|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
murka i już wiesz wszystko o tifoczkach
![]() pipson ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy ![]() ![]() ![]() zooska ![]() Dietetycznie dziś ładnie ![]() ![]() ![]()
#2282 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Dokładnie. Ja kilka razy tylko dałam rade z nia poćwiczyć- raz że za ciężkie, a dwa, że za nudne ![]() ![]() Po tym co Margot napisała o Twojej figurze to aż zobaczyłam w galerię i.... nie dość, że chudziutka, nóżki jak marzenie ![]() ![]() ![]() Margot Wow, 3x Tiffoczki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | ||||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() A tak btw. niezle cialko masz...i fajne cycki ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jadłospis fajny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że poćwiczyłaś i przeczytam to w jakimś Twoim następnym poście ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cocktail Widzę że wieczór spędziłyśmy podobnie ![]() Oprócz tego, że wczoraj się wkurzylam o godzinie 00:30 i wyszłam na spacer uciec przed Tż...ale to taka drobnostka ^^ ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niet, nie spałam dobrze, dzisiaj też nie będę ![]()
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
Nosz jestem w końcu
![]() Ostatnio jadłam brzydko, bo za mało i boję się, że sobie spowolniłam metabolizm.... Poradździe coś jak zrobić, czy normalnie teraz jeść, czy jakoś coś wprowadzać po woli, czy coś w ogóle robić ![]() ![]() A wszystko przez stresy z Tż. Niby nic wielkiego, ale przyjechał na trzy dni i zbyle drobiazgu się nie odzywał do mnie i sam siedział, a ja nie mogłam spać i jeść.... W końcu chyba to zauważył, bo ostatniego dnia poszedł po zakupy i szafki i lodówka są pełne tylko i wyłącznie moich ulubionych rzeczy ![]() ![]() No, ale jak ja się na to rzucę teraz to źle będzie ze mną... ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
Patiuszka Widze że problemy z Tż odbijają się na nas bardzo podobnie
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Dobra, ja idę się ograniać i uciekam do pracy na 11.30 ![]() ![]()
#2287 |
Zadomowienie
|
Hej mordeczki moje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ![]() ![]() A na wadze -1kg ![]() makaron dziękuję kochana ![]() ![]() ![]() ![]() margot 155przysiadów na raz? bez żadnej przerwy?? ![]() coctail a no jak ćwiczysz 6dni w w tygodniu to jasne że 1 dzień odpoczynku jest jak najbardziej wskazany ![]() ![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
hejj laseczki
![]() Wpadłam do nas na chwilkę bo akurat leżę w łóżku i czekam aż mnie łeb przestanie boleć..... znowu mam to samo co wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() Na grilla o 18stej jedziemy dopiero więc jeszcze mam sporo czasu. Mąż właśnie dzwonił że już wraca więc idę wodę na makaron wstawić bo zażyczył sobie spaggetti na obiad ![]() A ta siłownia moja to na prawdę tanio ma karnety! sama w szoku byłam! jak mieszkałam w polsce to w moim miasteczku-zadupiu siłownia kosztowała 70 zł/miesiąc i to w jakiejś tam piwnicy ona była i sprzętu mieli niewiele. Ta siłownia na którą teraz chodzę to ta: https://www.mcfit.com/ Oni mają całą sieć tych siłowni w Niemczech. Dobra uciekam szykować wszystko. Jeszcze sałatkę muszę dzisiaj zrobić z kapusty pekińskiej,kukurydzy,majo nezu i przypraw z Knorra włoskich. Pyszna jest na grilla! ![]() miłego weekendu kochane ![]() ![]()
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że kiedyś ćwiczyłaś zumbe z filmików z neta. Znalazłam filmiki te układy tańcze też u siebie na zumbie już bym potańczyła ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PGFUv9nyp0c http://www.youtube.com/watch?v=-L-1BT_hYDs Cytat:
![]() Super, że masz okazje wyjechać do Anglii doszkolisz język i coś zarobisz ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-13 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Wtajemniczenie
|
makaron
![]() ![]() ![]() zooska ![]() Współczuje w takim razie...bo ani spać nie masz kiedy ani jeść ![]() ![]() murka podjęłam się wyzwania to macham przysiady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super, że wyjazd już elegancko zaplanowany ![]() Miło się czyta takie pozytywne historie ![]() monia grilla mówisz ![]() ![]() ![]() Wczoraj udało mi się i nowy płaszczyk i kurteczkę kupić ![]() ![]() ![]() ![]() A i ominąłem douglasa i sephorę szerokim łukiem ![]() ![]() ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() widzę, że wiosna pełną gębą i większość z nas w dobrych humorkach ![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery ![]() ![]() Aaa i kupiłam też moją odżyweczkę z fructisa ![]() Mureczko cieszę się, że zakupki udane i humorek świetny ![]() ![]() ![]() Pipson jakaś Ty chudzinka ![]() ![]() Zoska kochana współczuję Ci tych kłótni z Tż ![]() Margot ![]() ![]() No i kolejna zadowolona z zakupów ![]() ![]() ![]()
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj potańczyłam troche zumbe i zrobiłam jillian lvl 1
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
dzień doberek!!!! wracam do was moje kochane
![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
Cocktail a w Nysie
![]() ![]() ![]() A my z Tż upiekliśmy sernik na czekoladowym cieście ![]() ![]()
#2295 |
Rozeznanie
|
a ja zladlam jablko i ... 3 sredniej wielkosci kotlety mielone na szczescie z piekarnika wiec bez dodatku oleju ale i tak zdaje sie maja mega duzo kalorii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Booosz...z pracy wróciłam 0 21.30
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Witam nasze zguby ![]() Monia Nie faszeruj się lekami tak...to zuuuoooo jest ![]() ![]() ![]() Murka Super sprawa z Ta Anglią!!! No i matka Polka ![]() ![]() W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!!:pal a: Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Margot Obczajam Twoje fotki w albumach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2297 |
Zadomowienie
|
Zasypiam na siedząco
![]() ![]() Zrobiłam 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 8min abs ze śmiesznym panem w obcisłych gatkach ![]() ![]() coctail wiesz co bo jak się już uprę i ćwiczę codziennie to wtedy kg szybko lecą, ale zawsze ciężko mi się tak zebrać i w ten sposób kilka miesięcy nic nie robiłam ze sobą ![]() margot ja też przysiadów nie cierpię i nawet próbowałam ostatnio robić, ale moja nienawiść nie minęła także sobie odpuściłam ![]() ![]() ![]() ![]() medzik o i Ty też zakupy zrobiłaś no szok naprawdę wiosna tak działa na nas ![]() mielnus hej ![]() ![]() zoska że Ci się jeszcze chce na kompie siedzieć po tylu godzinach pracy ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
Murka A no widzisz...ja jestem jednak chyba cyborgiem, a przynajmniej jestem nienormalna
![]() To dobrze, że Cię Tż nie hamował, ma rację-to duża szansa ![]()
#2299 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
a ja napisze tylko, ze dzis z dieta poleciałam
![]() dzieki dziewczynki za miłe słowa ![]() ![]()
![]() |
#2301 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kilka razy krążyłam już obok tej odżywki...ale poczekam aż się moja skończy i te wielkie maski z bingo spa, które kupiłam w porywie kiedyś tam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że się podoba ![]() a dziś to tylko dzięki Tobie d...do ćwiczeń ruszyłam jak przeczytałam posta, wstyd mi się zrobiło bo 4 koreczki śledziowe zjadłam i Spartakusa cały wieczór pod kołderką oglądałam z Tż a tu trzeba fotkę za 3 tyg zrobić i nie mogę wyglądać gorzej przecież ![]() Więc 160 przysiadów i 3x tifoczki i jakoś mi lżej na duszy (i ciele ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pipson rodzice są najlepszymi "podsuwaczami pysznego jedzonka na świecie" ![]() ![]() W czwartek mam kolejny mały zabieg (związany z implantami ![]() ![]() Oprócz śledziowych koreczków dieta ok - Tz dziś gotował - spełnił zachciankę kulinarną na sałatkę z grillowaną piersią kurczaka, no i po koreczki poszedł do całodobowego Tesco ![]() Jakieś ptaki za oknem już śpiewają ![]() ![]()
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Heeeloł
![]() ![]() ![]() Przyszykowałam sobie sałatkę na obiad...hm hm hm ciekawe czy zdążę ją zjeść ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Margot Az miło mi się zrobiło, jak przeczytałam że moje posty mogą motywować ![]() ![]() ![]()
#2303 |
Rozeznanie
|
Jestem i ja
![]() Po połowinkach miałam mało czasu na wizaz jeszcze wczoraj byłam na 18-nastce a na 12 do pracy ![]() Medzik ja nie mogę nigdzie dostać tej odżywki ![]() Lecę się ogarniać do pracy może jeszcze zajrzę przed ![]()
#2304 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie dziś wiosennie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś po obiedzie jedziemy z Tż na miasto, bierzemy psiurka i idziemy spacerować ![]() Uwielbiam wiosnę i lato ![]() Mureczko kochana Tobie zawsze szybko kg spadają jak zaczniesz trzymać dietki i regularnie ćwiczyć ![]() ![]() Brawo za ćwiczenia tak późnym wieczorem, mi w weekendy nie chce się ćwiczyć ![]() ![]() ![]() Margotku kolejna co po nocach ćwiczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska haha z Ciebie to prawdziwy cyborg ![]() ![]() ![]() Sandera imprezowiczka ![]() ![]() ![]() Heh Monia mówiła, że mało zdjęć teraz wstawiamy, to ja żeby to zmienić dodaję dwie takie ło fotki z przedwczoraj ![]() ![]() ![]() może dziś też jakieś fotki porobimy z Tż na spacerku ![]() ![]()
#2305 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nie mam za bardzo czasu pisać,bo od piątku jest u mnie kuzynka z mężem i dziećmi.
Dieta leży i kwiczy,ciagle się obajdam ciastkami,pizzą,chipsami i slodyczami+ winko ![]() ![]() ![]() ![]() Zooska Ja Cię nie rozmumie.TŻ zabrania Ci wychodzić,a sam imprezuje i nie wraca na nocki?
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() margot ano boli po ćwiczeniach z Mel ale ja to lubię ![]() ![]() ![]() madziu Ty to jak zwykle piękna i uśmiechnięta ![]() ![]() like a women co to ma znaczyć bierz się w garść i to już ![]() ![]() ![]()
#2307 |
Wtajemniczenie
|
murka
![]() ![]() ![]() A jak skończę przysiadowowe wyzwanie to sobie 30 dni z Mel B na pupkę planuje ![]() ![]() Like nawet jak przytyłaś to to jest odwracalne ![]() ![]() ![]() meeedzik ![]() ![]() A koczek z samych włosów czy z wypełniaczem? ![]() ![]() zooska bo ja mam taki charakter... i jak już się podjęłam i ktoś mi kibicuje i "patrzy na ręce" to trzeba d... spiąć i dotrzymać obietnic i schudnąć ![]() ![]() U mnie dziś też piękna pogoda ![]() ![]() ![]() Dziś na II śniadanie zjadłam 3 krówki (150kcal) i mega się zasłodziłam i nie wierzę bo normalnie to całą paczkę zjadałam ![]() ![]() Naprawdę wierzę, że uda mi się już nie wrócić do napadów na dział ze słodyczami i jedzenia ogromnych ilości słodkiego - jak pomyśle, że paczka krówek, tabliczka czekolady, skitelsiki i jeszcze mi mało było ![]() ![]()
#2308 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza dzisiaj
![]() My z Tż zaliczyliśmy godzinny spacerek noo i porobiliśmy zdjęcia ![]() ![]() Do tego mieliśmy przygodę z pitbulem, masakra ![]() ![]() ![]() Mureczko dziękuję kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Margot no coś Ty, koczek z wypełniaczem ![]() ![]() ![]() A co do dentysty, to ja to pozostawię bez komentarza ![]() Mureczko ja też na zdjęciach jak debil wychodzę i Tż zawsze musi zrobić mi duuużo zdjęć, żebym mogła z jedno albo dwa wybrać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Parę fotek ze spacerku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Cocktail a widziałaś tego wielkiego psa co luzem latał
![]() ![]() A o której byłaś w zdroju? No szkoda, szkoda. Ooo piwko i pizza zazdraszczam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.