|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja lubię takie "płaczące" filmy ![]() ![]() ![]() Tempo chudnięcia? bo ja wiem ostatnio 3 kg na miech ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-23 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zadomowienie
|
Monia jak dobrze liczę to w 4 mce zrzuciłaś prawie 20kg, można mniemać, że teraz będzie szło odrobinę wolniej (norma), więc do sierpnia powiedzmy jeszcze...z 15? na oko? Czyli powinnaś dać radę wylądować na początku sierpnia w okolicach 85
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
A tak w ogóle to niezła beka, bo patrzę, kto tu się wymądrza na temat moich znajomych, myślałam, że jakaś nowa laska wpadła i komentuje od razu, nie poznałam Cię po avatarze, Ty podstępna Ty! ![]() ![]()
![]() |
#1383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() Posiuram się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Monia ZOSTAW TE CZEKOLADĘ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A film oglądałam ![]() ![]() ![]() Eh wiecie co? Strasznie mi źle bez K., na nic nie mam ochoty, łażę z konta w kąt, nie mogę sama zasnąć a jak już śpię to budzę się o 5 i nie mogę spać ![]() Dziś ładnie jadłam: 1 - musli z jog. + kawa 2 - sałatka z marchwi i jabłka 3 - miała być sama sałatka warzywna, którą ostatecznie zawinęłam w tortille razową - wyszła ok ale dawałam wszystkiego "na oko" 4 - tost ![]() Milenka i Carla - gdzie się podziewacie?
![]() |
#1385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... mi się Ryan podobał w "Fanatyku", może o ten Ci chodzi? Niunia, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę, że tak sobie tęsknisz... tak a propos tematu Boże, nie mam się do kogo przytulić.. samotność już mi bokiem wychodzi... ![]() Nie łam się, z nami czas Ci szybko zleci ![]() Też się zastanawiam, gdzie reszta dziewczyn. NIE UDAWAJCIE, ŻE MACIE ŻYCIE W REALU!!! SIADAĆ TU I PISAĆ Z NAMI!!! ![]()
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Furry słońce melduje sie posłusznie
![]() ![]() Ja lubie Twojego obecnego avatarka - zreszta obie wersje bardzo mi sie podobaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym czasem masz rację (chociaż i tak się wlecze ![]() ![]() Eh tak jak Asia napisała to ostatnio (utkwiło mi to w głowie) zawsze czegoś nam brakuje do pełni szczęścia - ja znów bardzo bym chciała dzieciątko ![]() Szukam tego filmu, o którym myślę w ulubionych - może znajdę wśród 440 które mam w tym katalogu ![]() Monia polecam zalukaj ![]()
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Niunia to wy też 5 lat? Bo my w maju - a w sierpniu 3 po slubie
![]() ![]() Zreszta nie narzekam - bo dziś jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- No ja normalnie też co 10 min zerkam na wizaża - ale przynajmniej siedząc na wizażu nie jem ... wiec jest wpływ odchudzający: ) Ja dziś nawet coś zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() I najlepszy, bezcenny moment - postanowiłam zrobić killera chodakowskiej .. przy M. ... A normalnie cwicze jak go nie ma ... Ale że mam leki przed poniedziałkowym ważeniem (piątka Furry) no to uznałam że trudno niech sie śmieje .... Nie śmiał sie - patrzył na mnie z autentycznym przerażeniem ... Pozycje na boku przyszedł obejrzeć - bo nie rozumiał na czym sie podnosze... Jedynu komentarz po - "czy ja jestem pewna że to jest zdrowe - bo nie wyglada " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Nie chodziło o ten ale wyszperałam z nim "Blue Valentine" - bardzo specyficzny film ale mi się podobał o i romantyczny "Pamiętnik" podobno w tv gdzieś ostatnio leciał. O i znalazłam uwaga "Histeria - Romantyczna historia wibratora / Hysteria (2011)" i "Gdy miłość to za mało" - piękny film o problemie alkoholowym i sile kobiety ratującej męża... Masa tego jest ja uwielbiam różnorodne filmy o różnej tematyce. Furry nie znalazłam tego czego szukałam on grał tam drugoplanową rolę więc może być ciężko ![]() ![]()
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście ja nadciagnełam ... a wszystkich wymiotło
![]() Chciałam jeszcze coś napisać o "mentalnym grubasie" ... Ja też wierzę ze jak będę "normalna" to wszystko sie zmieni .. A tak naprawdę to ja się zmienie - i w tym coś jest ... jak pokonam nadwage która towarzyszy mi od podstawówki - to siły nie ma żebym nie uwierzyła w to że potrafie i inne rzeczy... A nawet jak sie okaże ze nadal d... blada - to energię którą pakujemy w odchudzanie możemy wpakować w samorozwój, nauke chińskiego, studia czy cos ... Ważne żeby odhaczyć punkt pod tytułem odchudzanie ![]() ogolnie ja wiem że lepiej nie zakładać celów (zgodnie z moim celem z początków wątku na Wielkanoc powinnam mieć poniżej 70 ![]() ![]() ![]() Ale ... jakbym miała gdybać - to mysleże 8 sprzodu bedziesz mieć w sierpniu - mogę sie założyć o worek sałaty ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuu to ze sprzątaniem wyprzedziłaś mnie o lata świetlne ![]() ![]()
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Niunia myśmy się zaręczyli błyskawicznie po pół roku .. .bo ja wyjechałam i M. bał sie że nie wróce
![]() ![]() Ze mnie taka sroczka na błyskotki - ze wizja pierścionka podziałała ![]() Ale serio - ja myśle że ślub nic nie zmienia - jak patrze na naszych znajomych to dzieci sporo zmieniają .. no ale... jest nas dwie co by maleństwo [B]nadalki/B] porwały przez ekran ![]() "jedwab"kostiumowy mowisz ... zatem ściagne na święta - bo szykuje liste romantycznych wyciskaczy łez ... z mama sobie poogladam ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń - ja spojrzałam po killerze w lustro - pysk czerwony, podłoga mokra od potu , i szalony błysk w oku ... Wstyd sie przyznać - ale ja już znam teksty Ewki na pamiec - i sobie w trakcie pokrzykuje razem z nią 'twoje ciało może wiecej" . "jeszczeeee" , "wytrzymaj jeszcze troche" ... Czyli albo cyrk albo horror ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O tak mała Nadalki jest cudna ![]() Marzył mi się kiedyś wielki ślub ale teraz jak się zastanowić to chyba jednak zrobimy skromny chociaż i tak będzie duży, bo mamy liczne rodziny (może tylko poczęstunek zrobimy a kasę zainwestujemy w dom zamiast na kapele itd.). Niby ślub nic nie zmienia ale jednak jest i daje pewien może zgubny ale luz, poczucie bezpieczeństwa. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A co do okrzyków ja też tak mam ![]() ![]()
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Iza znam zalukaj
![]() ![]() ![]() A ja się na jutro umówiłam ![]() Miałyście dać mi po dupie jak tak bede robić ![]() a nie powiecie nic jak potem bede marudzic, ze palant? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee... tam przynajmniejbedzie o czym plotkować ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Narandkuj sie na zapas - bo w pewnym momencie wpadniesz na swoja połówke i bedzie koniec romantyzmu i randek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe my to chyba w ogóle sporo wspólnego mamy ![]() A co do randki - KTO TO? CZEMU SIĘ DOPIERO TERAZ CHWALISZ? ![]() Spokojnie ja Cię wysłucham a żeby znaleźć to trzeba jakoś szukać, nie to złe słowo - trzeba być otwartym a nie zamkniętym jak czekolada w mojej szafce ![]()
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Jedwab wyglada obiecująco
![]() ![]() M. mi ostatnio zapuścił komedie romantyczna o Zombie ... to na temat jego gustów i zrozumienia moich .... Kto to swoja drogą nakręcił to ja nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry ... ja nikogo nie obrazam jakby co...po prostu mam głupie mysli czasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie wiem jakos zapomniałam wam napisac o randce... ![]() w zasadzie sama bym zapomniala gdyby sie nie przyponnial hehehe, jaks nie mam weny na randki... ta czekolada niech tam zostanie lepiej zamknieta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem ![]() ![]() Ciesz sie że jesteś Monika a nie "lenatka", "loza" albo "lamona" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty masz takie wizje jak ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja czekolada, a moje jajka (pamietacie moje czekoladowe jajka z wczoraj z kremem ![]() Ale okazało się że w ramach empatii M. je wsunał - prawdopodobnie w kiblu bo mieszkamy w kawalerce a ja tego nie widziałam ... I kazał mi docenic swoja empatie ![]() ![]() Twoj odpor wobec czekolady ...Ale wiesz tabliczka to jakies 600 kcal - czyli jakby niepatrzeć 100 g na wadze - w góre albo w dół ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Uciekam na ten film kobietki ![]() ![]()
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Ech ale ze mnie "geoglaficzny duleń " - odpaliłam mape na googlach coby ustalić gdzie mieszkacie... I odkryłam ... że oborniki i szamotuły są na północ od poznania
![]() ![]() no dobra byłam ignorantem - w Poznaniu mieszkałam 8 lat ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A ja znikam poczytać ![]() ![]() ![]() Dobranoc chudzinki ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-03-23 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i nawet jakoś tak źle się czuję, że je zjadłam... kupiłam sobie hula hop ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny ja juz po pracy dzieki Bogu... bardzo boli mnie nad oczami i oczy nie wiem czemu nigdy wczesniej tak nie mialam ..... od kilku dni mnie pobolewalo a dzis jest okropnie.... moze to cisnienie hmm nie wiem :'(
o jakim filmie mowicie? bo mi gdzies umknelo.... lub nie doczytalam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.