek pogoda w PL do dupy!!! U nas zapowiadają 31 marca 18 stopni w cieniu a w Polsce tam gdzie pojedziemy mają być tylko 3 stopnie!!! I weź się nie wkurfff :/
Eh,przykre to co piszesz,ale taka jest niestety prawda.W tej Naszej Pl to coraz gorzej,aż się boje co czeka moje dzieci,skoro już teraz jest tak źle
Wcale Ci się nie dziwię,że nie masz ochoty do Pl przyjechać.Nie dość,ze pogoda do dooopy to jeszcze duży wydatek związany z podróżą
Z tym brzuchem,że Cię tak boli to może być wina odstawienia tabletek i tego raczej się nie zaleczy,organizm musi się przyzwyczaić do braku hormonów.Chyba,że masz jakieś dodatkowe objawy to lepiej się zbadać.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Helol!! U mnie nowości zadnych Z dieta różnie. Chociaż na wieczór się ogarniaam i nie wpiep..rzam przypadkowych rzeczy. No i staram się nie podjadać w ciągu dnia I na wadze ok 0,5 kg mniej Jeszcze ajbym alko wyeliminowała to by było git.. Chociaż piffko ograniczyłam
a piwko polecam zamienić na winko
Stary 2013-03-20, 09:03   #1315
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
a piwko polecam zamienić na winko
Albo czystą też mało kcal

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ruszylam sie na pol godzinki
No i super

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hej
Ja zawaliłam w ostatnich dniach z ćwiczeniami z dietą było spoko, masowałam się bańkami, ale nie ćwiczyłam Jestem przed @ i mam jakąś niemoc... Dzisiaj wracam z pracy o 16, obiecuje poćwiczyć tak jak trzeba! Czekamy z TŻ aż będzie cieplejsze powietrze i będziemy biegać znowu.
Żal mi siebie
Taki dzień... nie zawsze wszystko przecież możemy mieć Wa zne że dietki trzymasz

Stary 2013-03-20, 09:04   #1316
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś ładna słoneczna pogoda chłodno jest, jak słońce zajdzie, ale jak przygrzeje to ponad 10 stopni mam nadzieję, że cały dzień taki słoneczny będzie
Nałożyłam przed chwilką to masło na włosy i posiedzę z godzinkę ciekawa jestem efektu

Margot haha nom fajna sprawa z tą zamianą piwka na inne napoje %% jeszcze dobre są te drineczki z Biedry albo Lidla tylko słabe to to.
Cindy nie możesz mieć czarnych myśli, żyj chwilą i ciesz się z tego co jest nie ma co gdybać, skoro jak na razie facet Ci się podoba pod każdym względem to niby czemu miałoby być źle nie możesz się tak nastawiać kochana
Stary 2013-03-20, 09:11   #1317
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
cześć nie odzywam się bo remont mi czas zabiera no i szkoła też Ale diety staram się trzymać ale z ćwiczeniami gorzej przed wakacjami muszę się ostro wziąć Trzymajcie się cieplutko
tak rzadko zaglądasz do nas... No ale usprawiedliwiona jesteś remontem
Wracaj do nas szybciutko, no i bierz się za ćwiczenia bo jak nie to...........

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Mnie też dziś dół jakiś złapał
Eeeeeeeeej kochana Nie ma tak!!!! Głowa do góry i cycki do przodu i pewnym krokiem na podbój miasta!!!
A tak to jest w związkach, przyzwyczaiłaś się do swojego stylu życia, teraz coś innego i musisz się po prostu przestawić

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
tifoczki i kwadrans ćwiczeń na macie za mną dziś tzn wczoraj. Jedzenie chyba ok ale zaczynam tracić "miarkę w oku" - muszę ponownie zacząć notować posiłki w notesie i mniej więcej liczyć kcal bo podejrzewam, że bliżej 1500kcal niż 1200kcal ma moje menu
No i super za ćwiczenia
Ponotuj sobie przez kilka dni co jesz, to i miarka w oku wróci
W sumie to tylko 300kcal, o bułkę za dużo zjadasz
Cytat:
Hej laseczki
U mnie dziś ładna słoneczna pogoda chłodno jest, jak słońce zajdzie, ale jak przygrzeje to ponad 10 stopni mam nadzieję, że cały dzień taki słoneczny będzie
Nałożyłam przed chwilką to masło na włosy i posiedzę z godzinkę ciekawa jestem efektu
Daj znać jak u Ciebie to masełko działa Ja dzisiaj kładę len na łepetynę Aaaaj daj spokój, u mnie jest słońce, ale też śnieg,zaczyna się topić i chlapa będzie

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-03-20 o 10:16
Stary 2013-03-20, 09:12   #1318
zooska
Zakorzenienie

Mój plan jedzeniowy:

śń: bułka razowa z serkiem, ogórkiem i sałatą, polane jog. greckim
IIśń: jabłko
obiad: rosół z makaronem razowym
podwieczorek: kiwi, jabłko, wafle ryżowe
kolacja: wieśniak z warzywkami

Na IIśń tak mało, bo zaraz po nim będę mieć obiad, więc się nie będę opychać

Stary 2013-03-20, 09:35   #1319
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska zazdraszczam takiej sesyyji chciałabym taką mieć, ale ja to pewnie bym się zaraz spaliła i żadne zdjęcie nie było by ładne
Dawaj jakieś do albumu te które kiedyś wrzuciłaś na prawdę była zayyebiste szczękę z podłogi zbierałam mega wyglądałaś

A co do masełka to pewnie, że dam znać muszę jeszcze trzymać, bo mama wzięła się za porządki i mycie okna w łazience, bo słońce wyszło
Stary 2013-03-20, 09:40   #1320
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Oooj chyba więcej fot wrzucić nie mogę xD
A po maśle dłużej trzymanym na pewno się nic nie stanie Ono jest delikatne bardzo.

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-03-20 o 10:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości