| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-20, 17:31 | #1891 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  Red, może i wiekiem najstarsza, ale wyglądu, figury, włosów niejedna Ci zazdrości (w tym ja  )  ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Właśnie odgniotłam loczusie, ale ładne wyszły   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-20, 17:31 | #1892 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Postaram się. Nie obiecuję bo kolorystyka w moim aparacie to porażka   Cytat: 
  I się ciesze bo mi do niczego nie będzie potrzebne (niewierzącam ) ale moja mama sie uparła że mam mieć. Ale i tak wyszło na moje  Cytat: 
 Jeden ma filtr SPF 25 i PA++ (co to PA++ nie wiem) a drugi SPF 30 i PA++ Przy takich filtrach moge odpuścić filtr czy mam stosować? 
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | ||
|     | 
|  2013-03-20, 17:34 | #1893 | ||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  Uwielbiam to.  Też chcę coś z AM!  Cytat: 
  Użyłam kilka razy, ale została jeszcze zdecydowana większość. U mnie generalnie jest duży dostęp do tych odżywek, jakbyś chciała, to mogłabym kupić którąś i Ci przesłać.  Cytat: 
  Teraz jak mam bloga, to jest łatwiej, choćby tam jakoś bardziej to umieszczam .  No właśnie!!! Cytat: 
  Dziewczyny, jestem zadowolona z włosków dzisiaj, po olejowaniu na odżywkę też fajne są.  Ale zdjęcia nie będę pokazywać, brzydko z tyłu wyglądają, chcą się falować włoski   | ||||
|     | 
|  2013-03-20, 17:35 | #1894 | ||
| Spaceroholiczka Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Fanzolisz   Cytat: 
 Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 17:35 | #1895 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: :) 
				 | 

Cytat: 
 Umcia umcia pękła gumcia. To dopiero jest problem!  Cytat: 
  Ojacie! Ale nas będzie dużo! Ale się będziemy cmokać!  A teraz włosowo będzie: Kupiłam Bingacze. Znowu. Znowu dwa.   
				__________________ dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. | ||
|     | 
|  2013-03-20, 17:40 | #1896 | 
| Zakorzenienie | 

Zrobiłam sobie włosową wishlistę: *maska Love2mix *balsam babuszkowy na kwiatowym propolisie *olej awokado *olej z dzikiej róży *olej z kiełków pszenicy *jeszcze jakieś fajne oleje  *spirulina *Kalpi tone *Bioetika nawilżająca *Natur vital nawilżająca (ale dwie ostatnie będę miała od sheep_zonz łiiiii  ) 
				__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | 
|     | 
|  2013-03-20, 17:42 | #1897 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

KURFA właśnie mi przypomniałyścieże miałam odebrać Am z poczty z awizo i że wcierać miałam!

| 
|     | 
|  2013-03-20, 17:44 | #1898 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam nadzieję, że Bioetiki i Natural Vital starczy Ci chociaż na kilka użyć, żebyś mogła się zorientować czy chcesz pełnowymiarowe opakowanie, czy nie warto wybulać na nie kasy.   Edytowane przez sheep_zonz Czas edycji: 2013-03-20 o 17:45 | |
|     | 
|  2013-03-20, 17:46 | #1899 | 
| Spaceroholiczka Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-20, 17:53 | #1900 | 
				 | 

Spirulina&keratyna i arganowa kuracja. Miałam w rękach jeszcze glinkę ghassoul, ale stwierdziłam, że zaszaleję i przetestuję to, czego jeszcze nie miałam.    
				__________________ dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. | 
|     | 
|  2013-03-20, 17:55 | #1901 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2013-03-20, 17:56 | #1902 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Cytat: 
 To w Bytomiu byłaś? 
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | |
|     | 
|  2013-03-20, 17:59 | #1903 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  przebiłaś wszystko  No logiczne , że dwa  jednemu byłoby smutno   Dzisiaj znowu musiałam umyć włosy, wiosenne przetłuszczanie mnie zabije   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-20, 18:01 | #1904 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A włosy mam krótkie i potrzebuję mało, więc na pewno mi starczy na parę razy   
				__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | |
|     | 
|  2013-03-20, 18:04 | #1905 | 
				 | 

Tak, Bingo Arganowa kuracja do włosów- zawiera olej arganowy oraz 12 ekstraktów roślinnych. W katowickim Auchan za 14 złotych.    
				__________________ dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-20, 18:08 | #1906 | |
				 | 

Cytat: 
  Tylko oby bez problemu doszło, babka na poczcie była taka niemiła i mnie nastraszyła, że listonosze źle traktują, i że skoro to plastik, to może pęknąć.  Nieco zabezpieczyłam, ale to bardzo delikatna warstwa ochronna, bardziej przed wylaniem niż pęknięciem   | |
|     | 
|  2013-03-20, 18:10 | #1907 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | |
|     | 
|  2013-03-20, 18:12 | #1908 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

ból przy okresie mnie zabije   dziś mam taki prawidłowy okres jak powinnam mieć po ostatnim tabsie a przez ostatnie 3 tyg krwawienie miałam praktycznie codziennie czasem noc przerwy mi się zdarzała i już mnie rozpiernicza od środka :/ ale w końcu cera mi się wypogadza   a włosy mi wyschły i są szorstkie więc sie nie pogorszą ;D | 
|     | 
|  2013-03-20, 18:18 | #1909 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Ostatnio zastanawiałam się, kiedy Bingo wyda nowe maski. Kij, że przetestowałam dopiero 3, ale ciągle chciałabym, żeby było ich więcej do testów.   Mogliby stworzyć maskę w typie alterry - dużo olejów i ekstrakty owocowe, i żeby pięknie pachniała.   | 
|     | 
|  2013-03-20, 18:24 | #1910 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-03-20, 18:25 | #1911 | ||
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Zostawiam, tę nakładaną rano też zostawiam, doprawiam kremem. Zmywałam tylko maseczkę - ale zrobiłam ją jeden jedyny raz, tak mnie zirytowała konsystencja wymagająca użycia szmaty do zmycia. Cytat: 
  Cytat: 
  Póki dziecko nie powie "matka, wstyd mi za ciebie" mogę szaleć - zwłaszcza, że jeszcze nie mówi   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 18:25 | #1912 | ||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: wrocław/warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  a ten jedwab jest całkiem zacny, jak za swoją cenę. tez go aktualnie używam, bo nie stać mnie na biovaxa a+e   Cytat: 
  jednak odzwyczaiłam się od tego Waszego spamu, czas nadrabiać :d 
				__________________ United We Stand! Jedna santi wystarczy   | ||||
|     | 
|  2013-03-20, 18:27 | #1913 | 
| Zakorzenienie | 

jaki jak mam puch na głowie   a na czubku tak: 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 18:29 | #1914 | 
				 | 

Nie martw się, szybko się przyzwyczaisz z powrotem     ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Oo, a mi się wydawało, że mi mocno odstają na czubku     | 
|     | 
|  2013-03-20, 18:31 | #1915 | 
				 | 

Aqua, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20 (and) Cetearyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Propylene Glycol; Aqua; Rosmarinus Officinalis Leaf Extract; Chamonilla Recutita Extract; Arnica Montana Extract; Lamium Album Extract; Salvia Officinalis Extract; Pinus Sylvestris Bud Extract; Nasturtium Officinale Extract; Arctium Majus Extract; Citrus Medica Limonum Peel Extract; Hedera Helix Extract; Calendula Officinalis Extract; Tropaeolum Majus Extract, Propylene Glycol, Aloe Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Matricaria Extract; Propylene Glycol, Hydrolized Silk Protein, Soluble Collagen, Aqua, Yoghurt Filtrate, Parfum, Citric Acid, Methyl Paraben, Sodium Benzoate, Ethyl Paraben, DMDM Hydantoin, Butylohydroksytoluen.  Tak to wygląda. Z tego co widzę to powinna być cięższa od normalnych masek, ale jak to rzeczywiście będzie- wyjdzie w praniu. Znaczy myciu.   
|     | 
|  2013-03-20, 18:31 | #1916 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Górny Śląsk  
				 | 

Cytat: 
  Właśnie, a propos, idę szykować sodę. Cytat: 
  Cytat: 

__________________ ♣ ♦ ♠ ♥  naprawdę pisze się razem !  Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! | |||
|     | 
|  2013-03-20, 18:36 | #1917 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie, najpierw sobie poczekam aż potestujesz i ocenisz. Racjonalnym trzeba być! 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-20, 18:38 | #1918 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

wykończy mnie ta zima... dzisiaj drugi raz stosowałam balsam na łopianowym propolisie i co raz bardziej mnie zachwyca   
				__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | 
|     | 
|  2013-03-20, 18:39 | #1919 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

to Ci pokażę   Cytat: 
 Cytat: 
 Ja nie miałam żadnego wysypu, może tym razem uda Ci się obejść bez  Łaaaa, tak jak u mnie, bejbiki o dł kilku cm żyjące własnym życiem   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 18:42 | #1920 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

ale pierwsze wrażenie jest fajne, mam nadzieję, że mi wszystko przypasuje
 ale pierwsze wrażenie jest fajne, mam nadzieję, że mi wszystko przypasuje