|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
nie nikt nie cierpi ani u nas ani u tz
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej dziewczyny uswiadomcie mnie, te rehabilitacje robia fizjoterapeuci z zawodu czy jacys lekarze czy jak? Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-03-26 o 18:38 |
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jak jas zryl noskiem w glebe to taki pojedynczy przypadek mzoe niepokoic, czy Rozi czescie sie to zdarzalo?
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
no, wiec chyba tym bardziej można wykluczyć
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednorazowym przypadkiem bym się nie przejmowała. Lu się zdarzało zaryć nosem w podłogę jak ręce czasem nie wytrzymywały
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwale sie |
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ło matko, ale mam stertę prania po dzisiejszym dniu już nawet nie wiem ile razy go przebierałam
|
|
#4059 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki,trzymam się ale ledwo żyję ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() nie doszukuj się nieprawidłowości na siłe |
|||
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle z ejednorazowym takim przypadkiem niema co sie przejmowac Cytat:
mloda mi uciekla z kapieli na golasa, A wczesniej obsikala lozeczko bo tez uciekla
|
|
#4061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (wszak na brzuchu leżeć nigdy nie lubiła, jakaś siła wyższa popchnęła ją do tego przekręcania, więc wtedy już poczuła potrzebę, by coś z tym zrobić )Jak się zachowuje? pełźnie metr do tyłu, 10 cm do przodu, przewraca się na plecy, znów na brzuch, znów na plecy, za chwilę to samo, tylko przez drugie ramię, obraca się na brzuchu wokół własnej osi, znów podpełza kawałek do przodu i 3 razy dłuższy do tyłu. Takie tam kombinacje, nie widzę w tym żadnej celowości, raczej zabawa |
|
|
|
|
#4062 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
czytam na bieżąco ale nie odpisuję bo nie mam za bardzo jak ![]() U nas ok. ![]() Cytat:
za aukcję ładna torebka Cytat:
Nie są małe. One są dobre dla dzieci bo są drewniane więc ich nie rozmemła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widziałyście? https://www.facebook.com/photo.php?v=4762348970174 |
||||
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boskie
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Dziecko śpi, małż na treningu, mieszkanie lekko ogarnięte więc mamuśka ma w końcu czas na wizaż. Brakowało mi tego
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Filmik jest obłędny hehe
![]() Karolina, strasznie mi przykro że malutki tak ciężko znosi to ząbkowanie... na pewno to ząbki? Mi tak Sara płakała pół godziny jak ją brzuszek bolał i myślałam że zwariuje, tak mi było źle że nie mogę jej pomóc... a co mówić tyle czasu... oby szybko wyszły! Malwina, dobrze że to tylko niski potas... jedz dużo pomidorów ![]() Ciastek, muszę się jutro małej przyjrzeć, ale wydaje mi się że ona też cały czas robi takie "nóżki baletnicy".. myślałam że to samo przejdzie jak będzie gotowa stanąć na nogi... Nela, zdrówka dla Was! oraz oczywiście dla Lu i rodzinki... |
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dzisiaj mały był bardzo absorbujący, sama jestem w szoku, że jako tako się odrobiłam ![]() Linka25 za przespane noce - oby tak dalej ![]() Prince_polo za rehabilitację Teściowa komentarz mogła sobie darować. Rozumiem też, że się martwisz, jak każda z nas, gdy tylko zauważy coś niepokojącego... Mam nadzieję i głęboko w to wierzę, że jednak niepotrzebnie ![]() Nel_a mam nadzieję, że jest lepiej? ![]() Malwina_a dobrze, że to tylko to ![]() KarolinaPW szczerze współczuję, oby ząbki szybko wyszły i już więcej nie męczyły ![]() Phdwao za papa ![]() Nadalka niestety nie przyuważyłam jak długo to trwało...
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-03-26 o 21:56 |
|
|
|
#4068 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczorajsza nocka minęła na szczęście spokojnie. Pobudka o 4:50 Dziecko nie ma dla mnie litości... Ale cały dzień był jakis nieswój. Niby jadł, bawił się, ale jakos tak bez energii. Mam nadzieję, że nic złego się nie szykuje![]() Matko, jak u nas wieje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() szczęściara Cytat:
Cytat:
Może macie jakieś zatrucie..Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- ![]() Leoś nie drapie się po brzuszku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4069 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hey właśnie wróciłam z pracy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przybijano piątkę u nas 4:40... Chwała Bogu za dwie drzemki w ciagu dnia!
Edytowane przez anna99302 Czas edycji: 2013-03-26 o 22:45 |
|||||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
7 i nikogo nie ma?
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz i masz
Jestem ![]() Hello Nie śpię od godziny. Obudziłam się jak małżon szykował się do pracy. Dzisiaj byłam dobra żonka i zrobiłam nawet mężowi śniadanie Wypiłam kawę, dzieć jeszcze śpi (ciekawe jak długo) więc mam chwilkę na wizaż |
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Nadalko-melduję się nocka taka sobie-dwa razy wstawałam, a chyba przed 6 spania Mała już nie miała wzięłam ją do nas i usnęła po jakichś 20 minutach....no nie na długo bo o 6.40 była wyspana zaliczyła posiedzenie na nocniku(udane) i się bawiMalwina-dobre wieści ![]() Anna- sadzaj Frania zaraz po przebudzeniu, czy to po nocy, czy drzemce wiecie co mam smutki.... wczoraj się okazało, że Małż pracuje, więc musimy do PL ruszać dziś nad ranem....no i we wtorek po świętach już powrót, bo praca czeka....no i miałam doła....że tak krótko u Babci, Cioci itp., że Lilka ich nie pamięta i nie zna, że Oni się nią nie nacieszą.....i Małż zaproponował byśmy chwilę w PL zostały-tydzień, półtora....jak tylko będzie mógł, to po Nas przyjedzie.....no i podłapałam ten pomysł, powiedziałam Mamie-bardzo się oczywiście ucieszyła, ale potem znów Małż miał doła-że będzie za Małą tęsknił, że nie chce się z Nami rozstawać....i dziś rano mówi, że całą noc Go to męczyło.....jej teraz jestem znów smutna, że mamy Go zostawić samego....i że nie będzie widział Małej....dogódź tu babie....
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziecko z rana straszy. Na łóżku przeskoczyła mi nogi i omal nie spadła. Zdążyłam ją tylko za mogę złapać.
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zadomowienie
|
witajcie
ja nie śpię dziś od 5, bo mała się rozkrzyczała, nie płakała, ale bawiła się i krzyczała ile miała pary w płucach ![]() wczoraj tylko was podczytywałam, bo mała była strasznie marudna i nie miałam jak popisać malwina, dobrze, że to tylko potas, uzupełnisz i będzie dobrze ![]() prince, to zrozumiałe, że się martwisz, ale jestem pewna, że z tą epilepsją tylko niepotrzebnie was nastraszyli, a co do rehabilitacji, to Rozi jest b.dobrze rozwinięta i moment wszystko nadrobi na pewno chciałam coś jeszcze napisać, ale nie pamiętam ![]() jakoś wcale nie wydaje mi się, że to już święta, jakoś nie czuję tego pomijam już fakt, że już jest środa, a my jeszcze się nie zdecydowaliśmy gdzie jechać, do moich rodziców, czy do teściów ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- mandi normalnie zazdroszczę tak śpiącego dziecka w moją jakiś diabeł wstąpił i jest totalna masakra tzn szału ze spaniem to nigdy nie było, ale od co najmniej miesiąca jest tragedia, a wcześniej myślałam, że gorzej być nie może ![]() marzę o przespaniu chociaż 5h jednym ciągiem... ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- victoria, filmik rewelacyjny ![]() nadalko, u nas wystaje dopiero krawędź ząbka i sądzę, że to potrwa jeszcze zanim wyjdzie cały
|
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() u nas też rano koncerty, o 5 rano jak się młoda rozryczała to nie mogłam jej uspokoić, musiałam z nią chodzić, bo jak tylko siadłam to był wrzask... jak u nas tak ma wyglądać wychodzenie każdego zęba, to ja dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lu też tak przez nogi przechodzi
|
|
#4076 |
|
Wtajemniczenie
|
aj nawet nic nie mówię....od rana chodzę i sobie popłakuję-tak dupowata jestem.....ja nawet nie chcę zostać dla siebie, ale dla Lilki i mojej rodzinki-co by się nią nacieszyli do woli.....wiadomo, że Małżowi też będzie przykro samemu, w miejscu gdzie powinniśmy być we trójkę, ale jeśli od września pójdę do pracy to już takiej możliwości nie będzie....tak źle i tak niedobrze....
zamiast się cieszyć z wyjazdu, to mam doławspólczuję marudnej Lu moja też sobie pozwala....chwilę się bawi, spokój i nagle wymusza płacz....próbuję przeczekać, ale nie ona tak ciśnie, że wyje na cały regulator, łzy się leją....cyrk....wczoraj po zbyt długim spacerze w wózku to samo-musiałam ją wyjąć, bo wyła jak nigdy:/
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-27 o 09:04 |
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja dziś miałam pobudkę 6.20 ![]() Paweł chyba przekonał się do kaszki Nestle... Obym nie zapeszyła :P
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-03-27 o 09:06 |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Po formacie nie działa mi żaden program na kompie, do tego nie mogę zrzucić zdjęć z telefonu, z aparatu i nie da się blootacza zainstalować. Genialnie Do tego Fabianowi włączył się lęk separacyjny i jak odejdę na drugi koniec pokoju, to jest ryk a co dopiero wyjście do ubikacji...
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast nie reaguję, jak płaczem próbuje wymusić, żeby jej coś dać - najczęściej coś niedozwolonego, co chciała sięgnąć, a ja zabrałam, albo smoczka. Staram się wtedy albo przeczekać, albo zająć czymś innym
|
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

slonce ale zimno i starsznie wieje.
a powiedz mi jak jas zryl noskiem w glebe to taki pojedynczy przypadek mzoe niepokoic, czy Rozi czescie sie to zdarzalo?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za rehabilitację