|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
i mam nadzieję, że ze wzajemnością jak coś mi nie pójdzie.Ty chcesz ważyć 55 a ja 54 Pomocy! Dziś się zważyłam 59,5 ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Miłej zabawy!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() A co do tej piżamki i pończoch to mój TŻ tak samo
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
za biegi. Ja to zawsze lubiłam biegać, ale teraz to jestem za bardzo zmęczona żeby po ciężkiej pracy w Maku się jeszcze na biegi wybrać ![]() No to masz teraz niezłą motywację
|
|
#2253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przerąbane z tą pracą. U nas przerwa jest w ostatniej godzinie, czyli ja jem po 5 godzinach pracy... A niektórzy pracuja po 8 godzin i jedzą po 7 godzinach To jest masakra. Ja bym nie wytrzymała z głodu ![]() Bierz swojego TŻ i też biegajcie ![]() Wiesz co, chyba mamy kondycje na tym samym poziomie... Biegamy wieczorem jak TZ wraca z pracy, on zmęczony, ja zmeczona i biegamy tyle samo, razem ![]() Hehehe, dobre z tymi przysiadami!
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam te refaraty z ćwiczeniami, zawsze mi było głupio, że tyle ćwiczy a ja marne 2 czy 3 ćwiczenia... Ok, ciekawe jak tam sobie radzi bo zadowolona jest na pewno ![]() To fajne zakupy się zapowiadają Mi się właśnie wszystkie pokończyły, zamówiłam Amlę i czaję sie właśnie na ten lniany póki co Zauważyłam w ogóle, że miałam chyba podobny efekt jak Ty po masce Kallosa, tyle że ja mam Biovaxa z kreatyną... Wczoraj zmywałam olej i zawsze nakładałam jeszcze Biovaxa właśnie i zaczęły mi sie puszyc włosy, wczoraj dałam ta z Alterry i dzisiaj włosy całkiem inne Hehe, no tak to jest, że "na stare lata" wszystko się zmienia ![]() Cindy, az wyjełam jogurt naturalny jak o tych weglach przeczytałam... W 100g jogurt naturalny ma 63 kcal w tym: białko 4,9 g (!), węgle 4,2 g; tłuszcz 3,0 g no i tam wapń. Czy ja wiem czy to takie same węgle? Myślę, że na kolację w sam raz, tak jak serek wiejski ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cindy Ok, cofam przyznaje racje, doczytałam ![]() http://www.ilewazy.pl/serek-wiejski-naturalny
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serek wiejski---250g to 2,20zł ; w tym: białko 22g, węgle 4g, tłuszcz 14g. porcja twarogu---125g to 1,10zł (250g=2,19zł) ; w tym: białko 27g, węgle 4g, tłuszcz g (wzięłam z pierwszej lepszej strony) ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
to dobrze.Idę się kąpać i zaraz odpiszę
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy hehe jak będzie ciepło to mogę spać w takiej piżamce jak Tż będzie chciał, ale ie teraz bo ja zmarzluch jestem
![]() Makaron może za dużo protein? ja właśnie kallosa z keratyną też mam i używałam 3 razy w tygodniu, jak widać to za często na moje włosy, teraz stosuję raz na 2 tygodnie, a po każdym myciu odżywka fructis oleo
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() A mnie dzisiaj głowa boli rano wstałam z takim bólem całego karku że ruszyć głową nie mogłam, potem mi przeszło na całą głowę i nawet tabletki nie pomagają ehhh Jak dobrze, że to już weekend! Ale się wyśpię jutro i pojutrze ![]() Byłam wczoraj na siłowni od 20 do 21:30. Fajnie było, dużo ludzi, sprzętu do ćwiczeń tyle że oczopląsu prawie dostałam Wszystko takie mega profesjonalne. Ćwiczyłam i cały czas rozmawiałam z tą moją koleżanką - Nadine się ona nazywa Dużooo rozmawiałyśmy - cały czas po niemiecku i troche czasami po angielsku jak czegoś nie wiedziałam czy nie rozumiałam ale ogólnie jestem pod wrażeniem mojej znajomości niemieckiego i tego że się w ogóle nie wstydziłam rozmawiać! Dla mnie to prawdziwy przełom Bardzo fajnie się rozmawiało i nie miałam na prawdę żadnego problemu żeby się dogadać Całkowicie się wyluzowałam. Ona jest w ogóle nauczycielką w szkole dla dzieci z autyzmem także bardzo lubi pomagać ludziom, wspierać ich itp. Cudowna osoba z niej Będziemy chodziły zawsze we wtorki i w czwartki na siłownię na godzinę 20. Karnet na cały miesiąc kosztuje 15 euro tylko!!!!!! z tym, że muszę podpisać z siłownią kontrakt na rok czasu. Wczoraj spociłam się jak szczur! Lało się ze mnie jak z fontanny Zaliczyłam : 10 minut orbitrek "schodkowy" czyli coś takiego jakbym cały czas po schodach wchodziła z obciążeniem (masakra jak cięzko!) bieżnia - 20 minut normalny orbitrek - 15 minut 30 brzuszków na ławce i 5 minut ćwiczeń na uda na takim czymś co wygląda jak fotel u ginekologa nie wiem jak to się nazywa. Jak wracałam do domu to po schodach wejść nie mogłam ale dzisiaj wstałam normalnie, zakwasów póki co nie mam. Byłam na kursie, potem wróciłam i posprzątałam dom - jeszcze tylko poodkurzać muszę i obiad zrobić. Ale dzisiaj jest ciepło u mnie! jejuuu normalnie jak w lato a ma być jeszcze cieplej. Jutro idę na grilla do Nadine i jej męża czyli kolegi z pracy mojego męża ( jest to brat szefa mojego męża). Pierwszy raz w tym roku będę jeść coś z grilla muszę tylko sałatkę zrobić
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ale ja Ci zazdroszczę tej siłowni
super, że możesz sobie poćwiczyć i przy tym podszkolić niemiecki, bo taką właśnie rozmową możesz się dużo nauczyć wymowy no i ogólnie nie będziesz już miała oporów jak gdzieś pójdziesz Zazdroszczę pogody i grilla, u mnie dziś paskudnie i deszczowo :/ ehh mam już dość takiej pogody.
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobię sobie przerwę narazie od Biovaxa, a później będe używała rzadziej ![]() Słyszałam własnie o tej odżywce dużo dobrego
|
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TŻ mieszkamy daleko od siebie, a całej torby ubrań sportowych i butów, kosmetyków nie będę brała tam do niego, bo mi chyba kręgosłup padnie. Nie mamy też tyle czasu, bo bym musiała prysznic brać itd. ale jak byśmy razem mieszkali to na pewno byśmy razem biegali. Już mi zapowiedział, że mi karnet na siłkę kupi i będziemy codziennie razem chodzić ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ćwiczenia. No to już będziesz musiała cały rok chodzić na siłownię przynajmniej motywacja Super, że się dogadujesz bez problemu po niemiecku zazdroszczę Ci, chciałabym znać ten język ![]() Smacznego grillowania ![]() ja jak pojadę na majówkę do PL to będę na grilla chodziła do mnie na działkę ![]() już się nie mogę doczekać jak do PL przyjadę, mam nadzieję, że zastanie mnie piękna pogoda ![]() Ja jak na razie tylko posprzątałam dom. Muszę obiad sobie jakiś zrobić, zrobić 80 brzuszków i przysiadów. Wykąpałam się, zgoliłam busz, pomalowałam paznokcie odżywką, dałam odżywkę na włosy i siedzem na wizażu ![]() Muszę o stopy zaraz zadbać, bo lato tuż tuż ![]() Ale tłuszczem obrosłam przez te 2 kg
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same takie piżamki tylko mam. Jedną mam długą to może raz w niej spałam. Ciepło mamy w mieszkaniu także spoko ![]() Porobiłam zdjęcia i na nich aż tak nie widać cellulitu ;/ a jest Monia fajnie, że masz z kim chodzić na siłownie a przy okazji szkolisz język ![]() A ja na aerobik nie poszłam, bo koleżanka sie źle czuła i przełożyłyśmy na środe. |
|
|
|
|
#2263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie żałuję fajnie było ruszyłam w końcu te swoje dupsko W sumie to na prawdę same plusy z tej siłowni - ćwiczę i uczę się języka a przy okazji odpoczywam od domu. Spało się dobrze ale rano wstać to była masakra...... Oo to musisz poćwiczyć co jakiś czas przejechać się jakimś autkiem Cytat:
oby juz mu tak zostało.....Może dojrzał w końcu że nie jesteś już jakąś gówniarą a dorosłą kobietą! No może boi się że sam na starość zostanie i nikt mu nie pomoże gdy bedzie potrzebował pomocy. Szkoda tylko że dopiero teraz to zrozumiał i tyle nieprzyjemnych rzeczy musisz przez niego pamiętać , no ale jak to mówią... lepiej późno niż wcale. Noo dobrze dobrze jestem mega zadowolona z tego wyjścia na siłownię Cytat:
w sumie jak ja miałam 52 cm w udzie to tez zadowolona nie byłam choć jestem wyższa od Ciebie o 15 cm.... także Cie rozumiem Cytat:
też mi się podoba Ale chyba bede musiała go zmienić bo za bardzo "mnie widać" na nim :P No mój mąż też chce na siłkę zacząć chodzić ale niema kiedy biedaczek bo teraz ja zaczęłam chodzić wiec on musi z dziećmi siedzieć
|
|
#2264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej kasiory zarobisz sobie i ciałko wyrzeźbisz No teraz to i ja się cieszę z tej siłowni Cytat:
i schudnę i języka sie nauczę same plusy heheh tak myślałam że one pewnie i tak w piwnicy nie wylądowały jednak Cytat:
yhy, każda tak mówi po porodzie ja też tak mówiłam potem się zmienia zdanie
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak TŻ jest w pracy to ty się pewnie nudzisz więc będziesz miała zajęcie Ja mam własnie nadzieję że nauczę się niemieckiego dzięki tej siłowni nawet bardziej mi na tym własnie zależy niż na schudnięciu ![]() U mnie lało przez ostatnie 4-5 dni! Dzisiaj jeszcze też padało przez chwilę ale ogólnie jest słonecznie i cieplutko W PL też ma być już coraz cieplej więc się nie martw ![]() Ty grilla to sobie możesz codziennie robić bo masz podwórko i ogródek także nie masz czego zazdrościć! Bierz kiełbachę i rozpalaj grilla Cytat:
może po prostu źle spałam ![]() na szczęscie przechodzi pomału.... No jak podpiszę kontrakt to już będę musiała chodzić przynajmniej nie roztyję się haha bo wszystko na siłce spalę fajnie Ale tak naprawdę to po co Ci ten niemiecki? Znasz tak super angielski że niemiec nie potrzebny ci przecież Jeśli nie wiążesz przyszłości z tym krajem to szkoda czasu na naukę tego brzydkiego języka Lepiej skupić się na jednym języku i opanować go do perfekcji ![]() Ja się uczę bo muszę bo tu mieszkam ale gdybym nie musiała to w życiu bym nawet nie spojrzała na książkę do niemieckiego wolałabym angielski "doszlifować" No obyś trafiła na piękną pogodę w PL ![]() Cytat:
A no fajnie też się cieszę trochę się wczoraj bałam iść ale teraz wiem że to była najlepsza decyzja jaką w tym roku podjęłam
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-04-12 o 16:17 |
|||
|
|
|
#2266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A widzisz Nie dziwię się, poszalałaś na tej siłowni ![]() TŻ ma auto szefa, ale boje się, bo jeszcze coś zrobię i będzie na mnie albo co gorsza na TŻ Już wolę poczekać, aż kiedyś uzbieramy na swoje 4 koła (czyli za 100 lat, jak zaczną sprzedawać mi piwo bez pytania o dowód Cytat:
Cały czas mam w głowie ten teskt pani, która odchodzi od nas i do Holandii wyjeżdża, że w różnych miejscach i krajach pracowała, ale tak jak tu to się nigdy nie narobiła A kobieta na pewno wie co mówi, ma syna w moim wieku. Także to o czymś świadczy :PNo to tak, na rozgrzeweczkę do niego, u TŻ inne sporty ekstremalne ![]() Oooo na siłkę też fajnie Ja bym się troche wstydziła, siary bym mu tylko narobiła taki słabeusz ze mnie
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie mogę
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Jestem mega wy☠☠☠.ana...nie mam siły w ogole na nic, jeszcze ten wieczór to kompletna klapa...także jupi. Nie...to się nie dzieje naprawde, dobrze że na tą majówkę jade
|
#2268 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysmukleją ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
tez sie zbiore do biegania, jak bedzie cieplej teraz rowerek jest moim numerem jeden ale dzis pocwiczemcos innego
|
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do silowni, super sprawa tym 15 euro mnie zagielas, u nas w dobrym fitness klubie ponizej 100 nie zejdzie
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Melduję 100 brzuszków i 100 przysiadów w folii wysmarowana algami
(ale pali!!! Mój dzisiejszy jadłospis (nie za dobry, na zakupy dzisiaj jedziemy I ŚN Kromka chleba z serkiem topionym + banan II ŚN jogurt nat+ łyżka soku+ banan O 2 średniej wielkości krokiety ![]() P koktail banan + mleko Na kolację planuję serek wiejski z ogórkiem i pomidorem
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
madziu dziś mi dała fryzjerka szampon Alpecin, dzięki któremu rok temu włosy fajnie rosły to na razie tylko tego będę używać, nie chcę cudować już z maskami i olejkami
no i jeszcze mam Kallosa którego nakładam 2x w tygodniu po myciu na włosy i wtedy to są naprawdę fajne, ale co z tego jak ja rano wstaję do szkoły to są już po nocy pogniecione i brzydkie margot wiem że to głupie pytanie ale co to są te tiffoczki? ![]() makaron no i masz lańsko gdzie Ty widzisz 70kg?! zwariowałaś chyba ![]() monia no no poszalałaś na siłowni zoska Ty się nam zaharujesz kochana makaron za ćwiczonka Ja dziś wróciłam taka zmęczona ze szkoły że tylko poćwiczyłam i od razu poszłam spać. Teraz już jest fajnie i chyba poćwiczę jeszcze raz z Mel B. bo strasznie pozytywnie mnie nastraja ta babka
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Murka Tiffoczki to ćwiczenia na boczki, o takie: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
![]() Dziekuję za miłe słowa ale nóg nie widać na zdjęciach i doopy, a tam jest najwięcej sadła ![]() Też lubię Mel B Taka pozytywna Ewka mnie jakoś nie przekonuje, taka niemrawa... Czytałam w ogóle na innych wątkach, że inni trenerzy strasznie po niej jadą
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
fotka aktualna w albumie. Nogi na szczęście w dzinsach, więc nie wyglądają źle. Własnie zdalam sobie sprawę po tym zdjęciu, że mi cycki urosły
bo całe życie miałam tam nic, haha ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
u mnie na boczki cuda zdziałał hula hop z masażerem. Muszę wrócic do tego. Chociaż dziś sprobuję Mel B chyba, skoro tak polecacie, bo Ewka też mi się znudziła strasznie, własnie mi się wydaje niemrawa bardzo. A jadą ją dlatego, że ponoć większość cwiczeń w "desce" wykonuje źle i wszyscy się burzą
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczynki porabiacie w piątkowy wieczór. Ja siedze w domu i mi sie nudzi. Dzisiaj nie poćwiczyłam może jeszcze coś poskacze dzisiaj albo pokręce hh tylko w domu mam takie z mniejszym masażeremw sumie to z takimi falami.
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
Coctail, no z brzuchem nie mam żadnego problemu, ja tyję raczej w tyłku i udach. Oglądam Twoje zdjęcia, i te które masz tez pokazują całkiem ładny brzuś. Mnie czasem tez wypchnie, jakbym w ciazy byla, szczegolnie jak za duzo nabialu zjem
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Meldunek
.Nie cwiczylam, dochodzilam do siebie po mega przeziebieniu. TZ zapowiedzial, ze mnie nie pusci na wiosla, dopoki nie przestane kaslac .Jadam ostatnio niedietetycznie, ciagle cos slodkiego wpada i w ogole pozwalam sobie za duzo. Waga oscyluje w okolicach 61 kg. Spinam tylek - jutro pierwszy trening, i koniec z bekonem i ciastkami . Wiosna idzie, trzeba jakos wygladac.
Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2013-04-13 o 07:50 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
makaron nie mogę obejrzeć bo nie jestem zalogowana na yt ale znalazłam w google o co chodzi
śmieszna nazwa tiffoczkipipson jaaaacie jaki brzuch coctail ja też siedzę w domu ale ćwiczę jakoś leniuchowanie nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś paulownia hej ale zaraz zaczniesz ćwiczyć to do wiosny będziesz laska jak się patrzy ![]() Ja może zrobię jutro zdjęcie sobie, żeby mieć porównanie za jakiś czas. No i jutro ważenie ciekawe czy coś spadło
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też leniuchowanie nie sprawia przyjemności, ale po nocy nie lubie ćwiczyć Zresztą u mnie jeden dzień odpoczynku to nawet dobrze wychodzi Bo raczej ćwiczę 6 dni w tyg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

) dużo ale dla mnie dawno nie widziana piękna liczba
2 godziny...chyba, żeś całą garderobę przeprasowała 
żeby to u mnie płacz dziecka takie miłe uczucia wzbudzał
jak coś mi nie pójdzie.
na 7.15do pracy ide,dzisiaj do13,a potem na zajecia i w koncu jak czlowiek pojde wieczorem do znajomych na piwko i film!!! Dacie wiare,ze moje ostatnie takie wyjscie bylo w okolicy walentynek?!
tak to tylko do kolezanki na 3-4godz i do domu,a teraz w koooncu sobie wroce do domu zadowolona. Pic to ja duzo nie bede bo jutro na rano mam,wiec mysle ze 3piwa dla towarzystwa to tak akurat 

Uwielbiam biegać 
usiłowałam się wczoraj pilnować ale tak do końca mi nie wyszło 

Muszę o stopy zaraz zadbać, bo lato tuż tuż