Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 19:04   #1351
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cocktail co się nie odzywasz do nas Ty nie dobra Ty

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

widzisz jak Cię ściągnęłam już na fb miałam pisać
Stary 2013-03-20, 19:07   #1352
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jutro mam wolne to sie do Was wkręce A tymczasem uciekam ćwiczyć i musze sie zająć Tż
No to czekamy na Ciebie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:15   #1353
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
pipson w temacie zatrzymywania wody...miałam Cię jeszcze dopytać czy od zawsze masz ślady na ciele po bieliźnie i skarpetkach? Pewnie wiesz ale takie "ślady" są skutkiem obrzęków ale też może być właśnie ich przyczyną poprzez ciągły ucisk - mam nadzieje, że zrozumiałaś mnie może skarpetki mają za ciasne ściągacze Tzn chodzi mi o to czy ślady masz od zawsze czy od zmiany tabletek? uff

Cindy takie pyszne grzeszki wieczorem nie wiem czy bić czy zazdrościć
A co do Tż to tak jak mówią dziewczyny, jest miło, jeszcze nie jesteście na etapie budowania domu/kredytu hipotecznego, nie trzeba myśleć pesymistycznie tylko się cieszyć, jak najwięcej radości czerpać z obecnej chwili Naturalne jest, że się trochę obawiasz ale nie "próbując' nie znajdziesz tego jedynego, bez porażek nie ma sukcesu

tinnek dnia pewnego przeczytałam Twoje wszystkie propozycje śniadaniowe
Hehe kochana miło mi

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 20:43   #1354
Margot85
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
margot, slady od majtek itp mam odkąd pamiętam, ale od ok 4 lat tabletki biorę i wtedy przytylam do tych 53 ale wydaje mi się, ze nie noszę za ciasnej bielizny i skarpet Myslalam, że "tak juz mam", nie wiedzialam, ze to moze byc z woda zwiazane :<
pipson w kwestii skarpetek to wiele osób właśnie uciskają za bardzo i to przecież nie kwestia rozmiaru tylko ściągacza ale są takie bez-uciskowe albo latem to tylko stopki nosić co nie uciskają okolic kostki. Podobno noszenie obcisłej odzieży utrudnia krążenie limfy i obrzęki się tworzą
Może jeszcze rób sobie domowy drenaż limfatyczny - co sprowadza się do uciskowych ruchów od kostki wzwyż, w kierunku "do góry" - słaba jestem w tłumaczeniu

zooska należy mi się bicie dziś jak nic
Czuje się chwilami podobnie jak Ty, w styczniu waga spadła a teraz ćwiczę itd a waga stoi, wymiary pewnie też, dosyć to irytujące choć u mnie to może jednak grzeszków za dużo

Jeszcze niespodziewanych gości miałam, przed chwila wyszli. Ani jednego toffifee nie tknęłam a pizze jeszcze czuję na żołądku
Poćwiczę dziś coś więcej niż tifoczki, chociaż 20min ekstra

meeedzik gdzieś ostatnio czytałam, że blond włosy "gorzej" odbijają światło, że trudniej sprawić żeby tak lśniły jak ciemne a Ty ze swoimi włosami przeczysz wszelkim prawom fryzjerstwa nie jedna brunetka może Ci pozazdrościć tego blasku
Stary 2013-03-20, 21:15   #1355
zooska
Zakorzenienie

Ide spac cos niemrawa jestem mialam ciezki dzien na uczelni. Tz przyniosl pierogi z soczewicy od tesciowej,caly zamrazalnik zapelniony jest teraz nimi,to zamiast wiesniaka wpadly 4pierogi zjadlam o 20.15 MARGOT- Ja mam wrazenie ze jak cwicze z tymi filmikami na jutubie to za krotko i mi to tylko na kondycje i miesnie idzie.a nie na spalanie w tym tygodniu wprowadze po prostu wiecej cwiczen cardio i tyle,moze to cos da,Tobie tez polecam ten filmik co dzisiaj cwiczylam jest fajny,spocilam sie jak glupia! wrzucilam linka nawet dobra,dobranoc laski!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:16   #1356
pipson
Zadomowienie

Cytat:
pipson w kwestii skarpetek to wiele osób właśnie uciskają za bardzo i to przecież nie kwestia rozmiaru tylko ściągacza ale są takie bez-uciskowe albo latem to tylko stopki nosić co nie uciskają okolic kostki. Podobno noszenie obcisłej odzieży utrudnia krążenie limfy i obrzęki się tworzą
Może jeszcze rób sobie domowy drenaż limfatyczny - co sprowadza się do uciskowych ruchów od kostki wzwyż, w kierunku "do góry" - słaba jestem w tłumaczeniu
nie nie, zrozumiałam Kupiłam sobie serum do drenażu z tej czarnej serii Ziaji i mam zamiar tak robić moze pomoże to i herbata i ten aqua femin, jak nie, to znak, że szukam wymówek na mój tłuszcz:c ojest:

Bylam dziś na solarium 7 minutek na początek, pójdę jeszcze za 2 dni i tak ze 3-4 razy, bo jestem tak blada, że najjaśniejszy podklad jaki chyba na rynku jest jest dla mnie aktualnie ciemny wiec musze cos z tym zrobić

A wlasnie, dziewczynki, mialam Was pytać- czy któras z Was używała moze Białej Perły do wybielania zębów? albo czegos innego, co mogłybyście polecić? Kiedyś miałam paski do wybielania Blend-a-Med i byly spoko, ale juz ich nie ma nigdzie w aptekach, ponoc wycofali
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:43   #1357
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam z tym straszny problem, nogi puchną mi na potęgę... A mogłabyś podesłać jakiegoś linka z filmikiem do takiego drenażu? Ja nigdzie nie mogę znaleźć czegoś takiego...

Zaczęłam wczoraj ćwiczyć, ale nie dałam rady... Boli mnie brzuch i mięśnie mam obolałe... Jutro powinnam mieć @, także poczekam, aż te bóle miną... Ale z dietą idzie mi w porządku, chociaż tego nie zawalam

Zośka, Medzik Też się skusiłam wczoraj na kremowanie włosów ja mam ten balsam z Isany kakaowy I efekt całkiem spoko, włosy miękkie i gładkie jak po olejowaniu Raz na jakiś czas będę kremować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 08:03   #1358
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł

Margotku dziękuję nawet nie wiesz jak miło mi się czyta takie komplementy
Ja zawsze zazdrościłam brunetkom właśnie tego blasku a jak oglądam zdjęcia na necie, to normalnie szczęka opada
A jak tam kochana Twoje włoski? Nadal olejujesz? Kiedy jakieś foto będzie

Sama dziś weszłam na wagę chyba po 2 tyg nie ważenia i zmierzyłam się. Zawsze jak mam się ważyć i mierzyć po dłuższej przerwie to mam stracha, że doznam szoku i jest więcej tym bardziej, że wczoraj wpadł donut w czekoladzie Właśnie tak to jest jak jeżdżę z Tż na zakupy, On zawsze musi wtrynić pączka albo właśnie dunuta, oczywiście moja "silna wola" nie dała rady i też zjadłam a na dziś Tż kupił mi pączka zjem go na śniadanie to spali się w ciągu dnia
A z wymiarami i wagą ok, waga 48,7 kg talia 60 ( chyba nawet 1 cm spadł ) udko 50, biodra 82 i doopa 87

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Makaroniku własnie ja znalazłam na jednym blogu wpis o tym kremowaniu i własnie dziewczyna kremowała tym z Isany fajnie, że u Ciebie też się sprawdziło
Stary 2013-03-21, 08:29   #1359
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Makaroniku własnie ja znalazłam na jednym blogu wpis o tym kremowaniu i własnie dziewczyna kremowała tym z Isany fajnie, że u Ciebie też się sprawdziło

Chyba u Idalii był taki post
Uwielbiam czytac o jej miksturach

Spadam do pracy Miłego dnia
Stary 2013-03-21, 09:09   #1360
pipson
Zadomowienie

hej hej
ja zara pedze na uczelnie, jestem już po owsiance z miodem i banankiem

potem planuję jeść super zdrowo i pocwiczyc

w niedziele się ważę i mierzę
Stary 2013-03-21, 09:38   #1361
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej

U mnie od poniedziałku z dietą tak sobie nie liczyłam kcal. W poniedziałek byłam od 7-19 na wycieczce nawet nie pozwolili nam iść gdzieś coś zjeść nawet do głupiego maka nie zajechaliśmy. Dobrze, że nabrałam jakieś smakołyki, bo bym umarła z głodu. Z koleżanką miałyśmy takie nerwy że na wieczór zamówiłyśmy pizze Musze pohamować kcal znowu, bo to co ostatnio zgubiłam jest ponownie

Co by sie dzisiaj jeszcze bardziej dobić robie sernik na zimno, bo Tż sobie zażyczył.Najwyżej zjem kawałek w ramach podwieczorku.

Wczoraj poćwiczyłam wieczorem, dzisiaj zaraz też poćwicze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 10:09   #1362
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail pizza z Fratelki jejuuu wieki nie jadłam
O serniku na zimno mój Tż też jakiś czas temu wspominał, chyba dopiero na święta zrobimy i jeszcze na czekoladowym cieście mój ulubiony
Stary 2013-03-21, 10:30   #1363
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail pizza z Fratelki jejuuu wieki nie jadłam
O serniku na zimno mój Tż też jakiś czas temu wspominał, chyba dopiero na święta zrobimy i jeszcze na czekoladowym cieście mój ulubiony
Też bym zjadła pizze z fratelki może jak będe na święta to pójde
Stary 2013-03-21, 10:38   #1364
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Heloł

Sama dziś weszłam na wagę chyba po 2 tyg nie ważenia i zmierzyłam się. Zawsze jak mam się ważyć i mierzyć po dłuższej przerwie to mam stracha, że doznam szoku i jest więcej tym bardziej, że wczoraj wpadł donut w czekoladzie Właśnie tak to jest jak jeżdżę z Tż na zakupy, On zawsze musi wtrynić pączka albo właśnie dunuta, oczywiście moja "silna wola" nie dała rady i też zjadłam a na dziś Tż kupił mi pączka zjem go na śniadanie to spali się w ciągu dnia
A z wymiarami i wagą ok, waga 48,7 kg talia 60 ( chyba nawet 1 cm spadł ) udko 50, biodra 82 i doopa 87 [COLOR="Silver"]
Jeny ja nie wiem jak Ty to robisz.Wymiary mamy podobne no to jak to jest?Chyba nie ma co porónywać wagi,bo nie zawsze jest ona adekwatna do wymiarów.Ty jesteś wyższa i jeszcze w dodatku mniej ważysz,niesprawiedliwe to Tak trzymaj
Stary 2013-03-21, 11:46   #1365
meeedzik
Zakorzenienie

Like właśnie nie ma co się sugerować wagą i cm, sama widzisz z resztą a poza tym widziałam Twoje zdjęcia i przecież super masz figurkę i nie ma na co narzekać
Jestem wyższa i uwierz, że przy 51-53 kg nie wyglądałam wcale szczupło
Zaraz poszukam zdjęcia i wrzucę
A Ty chudzina jesteś jak nie wiem, właśnie raz jeszcze weszłam oglądnąć twoje fotki nóżki jak patyczki

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Heroinka pisała, że doleciała szczęśliwie udało jej się, bo od razu było szkolenie, wywiad i testy, no i już wczoraj pracowała do 22. Oczywiście wszystkie nas mocno ściska, całuje i tęskni
Stary 2013-03-21, 12:18   #1366
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
I tak mi siebie żal, taka podjarana byłam i co... Przyszły humorki przed @ i proszę... Ale już spinam poślady i ćwiczę

Co do Twojego TŻ, to nic dziwnego, że się trochę boisz... Traktuj to narazie bardziej na luzie, nie będziesz się tak stresować
Ja od dziś też będę ćwiczyć. Brzuszki i przysiady

Postaram się

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana za pocieszenie
No zdaję sobie sprawę z tego że nie jest aż tak tragicznie bo przecież kiedyś wyglądałam dużo gorzej no ale nie jest tak jak bym chciała. Wymiary nóg i tyłka to po prostu sam tłuszcz, brzuch mogę sobie tłumaczyć że jest większy przez tą infekcję ale tyłek i uda na pewno nie... Po prostu przytyłam i to dużo Może przez tabletki? brałam przez ostatnie miesiące więc wszystko możliwe. Siedzący tryb życia też miał wpływ na pewno bo w sumie ciągle w domu siedzę tylko :/
Ja jestem tego zdania że kobieta która ma dzieci powinna o siebie tak samo dbać jak te które nie mają a nawet i lepiej dbać aby dzieci nie wstydziły się mamusi. Co do tycia w ciąży to ja w każdej przytyłam 25-30 kilo mimo że bardzo dbałam o siebie. Ale to nie jest wina kobiety że w ciązy tyje tylko wina hormonów - z tym nic nieda się zrobić a przecież głodzić się nie wolno w ciąży, jeśli organizm chce jeść no to trzeba.
Dziękuję na zdjęciu to akurat stara szafa którą zwinęliśmy kiedyś z wystawki przydaje się na różne duperele ale mamy zamiar ją wywalić już nie długo i kupić coś ładnego
No z tego wyjazdu do PL nie jestem zadowolona ale musimy jechać, mamy kilka spraw do załatwienia. Z teściami wytrzymam jakoś te 3 dni i tak więcej u moich rodziców będę siedziała i u siostry
Czy tęsknie?? Może to dziwne ale w ogóle nie tęsknię.....
Tu mi dobrze mimo że koleżanek nie mam zbyt wiele bo może ze 3. Ale mam WAS i inne koleżanki mi nie potrzebne
Eh no to kochana spinamy poślady i ćwiczymy Ja też chcę jeszcze schudnąć. Nie chcę mieć wcale tłuszczu, brzydzi mnie A powiem Ci, że pamiętam jak pisałaś, że cellulit Ci zniknął po tym jak schudłaś i mi właśnie też znika i znika, ale jeszcze jest. Znaczy się, że to cellulit tłuszczowy a nie wodny czyli trzeba przestać się obżerać a i cellulit mniejszy będzie
Tabletki, siedzący tryb życia, lenistwo. To na pewno powody, że się przybrało. Ja miałam tak samo, przytyłam z 54 do 62 właśnie w taki sposób, a teraz staram się to zgubić
Ja tam nie mówię, żeby się głodzić w ciąży, ale jeść zdrowo, bo to przecież dla dziecka, a moja przyjaciółka to dziennie w Maku była jak była w ciąży no i teraz wygląda jak wygląda. Mi np. jest wstyd, że ja przed ciążą jestem, a wyglądam dużo gorzej niż Ty, gdzie Ty urodziłaś 2 dzieci No ale przechodzę powoli na dobrą stronę mocy
Bardzo ładna ta stara szafa
Aaa to dobrze, że nie cały czas z teściami, bo byś oszalała hehe
Hmmm ja sobie nie wyobrażam jak można nie tęsknić, ale to wiadomo, zależy jak mocno rodzina się 3ma ze sobą.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Hej hej hej,
mam inteeeeeerneeeet

U mnie dziś ok - wprawdzie jadlam na miescie ale wybrałam grillowanego kurczaka z kuskusem, wiec spoko tylko trochę za mało wody piłam, wiec teraz nadrabiam. wypije pokrzywkę, czerwoną herbatę, teraz posprzątam, pouczę sie i pocwiczę ogladajac na wspolnej

Bylam dzis na zakupkach, kupiłam dwie pary ballerinek, torebkę, chuste i dwa kremy La Roche Posay, bo to co mi sie dzieje z twarzą ostatnio, to masakra. Ogolnie to szłam zeby kupic jakis kardigan, albo żakiet, ale spoko pooszczędzam znów to kupię
Cześć kochana
za zdrowy wybór na mieście!
Pokaż zakupy
A co Ci się z twarzą dzieje?

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 12:32   #1367
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
U mnie zdecydowanie działało białko ( nie wiem, jaki to ma wpływ, ale widze, że kiedy zjem więcej jajek czy twarogu, odrazu więcej sikam ) natomiast jesli najadłam się chipsów, a przed tym wypiłam dośc sporo, to potrafię w ogóle nie sikać - widze, że sól potrafi naprawdę zatrzymać wodę ) banany, jabłka, cytrusy tez pomagają się pozbyc wody. O i pomidory też sa niezłe

Ja leków nei stosowałam, ale czytałąm że dizewczyny biora nieraz jakieś tabletki ( coś jak witaminy ), i to pomaga
Białko ma w ogóle dobry wpływ na organizm i na odchudzanie. Muszę zacząć jeść więcej białka. Dzięki, że mi przypomniałaś

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Cindy takie pyszne grzeszki wieczorem nie wiem czy bić czy zazdrościć
A co do Tż to tak jak mówią dziewczyny, jest miło, jeszcze nie jesteście na etapie budowania domu/kredytu hipotecznego, nie trzeba myśleć pesymistycznie tylko się cieszyć, jak najwięcej radości czerpać z obecnej chwili Naturalne jest, że się trochę obawiasz ale nie "próbując' nie znajdziesz tego jedynego, bez porażek nie ma sukcesu

zooska Twoje rozmowa o sexi sesji i mnie podkusiła do obejrzenia pewnego katalogu zdjęć własnych i muszę sama przyznać, że choć wtedy ( ok 53kg) marudziłam to obiektywnie nieźle się prezentowałam

Dziś to popłynęłam z dietą i to z czystego lenistwa bo pizze zamówiliśmy i zjadłam 2 kawałki żołądek już mnie pokarał - a może to wątroba słaby kruchy herbatnik jestem i leniwy na dodatek
Pobawiłam się w wyliczanie BMR i aby utrzymać wagę to niby 1670kcla powinnam jeść a BMR 1390kcal i zagadka rozwiązana czemu moja waga w miejscu stoi bo zdecydowanie bliżej mi ostatnio do 1600
No zbić mi du.psko a nie zazdrościć! Nikt mnie właśnie za to nie skarcił! Co to jest? Ja do teraz mam wyrzuty sumienia!
Jak Ty już coś powiesz to ja klękam przed Tobą Margocik, jaka Ty jesteś mądra. Dzięki Twoim słowom mam siłę by iść dalej. Dziękuję Ci słońce masz całkowitą rację!

Ooo następna co miała sexy sesję ja też miałam sesję, ale czy aż taką sexy

za pizzę!
Ja też właśnie ostatnio za dużo jadłam i od dziś chcę się znów ograniczać, bo czuję że już mi nie spada a nawet przybyło

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Cindy jestem z opolskiego a z Tż razem mieszkam już jakoś 4 lata będzie do Niemiec jeździmy raz w roku na 2 miesiące i pracujemy tam w ogrodnictwie
Wow, 4 lata mieszkać razem. Zazdroszczę wam! Super się razem mieszka nie?
Ale mnie zastanawia ta praca. To wy tam musicie bardzo dobrze zarabiać jak wam później starcza na cały rok w PL.

Stary 2013-03-21, 12:42   #1368
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

U mnie dzisiaj z dietką spoko Jedyne co można do "grzechu" zaliczyć to sok owocowy z biedry 330 ml ten pycholandia, tam mnóstwo cukru jest, ale co tam Taki grzech, to jak nie grzech. W ogóle to jestem trochę załamana... Ćwiczę prawie codziennie, no min 4 razy w tygodniu i wgl mi nic z obwodów nie spada...mało tego, uda mi się bardziej rozbudowały a uda to ja mam wielkie, a najgorsza jest ich wewnętrzna część, w dodatku na zewnątrz też nie są wcale zbite...tylko taka galareta, no i znowu widze boczki Nie wiem co zrobić...
W dodatku prbl z wc się na nowo zaczęły Muszę zainwestować w espumisan... i co, odstawiłam fajki, to z wc problemy i kasa na leki pójdzie, porażka jakaś
Może kochana za dużo kcal jesz na dzień? Może przelicz sobie

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Heloł

A z wymiarami i wagą ok, waga 48,7 kg talia 60 ( chyba nawet 1 cm spadł ) udko 50, biodra 82 i doopa 87

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ta wcina pączki i nie grubnie. Czemu ja tak nie mam

Stary 2013-03-21, 12:42   #1369
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like właśnie nie ma co się sugerować wagą i cm, sama widzisz z resztą a poza tym widziałam Twoje zdjęcia i przecież super masz figurkę i nie ma na co narzekać
Jestem wyższa i uwierz, że przy 51-53 kg nie wyglądałam wcale szczupło
Zaraz poszukam zdjęcia i wrzucę
A Ty chudzina jesteś jak nie wiem, właśnie raz jeszcze weszłam oglądnąć twoje fotki nóżki jak patyczki [COLOR="Silver"]
Kochana jesteś Te zdjęcia są już nieaktualne,bo wtedy ważyłam 53/54kg. jak tylko dorwam kabel to cyknę focisze i wrzucę do albumu te z obecną wagą.Podobno widać róznice
Stary 2013-03-21, 12:46   #1370
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Hej

U mnie od poniedziałku z dietą tak sobie nie liczyłam kcal. W poniedziałek byłam od 7-19 na wycieczce nawet nie pozwolili nam iść gdzieś coś zjeść nawet do głupiego maka nie zajechaliśmy. Dobrze, że nabrałam jakieś smakołyki, bo bym umarła z głodu. Z koleżanką miałyśmy takie nerwy że na wieczór zamówiłyśmy pizze Musze pohamować kcal znowu, bo to co ostatnio zgubiłam jest ponownie

Co by sie dzisiaj jeszcze bardziej dobić robie sernik na zimno, bo Tż sobie zażyczył.Najwyżej zjem kawałek w ramach podwieczorku.

Wczoraj poćwiczyłam wieczorem, dzisiaj zaraz też poćwicze
No to mamy ten sam problem. Trzeba się ogarnąć z jedzeniem

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:

Heroinka pisała, że doleciała szczęśliwie udało jej się, bo od razu było szkolenie, wywiad i testy, no i już wczoraj pracowała do 22. Oczywiście wszystkie nas mocno ściska, całuje i tęskni
To dobrze, że u niej wszystko okej. My też za nią tęsknimy

Stary 2013-03-21, 12:47   #1371
Like_a_women
Zadomowienie

Tak w ogóle to od dwóch dni łeb mi pęka.Chyba przez ten cholerny katar wczoraj skończyłam antybiotyk i dalej jestem chora.W dodatku młodszy też się zaraził.Całą noc płakał,że boli go uszko dzisiaj troszkę lepiej,bo dałam mu krople,ale nie wiem czy nie obejdzie się bez antybiotyku
Stary 2013-03-21, 13:05   #1372
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to od dwóch dni łeb mi pęka.Chyba przez ten cholerny katar wczoraj skończyłam antybiotyk i dalej jestem chora.W dodatku młodszy też się zaraził.Całą noc płakał,że boli go uszko dzisiaj troszkę lepiej,bo dałam mu krople,ale nie wiem czy nie obejdzie się bez antybiotyku
O jejka! Biedna Ty i Twoje dziecko teraz niestety taki okres na choroby Miejmy nadzieję, że Cię nie rozłoży znów i że małemu szybko przejdzie

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Dzień dobry moje najdroższe
Dziś się w miarę wyspałam, nie tak jak wczoraj. Wczoraj tak rozmyślałam o tym wszystkim, że w końcu spałam może z 3 godziny . Wczoraj D. mi już humorek poprawił i dziś w nocy już mi się lepiej spało. Tęskno mi za nim. Zobaczę go dopiero w sobotę
Pogoda jest po prostu cudowna. Jak wstałam to słońce i wiosna, a teraz leje, wieje i zimno się zrobiło
Co do wagi to tak jak pisałam, za dużo sobie pozwoliłam i chyba tyję. Dziś się zważyłam po śniadaniu, kawie i herbacie 57,5 znów zapomniałam na czczo się zważyć
Strasznie się cieszę bo święta spędzam z D mam pt wolny, w wielką sobotę mam bbsa (porąbało ich), w niedz mam wolne, co do pon to nie wiem jak z makiem. D. ma wolną chatę więc pożyjemy sobie razem chociaż przez chwilkę. No i że kucharz to już zapowiedział, że coś ugotuje
Dobra idę się wykąpać i obiad jakiś zrobić, bo nic mi nie zostawili znów

Stary 2013-03-21, 14:55   #1373
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Cześć kochana
za zdrowy wybór na mieście!
Pokaż zakupy
A co Ci się z twarzą dzieje?
pokaze jak wroce do domu
Nie wiem wlasie, mam jakas taką bardzo przesuszoną, że az piecze, nie wiem co mnie tak podrażnilo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 14:58   #1374
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
ja tylko na sekundkę bo mąż własnie z pracy wrócił a chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u ginekologa!!! Mój mąż wczoraj obdzwonił wszystkich lekarzy w mieście i w całej gminie i załatwił mi wizyte na dzisiaj fakt, że czekałam 3,5 godziny w poczekalni (no bo nie miałam umówionej godziny) ale Pani ginekolog mnie przyjęła ( i na fundusz! nie prywatnie!) przeprowadziła szczegółowy wywiad ze mną ale mało co się dowiedziała z tego mojego łamanego niemieckiego przebadała mnie calutką - badanie ginekologiczne, usg, pobranie wymazów, cytologia i badanie piersi, pobranie moczu, zmierzyła mi ciśnienie! Powiedziała że jest ok ale antybiotyki mi musi dać bo jest jakaś tam infekcja. Także mam antybiotyki na 5 dni (po dwie tabl.dziennie) i dała mi też leki przeciwbólowe jakieś silne ponoć. 17 kwietnia mam kontrole. Cieszę się że mam to za sobą, oby tylko teraz przeszło

Spadam później zajrzę buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-03-21 o 15:01
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:17   #1375
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
pokaze jak wroce do domu
Nie wiem wlasie, mam jakas taką bardzo przesuszoną, że az piecze, nie wiem co mnie tak podrażnilo
A ja mam te głupie pory i takie krostki pod skórą.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
ja tylko na sekundkę bo mąż własnie z pracy wrócił a chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u ginekologa!!! Mój mąż wczoraj obdzwonił wszystkich lekarzy w mieście i w całej gminie i załatwił mi wizyte na dzisiaj fakt, że czekałam 3,5 godziny w poczekalni (no bo nie miałam umówionej godziny) ale Pani ginekolog mnie przyjęła ( i na fundusz! nie prywatnie!) przeprowadziła szczegółowy wywiad ze mną ale mało co się dowiedziała z tego mojego łamanego niemieckiego przebadała mnie calutką - badanie ginekologiczne, usg, pobranie wymazów, cytologia i badanie piersi, pobranie moczu, zmierzyła mi ciśnienie! Powiedziała że jest ok ale antybiotyki mi musi dać bo jest jakaś tam infekcja. Także mam antybiotyki na 5 dni (po dwie tabl.dziennie) i dała mi też leki przeciwbólowe jakieś silne ponoć. 17 kwietnia mam kontrole. Cieszę się że mam to za sobą, oby tylko teraz przeszło

Spadam później zajrzę buziaki
Po pierwsze, ale masz kochanego męża po drugie, dużo tych badań Ci zrobiła, super! A po trzecie świetnie że tak szybko i że od razu możesz to leczyć. Oby szybciutko Ci przeszło

A mnie znowu ta rodzina wku...! Jak ja ich nienawidzę!
Miałam wczoraj czekać na małego aż wróci ze szkoły. Miał jeszcze do kolegi jechać i wrócić późno. Ja miałam siedzieć i czekać na telefon. Siedziałam, nie słuchałam muzy, otwarte drzwi miałam żeby słyszeć i co? Dziś rano schodzę na dół a host tata do mnie z pretensjami, że nie usłyszałam telefonu. No dobra nawet jeśli (mimo, że czekałam cały dzień i jakimś cudem nie usłyszałam telefonu) to po jaką ch.lerę są dzwonki przy drzwiach za ciężko nacisnąć dzwonek? Ja pi.er.do.le!!
A ponadto znów mi nie zostawili nic do jedzenia, więc zjadłam paluszki rybne. W lodówce nic nie było. Za chwilę jak już zjadłam to host tata mi pokazuje co mam zjeść, a ja mówię, że przecież tu nic nie było. A on że było i że ja mam problemu ze wzrokiem. Yhy... jakimś cudem nie było szynek, serów, jogurtów a nagle się znalazły, więc niech mnie w ch.u.ja nie robi. No idiotkę ze mnie robią!!! jeszcze tylko jutro i sobota i niedziela z D. ale nie cała oczywiście bo j.e.b.a.ny bbs będę miała
Pocieszam się że jeszcze tylko 3 miesiące!

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Ale cisza! Masakra!

Ja przed chwilą zjadłam sałatkę z jajek, tuńczyka i kukurydzy z 2 kromkami chleba. To prawda, że białko syci. Czuję się tak najedzona, że aż mi niedobrze. Całkiem zapomniałam, że białko tak syci. Chyba już do końca dnia nic nie zjem :/ Znów przegięłam z ilością :/ ehhhh

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

No i kochane ja od dzisiaj zaczynam robić przysiady i brzuszki. Oto moje wyzwanie:

Tak samo będę robiła brzuszki w te same dni.

Do tego mam jeszcze dla was motywację w postaci obrazka jak powinnyśmy jeść a jak nie

Już wrzuciłam na pulpit, bo się znów zaczęłam gubić w tym

Stary 2013-03-21, 16:26   #1376
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ale cisza! Masakra!

Ja przed chwilą zjadłam sałatkę z jajek, tuńczyka i kukurydzy z 2 kromkami chleba. To prawda, że białko syci. Czuję się tak najedzona, że aż mi niedobrze. Całkiem zapomniałam, że białko tak syci. Chyba już do końca dnia nic nie zjem :/ Znów przegięłam z ilością :/ ehhhh

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

No i kochane ja od dzisiaj zaczynam robić przysiady i brzuszki. Oto moje wyzwanie:

Tak samo będę robiła brzuszki w te same dni.

Do tego mam jeszcze dla was motywację w postaci obrazka jak powinnyśmy jeść a jak nie

Już wrzuciłam na pulpit, bo się znów zaczęłam gubić w tym
Squaty są fajne, ale ja sie ich tyle narobie na aerobiku, że w domu mi sie już nie chce. Koleżanka pożyczyła mi płytke nową Chodakowskiej jutro wytestuje
Dzisiaj rano poćwiczyłam swój trening siłowy. Pomalowałam przed chwilą pazurki i w sumie nie wiem co robić, bo nudy.
Stary 2013-03-21, 16:48   #1377
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Squaty są fajne, ale ja sie ich tyle narobie na aerobiku, że w domu mi sie już nie chce. Koleżanka pożyczyła mi płytke nową Chodakowskiej jutro wytestuje
Dzisiaj rano poćwiczyłam swój trening siłowy. Pomalowałam przed chwilą pazurki i w sumie nie wiem co robić, bo nudy.
za ćwiczenia! To Ty już pewnie tyłeczek masz okrąglutki No a ja to leń śmierdzący i jedynie dietę teraz trzymam. No i pracę mam fizyczną i 30 min na rowerze do niej jadę (w te i z powrotem, pod górki i z górek ) czyli generalnie się ruszam, ale widzę właśnie, że mnie płasko.du.pie dopadło a miałam taki fajny okrąglusi no ale wtedy właśnie robiłam przysiady i A6W. Brzuch był ładny, ty.łek też już nie smutam tylko ćwiczę na dzisiaj przysiady i brzuski zrobione!

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zapomniałam napisać, że na noc wczoraj się owinęłam folią, naolejowałam włosy oliwą z oliwek (dziś są super miękkie), zrobiłam peeling twarzy i nawilżenie twarzy, ciała i stóp. Co do folii to ona jest niemożliwa! Cellulit mi znika przez nią! Do tego krem Ev używam czerwony! Jak tak pójdzie to do lata nie będę miała wcale cellulitu

Stary 2013-03-21, 17:47   #1378
meeedzik
Zakorzenienie

Monia cieszę się, że mąż załatwił Ci tego gina i już możesz leczenie zacząć oby Ci przeszło po antybiotykach i wyniki były dobre
Cocktail ja też pazurki pomalowałam dziś :pazurki : sobie i dziewczynie kuzyna dwa cieniowanka były
Cindy super sobie to rozpisałaś za ćwiczenia

Ja też dupkę spięłam i poćwiczyłam trochę
15 minut hula hop
20 pompek
40 nożyc
30 podnoszeń ( tych na plecy co Zosia pisała )
40 skrętów ( takich na stojąco w lekkim rozkroku ręce na linii piersi i obracam się mocno 4 razy w jedną stronę później 4 w drugą, takie ćwiczenie jeszcze z podstawówki pamiętam na boczki )
150 skrętoskłonów
100 ścisków agrafką
Stary 2013-03-21, 17:48   #1379
Margot85
Wtajemniczenie

makaron nigdy nie szukałam filmików o tej tematyce. Swoją wiedzę czerpie z kursu masażu klasycznego, który kiedyś ukończyłam. Generalnie każdy rodzaj ruchu dłoni od kostek w górę będzie ok, a z literatury polecam podręczniki L. Magiery albo A. Zborowskiego - bez problemu dostępne na chomiku ale na wielu produktach do drenażu/ antycelulitowych są takie rysunkowe instrukcje masażu i są ok. Niestety z filmikiem nie pomogę
Stary 2013-03-21, 18:02   #1380
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
za ćwiczenia! To Ty już pewnie tyłeczek masz okrąglutki No a ja to leń śmierdzący i jedynie dietę teraz trzymam. No i pracę mam fizyczną i 30 min na rowerze do niej jadę (w te i z powrotem, pod górki i z górek ) czyli generalnie się ruszam, ale widzę właśnie, że mnie płasko.du.pie dopadło a miałam taki fajny okrąglusi no ale wtedy właśnie robiłam przysiady i A6W. Brzuch był ładny, ty.łek też już nie smutam tylko ćwiczę na dzisiaj przysiady i brzuski zrobione!

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zapomniałam napisać, że na noc wczoraj się owinęłam folią, naolejowałam włosy oliwą z oliwek (dziś są super miękkie), zrobiłam peeling twarzy i nawilżenie twarzy, ciała i stóp. Co do folii to ona jest niemożliwa! Cellulit mi znika przez nią! Do tego krem Ev używam czerwony! Jak tak pójdzie to do lata nie będę miała wcale cellulitu
Owijasz sie folią po tym czerwonym serum ? nie pali Cię dup.ka ? Bo ja sie bałam owinąć folią. Mój cell jest chyba odporny na bańki i mazidła

Ja jeszcze poćwiczyłam tiffoczki i ab ripper. Idę się wykąpać to się wymasuje bańką i posmaruje balsamem antycell.
Właśnie policzyłam, że juz 22 dni nie jem chipsów

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-21 o 18:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości