![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
u mnie w małym lumpku była dzisiaj dostawa, więc zajrzałam.
Kurcze, ale ceny!!! ;o było piękne wełniane bolerko h&m nówka sztuka, ale za 27zł.... Zajrzę tam jak będzie -50% to może coś wylukam. Ale kupiłam śliczną torebkę E-vie za 12zł (bałam się, że na przecenie już jej nie będzie ;p) Trochę w stylu retro, zastanawiam się czy będę miała do czego ją nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mam sil na przepychanki (poza tym jak to nawet wyglada), dlatego najlepiej mi szukać w malych lumpikach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Żona Gargamel
|
aguskowatosc wszystkie te ciuszki w kwiatki baardzo w moim stylu, cudne
![]() ![]() zazdroszczę wam zawsze kombinezonów, spotkałam się jedynie z takimi bez ramiączek, trzymające się na gumce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Konto usunięte
|
Tak mnie naszło przy sprzątaniu szafy, jaka musiałam być głupia, kupując kiedyś sukienki po 50 czy 100 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Żona Gargamel
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3992584 2]Tak mnie naszło przy sprzątaniu szafy, jaka musiałam być głupia, kupując kiedyś sukienki po 50 czy 100 zł...[/QUOTE]
No cóż, nie zawsze można znaleźć to się akurat potrzebuje w lumpie ![]() Ostatnio kupiłam sukienke za 60zł i więcej mi chyba serio było szkoda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę mi się kojarzą ze szlafrokiem ![]()
![]() |
#2230 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam taką zagwozdkę. Po pierwsze: znalazłyśmy z mamą taką maxi dress w różyczki. Myślicie, że pasuje pójść w takiej na wesele? (kobieta po 50, ale b.ladna :P) Po drugie: czy sukienki z przedlużonym tyłem nie są już, że tak powiem... wtopą? Znalazłam nówkę nieśmiganą z dziecięcej kolekcji new looka (taką jak na zdjęciu), wszystko jest ok, ale nie wiem czy nie spalę głupa :P
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3992584 2]Tak mnie naszło przy sprzątaniu szafy, jaka musiałam być głupia, kupując kiedyś sukienki po 50 czy 100 zł...[/QUOTE]
Ja nie kupuje wszystkich rzeczy w lumpie ;-) w sieciowkach kupuje glownie na wyprzedazach, do pracy mam zestaw kilku jednokolorowych sweterkow i basicow no name, zestawianych ze stonowanymi spodnicami lub klasycznymi jeansami. W lumpie poluje glownie na jakies stare kolekcje roznych firm, bardziej oryginalne i nietypowe bluzeczki czy koszuke i firmowe jeansy (pepe moja slabosc ![]() ![]() ![]()
#2233 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() a co do maxi to myślę, że można założyć w połączeniu z fajnymi butami i marynarką. W ubiegłym roku widziałam kilka takich sukienek na weselach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam przed chwilą z sh i nic nie przyniosłam ![]() ![]()
![]() |
#2236 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=triflee;39923855]O mamo, też takie chcę
![]() ![]() ![]() ok, dam znać ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() a tą sukienkę w paski marynarską prawdopodobnie niedługo sprzedam, bo jestem wysoka (175cm) i byłam już w niej raz na poprawinach, ale nie czułam się zbyt komfortowo, cały czas ja obciągałam... ;/ale z drugiej strony tak strasznie mi się podoba o.O Edytowane przez aguskowatosc Czas edycji: 2013-03-22 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez bym chciala kombinezon !! :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Aguskowatosc- twoje łupy przecudne, uwielbiam takie kwiatowe motywy zwłaszcza latem. Na pewno wyglądasz w nich bardzo kobieco
![]() ![]() ![]() U nas znowu ciapie śnieg. Mam tego dość dlatego jutro muszę pójść do SH i sobie coś kupić na poprawę humoru. Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2013-03-22 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wydaje mi sie ze nie ma co sie bac urzedu skarbowego jesli sprzedaje sie pojedyncze sztuki co jakis czas dla wywietrzenia szafy, wazne by nie zachowac ciaglosci, us ma inne "grube ryby" do skontrolowania ![]()
![]() Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2013-03-22 o 18:04 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że nieraz się znajdą paki, które schodzą za duże pieniądze. Jednak rzadko zdarzają się osoby, którym wszystko pasuje i od razu są w stanie wydać takie pieniądze. Zresztą mam wrażenie, że te paki za takie kwoty poszłyby znacznie wyżej, gdyby dana osoba wystawiła je pojedynczo. Ja na allegro troszkę siedzę od grudnia, bo schudłam i dużo rzeczy jest na mnie za dużych. Sporo też kupuję i dostaję od siostry, dlatego żeby to wszystko nie wypadało i nie zalegało zaczęłam sprzedawać. A przy okazji ujawnił się brak pieniędzy, więc trzeba sobie radzić. Kupiłam sobie koperty w necie, żeby przesyłki wychodziły taniej i żeby mieć je od razu z głowy. Do tej pory poszło mi jakieś 15 rzeczy za kwotę około 350 zł. Nie wierzę, że udałoby mi się tyle zarobić w mega pace. No i kwota prowizji jaką mam do zapłacenia to 25 zł (aż sprawdziłam), czyli też dużo mniejsza niż w przypadku mega paki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj bedac na miescie znalazlam spodnie jeans w panterke beżowe YesYes nie wiem czy taka firmę znacie...Mnie sie pierwszy raz rzucila w oczy ![]() (zdjecia nie przesle, bo poszly do prania) Bluesky Sprzedawalam swojego czasu rzeczy na Gumtree.pl. Nie pobieraja oplat za wystawienie aukcji ze zdjęciem. Tyle, ze malo osob tam niestety zaglada(bynajmniej z mojego regionu - Podkarpackie). W sumie to zalezy od regionu.
Narzeczona 11.10.2013 ![]() Dbam o włosy ![]() ![]() Stop suszarce od końca czerwca 2010 ![]() Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek ![]() Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka Edytowane przez bernadka20 Czas edycji: 2013-03-22 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Konto usunięte
|
Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że z tym więcej zachodu. Pewnie dużo osób chciałoby się spotkać i odebrać rzeczy, więc dochodzi kwestia dogadania się z terminem itd. Mam też wrażenie, że ktoś napisze meila, że kupuje, a potem nagle się rozmyśli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Wtajemniczenie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3992861 0]Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że z tym więcej zachodu. Pewnie dużo osób chciałoby się spotkać i odebrać rzeczy, więc dochodzi kwestia dogadania się z terminem itd. Mam też wrażenie, że ktoś napisze meila, że kupuje, a potem nagle się rozmyśli...[/QUOTE]
Nie koniecznie. Wysylalam listem ekonomicznym ![]() I ten przypadek niestety mialam za to tylko raz. Wydawalo się, ze dziewczyna jest zainteresowana a pozniej sie rozmyslila... |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Powoli się wciągam w kupowanie w lumpkach, kiedyś jakoś nie potrafiłam nic w nich znaleźć, ale ostatnio idzie mi coraz lepiej. Kasy na zakupy w 'normalnym' sklepie brakuje od kiedy wyprowadziłam się na studia i opłacam stancję, po wizycie w kilku Krakowskich SH okazało się, że są tam całkiem niezłe kąski ![]() Dzisiaj wróciłam z Bigi z super koszulą z newlook za 1,80 ![]()
#2249 |
Zakorzenienie
|
fajne rzeczy dziewczyny
![]() mi udało się dzisiaj kupić bejsbolówkę jeansową, a w środku taki mały prezencik ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- widzę, że również jesteś z Krakowa ![]() mogłabyś mi coś więcej o tym sh powiedzieć, bo mam zamiar się tam wybrać ![]()
#2250 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej zobaczyc inne aukcje ktore maja najwyzsze kwoty, by zorientowac sie jaki rozmiar jest najbardziej chodliwy, co sprzedaje "konkurencja" i w jaki sposob
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3992822 2]A ja znowu nie polecam mega paki ![]() Oczywiście, że nieraz się znajdą paki, które schodzą za duże pieniądze. Jednak rzadko zdarzają się osoby, którym wszystko pasuje i od razu są w stanie wydać takie pieniądze. Zresztą mam wrażenie, że te paki za takie kwoty poszłyby znacznie wyżej, gdyby dana osoba wystawiła je pojedynczo. Ja na allegro troszkę siedzę od grudnia, bo schudłam i dużo rzeczy jest na mnie za dużych. Sporo też kupuję i dostaję od siostry, dlatego żeby to wszystko nie wypadało i nie zalegało zaczęłam sprzedawać. A przy okazji ujawnił się brak pieniędzy, więc trzeba sobie radzić. Kupiłam sobie koperty w necie, żeby przesyłki wychodziły taniej i żeby mieć je od razu z głowy. Do tej pory poszło mi jakieś 15 rzeczy za kwotę około 350 zł. Nie wierzę, że udałoby mi się tyle zarobić w mega pace. No i kwota prowizji jaką mam do zapłacenia to 25 zł (aż sprawdziłam), czyli też dużo mniejsza niż w przypadku mega paki.[/QUOTE] Kazdy ma inne doswiadczenia i racja, kiedys bylo lepiej, sprzedaje na allegro od kilku ladnych lat, wczesniej drobnice, teraz zalozylam dzialalnosc i z tego po czesci zyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.