|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
dziewczyny, co dobrego będziecie przygotowywać na Święta? My w tym roku Wielkanoc spędzamy sami bez rodziców i muszę coś dobrego przygotować ale tak, żebyśmy z małżonem mogli to razem zjeść. Macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja niecierpie myc naczyn ![]()
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
Ja Ci mogę umyć!
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
Laski, mialam iść na spacer. Ale Ola mi zasnęła. No i nie wiem, brać ją czy pójść np. jak się obudzi. Bo nie ukrywam, że czuję się jak gówno i marzę o drzemeczce na kanapie
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Ja właśnie mam to za sobą, ale z ciężkim bólem się do tego zabierałam
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiek dziekuje za Zyczenia!!!!!
he he, dzieki ze przypomnialyscie mi moj porod, a wlasciwie nieswiadome szykowanie sie do niego... ah ta Bożenka ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn po cc: czy tak tuż nad raną też odczuwacie taki ból, może nie do końca ból ale takie drętwienie? Jak dotykam tego miejsca, to takie mam odczucie,że ciało jest zdrętwiałe. To normalne??
I pytanie do mam KP W jaki sposób karmicie Wasze Pociechy? Jedno karmienie to jedna pierś czy do obu za każdym razem przystawiacie?
|
|
|
|
#2648 |
|
Lurker ;)
|
Basiu oby Krzysiu byl juz tylko zdrowy!
Jakie herbatki podajecie malcom? Mozna napary czy tylko te granulowane, slodzone gotowce? I intymne pytanko Czekalyscie do konca pologu/wizyty u lekarza z seksem? Jutro mija 5 tydzien i tak mnie korci :PFewcia nie wiem czy o to dokladnie Ci chodzi ale ja nad rana, tam gdzie mam jeszcze faldke, podczas dotykania czuje jakbym hmm miala tam siniaka ? Takie obolale to miejsce jest.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-03-21 o 13:25 |
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
anioł nie kobieta !! albo inaczej kobieta anioł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc stwierdzam że się najadaSilver jak tam Twoje kamrienie? bo u mnie odpukać ! lepiej w ogóle tż wczoraj kupil w superpharmie na tej promocji pampki 3 i jakie one maja śliczne obrazeczki no i fajniejsze niż dady lepiej chłoną i dłuższe mają te zakładki tak że bardziej zachodzi pampek... no ale cena robi swoje kupił dwie duże paczki bo kosztowały tyle co dady może jak nam się skoncza to znow bedzie jakas fajna promocja :P A i kupił też chusteczki cleanic bo byly za 2,99 i nawet fajne i ładnie pachną (chodz jak wiadomo już to rzecz względna )
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-03-21 o 13:31 |
||
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Little, mi się oficjalnie dzisiaj skończył, a pierwszy raz się kochaliśmy z TŻem kilka dni temu.
Jak Ci się skończyło krwawienie i nic się nie dzieje tam na dole, żadne resztki nie są wydalane, to raczej nie ma problemu. Tym bardziej po cc, kiedy nie musisz czekać, aż się na dole zagoi nacięcie. |
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana u mnie jedna pierś to stanowczo za mało.Kubuś najpierw zjada jedną (tą którą skończyłam wcześniej karmić) potem zabiera się do drugiej, objada się jak bączek i zasypia, ale potem się zwykle budzi i postękuje, na moje oko znów głodny, więc daję mu jeszcze tą co wcześniej, pochlipie, pochlipie i wtedy mu się już zwykle ulewa, poleży u mnie na rączkach i do łóżeczka i śpi. Z tym, że nie wiem, czy dobrze robię...?
|
|
|
|
#2652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole to mnie boli brzuch jak na okres, ale okresu brak. co do kp. Ja podaje jednego cyca na jedno karmienie. ;p czasem drugi tez jak mam duzego drugiego cyca;p Cytat:
Cytat:
ja tez kupilam 3 paki pampersów haha uciekam sprzatać. Ach moja matula jedzie w sobote na 2msc do niemiec do job. Bede sama z babcią (dykatotrem 82l) i bratem (17l bałąganiarzem i wyzyskiwaczem ;p ) i tztem na weekendy ;] Ponawiam pytanie. Jakie mozna brac globulki na zapalenie dowcipne bez recepty przy KP?
|
|
|
#2653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta na SR tez to polecali. Cytat:
![]() Cytat:
Gaduly jedne, nie zdazylam jeszcze nadrobic! ![]() Wracajac z uczelni zahaczylam o lumpa. Kupilam malemu kurtke na wiosne (jak sie w nia jeszcze zmiesci :P), kilka par portek, a siostrze piekna sukiene w grochy ![]() Powiem Wam, ze mi lepiej jak troche przyszalalam na zakupach (bylam jeszcze w Rossmannie i Empiku). Po ostatnich dniach spedzonych tylko z maluchem (TZ caly dzien w pracy) zaczelam jakiegos dola lapac, tym bardziej, ze maly strasznie marudny ostatnio. A teraz inka, bonitki i nadrabianie
|
|||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Ci, że mi trochę też brakuje takiego wyjścia, może w weekend gdzieś sobie wyskoczę a tż w domu z Kubusiątkiem zostawię
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Deli
Wiecie co, jak maly wpada nam czasem w histerie albo placze dlugo, to sie boje, co sobie sasiedzi mysla, ze maltretujemy dziecko albo cos
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis sie na chwile wyrwe, moja mama przyjdzie
cos mi sie Hania ciepla wydawala no ale zmierzylam 2x pod paszka tem i wyszlo 36.4 wiec w sumie ok...
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skarpetkobutki do chusty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pstryczku, gratki za 3mce czyli za miesiac nowe żarcie?
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja też miałam dzisiaj takie wrażenie i od razu się przestraszyłam, bo mała mi czasem kaszle (ale po karmieniu albo przy ulewaniu, więc sobie oczyszcza drogi oddechowe) - zmierzyłam, a tam 36.5... Dziwne te nasze dzieci...
Może będą z nich gorące laski? |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
A co do tej rany,to minie to drętwienie?? Zapisałam się w końcu do fryzjera, na sobotę. Muszę się doprowadzić do stanu używalności, bo wyglądam jak jaskiniowiec :hah aha:
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fewcia, jedno karmienie=jedna piers. Pstryczkowy Kubusiu, oby mleko z cyckow mamy sie nigdy nie skonczylo ![]()
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-21 o 14:11 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo. My już po wizycie u lekarza. Więc sprawa wygląda tak; mały jest jeszcze trochę przeziębiony ale z krtanią już ok. Ma katar i kaszel który dalej będziemy leczyć. Został też dzisiaj zaszczepiony i jednak nie brałam na nfz tylko te płatne. Szczepienie zniósł dzielnie-płakał chwilę po wkłuciu ale na rękach mamy szybko zapomniał o bólu. Wróciliśmy do domku,trochę pomarudził i zasnął u mnie na rękach. Mam nadzieję że jakoś to przetrwamy w miarę bezboleśnie. Jeśli chodzi o wagę ma już 5,5 kg
(w sobotę skończy 2 miesiące). No i lekarz stwierdził że jest dość sztywny(czego ja nie zauważyłam jakoś,dla mnie jest ok) i jak przy następnym szczepieniu się nie poprawi to dostaniemy skierowanie na rehabilitację. Oby nie. Lecę nadrabiać bo trochę się nazbierało. Illusion-dzięki kochana za kciuki
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39899687]t
Pstryczku, gratki za 3mce czyli za miesiac nowe żarcie? [/QUOTE]dzieki dziewczyny! Szajka, juz???? a nie po 6 miesiacach? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta promocja (pampy za 30zl) obowiazywala bodajze 19-20.03 albo 20-21.03. |
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, szalejesz na allegro widzę
mnie zabiła w tym miesiącu chusta, nawet mężowi nie powiedziałam, ile wydałam Mała, to dobrze, że już lepiej ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- No właśnie, nasza pediatra nam powiedziała, że dopiero po 6tym miesiącu rozszerzać ;>
|
#2670 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lenova zdrowiej nam tu a nie testamenty ![]() Wreszcie nadrobione, ale ciężko pisać bo młody w chuście śpi. Od dwóch dni ma problem z zaśnięciem po kąpieli, 2 godziny cyca, a jak się oddalam to oczy jak 5 zł. Wczoraj mąż mnie wkurzył, bo tak usypiałam małego że zasnęłam z cycem na wierzchu. Obudziłam się o 23.30. Nie obudził mnie cholernik, a chciałam sobie usiąść jak człowiek do kompa wieczorem Wstałam wykąpałam się i dalej w komono. Młody spał od 21.30 do 3.30! Nakarmiłam go i o 4.30 dałam mu na siłę drugiego cyca bo eksplodował, zalałam piżamę i prześcieradło ![]() Wszystkie dzieci cudne
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

z okazji rocznicy