Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 13:13   #2251
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Czekam na bicie a baciki nie nadchodzą
Zrobiłam 3x tifoczki jak sobie obiecałam i powiem, że ponownie czuje mięśnie jak miesiąc temu po 1 razie
Tak bardzo bym chciała do lata te 55 kg ważyć - wiem, że to dla większości Was (tych mojego wzrostu) dużo ale dla mnie dawno nie widziana piękna liczba

czbasia ja to minuty spędzone na prasowaniu wspominam gorzej jak kilera czy turbo 2 godziny...chyba, żeś całą garderobę przeprasowała

murka żeby to u mnie płacz dziecka takie miłe uczucia wzbudzał
za ćwiczenia
Ode mnie możesz zawsze na baciki liczyć i mam nadzieję, że ze wzajemnością jak coś mi nie pójdzie.
Ty chcesz ważyć 55 a ja 54 Pomocy! Dziś się zważyłam 59,5

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim poszlam spac po2 bo mialam klotnie z tz,wyszedl i wrocil przed1,ja zasnac juz nie moglam,a o 6pobudka... na 7.15do pracy ide,dzisiaj do13,a potem na zajecia i w koncu jak czlowiek pojde wieczorem do znajomych na piwko i film!!! Dacie wiare,ze moje ostatnie takie wyjscie bylo w okolicy walentynek?! tak to tylko do kolezanki na 3-4godz i do domu,a teraz w koooncu sobie wroce do domu zadowolona. Pic to ja duzo nie bede bo jutro na rano mam,wiec mysle ze 3piwa dla towarzystwa to tak akurat no to co,wszystkim zycze milego dnia i zapalu do cwiczen od rana!
Oj kochana tak mi przykro, że znów miałaś jazdę z TŻtem
Miłej zabawy!!!

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ja tylko szybko melduje, że wczoraj pobiegane 20 min, na kolacje pomidory z jogurtem naturalnym i cebulą
A teraz spadam do pracy.
Mmmm moja ulubiona kolacja jak byłam w polsce zamień jog nat na serek wiejski i będzie białko na kolację

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Też bym chciała do końca czerwca chociaż 55kg zobaczyć, ale żeby nie było zbyt pięknie od stycznia tkwie na 59kg w utrzymaniu jestem zaje.bista ale ja dziękuje tyle ćwiczyć żeby sobie wage trzymać nie za fajne na dłuższą metę
Ty bynajmniej w miejscu stoisz a ja? 2 kg przytyłam

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej kochane u mnie dziś od rana leje piona Cocktail a ja się już nastawiłam na piękną i wiosenną pogodę :0
Tż mnie trochę uspokoił z tym moim wzrostem cm w udach, powiedział że to nie możliwe, że w 3 dni mam prawie 2 cm więcej, że to od ćwiczeń mięśnie 'ożyły' te które nie były używane do tej pory, ale jak nadal będę regularnie ćwiczyć to nóżki się wysmuklą oby miał rację

Hehe a odnośnie te bielizny, Tż ostatnio wymyślił, że musi kupić mi pończochy i w takich sexi pończoszkach i sexi bieliźnie mam się kłaść do łóżka, a nie w mojej sexi piżamce w serduszka
Te dodatkowe cm w udach to na pewno przez ćwiczenia, ale to minie

A co do tej piżamki i pończoch to mój TŻ tak samo ale mi jest wstyd bo za gruba trochę jestem i będzie mi się tylko tłuszcz wylewał

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:16   #2252
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
U mnie to samo, leje od rana bez przerwy
Może coś w tym jest może poprostu napuchły trochę i jak się przyzwyczają do wysiłku to obwód cm w udach wróci do poprzedniego stanu

Dziękuję Uwielbiam biegać Jak w szkole nienawidziłam biegów tak teraz biegam z przyjemnością
Uuu, to widzę było trochę chłodniej u Ciebie Tym bardziej za skakankę sie należą (i resztę ćwiczeń) Niedługo jak Heroine będziesz robiła listę na pół strony wszystkich ćwiczeń A w ogóle co tam u niej, pisała coś?

Wrzucam fotkę zdjęć włosó, coraz gorzej sie wywijają i wygladają, jakby były krzywo obciete na końcu, a nie są
Jak znajdę czas to muszę iść w końcu do fryzjera. Podetnę końcówki w takie U właśnie delikatne i lekko pocieniuje, żeby się w fale układały jakoś przyzwoicie, bo proste to one chyba nie będą
Jeszcze się niałam zapytać, Meedzik, Ty kupowałaś olej lniany w Biedronce?

Dzisiaj mnie puścili 2 godz wcześniej. No i dobrze Na 15 jadę z TŻ i zwierzakami do weterynarza. Jedna zeberka nie żyje, zrobiło mu się cos dziwnego na szyi i umarł Drugiej robi się to samo A świnie bierzemy profilaktycznie :P

Wczoraj TŻ obfocił mi tłuszcz z każdej strony, dałam sobie na tapetę (odrazu apetyt na śmieci mija ). Za miesiąc zrobie znowu i porównam czy coś się zmieniło bedzie sie czym chwalic to pokazę
za biegi. Ja to zawsze lubiłam biegać, ale teraz to jestem za bardzo zmęczona żeby po ciężkiej pracy w Maku się jeszcze na biegi wybrać

No to masz teraz niezłą motywację

Stary 2013-04-12, 13:19   #2253
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hieh usiłowałam się wczoraj pilnować ale tak do końca mi nie wyszło
Myślałam, że najem się tymi pierogami dlatego to zjadłam jako obiad, ale potem byłam głodna i musiałam wymyślić coś zdrowego i sycącego. Nie dość że tuńczyk był pyszny, to jeszcze nie czułam głodu godzinami, polecam
Wieczorem miałam strasznie, bo przerwę miałam 2 godz później niż zawsze i żołądek mi aż wykręcało, taka głodna byłam. Zjadłam wrapa i czułam się z kolei tak najedzona, że szok. Takim sposobem zmniejszyłam sobie żołądek mimowolnie I dziś już nie łażę głodna

Zazdroszczę Ci tych biegów z TŻtem a odczuwasz np. że on ma lepszą kondycję niż TY?

Heh dzięki Od dziś już na maksa się będę starać Ale masakra, wczoraj w pracy miałam taki prze.je.b!! Chyba 2000 kcal spaliłam. Wszystkie mięśnie mnie bolą Dobrze, że mam pracę fizyczną to przynajmniej spalę to wszystko
A te moje wyzwanie przysiadowe to nawet w pracy robię w takim pomieszczeniu jak nikt nie widzi ważne że zrobię
Hehe, ok, rozumiem
Przerąbane z tą pracą. U nas przerwa jest w ostatniej godzinie, czyli ja jem po 5 godzinach pracy... A niektórzy pracuja po 8 godzin i jedzą po 7 godzinach To jest masakra. Ja bym nie wytrzymała z głodu

Bierz swojego TŻ i też biegajcie
Wiesz co, chyba mamy kondycje na tym samym poziomie... Biegamy wieczorem jak TZ wraca z pracy, on zmęczony, ja zmeczona i biegamy tyle samo, razem

Hehehe, dobre z tymi przysiadami!
Stary 2013-04-12, 13:24   #2254
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Makaron no u mnie wczoraj bez słońca było około 10 stopni, wydawało się ciepło, a tu masz
Hehe na pewno naszej Heroinki z ćwiczeniami nie dogonię jak mam zrobić za dużo to szybko się zniechęcam i lipa wtedy jest, bo przestaję całkowicie ćwiczyć
No a Heroine nic się nie odzywała, ale napiszę do niej co słychać i jak w pracy, jak się odezwie to dam znać
A oleju nie kupowałam, bo muszę wykończyć te co mam, żeby zrobić nowe zakupy tak sobie postanowiłam, że jak te kosmetyki do włosów wykończę to zamówię sobie coś na allegro, ze 2-3 olejki i może jakąś maskę/odżywkę
Miałam właśnie mówić, żebyś zrobiła fotkę i będziesz miała porównanie czy to cudo działa
Mam nadzieję, że Tż miał rację, bo chcę mieć moje 50 cm w udzie nie więcej a co do biegów to ja w szkole lubiłam biegać i zawsze byłam najlepsza z klasy, ale później mi się poprzestawiało a teraz jak jest to nie wiem, bo dawno nie biegałam

Zrobiłam Tżtowi spaghetti na obiad i zaraz sama zjem sobie miseczkę przepyszne wyszło a że ćwiczenia mam już z głowy ( jeszcze tylko hula hop ale to później ) to mogę sobie pozwolić
Wow, to ciepło, dziwne
Pamiętam te refaraty z ćwiczeniami, zawsze mi było głupio, że tyle ćwiczy a ja marne 2 czy 3 ćwiczenia... Ok, ciekawe jak tam sobie radzi bo zadowolona jest na pewno
To fajne zakupy się zapowiadają Mi się właśnie wszystkie pokończyły, zamówiłam Amlę i czaję sie właśnie na ten lniany póki co Zauważyłam w ogóle, że miałam chyba podobny efekt jak Ty po masce Kallosa, tyle że ja mam Biovaxa z kreatyną... Wczoraj zmywałam olej i zawsze nakładałam jeszcze Biovaxa właśnie i zaczęły mi sie puszyc włosy, wczoraj dałam ta z Alterry i dzisiaj włosy całkiem inne
Hehe, no tak to jest, że "na stare lata" wszystko się zmienia

Cindy, az wyjełam jogurt naturalny jak o tych weglach przeczytałam...
W 100g jogurt naturalny ma 63 kcal w tym: białko 4,9 g (!), węgle 4,2 g; tłuszcz 3,0 g no i tam wapń. Czy ja wiem czy to takie same węgle? Myślę, że na kolację w sam raz, tak jak serek wiejski

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cindy Ok, cofam przyznaje racje, doczytałam

http://www.ilewazy.pl/serek-wiejski-naturalny
Stary 2013-04-12, 13:26   #2255
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy, az wyjełam jogurt naturalny jak o tych weglach przeczytałam...
W 100g jogurt naturalny ma 63 kcal w tym: białko 4,9 g (!), węgle 4,2 g; tłuszcz 3,0 g no i tam wapń. Czy ja wiem czy to takie same węgle? Myślę, że na kolację w sam raz, tak jak serek wiejski
Tak tak, ale porównaj z serkiem wiejskim czy twarogiem
serek wiejski---250g to 2,20zł ; w tym: białko 22g, węgle 4g, tłuszcz 14g.
porcja twarogu---125g to 1,10zł (250g=2,19zł) ; w tym: białko 27g, węgle 4g, tłuszcz g (wzięłam z pierwszej lepszej strony)

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:

Cindy Ok, cofam przyznaje racje, doczytałam

http://www.ilewazy.pl/serek-wiejski-naturalny
Hie hie to dobrze.
Idę się kąpać i zaraz odpiszę

Stary 2013-04-12, 13:35   #2256
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy hehe jak będzie ciepło to mogę spać w takiej piżamce jak Tż będzie chciał, ale ie teraz bo ja zmarzluch jestem
Makaron może za dużo protein? ja właśnie kallosa z keratyną też mam i używałam 3 razy w tygodniu, jak widać to za często na moje włosy, teraz stosuję raz na 2 tygodnie, a po każdym myciu odżywka fructis oleo muszę się w nią zaopatrzyć, bo pomału się kończy, a tak ją lubię
Stary 2013-04-12, 13:39   #2257
monika01011986
Zakorzenienie

hejka

A mnie dzisiaj głowa boli rano wstałam z takim bólem całego karku że ruszyć głową nie mogłam, potem mi przeszło na całą głowę i nawet tabletki nie pomagają ehhh
Jak dobrze, że to już weekend! Ale się wyśpię jutro i pojutrze
Byłam wczoraj na siłowni od 20 do 21:30. Fajnie było, dużo ludzi, sprzętu do ćwiczeń tyle że oczopląsu prawie dostałam Wszystko takie mega profesjonalne. Ćwiczyłam i cały czas rozmawiałam z tą moją koleżanką - Nadine się ona nazywa Dużooo rozmawiałyśmy - cały czas po niemiecku i troche czasami po angielsku jak czegoś nie wiedziałam czy nie rozumiałam ale ogólnie jestem pod wrażeniem mojej znajomości niemieckiego i tego że się w ogóle nie wstydziłam rozmawiać! Dla mnie to prawdziwy przełom Bardzo fajnie się rozmawiało i nie miałam na prawdę żadnego problemu żeby się dogadać Całkowicie się wyluzowałam. Ona jest w ogóle nauczycielką w szkole dla dzieci z autyzmem także bardzo lubi pomagać ludziom, wspierać ich itp. Cudowna osoba z niej Będziemy chodziły zawsze we wtorki i w czwartki na siłownię na godzinę 20. Karnet na cały miesiąc kosztuje 15 euro tylko!!!!!! z tym, że muszę podpisać z siłownią kontrakt na rok czasu. Wczoraj spociłam się jak szczur! Lało się ze mnie jak z fontanny Zaliczyłam :
10 minut orbitrek "schodkowy" czyli coś takiego jakbym cały czas po schodach wchodziła z obciążeniem (masakra jak cięzko!)
bieżnia - 20 minut
normalny orbitrek - 15 minut
30 brzuszków na ławce
i 5 minut ćwiczeń na uda na takim czymś co wygląda jak fotel u ginekologa nie wiem jak to się nazywa.

Jak wracałam do domu to po schodach wejść nie mogłam ale dzisiaj wstałam normalnie, zakwasów póki co nie mam.
Byłam na kursie, potem wróciłam i posprzątałam dom - jeszcze tylko poodkurzać muszę i obiad zrobić. Ale dzisiaj jest ciepło u mnie! jejuuu normalnie jak w lato a ma być jeszcze cieplej. Jutro idę na grilla do Nadine i jej męża czyli kolegi z pracy mojego męża ( jest to brat szefa mojego męża). Pierwszy raz w tym roku będę jeść coś z grilla muszę tylko sałatkę zrobić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 13:45   #2258
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ale ja Ci zazdroszczę tej siłowni super, że możesz sobie poćwiczyć i przy tym podszkolić niemiecki, bo taką właśnie rozmową możesz się dużo nauczyć wymowy no i ogólnie nie będziesz już miała oporów jak gdzieś pójdziesz
Zazdroszczę pogody i grilla, u mnie dziś paskudnie i deszczowo :/ ehh mam już dość takiej pogody.
Stary 2013-04-12, 13:47   #2259
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Makaron może za dużo protein? ja właśnie kallosa z keratyną też mam i używałam 3 razy w tygodniu, jak widać to za często na moje włosy, teraz stosuję raz na 2 tygodnie, a po każdym myciu odżywka fructis oleo muszę się w nią zaopatrzyć, bo pomału się kończy, a tak ją lubię
Też mnie tak właśnie olśniło, że to może od tego sie tak puszą Zrobię sobie przerwę narazie od Biovaxa, a później będe używała rzadziej
Słyszałam własnie o tej odżywce dużo dobrego
Stary 2013-04-12, 14:04   #2260
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Hehe, ok, rozumiem
Przerąbane z tą pracą. U nas przerwa jest w ostatniej godzinie, czyli ja jem po 5 godzinach pracy... A niektórzy pracuja po 8 godzin i jedzą po 7 godzinach To jest masakra. Ja bym nie wytrzymała z głodu

Bierz swojego TŻ i też biegajcie
Wiesz co, chyba mamy kondycje na tym samym poziomie... Biegamy wieczorem jak TZ wraca z pracy, on zmęczony, ja zmeczona i biegamy tyle samo, razem

Hehehe, dobre z tymi przysiadami!
To wy dopiero macie przerąbane w pracy

My z TŻ mieszkamy daleko od siebie, a całej torby ubrań sportowych i butów, kosmetyków nie będę brała tam do niego, bo mi chyba kręgosłup padnie. Nie mamy też tyle czasu, bo bym musiała prysznic brać itd. ale jak byśmy razem mieszkali to na pewno byśmy razem biegali. Już mi zapowiedział, że mi karnet na siłkę kupi i będziemy codziennie razem chodzić

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Cindy hehe jak będzie ciepło to mogę spać w takiej piżamce jak Tż będzie chciał, ale ie teraz bo ja zmarzluch jestem
Ja mam takie samo nastawienie

Stary 2013-04-12, 14:10   #2261
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hejka

A mnie dzisiaj głowa boli rano wstałam z takim bólem całego karku że ruszyć głową nie mogłam, potem mi przeszło na całą głowę i nawet tabletki nie pomagają ehhh
Jak dobrze, że to już weekend! Ale się wyśpię jutro i pojutrze
Byłam wczoraj na siłowni od 20 do 21:30. Fajnie było, dużo ludzi, sprzętu do ćwiczeń tyle że oczopląsu prawie dostałam Wszystko takie mega profesjonalne. Ćwiczyłam i cały czas rozmawiałam z tą moją koleżanką - Nadine się ona nazywa Dużooo rozmawiałyśmy - cały czas po niemiecku i troche czasami po angielsku jak czegoś nie wiedziałam czy nie rozumiałam ale ogólnie jestem pod wrażeniem mojej znajomości niemieckiego i tego że się w ogóle nie wstydziłam rozmawiać! Dla mnie to prawdziwy przełom Bardzo fajnie się rozmawiało i nie miałam na prawdę żadnego problemu żeby się dogadać Całkowicie się wyluzowałam. Ona jest w ogóle nauczycielką w szkole dla dzieci z autyzmem także bardzo lubi pomagać ludziom, wspierać ich itp. Cudowna osoba z niej Będziemy chodziły zawsze we wtorki i w czwartki na siłownię na godzinę 20. Karnet na cały miesiąc kosztuje 15 euro tylko!!!!!! z tym, że muszę podpisać z siłownią kontrakt na rok czasu. Wczoraj spociłam się jak szczur! Lało się ze mnie jak z fontanny Zaliczyłam :
10 minut orbitrek "schodkowy" czyli coś takiego jakbym cały czas po schodach wchodziła z obciążeniem (masakra jak cięzko!)
bieżnia - 20 minut
normalny orbitrek - 15 minut
30 brzuszków na ławce
i 5 minut ćwiczeń na uda na takim czymś co wygląda jak fotel u ginekologa nie wiem jak to się nazywa.

Jak wracałam do domu to po schodach wejść nie mogłam ale dzisiaj wstałam normalnie, zakwasów póki co nie mam.
Byłam na kursie, potem wróciłam i posprzątałam dom - jeszcze tylko poodkurzać muszę i obiad zrobić. Ale dzisiaj jest ciepło u mnie! jejuuu normalnie jak w lato a ma być jeszcze cieplej. Jutro idę na grilla do Nadine i jej męża czyli kolegi z pracy mojego męża ( jest to brat szefa mojego męża). Pierwszy raz w tym roku będę jeść coś z grilla muszę tylko sałatkę zrobić
Dziwny ten ból, może to przez ciśnienie, a może przez siłownie
za ćwiczenia. No to już będziesz musiała cały rok chodzić na siłownię przynajmniej motywacja
Super, że się dogadujesz bez problemu po niemiecku zazdroszczę Ci, chciałabym znać ten język
Smacznego grillowania ja jak pojadę na majówkę do PL to będę na grilla chodziła do mnie na działkę już się nie mogę doczekać jak do PL przyjadę, mam nadzieję, że zastanie mnie piękna pogoda

Ja jak na razie tylko posprzątałam dom. Muszę obiad sobie jakiś zrobić, zrobić 80 brzuszków i przysiadów.

Wykąpałam się, zgoliłam busz, pomalowałam paznokcie odżywką, dałam odżywkę na włosy i siedzem na wizażu Muszę o stopy zaraz zadbać, bo lato tuż tuż
Ale tłuszczem obrosłam przez te 2 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 14:15   #2262
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail hehe ja mam taką fajniusią piżamkę od Tż, spodnie białe w duuużo różowo-czarnych serc a góra różowa i na dole ma serduszka sam mi kupił w zeszłym roku a teraz marudzi w skarpetkach nie umiem spać, nie zasnę w lecie śpię w bokserkach i króciutkich spodenkach, ale w zimie musi być mi cieplusio
A co do tych szamponów, jak dają sobie radę z domywaniem oleju z włosów? Bo czytałam na kwc, że nie chcą zmywać, a ja przed każdym myciem mam olej na włosach.
A ja całą zime spałam w krótkich spodenkach i koszulce Same takie piżamki tylko mam. Jedną mam długą to może raz w niej spałam. Ciepło mamy w mieszkaniu także spoko
Porobiłam zdjęcia i na nich aż tak nie widać cellulitu ;/ a jest

Monia fajnie, że masz z kim chodzić na siłownie a przy okazji szkolisz język

A ja na aerobik nie poszłam, bo koleżanka sie źle czuła i przełożyłyśmy na środe.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:24   #2263
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jestem cięższa od tego osła, hehe
A wiem, jak chce kupić alko to bez dowodu nikt mi nie chce sprzedać. Chyba, że kupuję u kasjerek, które mnie znają to wtedy wyjątkowo nie muszę sie legitymować

Nie będziesz żałowała siłowni poćwiczysz mięśnie i niemiecki, same plusy A, że trochę późno to dobrze- lepiej się będzie spało

Nie pamiętam kiedy ostatnio auto prowadziłam.... Teraz pewnie by mi gasł co chwile
No ja bym Ci alkoholu też nie sprzedała

No nie żałuję fajnie było ruszyłam w końcu te swoje dupsko
W sumie to na prawdę same plusy z tej siłowni - ćwiczę i uczę się języka a przy okazji odpoczywam od domu. Spało się dobrze ale rano wstać to była masakra......

Oo to musisz poćwiczyć co jakiś czas przejechać się jakimś autkiem

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia ja nigdy bym nie uwierzyła że ojcu się coś odmieni na stare lata! Nawet rzuca palenie.. a kiedyś jak mu mówiłam żeby nie palił w kuchni to tak się na mnie darł że nie będę mu mówić co ma robić. Teraz woził mnie po lekarzach bo miałam ostatnio małe problemy, bez żadnego protestu a nawet sam się oferował. Pyta mnie co planuję później robić, czasem rzuci jakimś żartem. Jasne że nigdy nie będę z nim blisko, ale mam wrażenie że to jest inny człowiek.
o kurczę to będzie dziś szaleństwo na siłowni! bardzo dobrze że wyjdziesz z tą kobietą, języka raz dwa się nauczysz tak!
No to nieźle mu się poprzestawiało oby juz mu tak zostało.....
Może dojrzał w końcu że nie jesteś już jakąś gówniarą a dorosłą kobietą! No może boi się że sam na starość zostanie i nikt mu nie pomoże gdy bedzie potrzebował pomocy. Szkoda tylko że dopiero teraz to zrozumiał i tyle nieprzyjemnych rzeczy musisz przez niego pamiętać , no ale jak to mówią... lepiej późno niż wcale.

Noo dobrze dobrze jestem mega zadowolona z tego wyjścia na siłownię

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Monia, mam dzisiejsze foto w przymierzalni Wiec wrzucę. Nie mam problemu juz ogolnie ze swoim wygladem, ale w udzie mam 52 cm, wiec to nie jest jakis super wynik przy stosunkowo malej wadze, dlatego wciaz dietka :P wrzuce fotke wieczorem
No to czekam na fotkę w sumie jak ja miałam 52 cm w udzie to tez zadowolona nie byłam choć jestem wyższa od Ciebie o 15 cm.... także Cie rozumiem

Cytat:
Monia jaki piękny awatarek
A co do Tż to mój mimo tego, że je i w pracy i w domu i słodkie i tłuste to kg mu teraz spadły. Przez week będę go musiała podtuczyć On na razie nie chce chudnąć, bo zrobił z kolegą siłkę i zamierza ćwiczyć ( nawet zaczął tylko teraz codziennie robi do 20-21 godziny to nie ma kiedy ) a jak zacznie ćwiczyć i się rzeźbić to wszystko zamieni się w mięśnie
Dziękuję też mi się podoba Ale chyba bede musiała go zmienić bo za bardzo "mnie widać" na nim :P

No mój mąż też chce na siłkę zacząć chodzić ale niema kiedy biedaczek bo teraz ja zaczęłam chodzić wiec on musi z dziećmi siedzieć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-12, 14:24   #2264
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Można powiedziec że robię całe 1,5 etatu Plus studia dzienne i weekendowe
Nie chudnę, spokojnie, jadam jeszcze Ale ciało mi się robi sprężyste jednak od ciągłego ruchu

Fajna opcja z siłownią Cieszę się za Ciebie
No to nieźle ale przynajmniej kasiory zarobisz sobie i ciałko wyrzeźbisz

No teraz to i ja się cieszę z tej siłowni

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia daj znać jak po siłowni z nową niemiecką koleżanką ćwiczenia siłowe i językowe = podwójne efekty a chipsy do piwnicy nie zeszły bo Tż je przyatakował a ja dziś wchłonęłam resztki
No właśnie o to chodzi i schudnę i języka sie nauczę same plusy

heheh tak myślałam że one pewnie i tak w piwnicy nie wylądowały jednak

Cytat:
W końcu nie spałam i teraz ledwo żyję byłam u mojego maluszka i akurat trafiłam jak położne krzyczały że poród się zaczyna, nie minęło 5min jak usłyszałam płacz dziecka no coś pięknego! Ból na pewno nie do wyobrażenia przy porodzie (bratowa stwierdziła że nigdy więcej nie zdecyduje się na dziecko) ale moment kiedy taki mały skarb pierwszy raz zapłacze musi być cudowny

yhy, każda tak mówi po porodzie ja też tak mówiłam potem się zmienia zdanie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-12, 15:03   #2265
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ale ja Ci zazdroszczę tej siłowni super, że możesz sobie poćwiczyć i przy tym podszkolić niemiecki, bo taką właśnie rozmową możesz się dużo nauczyć wymowy no i ogólnie nie będziesz już miała oporów jak gdzieś pójdziesz
Zazdroszczę pogody i grilla, u mnie dziś paskudnie i deszczowo :/ ehh mam już dość takiej pogody.
Kochana też się zapisz na siłownie Jak TŻ jest w pracy to ty się pewnie nudzisz więc będziesz miała zajęcie
Ja mam własnie nadzieję że nauczę się niemieckiego dzięki tej siłowni nawet bardziej mi na tym własnie zależy niż na schudnięciu

U mnie lało przez ostatnie 4-5 dni! Dzisiaj jeszcze też padało przez chwilę ale ogólnie jest słonecznie i cieplutko
W PL też ma być już coraz cieplej więc się nie martw
Ty grilla to sobie możesz codziennie robić bo masz podwórko i ogródek także nie masz czego zazdrościć! Bierz kiełbachę i rozpalaj grilla

Cytat:
Dziwny ten ból, może to przez ciśnienie, a może przez siłownie
za ćwiczenia. No to już będziesz musiała cały rok chodzić na siłownię przynajmniej motywacja
Super, że się dogadujesz bez problemu po niemiecku zazdroszczę Ci, chciałabym znać ten język
Smacznego grillowania ja jak pojadę na majówkę do PL to będę na grilla chodziła do mnie na działkę już się nie mogę doczekać jak do PL przyjadę, mam nadzieję, że zastanie mnie piękna pogoda
No własnie nie wiem od czego może po prostu źle spałam
na szczęscie przechodzi pomału....
No jak podpiszę kontrakt to już będę musiała chodzić przynajmniej nie roztyję się haha bo wszystko na siłce spalę fajnie

Ale tak naprawdę to po co Ci ten niemiecki? Znasz tak super angielski że niemiec nie potrzebny ci przecież Jeśli nie wiążesz przyszłości z tym krajem to szkoda czasu na naukę tego brzydkiego języka Lepiej skupić się na jednym języku i opanować go do perfekcji
Ja się uczę bo muszę bo tu mieszkam ale gdybym nie musiała to w życiu bym nawet nie spojrzała na książkę do niemieckiego wolałabym angielski "doszlifować"
No obyś trafiła na piękną pogodę w PL

Cytat:
Porobiłam zdjęcia i na nich aż tak nie widać cellulitu ;/ a jest

Monia fajnie, że masz z kim chodzić na siłownie a przy okazji szkolisz język

A ja na aerobik nie poszłam, bo koleżanka sie źle czuła i przełożyłyśmy na środe.
Na zdjęciach to takie rzeczy słabo widać, ale czym ty się przejmujesz??? Cellulit mają nawet najseksowniejsze modelki i miliony kobiet na świecie. Najważniejsze że masz fajną i zgrabną pupe! tego nie jedna może Ci pozazdrościć

A no fajnie też się cieszę trochę się wczoraj bałam iść ale teraz wiem że to była najlepsza decyzja jaką w tym roku podjęłam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-04-12 o 15:17
Stary 2013-04-12, 15:09   #2266
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
No ja bym Ci alkoholu też nie sprzedała

No nie żałuję fajnie było ruszyłam w końcu te swoje dupsko
W sumie to na prawdę same plusy z tej siłowni - ćwiczę i uczę się języka a przy okazji odpoczywam od domu. Spało się dobrze ale rano wstać to była masakra......

Oo to musisz poćwiczyć co jakiś czas przejechać się jakimś autkiem
Sama sobie bym nie sprzedała

A widzisz Nie dziwię się, poszalałaś na tej siłowni

TŻ ma auto szefa, ale boje się, bo jeszcze coś zrobię i będzie na mnie albo co gorsza na TŻ Już wolę poczekać, aż kiedyś uzbieramy na swoje 4 koła (czyli za 100 lat, jak zaczną sprzedawać mi piwo bez pytania o dowód )

Cytat:
To wy dopiero macie przerąbane w pracy

My z TŻ mieszkamy daleko od siebie, a całej torby ubrań sportowych i butów, kosmetyków nie będę brała tam do niego, bo mi chyba kręgosłup padnie. Nie mamy też tyle czasu, bo bym musiała prysznic brać itd. ale jak byśmy razem mieszkali to na pewno byśmy razem biegali. Już mi zapowiedział, że mi karnet na siłkę kupi i będziemy codziennie razem chodzić
Nooo... Cały czas mam w głowie ten teskt pani, która odchodzi od nas i do Holandii wyjeżdża, że w różnych miejscach i krajach pracowała, ale tak jak tu to się nigdy nie narobiła A kobieta na pewno wie co mówi, ma syna w moim wieku. Także to o czymś świadczy :P

No to tak, na rozgrzeweczkę do niego, u TŻ inne sporty ekstremalne i w ramach rozciągania z powrotem do siebie
Oooo na siłkę też fajnie Ja bym się troche wstydziła, siary bym mu tylko narobiła taki słabeusz ze mnie
Stary 2013-04-12, 16:34   #2267
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to znowu masz przeboje Wyjdź wieczorem i sie wyluzuj
Jednak nie mogę

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Jestem mega wy☠☠☠.ana...nie mam siły w ogole na nic, jeszcze ten wieczór to kompletna klapa...także jupi. Nie...to się nie dzieje naprawde, dobrze że na tą majówkę jade

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:59   #2268
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Hej kochane u mnie dziś od rana leje piona Cocktail a ja się już nastawiłam na piękną i wiosenną pogodę :0
Tż mnie trochę uspokoił z tym moim wzrostem cm w udach, powiedział że to nie możliwe, że w 3 dni mam prawie 2 cm więcej, że to od ćwiczeń mięśnie 'ożyły' te które nie były używane do tej pory, ale jak nadal będę regularnie ćwiczyć to nóżki się wysmuklą oby miał rację
Kochana TZ ma racje, miesnie Ci spuchly i tyle wysmukleją

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Dzien dobry wszystkim poszlam spac po2 bo mialam klotnie z tz,wyszedl i wrocil przed1,ja zasnac juz nie moglam,a o 6pobudka... na 7.15do pracy ide,dzisiaj do13,a potem na zajecia i w koncu jak czlowiek pojde wieczorem do znajomych na piwko i film!!! Dacie wiare,ze moje ostatnie takie wyjscie bylo w okolicy walentynek?! tak to tylko do kolezanki na 3-4godz i do domu,a teraz w koooncu sobie wroce do domu zadowolona. Pic to ja duzo nie bede bo jutro na rano mam,wiec mysle ze 3piwa dla towarzystwa to tak akurat no to co,wszystkim zycze milego dnia i zapalu do cwiczen od rana!
Ja nie wiem jak Ty fizczynie dalesz rade wszystko ogarnac... J bym padla ze zmeczenia spac na 20 godzin

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Ja tylko szybko melduje, że wczoraj pobiegane 20 min, na kolacje pomidory z jogurtem naturalnym i cebulą
A teraz spadam do pracy.
Ladnie tez sie zbiore do biegania, jak bedzie cieplej teraz rowerek jest moim numerem jeden ale dzis pocwiczemcos innego
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 17:07   #2269
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Jednak nie mogę

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Jestem mega wy☠☠☠.ana...nie mam siły w ogole na nic, jeszcze ten wieczór to kompletna klapa...także jupi. Nie...to się nie dzieje naprawde, dobrze że na tą majówkę jade

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 17:08   #2270
pipson
Zadomowienie

Cytat:
No to czekam na fotkę w sumie jak ja miałam 52 cm w udzie to tez zadowolona nie byłam choć jestem wyższa od Ciebie o 15 cm.... także Cie rozumiem

Zaraz wrzuce, wczoraj mi neta wywalilo a co do silowni, super sprawa tym 15 euro mnie zagielas, u nas w dobrym fitness klubie ponizej 100 nie zejdzie
Stary 2013-04-12, 18:16   #2271
makaron91
Zadomowienie

Melduję 100 brzuszków i 100 przysiadów w folii wysmarowana algami (ale pali!!! ). Wieczorem bieg i masaż bańkami pod prysznicem
Mój dzisiejszy jadłospis (nie za dobry, na zakupy dzisiaj jedziemy)

I ŚN Kromka chleba z serkiem topionym + banan
II ŚN jogurt nat+ łyżka soku+ banan
O 2 średniej wielkości krokiety
P koktail banan + mleko
Na kolację planuję serek wiejski z ogórkiem i pomidorem
Stary 2013-04-12, 18:36   #2272
murka04
Zadomowienie

madziu dziś mi dała fryzjerka szampon Alpecin, dzięki któremu rok temu włosy fajnie rosły to na razie tylko tego będę używać, nie chcę cudować już z maskami i olejkami no i jeszcze mam Kallosa którego nakładam 2x w tygodniu po myciu na włosy i wtedy to są naprawdę fajne, ale co z tego jak ja rano wstaję do szkoły to są już po nocy pogniecione i brzydkie
margot wiem że to głupie pytanie ale co to są te tiffoczki?
makaron no i masz lańsko gdzie Ty widzisz 70kg?! zwariowałaś chyba no i włosy masz piękne
monia no no poszalałaś na siłowni
zoska Ty się nam zaharujesz kochana aż nie wiem co Ci poradzić bo przecież potrzebujesz tej pracy, no ale to co się tam dzieje to jest taki wyzysk.. ludzie wstydu nie mają!
makaron za ćwiczonka

Ja dziś wróciłam taka zmęczona ze szkoły że tylko poćwiczyłam i od razu poszłam spać. Teraz już jest fajnie i chyba poćwiczę jeszcze raz z Mel B. bo strasznie pozytywnie mnie nastraja ta babka

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 18:45   #2273
makaron91
Zadomowienie

Murka Tiffoczki to ćwiczenia na boczki, o takie: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
Dziekuję za miłe słowa ale nóg nie widać na zdjęciach i doopy, a tam jest najwięcej sadła

Też lubię Mel B Taka pozytywna Ewka mnie jakoś nie przekonuje, taka niemrawa... Czytałam w ogóle na innych wątkach, że inni trenerzy strasznie po niej jadą
Stary 2013-04-12, 19:42   #2274
pipson
Zadomowienie

fotka aktualna w albumie. Nogi na szczęście w dzinsach, więc nie wyglądają źle. Własnie zdalam sobie sprawę po tym zdjęciu, że mi cycki urosły bo całe życie miałam tam nic, haha

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Murka Tiffoczki to ćwiczenia na boczki, o takie: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
Dziekuję za miłe słowa ale nóg nie widać na zdjęciach i doopy, a tam jest najwięcej sadła

Też lubię Mel B Taka pozytywna Ewka mnie jakoś nie przekonuje, taka niemrawa... Czytałam w ogóle na innych wątkach, że inni trenerzy strasznie po niej jadą

u mnie na boczki cuda zdziałał hula hop z masażerem. Kupiłam je w sumie bez przekonania, jako "kaprys", ale wystarczą2-3 tyg kręcenia i czuję, że nie ma za co złapać z boku Muszę wrócic do tego. Chociaż dziś sprobuję Mel B chyba, skoro tak polecacie, bo Ewka też mi się znudziła strasznie, własnie mi się wydaje niemrawa bardzo. A jadą ją dlatego, że ponoć większość cwiczeń w "desce" wykonuje źle i wszyscy się burzą
Stary 2013-04-12, 20:29   #2275
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Co tam dziewczynki porabiacie w piątkowy wieczór. Ja siedze w domu i mi sie nudzi. Dzisiaj nie poćwiczyłam może jeszcze coś poskacze dzisiaj albo pokręce hh tylko w domu mam takie z mniejszym masażeremw sumie to z takimi falami.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
fotka aktualna w albumie. Nogi na szczęście w dzinsach, więc nie wyglądają źle. Własnie zdalam sobie sprawę po tym zdjęciu, że mi cycki urosły bo całe życie miałam tam nic, haha
Przecież Ty chuda jesteś. Brzuch płąściutki a nie jak mój ciążowy ;/ mogłam Wam fote zrobić dzisiaj
Stary 2013-04-12, 20:48   #2276
pipson
Zadomowienie

Coctail, no z brzuchem nie mam żadnego problemu, ja tyję raczej w tyłku i udach. Oglądam Twoje zdjęcia, i te które masz tez pokazują całkiem ładny brzuś. Mnie czasem tez wypchnie, jakbym w ciazy byla, szczegolnie jak za duzo nabialu zjem
Stary 2013-04-12, 20:50   #2277
paulownia
Zakorzenienie

Meldunek.
Nie cwiczylam, dochodzilam do siebie po mega przeziebieniu. TZ zapowiedzial, ze mnie nie pusci na wiosla, dopoki nie przestane kaslac.
Jadam ostatnio niedietetycznie, ciagle cos slodkiego wpada i w ogole pozwalam sobie za duzo.
Waga oscyluje w okolicach 61 kg.
Spinam tylek - jutro pierwszy trening, i koniec z bekonem i ciastkami. Wiosna idzie, trzeba jakos wygladac.

Edytowane przez paulownia
Czas edycji: 2013-04-13 o 06:50
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:04   #2278
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail, no z brzuchem nie mam żadnego problemu, ja tyję raczej w tyłku i udach. Oglądam Twoje zdjęcia, i te które masz tez pokazują całkiem ładny brzuś. Mnie czasem tez wypchnie, jakbym w ciazy byla, szczegolnie jak za duzo nabialu zjem
Ale sylwetka pozostawia wiele do życzenia chciałabym być mniej obtłuszczona. Ja jem często mleko i może dlatego mam taki brzuch
Stary 2013-04-12, 21:06   #2279
murka04
Zadomowienie

makaron nie mogę obejrzeć bo nie jestem zalogowana na yt ale znalazłam w google o co chodzi śmieszna nazwa tiffoczki a no ja też Ewki nie lubię, kiedyś próbowałam z nią ćwiczyć ale tak mnie to nudziło że ziewałam w trakcie ćwiczeń więc przestałam.
pipson jaaaacie jaki brzuch oddawaj! a z hula hoop popieram to najlepsze co może być na boczki
coctail ja też siedzę w domu ale ćwiczę jakoś leniuchowanie nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś
paulownia hej i rację ma Tż trzeba porządnie wyzdrowieć zanim się wróci do ćwiczeń żeby nie nawróciło choróbsko ale zaraz zaczniesz ćwiczyć to do wiosny będziesz laska jak się patrzy

Ja może zrobię jutro zdjęcie sobie, żeby mieć porównanie za jakiś czas. No i jutro ważenie ciekawe czy coś spadło

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:34   #2280
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
makaron nie mogę obejrzeć bo nie jestem zalogowana na yt ale znalazłam w google o co chodzi śmieszna nazwa tiffoczki a no ja też Ewki nie lubię, kiedyś próbowałam z nią ćwiczyć ale tak mnie to nudziło że ziewałam w trakcie ćwiczeń więc przestałam.
pipson jaaaacie jaki brzuch oddawaj! a z hula hoop popieram to najlepsze co może być na boczki
coctail ja też siedzę w domu ale ćwiczę jakoś leniuchowanie nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś
paulownia hej i rację ma Tż trzeba porządnie wyzdrowieć zanim się wróci do ćwiczeń żeby nie nawróciło choróbsko ale zaraz zaczniesz ćwiczyć to do wiosny będziesz laska jak się patrzy

Ja może zrobię jutro zdjęcie sobie, żeby mieć porównanie za jakiś czas. No i jutro ważenie ciekawe czy coś spadło
Muszę wrócić do hh Mi też leniuchowanie nie sprawia przyjemności, ale po nocy nie lubie ćwiczyć Zresztą u mnie jeden dzień odpoczynku to nawet dobrze wychodzi Bo raczej ćwiczę 6 dni w tyg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości