|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cocktail co się nie odzywasz do nas
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- widzisz jak Cię ściągnęłam ![]() ![]()
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() |
#1353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1354 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Może jeszcze rób sobie domowy drenaż limfatyczny - co sprowadza się do uciskowych ruchów od kostki wzwyż, w kierunku "do góry" - słaba jestem w tłumaczeniu ![]() zooska należy mi się bicie dziś jak nic ![]() Czuje się chwilami podobnie jak Ty, w styczniu waga spadła a teraz ćwiczę itd a waga stoi, wymiary pewnie też, dosyć to irytujące ![]() ![]() Jeszcze niespodziewanych gości miałam, przed chwila wyszli. Ani jednego toffifee nie tknęłam ![]() ![]() Poćwiczę dziś coś więcej niż tifoczki, chociaż 20min ekstra ![]() meeedzik gdzieś ostatnio czytałam, że blond włosy "gorzej" odbijają światło, że trudniej sprawić żeby tak lśniły jak ciemne a Ty ze swoimi włosami przeczysz wszelkim prawom fryzjerstwa ![]() ![]()
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Ide spac cos niemrawa jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bylam dziś na solarium ![]() ![]() A wlasnie, dziewczynki, mialam Was pytać- czy któras z Was używała moze Białej Perły do wybielania zębów? albo czegos innego, co mogłybyście polecić? Kiedyś miałam paski do wybielania Blend-a-Med i byly spoko, ale juz ich nie ma nigdzie w aptekach, ponoc wycofali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam wczoraj ćwiczyć, ale nie dałam rady... Boli mnie brzuch i mięśnie mam obolałe... Jutro powinnam mieć @, także poczekam, aż te bóle miną... Ale z dietą idzie mi w porządku, chociaż tego nie zawalam ![]() Zośka, Medzik Też się skusiłam wczoraj na kremowanie włosów ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() Margotku dziękuję ![]() ![]() ![]() Ja zawsze zazdrościłam brunetkom właśnie tego blasku ![]() ![]() A jak tam kochana Twoje włoski? Nadal olejujesz? Kiedy jakieś foto będzie ![]() Sama dziś weszłam na wagę chyba po 2 tyg nie ważenia i zmierzyłam się. Zawsze jak mam się ważyć i mierzyć po dłuższej przerwie to mam stracha, że doznam szoku i jest więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z wymiarami i wagą ok, waga 48,7 kg talia 60 ( chyba nawet 1 cm spadł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Makaroniku własnie ja znalazłam na jednym blogu wpis o tym kremowaniu i własnie dziewczyna kremowała tym z Isany ![]() ![]() ![]()
#1359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba u Idalii był taki post ![]() Uwielbiam czytac o jej miksturach ![]() Spadam do pracy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() ja zara pedze na uczelnie, jestem już po owsiance z miodem i banankiem ![]() potem planuję jeść super zdrowo ![]() ![]() w niedziele się ważę i mierzę ![]()
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie od poniedziałku z dietą tak sobie nie liczyłam kcal. W poniedziałek byłam od 7-19 na wycieczce nawet nie pozwolili nam iść gdzieś coś zjeść nawet do głupiego maka nie zajechaliśmy. Dobrze, że nabrałam jakieś smakołyki, bo bym umarła z głodu. Z koleżanką miałyśmy takie nerwy że na wieczór zamówiłyśmy pizze ![]() ![]() ![]() Co by sie dzisiaj jeszcze bardziej dobić robie sernik na zimno, bo Tż sobie zażyczył.Najwyżej zjem kawałek w ramach podwieczorku. Wczoraj poćwiczyłam wieczorem, dzisiaj zaraz też poćwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Cocktail pizza z Fratelki
![]() ![]() O serniku na zimno mój Tż też jakiś czas temu wspominał, chyba dopiero na święta zrobimy ![]() ![]() ![]()
#1363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Like właśnie nie ma co się sugerować wagą i cm, sama widzisz z resztą
![]() ![]() Jestem wyższa i uwierz, że przy 51-53 kg nie wyglądałam wcale szczupło ![]() Zaraz poszukam zdjęcia i wrzucę ![]() A Ty chudzina jesteś jak nie wiem, właśnie raz jeszcze weszłam oglądnąć twoje fotki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Heroinka pisała, że doleciała szczęśliwie ![]() ![]()
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabletki, siedzący tryb życia, lenistwo. To na pewno powody, że się przybrało. Ja miałam tak samo, przytyłam z 54 do 62 właśnie w taki sposób, a teraz staram się to zgubić ![]() Ja tam nie mówię, żeby się głodzić w ciąży, ale jeść zdrowo, bo to przecież dla dziecka, a moja przyjaciółka to dziennie w Maku była jak była w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładna ta stara szafa ![]() Aaa to dobrze, że nie cały czas z teściami, bo byś oszalała hehe ![]() Hmmm ja sobie nie wyobrażam jak można nie tęsknić, ale to wiadomo, zależy jak mocno rodzina się 3ma ze sobą. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pokaż zakupy ![]() A co Ci się z twarzą dzieje? ![]()
![]() |
#1367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() Jak Ty już coś powiesz to ja klękam przed Tobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo następna co miała sexy sesję ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też właśnie ostatnio za dużo jadłam i od dziś chcę się znów ograniczać, bo czuję że już mi nie spada a nawet przybyło ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Ale mnie zastanawia ta praca. To wy tam musicie bardzo dobrze zarabiać jak wam później starcza na cały rok w PL. ![]()
![]() |
#1368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1371 |
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to od dwóch dni łeb mi pęka.Chyba przez ten cholerny katar
![]() ![]()
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dzień dobry moje najdroższe ![]() ![]() Dziś się w miarę wyspałam, nie tak jak wczoraj. Wczoraj tak rozmyślałam o tym wszystkim, że w końcu spałam może z 3 godziny ![]() ![]() Pogoda jest po prostu cudowna. Jak wstałam to słońce i wiosna, a teraz leje, wieje i zimno się zrobiło ![]() Co do wagi to tak jak pisałam, za dużo sobie pozwoliłam i chyba tyję. Dziś się zważyłam po śniadaniu, kawie i herbacie 57,5 ![]() ![]() Strasznie się cieszę bo święta spędzam z D ![]() ![]() ![]() Dobra idę się wykąpać i obiad jakiś zrobić, bo nic mi nie zostawili znów ![]() ![]()
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem wlasie, mam jakas taką bardzo przesuszoną, że az piecze, nie wiem co mnie tak podrażnilo ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja tylko na sekundkę bo mąż własnie z pracy wrócił a chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u ginekologa!!! Mój mąż wczoraj obdzwonił wszystkich lekarzy w mieście i w całej gminie i załatwił mi wizyte na dzisiaj ![]() ![]() ![]() Spadam ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-03-21 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() A mnie znowu ta rodzina wku...! ![]() ![]() Miałam wczoraj czekać na małego aż wróci ze szkoły. Miał jeszcze do kolegi jechać i wrócić późno. Ja miałam siedzieć i czekać na telefon. Siedziałam, nie słuchałam muzy, otwarte drzwi miałam żeby słyszeć i co? Dziś rano schodzę na dół a host tata do mnie z pretensjami, że nie usłyszałam telefonu. No dobra nawet jeśli (mimo, że czekałam cały dzień i jakimś cudem nie usłyszałam telefonu) to po jaką ch.lerę są dzwonki przy drzwiach ![]() ![]() A ponadto znów mi nie zostawili nic do jedzenia, więc zjadłam paluszki rybne. W lodówce nic nie było. Za chwilę jak już zjadłam to host tata mi pokazuje co mam zjeść, a ja mówię, że przecież tu nic nie było. A on że było i że ja mam problemu ze wzrokiem. Yhy... jakimś cudem nie było szynek, serów, jogurtów a nagle się znalazły, więc niech mnie w ch.u.ja nie robi. No idiotkę ze mnie robią!!! ![]() ![]() Pocieszam się że jeszcze tylko 3 miesiące! ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Ale cisza! Masakra! Ja przed chwilą zjadłam sałatkę z jajek, tuńczyka i kukurydzy z 2 kromkami chleba. To prawda, że białko syci. Czuję się tak najedzona, że aż mi niedobrze. Całkiem zapomniałam, że białko tak syci. Chyba już do końca dnia nic nie zjem :/ Znów przegięłam z ilością :/ ehhhh ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- No i kochane ja od dzisiaj zaczynam robić przysiady i brzuszki. Oto moje wyzwanie: ![]() Tak samo będę robiła brzuszki w te same dni. Do tego mam jeszcze dla was motywację w postaci obrazka jak powinnyśmy jeść a jak nie ![]() Już wrzuciłam na pulpit, bo się znów zaczęłam gubić w tym ![]()
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj rano poćwiczyłam swój trening siłowy. Pomalowałam przed chwilą pazurki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Zapomniałam napisać, że na noc wczoraj się owinęłam folią, naolejowałam włosy oliwą z oliwek (dziś są super miękkie), zrobiłam peeling twarzy i nawilżenie twarzy, ciała i stóp. Co do folii to ona jest niemożliwa! Cellulit mi znika przez nią! Do tego krem Ev używam czerwony! Jak tak pójdzie to do lata nie będę miała wcale cellulitu ![]()
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Monia cieszę się, że mąż załatwił Ci tego gina i już możesz leczenie zacząć
![]() ![]() ![]() Cocktail ja też pazurki pomalowałam dziś :pazurki : sobie i dziewczynie kuzyna ![]() ![]() Cindy super sobie to rozpisałaś ![]() ![]() Ja też dupkę spięłam i poćwiczyłam trochę ![]() 15 minut hula hop 20 pompek 40 nożyc 30 podnoszeń ( tych na plecy co Zosia pisała ) 40 skrętów ( takich na stojąco w lekkim rozkroku ręce na linii piersi i obracam się mocno 4 razy w jedną stronę później 4 w drugą, takie ćwiczenie jeszcze z podstawówki pamiętam ![]() 150 skrętoskłonów 100 ścisków agrafką
#1379 |
Wtajemniczenie
|
makaron nigdy nie szukałam filmików o tej tematyce. Swoją wiedzę czerpie z kursu masażu klasycznego, który kiedyś ukończyłam. Generalnie każdy rodzaj ruchu dłoni od kostek w górę będzie ok, a z literatury polecam podręczniki L. Magiery albo A. Zborowskiego - bez problemu dostępne na chomiku
![]() ![]()
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze poćwiczyłam tiffoczki i ab ripper. Idę się wykąpać to się wymasuje bańką i posmaruje balsamem antycell. Właśnie policzyłam, że juz 22 dni nie jem chipsów ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-21 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.