|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
murka i już wiesz wszystko o tifoczkach
![]() pipson ![]() Cindy ![]() za ćwiczenia w pracowniczej kanciapie![]() zooska mam nadzieję, że dziś będziesz spać spokojnie Dietetycznie dziś ładnie na twarz glinka biała była i czuję się piękna
|
#2282 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Dokładnie. Ja kilka razy tylko dałam rade z nia poćwiczyć- raz że za ciężkie, a dwa, że za nudne ![]() Po tym co Margot napisała o Twojej figurze to aż zobaczyłam w galerię i.... nie dość, że chudziutka, nóżki jak marzenie JAk? ![]() Margot Wow, 3x Tiffoczki? Szacun i z przysiadami też pięknie
|
|
|
#2283 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Toż to szok A tak btw. niezle cialko masz...i fajne cycki ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Ładne ćwiczenia ![]() A jadłospis fajny ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Nie stresuj się niczym i nie padaj nam po zmęczeniu po szkole Mam nadzieję że poćwiczyłaś i przeczytam to w jakimś Twoim następnym poście ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cocktail Widzę że wieczór spędziłyśmy podobnie ![]() Oprócz tego, że wczoraj się wkurzylam o godzinie 00:30 i wyszłam na spacer uciec przed Tż...ale to taka drobnostka ^^ ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za ćwiczenia i za dietetyczny dzień ![]() Niet, nie spałam dobrze, dzisiaj też nie będę
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
Nosz jestem w końcu
Ostatnio jadłam brzydko, bo za mało i boję się, że sobie spowolniłam metabolizm.... Poradździe coś jak zrobić, czy normalnie teraz jeść, czy jakoś coś wprowadzać po woli, czy coś w ogóle robić ![]() A wszystko przez stresy z Tż. Niby nic wielkiego, ale przyjechał na trzy dni i zbyle drobiazgu się nie odzywał do mnie i sam siedział, a ja nie mogłam spać i jeść.... W końcu chyba to zauważył, bo ostatniego dnia poszedł po zakupy i szafki i lodówka są pełne tylko i wyłącznie moich ulubionych rzeczy No, ale jak ja się na to rzucę teraz to źle będzie ze mną...
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka Widze że problemy z Tż odbijają się na nas bardzo podobnie
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Dobra, ja idę się ograniać i uciekam do pracy na 11.30 Zrobiłam sobie kanapke, pokroiłam jabłuszko i mam 400g kefiru naturalnego, najgorsze jest to, że wiem że i tak tego nie zjem wszystkiego
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Hej mordeczki moje
muszę już zacząć robić zakupy na .. wyjazd do Anglii Nie mówiłam Wam wcześniej ale 11 czerwca wylatuję do Birmingham na rok, będę jak Cindy opiekowała się dzieckiem z tym że mama jest Polką. Rozmawiamy sobie na skype od 2 miesięcy i nie mogę się doczekać jak tam będę![]() Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ) i pokręciłam hh 20min. Dziś zaraz znów ten sam zestaw + abs z Mel. Później jadę do brata pozachwycać się Oskarem moim malutkim ![]() A na wadze -1kg makaron dziękuję kochana jedynie dziękuję niebiosom że podarowały mi taki biustmargot 155przysiadów na raz? bez żadnej przerwy?? coctail a no jak ćwiczysz 6dni w w tygodniu to jasne że 1 dzień odpoczynku jest jak najbardziej wskazany
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
hejj laseczki
![]() Wpadłam do nas na chwilkę bo akurat leżę w łóżku i czekam aż mnie łeb przestanie boleć..... znowu mam to samo co wczoraj cały kark mnie napier... i cała lewa strona głowy ale jaki to dziwny ból jest, nie porafię nawet tego opisać. Nawet na lewe oko gorzej widzę bo tak to mi wszystko promieniuje. Nie mam pojęcia od czego to, może na siłowni coś sobie nadwyrężyłam w karku i tak teraz promieniuje na połowę głowy nie wiem ale mam dość już wzięłam 3 tabletki Ibupromu przed chwilą bo po dwóch tabletkach to nawet trochę nie przestaje boleć, więc po tych trzech może bedzie lepiej. Ogarnęłam trochę z rana mieszkanie i siedzę z dzieciakami. Mąż pojechał na fuche tzn. jakiejś tam Pani elektryke w mieszkaniu robi. Tu w Niemczech takie fuchy są na prawdę dobrze płatne także mąż teraz będzie kombinował aby mieć takich jak najwięcej. Na grilla o 18stej jedziemy dopiero więc jeszcze mam sporo czasu. Mąż właśnie dzwonił że już wraca więc idę wodę na makaron wstawić bo zażyczył sobie spaggetti na obiad A ta siłownia moja to na prawdę tanio ma karnety! sama w szoku byłam! jak mieszkałam w polsce to w moim miasteczku-zadupiu siłownia kosztowała 70 zł/miesiąc i to w jakiejś tam piwnicy ona była i sprzętu mieli niewiele. Ta siłownia na którą teraz chodzę to ta: https://www.mcfit.com/ Oni mają całą sieć tych siłowni w Niemczech. Dobra uciekam szykować wszystko. Jeszcze sałatkę muszę dzisiaj zrobić z kapusty pekińskiej,kukurydzy,majo nezu i przypraw z Knorra włoskich. Pyszna jest na grilla! miłego weekendu kochane buziaki
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że kiedyś ćwiczyłaś zumbe z filmików z neta. Znalazłam filmiki te układy tańcze też u siebie na zumbie już bym potańczyła ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PGFUv9nyp0c http://www.youtube.com/watch?v=-L-1BT_hYDs Cytat:
Super, że masz okazje wyjechać do Anglii doszkolisz język i coś zarobisz ![]()
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-13 o 14:13 |
||
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
makaron
na żadne inne ćwiczenia nie mam ochoty to nadrabiam tifoczkami a po miesiącu z nimi to się ruszam jak Tifany prawie bo wcześniej to bliżej mi było do nieogarniętych dziewczyn w niebieskich strojach zooska Współczuje w takim razie...bo ani spać nie masz kiedy ani jeść żeby chociaż wypłata na czas była murka podjęłam się wyzwania to macham przysiady ale z przerwami na łyk wody...po 50 sobie liczę i jakoś czas mija ale nie powiem, że najprzyjemniejsze to ćwiczenia...nie mogę się doczekać końca czyli 250 eh za ćwiczenia i piękny spadek, ale zazdroszczę i udanych zakupów zresztą też![]() super, że wyjazd już elegancko zaplanowany Miło się czyta takie pozytywne historie ![]() monia grilla mówisz a tu w Polsce to na ta chwilę tylko elektryczny wchodzi w greWczoraj udało mi się i nowy płaszczyk i kurteczkę kupić już podniosłam nawet limity pieniężne wyżej i też nic a nic jakaś taka moda, że niscy ludzie z grubymi nogami powinni w domu siedzieć bo wszystkie buty pogrubiają łydkę i skracają nogę albo obcasy co się w nich 5 m nie przejdzie![]() A i ominąłem douglasa i sephorę szerokim łukiem trwam w postanowieniu odwyku kosmetycznego i projekt denko czas wprowadzić
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
widzę, że wiosna pełną gębą i większość z nas w dobrych humorkach w tym ja dziś byliśmy na zakupach, kupiłam sobie 3 bokserki ( miętową, różową i zieloną ) i bluzkę z długim brzoskwiniową + apaszka jako gratis do bluzeczki Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło ![]() Aaa i kupiłam też moją odżyweczkę z fructisa Mureczko cieszę się, że zakupki udane i humorek świetny aaa no i super, że wyjeżdżasz do Anglii ![]() Pipson jakaś Ty chudzinka ![]() Zoska kochana współczuję Ci tych kłótni z Tż Margot podziwiam Cie za te przysiady No i kolejna zadowolona z zakupów brawo za ominięcie kosmetycznych mi się nie udaje, dziś byłam w takiej fajnej drogerii i widziałam tam maski z bingo spa, glorie, wcierki itp itd ale kupiłam tylko moja odżyweczkę i koniec, bo chcę najpierw poczytać opinie a nie tak w ciemno brać
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj potańczyłam troche zumbe i zrobiłam jillian lvl 1
Teraz siedze z mazidłami na głowie ide sie zaraz wykąpać a wieczorem ide gdzieś na piwko ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Ja ich nie moge znaleźć
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberek!!!! wracam do was moje kochane
nic nie schudlam, nie pilnowałam się przez ten czas wogóle. Straszniue byłam zabiegana i zarobiona, nawet nie mialam czasu myśleć co jeść, jadłam to co było pod ręką. Teraz chyba mi się troche zluzuje... no i wracam z wagą 62 kg standardowo
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a w Nysie
jak już wracaliśmy to po prawej stronie przed światłami jest taki pawilon duży i taka niebieska apteka tam jest ( koło Warki ). Bardzo duży wybór w niskich cenach są szampony i maski bingo, kuracje Joanna rzepa itp A my z Tż upiekliśmy sernik na czekoladowym cieście a raczej jeszcze się piecze
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
a ja zladlam jablko i ... 3 sredniej wielkosci kotlety mielone na szczescie z piekarnika wiec bez dodatku oleju ale i tak zdaje sie maja mega duzo kalorii
![]()
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Booosz...z pracy wróciłam 0 21.30
Ogarnęłam się i mam zamiar was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Witam nasze zguby Monia Nie faszeruj się lekami tak...to zuuuoooo jest Ale współczuję bólu tak strasznego Murka Super sprawa z Ta Anglią!!! No i matka Polka ?W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!!:pal a: Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Margot Obczajam Twoje fotki w albumach... Taaaaaaaka zmiana!!!!!!!!! Co Tż mówi? Podoba mu się?
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Zasypiam na siedząco
siedziałam z małym i jego mamą kilka godzin, później od razu do Tż poszłam i nie miałam kiedy poćwiczyć, więc wróciłam o 21:30 i właśnie skończyłam ćwiczenia chciałam jeszcze hh pokręcić ale nie mam siły.Zrobiłam 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 8min abs ze śmiesznym panem w obcisłych gatkach , wymachy nóg, nożyce i różne inne których nie wiem jak nazwać ![]() coctail wiesz co bo jak się już uprę i ćwiczę codziennie to wtedy kg szybko lecą, ale zawsze ciężko mi się tak zebrać i w ten sposób kilka miesięcy nic nie robiłam ze sobą ![]() margot ja też przysiadów nie cierpię i nawet próbowałam ostatnio robić, ale moja nienawiść nie minęła także sobie odpuściłam a buty kupować to dla mnie koszmar ![]() medzik o i Ty też zakupy zrobiłaś no szok naprawdę wiosna tak działa na nas ![]() mielnus hej ![]() zoska że Ci się jeszcze chce na kompie siedzieć po tylu godzinach pracy szalona! mój Tż o dziwo nawet nie próbował mnie przekonywać żebym została tylko cały czas powtarza że to dla mnie szansa i wie jak zawsze chciałam wyjechać. On raczej nie lubi mówić o swoich uczuciach ale znam go i widzę że mimo wszystko nie jest mu łatwo, ale co poradzić.. nie chcę całe życie siedzieć w mojej zabitej dechami mieścinie.
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Murka A no widzisz...ja jestem jednak chyba cyborgiem, a przynajmniej jestem nienormalna
To dobrze, że Cię Tż nie hamował, ma rację-to duża szansa
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
a ja napisze tylko, ze dzis z dieta poleciałam
dzieki dziewczynki za miłe słowa
|
|
#2301 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka razy krążyłam już obok tej odżywki...ale poczekam aż się moja skończy i te wielkie maski z bingo spa, które kupiłam w porywie kiedyś tam ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: za ćwiczenia z "panią krzyczącą jak żołnierz na zaprawie" ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem czy o tych samych zdjęciach mówimy ale dziękuje Pewnie, że się podoba a dziś to tylko dzięki Tobie d...do ćwiczeń ruszyłam jak przeczytałam posta, wstyd mi się zrobiło bo 4 koreczki śledziowe zjadłam i Spartakusa cały wieczór pod kołderką oglądałam z Tż a tu trzeba fotkę za 3 tyg zrobić i nie mogę wyglądać gorzej przecież Więc 160 przysiadów i 3x tifoczki i jakoś mi lżej na duszy (i ciele ) ![]() Cytat:
i ja Ciebie też podziwiam , Mel B to nieźle zakręcona jest wszystko po jej ćwiczeniach boli![]() pipson rodzice są najlepszymi "podsuwaczami pysznego jedzonka na świecie" a powrót na stancje najlepszą z diet![]() W czwartek mam kolejny mały zabieg (związany z implantami ) i nie będę mogła kilka dni ćwiczyć więc jutro nie robię przerwy tylko normalnie przysiady z rozpiski zrobię i skumuluje sobie wolne dni na "chorobowe" Oprócz śledziowych koreczków dieta ok - Tz dziś gotował - spełnił zachciankę kulinarną na sałatkę z grillowaną piersią kurczaka, no i po koreczki poszedł do całodobowego Tesco ![]() Jakieś ptaki za oknem już śpiewają
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloł
No nic, trzeba założyć wesołą minkę i iść na 9 godzin do pracy...![]() Przyszykowałam sobie sałatkę na obiad...hm hm hm ciekawe czy zdążę ją zjeść ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Margot Az miło mi się zrobiło, jak przeczytałam że moje posty mogą motywować Chyba sama powinnam zacząć czytać to, co piszę, to może i na mnie by zaczęło działać
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
Jestem i ja
![]() Po połowinkach miałam mało czasu na wizaz jeszcze wczoraj byłam na 18-nastce a na 12 do pracy Więc nadrobiłam was ale nie mam czasu odpisac;/Medzik ja nie mogę nigdzie dostać tej odżywki ![]() Lecę się ogarniać do pracy może jeszcze zajrzę przed
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie dziś wiosennie piesio mój zadowolony, pół dnia spędza na podwórku, biega jak szalony ![]() Dziś po obiedzie jedziemy z Tż na miasto, bierzemy psiurka i idziemy spacerować Uwielbiam wiosnę i lato Mureczko kochana Tobie zawsze szybko kg spadają jak zaczniesz trzymać dietki i regularnie ćwiczyć oby tak dalej ![]() Brawo za ćwiczenia tak późnym wieczorem, mi w weekendy nie chce się ćwiczyć hehe tak tak wszystkie szaleją na zakupach wiosnaaa ![]() Margotku kolejna co po nocach ćwiczy za to Ty masz zabieg a ja we wtorek znów wizyta u dentysty nie chce mi się jak nie wiem, jeszcze jak o kosztach pomyślę ale chcę wymienić stare plomby i mieć już spokój ![]() Zoska haha z Ciebie to prawdziwy cyborg podziwiam mam nadzieję, że zdążysz zjeść sałatkę dziś w pracy, weź się postaw tej babie, przecież nie możesz robić cały dzień bez przerwy ![]() Sandera imprezowiczka chodzi Ci o maskę z fructisa? U mnie też ciężko ją dostać, jest tylko w Schleckerze ( teraz ten sklep chyba nazywa się dayli czy jakoś tak ) a w Rossmannie w ogóle jej nie ma myślę, że szybciej dostaniesz w jakichś mniejszych drogeriach, albo może w Naturze? Heh Monia mówiła, że mało zdjęć teraz wstawiamy, to ja żeby to zmienić dodaję dwie takie ło fotki z przedwczoraj ![]() ![]() może dziś też jakieś fotki porobimy z Tż na spacerku się zobaczy
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Nie mam za bardzo czasu pisać,bo od piątku jest u mnie kuzynka z mężem i dziećmi.
Dieta leży i kwiczy,ciagle się obajdam ciastkami,pizzą,chipsami i slodyczami+ winko chyba przybyło mi z 2kg. No nic cza się ogarnąć,bo potem będzie płacz ![]() Zooska Ja Cię nie rozmumie.TŻ zabrania Ci wychodzić,a sam imprezuje i nie wraca na nocki?
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
Hej
wrzucę tylko zdjęcie do albumu i wracam do książek![]() margot ano boli po ćwiczeniach z Mel ale ja to lubię bo wiem że działają a co to za implanty? piersi? bo ja nie w temacie![]() madziu Ty to jak zwykle piękna i uśmiechnięta ja to zawsze na zdjęciach jak debil wychodzę like a women co to ma znaczyć bierz się w garść i to już wiosna do nas zawitała w końcu to i Ty musisz coś od siebie dać szybiutko do ćwiczeń raz dwa ![]()
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
murka
![]() A jak skończę przysiadowowe wyzwanie to sobie 30 dni z Mel B na pupkę planuje bo tak jak mówisz boli ale ja też to lubię ![]() Like nawet jak przytyłaś to to jest odwracalne tylko i koniec ze słodyczami meeedzik a o kosztach "inwestycji zębowych" to szkoda gadać A koczek z samych włosów czy z wypełniaczem? ale jak widzę Twoje włosy to pewnie bez wypełniaczazooska bo ja mam taki charakter... i jak już się podjęłam i ktoś mi kibicuje i "patrzy na ręce" to trzeba d... spiąć i dotrzymać obietnic i schudnąć bardzo mi rozmowy na wątku pomagająU mnie dziś też piękna pogoda to sprzątam i jak zdążę to wieczorkiem na spacerek pójdę w nagrodę![]() Dziś na II śniadanie zjadłam 3 krówki (150kcal) i mega się zasłodziłam i nie wierzę bo normalnie to całą paczkę zjadałam reszta posiłków już bardziej wartościowa Naprawdę wierzę, że uda mi się już nie wrócić do napadów na dział ze słodyczami i jedzenia ogromnych ilości słodkiego - jak pomyśle, że paczka krówek, tabliczka czekolady, skitelsiki i jeszcze mi mało było
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza dzisiaj
![]() My z Tż zaliczyliśmy godzinny spacerek noo i porobiliśmy zdjęcia muszę przebrać i wrzucę jakieś ![]() Do tego mieliśmy przygodę z pitbulem, masakra szliśmy sobie chodnikiem a taki wielki psiur biegał luzem, a my byliśmy z naszą małą pchłą, ten zaczął na nas skakać, ja to mało na zawał nie padłam okropnie się boję takich psów ![]() Mureczko dziękuję kochana no i brawo za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Margot no coś Ty, koczek z wypełniaczem ja mam cieniutkie włosy, naprawdę tylko na zdjęciach tak wyglądają A co do dentysty, to ja to pozostawię bez komentarza Mureczko ja też na zdjęciach jak debil wychodzę i Tż zawsze musi zrobić mi duuużo zdjęć, żebym mogła z jedno albo dwa wybrać ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Parę fotek ze spacerku ![]()
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczyłyśmy jeszcze piwko i pizze Szkoda, że sie minęłyśmy bo te same rejony zwiedzałam
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a widziałaś tego wielkiego psa co luzem latał
ja to już taka wydygana byłam, jak nie wiem A o której byłaś w zdroju? No szkoda, szkoda. Ooo piwko i pizza zazdraszczam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

mam nadzieję, że dziś będziesz spać spokojnie 

JAk?
Szacun 

cały kark mnie napier... i cała lewa strona głowy
na żadne inne ćwiczenia nie mam ochoty to nadrabiam tifoczkami a po miesiącu z nimi to się ruszam jak Tifany prawie
żeby chociaż wypłata na czas była
a tu w Polsce to na ta chwilę tylko elektryczny wchodzi w gre
jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło 

a raczej jeszcze się piecze
?
siedziałam z małym i jego mamą kilka godzin, później od razu do Tż poszłam i nie miałam kiedy poćwiczyć, więc wróciłam o 21:30 i właśnie skończyłam ćwiczenia
klask i: za ćwiczenia z "panią krzyczącą jak żołnierz na zaprawie"
nie wiem czy o tych samych zdjęciach mówimy ale dziękuje
No nic, trzeba założyć wesołą minkę i iść na 9 godzin do pracy...