|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Ale teraz już jest normalnie
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Pa pa |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz
nie ma sie czym martwic, no co Ty
)pewnie dobrze jej jak chodzisz i sie ruszasz i ja bujasz to spi wiekszosc czasu, albo akurat kopie w kregoslup a nie brzuch. takze spokojnie. sprobuj polozyc sie na plasko na plecach, u mnie to zwykle dziala, albo sprobuj sie nachylic aby brzuch przygnieść. ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
)takze u mnie musialoy sie cos powaznego stac aby jechac na IP. ja raczej ze spokojem i rozsadkiem podchodze do wszystkiego. |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
jestem na początku 18 tc i nie raz dzidziol mi się TAK PRZEKRZYWI ŻE AZ BOLI- TEŻ TAK MIAŁYŚCIE? czuję ze sie rusza i nagle wielka gula wystaje i tak boli i brzuch w tym miejscu twardy
|
#1625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39953849] Mam za to inny problem (tzn. zastanawiam się nad tym). Nie mam za bardzo gdzie postawić wanienki i myślę nad kupnem (na razie tylko myślę ) komody kąpielowej. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? [/QUOTE] Jakbym miała miejsce to też pomyslałabym nad takim rozwiązaniem, tylko drewnianym, np. takikm jak kupiła Oliah ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
![]() Już kombinuje z różnymi pozycjami, jadlam słodkie w ciągu dnia, wypiłam mleko.. no nic, dam jej jeszcze czas może odpoczywa w weekend
|
|
|
#1627 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez sie czailam wczoraj na ten kosz, jest cudny i zadbany![]() Cytat:
![]() Ale trzeba przyznać ze wózek super Cytat:
Cytat:
Wróciliśmy z TZ od teściów, na obiadek była pieczona kaczka z jablkami i sliwkami i zasmazana kapustka mniami. Szkoda tylko ze od rana boli mnie gardło, czuje ze czeka mnie przeziębienie. Pierwsze w ciąży... uwaga uwaga wczoraj moj kochany dziec puknal kilkakrotnie do mamusi
|
|
|
#1628 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jak się niepokoisz, jedź na IP. Mnie kopie czasami w jakieś miejsce po lewej stronie brzucha i widzę wtedy gwiazdki przed oczami. |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to Wam nie mówiłam...
Brzuch mi urósł! Powoli zaczynam go czuć przy schylaniu się... naprawdę Może dojdzie do tego, ze będę mieć problem z ubraniem butów?
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już nie umiem się ogolić bez lusterka!
|
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
E nie takich problemów to ja jeszcze nie mam
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39957643]Dopiero teraz? [/QUOTE]Dopiero? Już ![]() Ale na razie tak delikatnie, nie przeszkadza mi w niczym, ale czuję, jak się schylam właśnie
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jestem ciągle głodna
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam mega doła.....
W drodze powrotnej od rodziców...na autostradzie...musieliśmy ostro zwolnić bo w miejscu oddalonym od wiosek biegał spory owczarek między pasami na autostradzie...mega zakręcony..widać, ze nie wiedzał gdzie jest, co się dzieje.... I znów wyrzuty sumienia...co możemy zrobić...bo ani nie weźmiesz takiego dużego psa bo nie wiadomo czy by nie ugryzł czy co...i KTO MIAŁ SUMIENIE GO WYWALIĆ Z AUTA.... biedny tak szukał auta.....swojego Pana....pisze to Wam i mi się znów ryczeć chce..... Matulu aż się popłakałam, mężowi też się smutno zrobiło...ale co zrobić....mam tylko nadzieję, że może komuś uciekł...ktoś go szuka... Wiem, że to głupie moje tłumaczenie bo pewnei ktoś go wywalił z auta....i w takim miejscu by nikt nie widział.... Piesek wygladał na zadbanego.... Jak myślicie co robić w takim przypadku...dzwonienie na policję nie ma sensu, weterynarz też nie przyjedze w takie "zadupie" no masakra...ale mi go szkoda.... Przeoraszam, ale musiałam się pożalić ![]() ![]() My już po fajnym weekendzie, zaraz lecimy do kościółka i jutro znó do pracy buuuuuuuuuuuuuuuu...... Dziś mi trochę twardniał brzu...ale po chwili przechodziło zażyłam nospę i niedawno buscopan... i już jest ok.... Dobra juz Wam nie przynudzam
|
|
|
|
#1635 |
|
Konto usunięte
|
U nas się kiedyś wałęsał husky po osiedlu, zadzwoniłam na straż miejską, jakby go ktoś szukał...
Straszne, jak można wyrzucić psa
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39957781]U nas się kiedyś wałęsał husky po osiedlu, zadzwoniłam na straż miejską, jakby go ktoś szukał...
Straszne, jak można wyrzucić psa [/QUOTE]Wiesz, żeby to był Wrocłąw, to spoko nie ma problemu....ale na mega zadupiu koło autostrady...gdze do najbliższej wioski z 15 km? ... masakra...ludzie poprostu nie mają sumienia.... Dlaczego GNOJE nie oddadzą do schroniska...tylko fundują psiakowi taki stres...ja nie wiem czy ten piesek tam przezyje...jak będzie ktoś jechał szybko to .....echhh musże o tym zapomnieć bo się źle z tym czuję....za bezradność....
|
|
|
|
#1637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
tez mnie ruszają takie sytuacje.. mogłaś spokojnie zadzwonić do weterynarza, chociaż najprawdopodobniej odesłałby Cie do najbliższego schroniska. Lepiej, żeby ktoś od nich przyjechał, zabrał, zadbał niż biedny wpadł pod samochód ludziom porzucających zwierzęta - krzywdę bym zrobiła. rodzice pojechali, fajna wizyta. Przywieźli świeże mleko mniaaaam, takie to ja lubię. Posiedzieli, mama pooglądała ciuszki, pokazała co chce zamówić. teraz pewnie zobaczymy sie dobrze po świętach i to też nie wiadomo kiedy..
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
madi82
Bardzo przykre to co piszesz NIe wiem jak ludzie mogą być tak nie czuli Idę coś obejrzeć z tż. PAPA |
|
|
|
#1639 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
A mi smutno, bo Tż znów pojechał w delegacje i wróci w piątek
ale los.....no i leże cały czas, co prawda brzuszek boli mniej ale nadal czuje..... Cytat:
dobrze że nie daliście mu tej kasy i trzymacie się umowy.Oby z Tż już na stałe było dobrze Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że mała sie odezwie Cytat:
![]() Cytat:
nie miałabym litości dla takiego właściciela....
|
|||||
|
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy z mężem na mszy, później Twister w KFC i zakupki... kupiłam sobie miętową tuniczkę w reserved, było -20% :P Pytam się męża:-kupić luźną na dole, czy z gumką? on na to: -a po co masz się ograniczać? ![]() Dziś mamy fajny dzień, cały czas się śmiejemy
|
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niewiele mogłaś zrobić tak naprawdę. Ja się boje psów, więc na pewno bym nie próbowała go sama ratować. Jedynie telefon, ale do kogo
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
Hejoo
A my dzisiaj byliśmy na spacerku bo taka fajna pogoda była..mroźno bo mroźno ale dobrze zrobiło
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
Madi- brak mi cenzuralnych słów na takich ludzi
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam właśnie Twój brzuszek
Dla mnie to istna nowość
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Malinka śliczny brzuszek, ale możesz mi powiedzieć, skąd masz meble?:P Bo ja dzisiaj podobne oglądałam, a potrzebuję jeden mebel do dużego pokoju i szukam
|
|
|
|
#1648 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas w kościele też tłok dzisiaj. Przyjechaliśmy wcześniej, żeby usiąść, a okazało się, że święcenie palm na zewnątrz i wyszliśmy, a jak później staraliśmy się wrócić szybko (uważając, zeby mnie ktoś w brzuch nie uderzył w tym ścisku), to już tylko miejsca stojące. Większość ludzi w ogóle nie wyszła na zewnątrz. Niestety mój brzuch nikogo nie wzruszył, staliśmy całą mszę.. porozpinałam się i szalik poluźniłam, żeby mnie na omdlenia nie wzięło..na szczęście dałam radę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
długo miałam ją przed oczami i łzy ledwo powstrzymywałam. A do tej pory jak sobie przypominam, to tak jakby to było wczoraj
|
||||||||
|
|
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

albo nie zwróciłam uwagi, ale ostatnio już wyraźnie kopala...

)

Generalnie odpoczywam i jest ok. Martwię się, bo właściwie dopiero teraz mały zaczął kopać tak jak zawsze
dobrze że nie daliście mu tej kasy i trzymacie się umowy.