![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
dziewczyny, co dobrego będziecie przygotowywać na Święta? My w tym roku Wielkanoc spędzamy sami bez rodziców i muszę coś dobrego przygotować ale tak, żebyśmy z małżonem mogli to razem zjeść. Macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja niecierpie myc naczyn ![]() ![]()
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
Ja Ci mogę umyć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zadomowienie
|
Laski, mialam iść na spacer. Ale Ola mi zasnęła. No i nie wiem, brać ją czy pójść np. jak się obudzi. Bo nie ukrywam, że czuję się jak gówno i marzę o drzemeczce na kanapie
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Ja właśnie mam to za sobą, ale z ciężkim bólem się do tego zabierałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Kubusiek dziekuje za Zyczenia!!!!!
![]() ![]() ![]() he he, dzieki ze przypomnialyscie mi moj porod, a wlasciwie nieswiadome szykowanie sie do niego... ah ta Bożenka ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn po cc: czy tak tuż nad raną też odczuwacie taki ból, może nie do końca ból ale takie drętwienie? Jak dotykam tego miejsca, to takie mam odczucie,że ciało jest zdrętwiałe. To normalne??
I pytanie do mam KP ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Lurker ;)
|
Basiu oby Krzysiu byl juz tylko zdrowy!
Jakie herbatki podajecie malcom? Mozna napary czy tylko te granulowane, slodzone gotowce? I intymne pytanko ![]() ![]() Fewcia nie wiem czy o to dokladnie Ci chodzi ale ja nad rana, tam gdzie mam jeszcze faldke, podczas dotykania czuje jakbym hmm miala tam siniaka ? Takie obolale to miejsce jest.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-03-21 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
anioł nie kobieta !! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Silver jak tam Twoje kamrienie? bo u mnie odpukać ! lepiej w ogóle tż wczoraj kupil w superpharmie na tej promocji pampki 3 i jakie one maja śliczne obrazeczki ![]() A i kupił też chusteczki cleanic bo byly za 2,99 i nawet fajne i ładnie pachną (chodz jak wiadomo już to rzecz względna ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-03-21 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Little, mi się oficjalnie dzisiaj skończył, a pierwszy raz się kochaliśmy z TŻem kilka dni temu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Kochana u mnie jedna pierś to stanowczo za mało.Kubuś najpierw zjada jedną (tą którą skończyłam wcześniej karmić) potem zabiera się do drugiej, objada się jak bączek i zasypia, ale potem się zwykle budzi i postękuje, na moje oko znów głodny, więc daję mu jeszcze tą co wcześniej, pochlipie, pochlipie i wtedy mu się już zwykle ulewa, poleży u mnie na rączkach i do łóżeczka i śpi. Z tym, że nie wiem, czy dobrze robię...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole to mnie boli brzuch jak na okres, ale okresu brak. co do kp. Ja podaje jednego cyca na jedno karmienie. ;p czasem drugi tez jak mam duzego drugiego cyca;p Cytat:
Cytat:
ja tez kupilam 3 paki pampersów haha ![]() uciekam sprzatać. Ach moja matula jedzie w sobote na 2msc do niemiec do job. Bede sama z babcią (dykatotrem 82l) i bratem (17l bałąganiarzem i wyzyskiwaczem ;p ) i tztem na weekendy ;] Ponawiam pytanie. Jakie mozna brac globulki na zapalenie dowcipne bez recepty przy KP?
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta na SR tez to polecali. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gaduly jedne, nie zdazylam jeszcze nadrobic! ![]() Wracajac z uczelni zahaczylam o lumpa. Kupilam malemu kurtke na wiosne (jak sie w nia jeszcze zmiesci :P), kilka par portek, a siostrze piekna sukiene w grochy ![]() Powiem Wam, ze mi lepiej jak troche przyszalalam na zakupach (bylam jeszcze w Rossmannie i Empiku). Po ostatnich dniach spedzonych tylko z maluchem (TZ caly dzien w pracy) zaczelam jakiegos dola lapac, tym bardziej, ze maly strasznie marudny ostatnio. A teraz inka, bonitki i nadrabianie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Ci, że mi trochę też brakuje takiego wyjścia, może w weekend gdzieś sobie wyskoczę a tż w domu z Kubusiątkiem zostawię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Deli
![]() ![]() Wiecie co, jak maly wpada nam czasem w histerie albo placze dlugo, to sie boje, co sobie sasiedzi mysla, ze maltretujemy dziecko albo cos ![]()
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
ja dzis sie na chwile wyrwe, moja mama przyjdzie
![]() cos mi sie Hania ciepla wydawala no ale zmierzylam 2x pod paszka tem i wyszlo 36.4 wiec w sumie ok...
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pstryczku, gratki za 3mce ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja też miałam dzisiaj takie wrażenie i od razu się przestraszyłam, bo mała mi czasem kaszle (ale po karmieniu albo przy ulewaniu, więc sobie oczyszcza drogi oddechowe) - zmierzyłam, a tam 36.5... Dziwne te nasze dzieci...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() A co do tej rany,to minie to drętwienie?? Zapisałam się w końcu do fryzjera, na sobotę. Muszę się doprowadzić do stanu używalności, bo wyglądam jak jaskiniowiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fewcia, jedno karmienie=jedna piers. Pstryczkowy Kubusiu, oby mleko z cyckow mamy sie nigdy nie skonczylo ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-21 o 13:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Hejo. My już po wizycie u lekarza. Więc sprawa wygląda tak; mały jest jeszcze trochę przeziębiony ale z krtanią już ok. Ma katar i kaszel który dalej będziemy leczyć. Został też dzisiaj zaszczepiony i jednak nie brałam na nfz tylko te płatne. Szczepienie zniósł dzielnie-płakał chwilę po wkłuciu ale na rękach mamy szybko zapomniał o bólu. Wróciliśmy do domku,trochę pomarudził i zasnął u mnie na rękach. Mam nadzieję że jakoś to przetrwamy w miarę bezboleśnie. Jeśli chodzi o wagę ma już 5,5 kg
![]() Lecę nadrabiać bo trochę się nazbierało. Illusion-dzięki kochana za kciuki ![]()
#2665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39899687]t
Pstryczku, gratki za 3mce ![]() ![]() dzieki dziewczyny! ![]() Szajka, juz???? a nie po 6 miesiacach? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta promocja (pampy za 30zl) obowiazywala bodajze 19-20.03 albo 20-21.03. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, szalejesz na allegro widzę
![]() ![]() Mała, to dobrze, że już lepiej ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- No właśnie, nasza pediatra nam powiedziała, że dopiero po 6tym miesiącu rozszerzać ;>
#2670 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lenova zdrowiej nam tu a nie testamenty ![]() Wreszcie nadrobione, ale ciężko pisać bo młody w chuście śpi. Od dwóch dni ma problem z zaśnięciem po kąpieli, 2 godziny cyca, a jak się oddalam to oczy jak 5 zł. Wczoraj mąż mnie wkurzył, bo tak usypiałam małego że zasnęłam z cycem na wierzchu. Obudziłam się o 23.30. Nie obudził mnie cholernik, a chciałam sobie usiąść jak człowiek do kompa wieczorem ![]() ![]() Wszystkie dzieci cudne ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.