|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() Ty chcesz ważyć 55 a ja 54 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() Miłej zabawy!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() A co do tej piżamki i pończoch to mój TŻ tak samo ![]() ![]()
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() No to masz teraz niezłą motywację ![]() ![]()
![]() |
#2253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przerąbane z tą pracą. U nas przerwa jest w ostatniej godzinie, czyli ja jem po 5 godzinach pracy... A niektórzy pracuja po 8 godzin i jedzą po 7 godzinach ![]() ![]() Bierz swojego TŻ i też biegajcie ![]() Wiesz co, chyba mamy kondycje na tym samym poziomie... Biegamy wieczorem jak TZ wraca z pracy, on zmęczony, ja zmeczona i biegamy tyle samo, razem ![]() Hehehe, dobre z tymi przysiadami! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam te refaraty z ćwiczeniami, zawsze mi było głupio, że tyle ćwiczy a ja marne 2 czy 3 ćwiczenia... ![]() ![]() ![]() To fajne zakupy się zapowiadają ![]() ![]() ![]() Hehe, no tak to jest, że "na stare lata" wszystko się zmienia ![]() Cindy, az wyjełam jogurt naturalny jak o tych weglach przeczytałam... W 100g jogurt naturalny ma 63 kcal w tym: białko 4,9 g (!), węgle 4,2 g; tłuszcz 3,0 g no i tam wapń. Czy ja wiem czy to takie same węgle? Myślę, że na kolację w sam raz, tak jak serek wiejski ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cindy Ok, cofam ![]() ![]() http://www.ilewazy.pl/serek-wiejski-naturalny
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
serek wiejski---250g to 2,20zł ; w tym: białko 22g, węgle 4g, tłuszcz 14g. porcja twarogu---125g to 1,10zł (250g=2,19zł) ; w tym: białko 27g, węgle 4g, tłuszcz g (wzięłam z pierwszej lepszej strony) ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() Idę się kąpać i zaraz odpiszę ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Cindy hehe jak będzie ciepło to mogę spać w takiej piżamce jak Tż będzie chciał, ale ie teraz bo ja zmarzluch jestem
![]() Makaron może za dużo protein? ja właśnie kallosa z keratyną też mam i używałam 3 razy w tygodniu, jak widać to za często na moje włosy, teraz stosuję raz na 2 tygodnie, a po każdym myciu odżywka fructis oleo ![]() ![]()
#2257 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() A mnie dzisiaj głowa boli ![]() ![]() Jak dobrze, że to już weekend! Ale się wyśpię jutro i pojutrze ![]() Byłam wczoraj na siłowni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 minut orbitrek "schodkowy" czyli coś takiego jakbym cały czas po schodach wchodziła z obciążeniem (masakra jak cięzko!) bieżnia - 20 minut normalny orbitrek - 15 minut 30 brzuszków na ławce i 5 minut ćwiczeń na uda na takim czymś co wygląda jak fotel u ginekologa ![]() Jak wracałam do domu to po schodach wejść nie mogłam ![]() Byłam na kursie, potem wróciłam i posprzątałam dom - jeszcze tylko poodkurzać muszę i obiad zrobić. Ale dzisiaj jest ciepło u mnie! jejuuu normalnie jak w lato a ma być jeszcze cieplej. Jutro idę na grilla do Nadine i jej męża czyli kolegi z pracy mojego męża ( jest to brat szefa mojego męża). Pierwszy raz w tym roku będę jeść coś z grilla ![]() ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
Monia ale ja Ci zazdroszczę tej siłowni
![]() ![]() Zazdroszczę pogody i grilla, u mnie dziś paskudnie i deszczowo :/ ehh mam już dość takiej pogody.
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słyszałam własnie o tej odżywce dużo dobrego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TŻ mieszkamy daleko od siebie, a całej torby ubrań sportowych i butów, kosmetyków nie będę brała tam do niego, bo mi chyba kręgosłup padnie. Nie mamy też tyle czasu, bo bym musiała prysznic brać itd. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super, że się dogadujesz bez problemu po niemiecku ![]() ![]() Smacznego grillowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jak na razie tylko posprzątałam dom. Muszę obiad sobie jakiś zrobić, zrobić 80 brzuszków i przysiadów. Wykąpałam się, zgoliłam busz, pomalowałam paznokcie odżywką, dałam odżywkę na włosy i siedzem na wizażu ![]() ![]() ![]() Ale tłuszczem obrosłam przez te 2 kg ![]()
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porobiłam zdjęcia i na nich aż tak nie widać cellulitu ;/ a jest Monia fajnie, że masz z kim chodzić na siłownie a przy okazji szkolisz język ![]() A ja na aerobik nie poszłam, bo koleżanka sie źle czuła i przełożyłyśmy na środe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie żałuję ![]() ![]() ![]() W sumie to na prawdę same plusy z tej siłowni - ćwiczę i uczę się języka a przy okazji odpoczywam od domu. Spało się dobrze ale rano wstać to była masakra...... Oo to musisz poćwiczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Może dojrzał w końcu że nie jesteś już jakąś gówniarą a dorosłą kobietą! No może boi się że sam na starość zostanie i nikt mu nie pomoże gdy bedzie potrzebował pomocy. Szkoda tylko że dopiero teraz to zrozumiał i tyle nieprzyjemnych rzeczy musisz przez niego pamiętać , no ale jak to mówią... lepiej późno niż wcale. ![]() Noo dobrze dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No mój mąż też chce na siłkę zacząć chodzić ale niema kiedy biedaczek bo teraz ja zaczęłam chodzić wiec on musi z dziećmi siedzieć ![]()
![]() |
#2264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No teraz to i ja się cieszę z tej siłowni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() heheh tak myślałam że one pewnie i tak w piwnicy nie wylądowały jednak ![]() Cytat:
yhy, każda tak mówi po porodzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2265 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam własnie nadzieję że nauczę się niemieckiego dzięki tej siłowni ![]() ![]() U mnie lało przez ostatnie 4-5 dni! Dzisiaj jeszcze też padało przez chwilę ale ogólnie jest słonecznie i cieplutko ![]() W PL też ma być już coraz cieplej więc się nie martw ![]() Ty grilla to sobie możesz codziennie robić bo masz podwórko i ogródek także nie masz czego zazdrościć! Bierz kiełbachę i rozpalaj grilla ![]() Cytat:
![]() ![]() na szczęscie przechodzi pomału.... No jak podpiszę kontrakt to już będę musiała chodzić ![]() ![]() ![]() Ale tak naprawdę to po co Ci ten niemiecki? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się uczę bo muszę bo tu mieszkam ale gdybym nie musiała to w życiu bym nawet nie spojrzała na książkę do niemieckiego ![]() ![]() No obyś trafiła na piękną pogodę w PL ![]() Cytat:
![]() A no fajnie ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-04-12 o 15:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A widzisz ![]() ![]() TŻ ma auto szefa, ale boje się, bo jeszcze coś zrobię i będzie na mnie albo co gorsza na TŻ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to tak, na rozgrzeweczkę do niego, u TŻ inne sporty ekstremalne ![]() ![]() ![]() ![]() Oooo na siłkę też fajnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie mogę
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Jestem mega wy☠☠☠.ana...nie mam siły w ogole na nic, jeszcze ten wieczór to kompletna klapa...także jupi. Nie...to się nie dzieje naprawde, dobrze że na tą majówkę jade
#2268 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Melduję 100 brzuszków i 100 przysiadów w folii wysmarowana algami
![]() ![]() ![]() Mój dzisiejszy jadłospis (nie za dobry, na zakupy dzisiaj jedziemy ![]() I ŚN Kromka chleba z serkiem topionym + banan II ŚN jogurt nat+ łyżka soku+ banan O 2 średniej wielkości krokiety ![]() P koktail banan + mleko Na kolację planuję serek wiejski z ogórkiem i pomidorem ![]()
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
madziu dziś mi dała fryzjerka szampon Alpecin, dzięki któremu rok temu włosy fajnie rosły to na razie tylko tego będę używać, nie chcę cudować już z maskami i olejkami
![]() ![]() margot wiem że to głupie pytanie ale co to są te tiffoczki? ![]() makaron no i masz lańsko gdzie Ty widzisz 70kg?! ![]() ![]() ![]() monia no no poszalałaś na siłowni ![]() zoska Ty się nam zaharujesz kochana ![]() makaron ![]() Ja dziś wróciłam taka zmęczona ze szkoły że tylko poćwiczyłam i od razu poszłam spać. Teraz już jest fajnie i chyba poćwiczę jeszcze raz z Mel B. bo strasznie pozytywnie mnie nastraja ta babka ![]()
#2273 |
Zadomowienie
|
Murka Tiffoczki to ćwiczenia na boczki, o takie: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
![]() Dziekuję za miłe słowa ![]() ![]() Też lubię Mel B ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2274 | |
Zadomowienie
|
fotka aktualna w albumie. Nogi na szczęście w dzinsach, więc nie wyglądają źle. Własnie zdalam sobie sprawę po tym zdjęciu, że mi cycki urosły
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
u mnie na boczki cuda zdziałał hula hop z masażerem. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczynki porabiacie w piątkowy wieczór. Ja siedze w domu i mi sie nudzi. Dzisiaj nie poćwiczyłam może jeszcze coś poskacze dzisiaj albo pokręce hh tylko w domu mam takie z mniejszym masażeremw sumie to z takimi falami.
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Coctail, no z brzuchem nie mam żadnego problemu, ja tyję raczej w tyłku i udach. Oglądam Twoje zdjęcia, i te które masz tez pokazują całkiem ładny brzuś. Mnie czasem tez wypchnie, jakbym w ciazy byla, szczegolnie jak za duzo nabialu zjem
![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Meldunek
![]() Nie cwiczylam, dochodzilam do siebie po mega przeziebieniu. TZ zapowiedzial, ze mnie nie pusci na wiosla, dopoki nie przestane kaslac ![]() Jadam ostatnio niedietetycznie, ciagle cos slodkiego wpada i w ogole pozwalam sobie za duzo. Waga oscyluje w okolicach 61 kg. Spinam tylek - jutro pierwszy trening, i koniec z bekonem i ciastkami ![]() Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2013-04-13 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
makaron nie mogę obejrzeć bo nie jestem zalogowana na yt ale znalazłam w google o co chodzi
![]() ![]() ![]() pipson jaaaacie jaki brzuch ![]() ![]() coctail ja też siedzę w domu ale ćwiczę ![]() ![]() paulownia hej ![]() ![]() ![]() Ja może zrobię jutro zdjęcie sobie, żeby mieć porównanie za jakiś czas. No i jutro ważenie ciekawe czy coś spadło ![]()
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.