|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to mi się przypomniało, że w mojej lodówce leży zakwas żytni, ale długo go nie karmiłam, ciekawe czy żyje bidak jeszcze... Dziewczyny od zamówienia biżuterii z Katherine - organizujemy jakiś przerzut? I przypominam o zaległych przelewach
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo prawie przegapiłam podliczenie kwot![]() Gdzie Cie można łapać w ogóle? Będę się dobijać dopiero po świętach, ok? Bo we wtorek wyjeżdżam a teraz jestem bez auta... Muszę kupić nowy akumulator
|
|
|
#1955 |
|
Matka Smoka
|
Zrobiłam kule do kąpieli w kolorze turkusowym
|
|
|
|
#1956 |
|
Nie depcze krokusów
|
Trochę by wymieniać
Zacznijmy od temperatury, aż -35 w słońcu. Przede wszystkim rozrzedzone powietrze, niemożliwy do dostosowania skład krwi nawet dla tubylców. Niedotlenienie powoduje obrzęk mózgu i wysięk płynu do płuc. Wzrasta tętno, po czym następuje spadek ciśnienia, bo serducho się męczy, boli głowa, wymiotujesz, odwadniasz się drastycznie, krew się zagęszcza, mdlejesz. Przestajesz racjonalnie myśleć, kaszlesz dziwną mazią, topisz się we własnych płucach!Choroba pojawia się na min. 1500 m n.p.m. Mój brat ma objawy już na 2200. Mój organizm uwielbia wysokości i najlepiej się czuję powyżej 2000, ale euforia jest jednym z początkowych objawów choroby. Tam gdzie wybiera się Granatowo nie dałabym rady. Choroba może objawić się szybko, trzeba wtedy jak najszybciej zejść, na 8000 zejście do bezpiecznego rejonu trwa kilkanaście godzin, a stojąc w miejscu umierasz w parę godzin. Polecam film "Touching the void" ("Czekając na Joe") na podstawie autentycznych wydarzeń, jest w nim pokazane, jak można umrzeć. Mówią, że śmierć w górach jest piękna. Taaa, roztrzaskany mózg na skale albo zakrztuszenie wymiocinami...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-03-23 o 22:22 |
|
|
|
#1957 | ||
|
Zadomowienie
|
Chochołowska z szarlotką w schronisku
A potem mecz Rzeszów-Bydgoszcz w Sport Klubie na Krupówkach Cytat:
![]() Cytat:
To się wie na 100% dopiero gdy się tam jest Dużego znaczenia nie odgrywa waga, wiek czy aktywność fizyczna (pomaga, ale nie warunkuje), a indywidualna zdolność organizmu. Może też się okazać, że ja dam radę a Tż nie, więc trzeba będzie zawrócić ![]() Właśnie zapłaciłam za puchówkę
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-03-24 o 05:39 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Pani Buka
|
Szyrek, ja też nie zarejestrowałam tego, że zamówienie jest zamknięte i nawet już przyszło, jakoś mi umknęło
zaraz Ci przeleję
|
#1960 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie ma to jak o 6 rano w niedzielę w pracy
![]() Jak zamierzacie się aklimatyzować? Jak zmienia się plan, gdybyście musieli zawrócić?
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
granatowo - w wielkanocny poniedziałek niestety
|
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, ze rzadko tu zaglądam, ale mam nadzieje, ze przez święta coś zadrobię
![]() Kończą mi się zapasy i chciałam zapytać czy nie planuje któraś jakichś zakupów z ZSK lub biochemii? Zauważyłam, ze przyjęłyście mnie do klubu
|
|
|
|
#1963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
paczka przyszła 13 i wtedy napisałam nowy post ![]() Szczegóły łapania napiszę w klubie To na barwniku spożywczym? Nie zostają ślady na ciele i wannie? (podczepiam się pod prośbę o przepis!) |
||
|
|
|
#1964 |
|
Copyraptor
|
Jako obdarowana niegdys taka kula o zapachu pierniczkowo-cynamonowym - na ciele nie zostaje, wanne wystarczy splukac prysznicem
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się robi kule do kąpieli
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/zobacz/jak...lki-do-kapieliedit: spryciarze pl
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-03-24 o 21:48 |
|
|
|
#1966 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Acha, patent o którym zapomniałam wspomnieć Cholerce - jak się wrzuca do kąpieli coś z olejami lub z barwnikiem dobrze wlać odrobinę czegoś pieniącego - żelu albo szamponu - minimalizuje to osiadanie oleju/koloru na ścianach wanny. Tak wyglądają babeczki - zdecydowanie im daleko jeszcze do tych z bloga Lili, no ale to początki Poza tym wydaje mi się, ze silikonowe foremki są za miękkie żeby trzymać formę.
|
||
|
|
|
#1967 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso, zdecydowanie jesteś za skromna
|
|
#1968 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla faceta? Ciebie? No proszę Cię... Cytat:
Cytat:
O nożyczkach możesz poczytać np. tu - http://www.wlosomania.pl/jak-wybrac-...i-fryzjerskie/. 2. No np. w Izdebniku Cięcie 20 zł, farbowanie średnich włosów wraz ze strzyżeniem 60 zł.
|
|||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam chińskich skarpetek złuszczających
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
I jak wrażenia?
![]() Dla dziewczyn, które chcą się wprawić w lumpeksowe łowy-polecam Artusa koło przystanku Basztowa LOT dzisiaj dostawa, wszystko po 5 zł sztuka. Codziennie mają coś dokładać
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Można odbierać mazidła
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
Może jakieś przedświąteczne spotkanie pod koniec tygodnia?
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39964816]
1. Chodzi o technikę strzyżenia, możesz sporo się dowiedzieć czytając fora internetowe profesjonalnych fryzjerów, ale też często niechętnie mówią o swoich co bardziej zindywidualizowanych metodach. O nożyczkach możesz poczytać np. tu - http://www.wlosomania.pl/jak-wybrac-...i-fryzjerskie/. 2. No np. w Izdebniku Cięcie 20 zł, farbowanie średnich włosów wraz ze strzyżeniem 60 zł.[/QUOTE]1. Najwięcej to by mi dało obejrzenie filmiku z profesjonalnym strzyżeniem ![]() 2. Jaki bezcen! 60 zł farbowanie- pokrywa same koszty chyba tylko... I?
|
|
#1974 |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39968925]Może jakieś przedświąteczne spotkanie pod koniec tygodnia?[/QUOTE]
kto przyniesie jajeczka? |
|
|
|
#1975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. No bezcen, zwłaszcza że profesjonalna farba to koszt około 30 zł. Oooo, możeny zrobić coś pysznego, chrzan z jajeczkiem, mniam mniam
|
|
|
|
|
#1976 | |
|
Matka Smoka
|
Tak, i z tej ogromnej skromności się tym chwalę tutaj
![]() Cytat:
LumpkoholiczkaDziewczyny, które posiadają u mnie różne rzeczy: niestety, ale niespodziewanie jutro wyjeżdżam i wracam albo w czwartek wieczorem albo w piątek. Bardzo chcę się pozbyć przynajmniej części rzeczy W związku z tym - kto może to zapraszam do mnie dziś wieczorem, dziewczyny które już u mnie były mogą odbierać wieczorem w tygodniu od tż, i chciałabym jakiś przerzut zrobić do Malli jeśli się zgodzi - najbardziej by mi zależało, żeby dać Ci rzeczy hiper, gg, ecrulo - bo im łatwiej będzie od Ciebie z pracy odebrać chyba.
|
|
|
|
|
#1977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kupiłam stół!
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39920298] 1. To nie takie proste, bo umówiłam się z gg22 na farbowanie i chyba by mnie zabiła gdybym nie przyszła ![]() Nie wierze w to co czytam! Dżi-dżi zadowolona z farbowania Cieszę się, że wyszło i polecam się na przyszłość [/QUOTE]chyba tak ![]() a jednak-zachowaj dla potomności chociaż nie wiem czemu masz/macie/ inni mają takie podejście. w końcu chyba aż tak źle ze mną nie jest na przyszłość pewnie nie raz skorzystam ![]() jak weekend? ja umarłam w piątek i sobota siłą rzeczy musiała być spokojna ![]() Cytat:
no ups ups Cytat:
Cytat:
1sze słysze!ale ja nie znam przepisów więc mogę w to uwierzyć Cytat:
jesteś tak zdolna jak i skromna ![]() kiedyś podkradłam mojej chrześnicy taką tabletkę musującą do kąpieli. Okazała się być czerwona- dorośli z powodu "zboczeń" skojarzeń podczas takiej kąpieli nie mają już takiej uciechy jak dzieci ![]() Cytat:
![]() trzeba być wariatem albo pasjonatą żeby się na taką wyprawę zdecydować ooo w końcu coś co jest mi w miarę po drodze. masz na myśli ten, który jest po prawej stronie (jak wysiadasz na przystanku) w uliczce prowadzącej na kleparz? jego chyba niedawno otworzyli
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#1978 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1979 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, a co do tego zakwasu - przecież można wsadzić do lodówki i zacząć karmić jak nam będzie pasować...
Ja też bym była chętna, fajna rzecz, i ponoć nawet smaczne byłby fajny wpis na bloga.
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39970202]1. Taaaaak... I na pewno każdy fryzjer chętnie taki filmik nakręci, bo w końcu po co te kursy po kilka tys. zł
![]() 2. No bezcen, zwłaszcza że profesjonalna farba to koszt około 30 zł. [/QUOTE] 1. No wiem ![]() 2. Kto powiedział, że używają profesjonalnej? ![]() Cytat:
![]() Tak, wiem, ale takie spotkanie z nią zajmuje jednak trochę czasu i z jednej strony fajnie spróbować, bo za darmo i może okazać się, że będziemy zadowolone, ale może być zupełnie inaczej i tylko stracimy czas i zniechęcimy się do spotkań z stylistką. A zakupy? Na to bym się nie odważyła chyba.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

.

To się wie na 100% dopiero gdy się tam jest 

paczka przyszła 13 i wtedy napisałam nowy post
Tak się powinno chyba?
Lumpkoholiczka
W związku z tym - kto może to zapraszam do mnie dziś wieczorem, dziewczyny które już u mnie były mogą odbierać wieczorem w tygodniu od tż, i chciałabym jakiś przerzut zrobić do Malli jeśli się zgodzi - najbardziej by mi zależało, żeby dać Ci rzeczy hiper, gg, ecrulo - bo im łatwiej będzie od Ciebie z pracy odebrać chyba.

1sze słysze!