Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 17:31   #1891
miranda122
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja poznałam przez wizaż osoby i po 60 i na Ty na żywo do nich mówiłam, wszyscy mówili, chociaż dziwnie mi było na początku
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie mam wyjścia

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Lepiej być najmłodszą niż najstarszą
Starą a durną
Uspokoiłyście moje sumienie
Red, może i wiekiem najstarsza, ale wyglądu, figury, włosów niejedna Ci zazdrości (w tym ja )

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Właśnie odgniotłam loczusie, ale ładne wyszły

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:31   #1892
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a zrobisz mi swatche jak do Ciebie przyjadą?
Postaram się. Nie obiecuję bo kolorystyka w moim aparacie to porażka

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
OMG! bierzmowanie... kiedy to było...
Jaka Ty młodziutka jesteś... Myślałam, że jesteś już przynajmniej w liceum...
Ja miałam mieć bierzmowanie w 1LO ale że rehabilitacja i dwie operacje to odpuściłam. W tym roku też miałam mieć. Ale zapomniałam. Nie będzie bierzmowania I się ciesze bo mi do niczego nie będzie potrzebne (niewierzącam ) ale moja mama sie uparła że mam mieć. Ale i tak wyszło na moje

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Kiedyś już mówiłam, że nie jestem zwolennikiem mieszania kozieradki z czymkolwiek ze względu na jej hormonogenny skład

Jest sens, jeśli naciapiesz na długość, nie na skórę i jeśli nie będziesz trzymać pod folią, tylko na wolnym powietrzu

TT ma za gęste ząbki do czesania fal. Spraw sobie grzebień z szeroko rozstawionymi zębami i popróbuj.

Uważam też, że brakuje Ci stylizatora i stylizacji. Ja mam prawdzie rasowe loki (Ty może też, ale potencjał trzeba dopiero znaleźć), może czymś się zainspirujesz: KLIK!

Jakbyś miała jakieś pytania, to postaram Ci się jeszcze pomóc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Po prostu zostaw sucharki na noc

1. Miło by było, gdyby była bez silikonów.
2. może być nawet na 40h
Wybierz którą chcesz - Biovax ma silikon.

A nasz napisane na opakowaniu, ze to filtr SPF 50+? Jeśli nie, to używaj filtra.

Na PubMed znajdziesz pierdyliard artykułów na ten temat, sama przeczytałam chyba ze 12 najnowszych

To filtr chemiczny - dość szybko się rozkłada, nawet wnikając (i to w nieszczególnie dużej ilości, bo jego cząsteczka mała nie jest) to i tak szlaban go trafi dość szybko Poza tym jego dopuszczalne stężenie jest bardzo duże, więc... bez stresu. Teraz wszystko bada się po pierdyliard razy.

Nagonkę na parabeny wyprodukowała prawdopodobnie "konkurencja":brzydal :

Wypowiedziałam się już na ten temat w innym wątku:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=306

Mnie nie podnieca

Jeden ma filtr SPF 25 i PA++ (co to PA++ nie wiem)
a drugi SPF 30 i PA++
Przy takich filtrach moge odpuścić filtr czy mam stosować?

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:34   #1893
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Tak, fotorelacja musi być! Tyle pięknych włosów na jednym zdjęciu, chcę to zobaczyć

Przyszło moje zamówienie z AM Na szczęście trafiłam z kolorami I dostałam też próbeczkę różu, tylko te małe słoiczki nie mają sitka i jestem pewna, że pewnego dnia mi się wszystko rozsypie ale pierwsze wrażenie jest fajne, mam nadzieję, że mi wszystko przypasuje

W ogóle jak tak się zastanowię to ja na tym wątku dość mało piszę o włosach... Dobrze że tytuł zmieniłyśmy na offtopowy!
Tak, ten wątek to w większości offtop, jak nie staniki, to małżeństwa, dzieci, nawet dobór ubrań do sylwetki Uwielbiam to.

Też chcę coś z AM!

Cytat:
Napisane przez karcia334 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w 5 sklepach(polo,drogeria ,natura ,kama,ross) po odzywkę Joanna naturia z makiem lub te z lnem i w żadnym z nich nie było tylko same szampony ,co jest grane
Kochana, ja mam odżywkę bs z Joanny Naturii z makiem i bawełną, mogę się z Tobą na coś wymienić jak chcesz. Użyłam kilka razy, ale została jeszcze zdecydowana większość. U mnie generalnie jest duży dostęp do tych odżywek, jakbyś chciała, to mogłabym kupić którąś i Ci przesłać.

Cytat:
Czyli spirulina

W ogóle to od stycznia zapisuję wszystko, co robię z włosami i powiem Wam, że to bardzo dobra rzecz Na przykład ostatnio odkryłam że moje włosy chyba lubią proteiny raz w tygodniu i jestem z siebie taka dumna
Też muszę zacząć zapisywać. Miałam już kilka prób, każda nieudana Teraz jak mam bloga, to jest łatwiej, choćby tam jakoś bardziej to umieszczam .
Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Zrobcie dziewczyny jakas obszerna fotorelacje
No właśnie!!!

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Po prostu zostaw sucharki na noc

1. Miło by było, gdyby była bez silikonów.
2. może być nawet na 40h
Wybierz którą chcesz - Biovax ma silikon.
Użyłam niby-oliwkową, ale zapamiętam Twoje rady.

Dziewczyny, jestem zadowolona z włosków dzisiaj, po olejowaniu na odżywkę też fajne są. Ale zdjęcia nie będę pokazywać, brzydko z tyłu wyglądają, chcą się falować włoski
Stary 2013-03-20, 17:35   #1894
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Lepiej być najmłodszą niż najstarszą
Starą a durną
Fanzolisz
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Uspokoiłyście moje sumienie
Red, może i wiekiem najstarsza, ale wyglądu, figury, włosów niejedna Ci zazdrości (w tym ja )
Dokładnie!
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ja miałam mieć bierzmowanie w 1LO ale że rehabilitacja i dwie operacje to odpuściłam. W tym roku też miałam mieć. Ale zapomniałam. Nie będzie bierzmowania I się ciesze bo mi do niczego nie będzie potrzebne (niewierzącam ) ale moja mama sie uparła że mam mieć. Ale i tak wyszło na moje
Haj fajw, siostro, też nie byłam bierzmowana
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:35   #1895
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Jak zjeżdża gumka to też nie dobrze, jak za mocno trzyma i ściska to też źle... Z gumkami to zawsze jest problem

Umcia umcia pękła gumcia.
To dopiero jest problem!

Cytat:
Na razie potwierdzam swoją chęć udziału w zlocie śląskich włosowych czarownic w Bytomiu, o ile Scarrabeo nie zrezygnowała z brania mnie na swe barki
Barki mam takie, że wszystkie się zmieszczą. Bez paniki. Everything is under control.

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Czyli chyba jednak będę
Wszystkie Was wycałuję normalnie
Ojacie! Ale nas będzie dużo! Ale się będziemy cmokać!

A teraz włosowo będzie:

Kupiłam Bingacze. Znowu. Znowu dwa.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:40   #1896
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Zrobiłam sobie włosową wishlistę:

*maska Love2mix
*balsam babuszkowy na kwiatowym propolisie
*olej awokado
*olej z dzikiej róży
*olej z kiełków pszenicy
*jeszcze jakieś fajne oleje
*spirulina
*Kalpi tone
*Bioetika nawilżająca
*Natur vital nawilżająca

(ale dwie ostatnie będę miała od sheep_zonz łiiiii)
Stary 2013-03-20, 17:42   #1897
Dinulka
Zakorzenienie

KURFA właśnie mi przypomniałyścieże miałam odebrać Am z poczty z awizo i że wcierać miałam!
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 17:44   #1898
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Zrobiłam sobie włosową wishlistę:

*maska Love2mix
*balsam babuszkowy na kwiatowym propolisie
*olej awokado
*olej z dzikiej róży
*olej z kiełków pszenicy
*jeszcze jakieś fajne oleje
*spirulina
*Kalpi tone
*Bioetika nawilżająca
*Natur vital nawilżająca

(ale dwie ostatnie będę miała od sheep_zonz łiiiii)
Nie no, pociacham się, a zastanawiałam się czy Ci olej z kiełków pszenicy dorzucić, ale mam go w sumie już niewiele i tak głupio mi było wysyłać 1/3 buteleczki.
Mam nadzieję, że Bioetiki i Natural Vital starczy Ci chociaż na kilka użyć, żebyś mogła się zorientować czy chcesz pełnowymiarowe opakowanie, czy nie warto wybulać na nie kasy.

Edytowane przez sheep_zonz
Czas edycji: 2013-03-20 o 17:45
sheep_zonz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:46   #1899
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Jakie?
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:53   #1900
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie?
Spirulina&keratyna i arganowa kuracja. Miałam w rękach jeszcze glinkę ghassoul, ale stwierdziłam, że zaszaleję i przetestuję to, czego jeszcze nie miałam.
Stary 2013-03-20, 17:55   #1901
dilula
Rozeznanie

Cytat:
U mnie już pierwszego dnia było ładniej - twarz lepiej nawilżona, bardziej napięta i taka "czystsza". Stosuję ją trochę ponad tydzień i doszło mniejsze przetłuszczanie strefy T. O ilości pryszczy się nie wypowiadam bo miałam dużo, teraz trochę mniej ale jestem w dobrym okresie i być może same z siebie zeszły.
Jak stosujesz? Zmywasz po jakimś czasie czy zostawiasz na całą noc?
Stary 2013-03-20, 17:56   #1902
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Spirulina&keratyna i arganowa kuracja. Miałam w rękach jeszcze glinkę ghassoul, ale stwierdziłam, że zaszaleję i przetestuję to, czego jeszcze nie miałam.
Że co? Arganowa kuracja? Że bingo i argan?
To w Bytomiu byłaś?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:59   #1903
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

Umcia umcia pękła gumcia.
To dopiero jest problem!

przebiłaś wszystko

No logiczne , że dwa jednemu byłoby smutno
Dzisiaj znowu musiałam umyć włosy, wiosenne przetłuszczanie mnie zabije

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:01   #1904
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Nie no, pociacham się, a zastanawiałam się czy Ci olej z kiełków pszenicy dorzucić, ale mam go w sumie już niewiele i tak głupio mi było wysyłać 1/3 buteleczki.
Mam nadzieję, że Bioetiki i Natural Vital starczy Ci chociaż na kilka użyć, żebyś mogła się zorientować czy chcesz pełnowymiarowe opakowanie, czy nie warto wybulać na nie kasy.
Oj tam oj tam, na razie mam cztery oleje i bana na następne, dopóki tych nie zużyję
A włosy mam krótkie i potrzebuję mało, więc na pewno mi starczy na parę razy
Stary 2013-03-20, 18:04   #1905
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Że co? Arganowa kuracja? Że bingo i argan?
To w Bytomiu byłaś?
Tak, Bingo Arganowa kuracja do włosów- zawiera olej arganowy oraz 12 ekstraktów roślinnych. W katowickim Auchan za 14 złotych.
Stary 2013-03-20, 18:08   #1906
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Oj tam oj tam, na razie mam cztery oleje i bana na następne, dopóki tych nie zużyję
A włosy mam krótkie i potrzebuję mało, więc na pewno mi starczy na parę razy
Mam nadzieję. Tylko oby bez problemu doszło, babka na poczcie była taka niemiła i mnie nastraszyła, że listonosze źle traktują, i że skoro to plastik, to może pęknąć. Nieco zabezpieczyłam, ale to bardzo delikatna warstwa ochronna, bardziej przed wylaniem niż pęknięciem
Stary 2013-03-20, 18:10   #1907
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, Bingo Arganowa kuracja do włosów- zawiera olej arganowy oraz 12 ekstraktów roślinnych. W katowickim Auchan za 14 złotych.
Czyli nowość jakaś, bo znam tylko te z samymi ekstraktami
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2013-03-20, 18:12   #1908
Dinulka
Zakorzenienie

ból przy okresie mnie zabije dziś mam taki prawidłowy okres jak powinnam mieć po ostatnim tabsie a przez ostatnie 3 tyg krwawienie miałam praktycznie codziennie czasem noc przerwy mi się zdarzała i już mnie rozpiernicza od środka :/ ale w końcu cera mi się wypogadza

a włosy mi wyschły i są szorstkie więc sie nie pogorszą ;D
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:18   #1909
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Ostatnio zastanawiałam się, kiedy Bingo wyda nowe maski. Kij, że przetestowałam dopiero 3, ale ciągle chciałabym, żeby było ich więcej do testów.

Mogliby stworzyć maskę w typie alterry - dużo olejów i ekstrakty owocowe, i żeby pięknie pachniała.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 18:24   #1910
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Ostatnio zastanawiałam się, kiedy Bingo wyda nowe maski. Kij, że przetestowałam dopiero 3, ale ciągle chciałabym, żeby było ich więcej do testów.

Mogliby stworzyć maskę w typie alterry - dużo olejów i ekstrakty owocowe, i żeby pięknie pachniała.
Ja nie przetestowałam żadnej, a i tak jestem ciekawa jakie są nowe i chciałabym, żeby było ich jeszcze więcej
Stary 2013-03-20, 18:25   #1911
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jak stosujesz? Zmywasz po jakimś czasie czy zostawiasz na całą noc?
Zostawiam, tę nakładaną rano też zostawiam, doprawiam kremem.
Zmywałam tylko maseczkę - ale zrobiłam ją jeden jedyny raz, tak mnie zirytowała konsystencja wymagająca użycia szmaty do zmycia.

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Trzymamy się jakoś, ja i moja sztuczna szczęka

Cytat:
Przypomniała mi się moja siostra - ma 37 lat i to jej tok rozumowania: 37 to prawie 40, 40 to już prawie 50, a 50 to prawie jak 60 - i już się prawie czuje, jakby była babcią, a dopiero co dziecko urodziła
Aż tak źle nie jest
Póki dziecko nie powie "matka, wstyd mi za ciebie" mogę szaleć - zwłaszcza, że jeszcze nie mówi

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:25   #1912
santi santi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Na porost polecam picie drożdży, bardzo mocno mi włosy przyspieszyły
Raz już przerabiałam drożdżową kurację, świetna sprawa, mimo wysypu. Dlatego też uznałam, że wracam do tych pyszności

Cytat:
Czyli spirulina

W ogóle to od stycznia zapisuję wszystko, co robię z włosami i powiem Wam, że to bardzo dobra rzecz Na przykład ostatnio odkryłam że moje włosy chyba lubią proteiny raz w tygodniu i jestem z siebie taka dumna
zapisywanie dobra rzecz, praktykuję od kwietnia zeszłego roku - włosowe i twarzowe. przynajmniej mogę być regularna z peelingami

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Ooo ja też pamiętam
Gratulacje zazwiązkowania

Kupiłam jedwab Mariona, bo odnajduję ostatnio coraz więcej rozdwojonych końców po lewej stronie (torebkę tam noszę) za 2 miesiące podetnę

a ten jedwab jest całkiem zacny, jak za swoją cenę. tez go aktualnie używam, bo nie stać mnie na biovaxa a+e

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Dlaczego moje myśli wędrują w dziwnym kierunku

Cytat:

A propos kozieradki, to chyba już 5 raz powtarzam sobie, że będę systematyczna w wcieraniu jej w skórę głowy. Czas to wdrożyć od jutra
taaaa, też właśnie zaparzyłam kozieradkę, podejście 3

jednak odzwyczaiłam się od tego Waszego spamu, czas nadrabiać :d

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:27   #1913
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

jaki jak mam puch na głowie

a na czubku tak:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3200007.jpg (15,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2013-03-20, 18:29   #1914
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez santi santi Pokaż wiadomość

jednak odzwyczaiłam się od tego Waszego spamu, czas nadrabiać :d
Nie martw się, szybko się przyzwyczaisz z powrotem

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:

a na czubku tak:
Oo, a mi się wydawało, że mi mocno odstają na czubku
Stary 2013-03-20, 18:31   #1915
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Aqua, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20 (and) Cetearyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Propylene Glycol; Aqua; Rosmarinus Officinalis Leaf Extract; Chamonilla Recutita Extract; Arnica Montana Extract; Lamium Album Extract; Salvia Officinalis Extract; Pinus Sylvestris Bud Extract; Nasturtium Officinale Extract; Arctium Majus Extract; Citrus Medica Limonum Peel Extract; Hedera Helix Extract; Calendula Officinalis Extract; Tropaeolum Majus Extract, Propylene Glycol, Aloe Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Matricaria Extract; Propylene Glycol, Hydrolized Silk Protein, Soluble Collagen, Aqua, Yoghurt Filtrate, Parfum, Citric Acid, Methyl Paraben, Sodium Benzoate, Ethyl Paraben, DMDM Hydantoin, Butylohydroksytoluen.

Tak to wygląda. Z tego co widzę to powinna być cięższa od normalnych masek, ale jak to rzeczywiście będzie- wyjdzie w praniu. Znaczy myciu.
Stary 2013-03-20, 18:31   #1916
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Dzisiaj znowu musiałam umyć włosy, wiosenne przetłuszczanie mnie zabije
Ha! A może soda, a potem comyciowe rypanko?
Właśnie, a propos, idę szykować sodę.
Cytat:
Ooooooooch. Muszę wmówić rodzince, że potrzebują zrobić zakupy w Auchanie
Cytat:
Ja tam np. wolę Bingacze niż Alterrę. Poza tym Bingo z Ghassoul pachnie równie pięknie jak Alterra z granatem wg. mnie

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:36   #1917
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Aqua, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20 (and) Cetearyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Propylene Glycol; Aqua; Rosmarinus Officinalis Leaf Extract; Chamonilla Recutita Extract; Arnica Montana Extract; Lamium Album Extract; Salvia Officinalis Extract; Pinus Sylvestris Bud Extract; Nasturtium Officinale Extract; Arctium Majus Extract; Citrus Medica Limonum Peel Extract; Hedera Helix Extract; Calendula Officinalis Extract; Tropaeolum Majus Extract, Propylene Glycol, Aloe Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Matricaria Extract; Propylene Glycol, Hydrolized Silk Protein, Soluble Collagen, Aqua, Yoghurt Filtrate, Parfum, Citric Acid, Methyl Paraben, Sodium Benzoate, Ethyl Paraben, DMDM Hydantoin, Butylohydroksytoluen.

Tak to wygląda. Z tego co widzę to powinna być cięższa od normalnych masek, ale jak to rzeczywiście będzie- wyjdzie w praniu. Znaczy myciu.
Kurczem, no ładny składzik. Może w Agorze na spotkaniu zajrzę do tego sklepu z Bingaczami? Nie, najpierw sobie poczekam aż potestujesz i ocenisz. Racjonalnym trzeba być!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 18:38   #1918
say-hello
Zakorzenienie

wykończy mnie ta zima...

dzisiaj drugi raz stosowałam balsam na łopianowym propolisie i co raz bardziej mnie zachwyca
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:39   #1919
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość

ja u Ciebie nie widzialam zadnych przebarwien
to Ci pokażę

Cytat:
A propos kozieradki, to chyba już 5 raz powtarzam sobie, że będę systematyczna w wcieraniu jej w skórę głowy. Czas to wdrożyć od jutra
Ja też, dobrze że mi przypomniałaś, zaraz wetrę!

Cytat:
Napisane przez santi santi Pokaż wiadomość
Raz już przerabiałam drożdżową kurację, świetna sprawa, mimo wysypu. Dlatego też uznałam, że wracam do tych pyszności

Ja nie miałam żadnego wysypu, może tym razem uda Ci się obejść bez

Cytat:

a na czubku tak:
Łaaaa, tak jak u mnie, bejbiki o dł kilku cm żyjące własnym życiem
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:42   #1920
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczem, no ładny składzik. Może w Agorze na spotkaniu zajrzę do tego sklepu z Bingaczami? Nie, najpierw sobie poczekam aż potestujesz i ocenisz. Racjonalnym trzeba być!
Może Scarrabeo do spotkania zdąży przetestować, swoją drogą też mnie zaciekawiła ta maska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości