|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
#3452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Parkę bym zostawiła, bo super w niej wyglądasz. Kompletnie nie widać, że jest za duża zresztą ten typ kurtek może być troszkę większy.
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sukienka od Dorothy P. cudna Wczoraj znalazłam się przez przypadek dosłownie obok Robana więc nie mogłam przejść obojętnie, tym bardziej że wisiały zachęcające reklamy -40%. Za plecami stał mi niestety "hamulcowy", który co chwilę pytał: kiedy idziemy? ![]() Chwyciłam bez przymierzania 3 szt za 31zł całość. Trochę mnie zdziwiło, bo myślałam, że zapłacę grosze a babka przy kasie zamiast ważyć to brała każdą sztukę do ręki i wyceniała :confu sed: Przede mną babka też dopytywała o te ceny i baba tłumaczyła jakoś na okrętkę, że niby codziennie ceny są różne a była sama w sklepie, bo reszta poszła po zakupy więc nie wiem, czy coś nie kombinowała na bokuok, oto one: 1. fioletowa tunika śliwka z cekinami Cubus (ponoć dziecięca) 2. . bluzka lekko rozkloszowana pastelowy łosoś Lindex 3. Sukienko - tunika w mini paseczki pudrowy róż z szarym GinaTricot |
|
|
|
|
#3454 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie dalej bieda dawno nic nie kupiłam poza koszulkami dla taty ;(
|
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym sukienkę zostawiła ![]() jak nie chcesz to z chęcią przygarnę, jaki to rozmiar??
|
|
#3456 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028092 3]Moja druga z wczoraj.
Koszula z krótkim rękawem w kwiatki. Atmosphere. Około 1,75 zł. Na żywo kolor jest bardziej intensywny.[/QUOTE] Piekna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj tylko dwie spodniczki, zaplacilam 6.30zl 1. atmosphere, jest ciemno fioletowa w serduszka, prawie czarna, ale zdjecie robilam przed chwila a w pokoju mam ciemno (cora spi) i jest mocnooo rozjasnione 2. nie wiem co mnie podkusilo zeby wziac ta spodnice - new york laundry, w gwiazdki :P zaloze sie ze nigdy jej nie zaloze ![]() Te pasy pionowe nie sa tak widoczne, tutaj tez lampa dala o sobie znac ![]() edit: znalazlam foto w swietle dziennym
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-13 o 20:38 |
|||||
|
|
|
#3457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028916 4]Od kilku (chyba już) tygodni próbuje uporządkować swoją szafę i kompletnie mi to nie idzie. Nie umiem się przełamać, żeby wyrzucić pewne rzeczy, bo w sumie to są ładne i może je założę... Tylko pewnie nie założę. Zostały mi do uporządkowania bluzki i te chyba są najgorsze...[/QUOTE] Mam tak samo ![]() ciągle robię "przegląd szafy" a później "przeglądy przeglądów" ;p ale ostatnio udało mi się pozbyć różnych rzeczy, bo stwierdziłam, że nosić ich nie będę albo od czasu kupienia nie miałam ich na siebie ani razu lub raz ! jednak jeszcze dużo mam do pozbycia się ![]() Cytat:
![]() mam podobną czarną, ale tę Twoją chętnie bym w swojej szafie widziała
|
|
|
#3458 | ||
|
Rozeznanie
|
dziewczyny błagam nie lećcie tak, 2 dni mnie nie było a mam do nadrabiania 6 stron O.o
bernadka20 gratuluję spodni miętowych Cytat:
Cytat:
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028916 4]Od kilku (chyba już) tygodni próbuje uporządkować swoją szafę i kompletnie mi to nie idzie. Nie umiem się przełamać, żeby wyrzucić pewne rzeczy, bo w sumie to są ładne i może je założę... Tylko pewnie nie założę. Zostały mi do uporządkowania bluzki i te chyba są najgorsze...[/QUOTE] Ohohoho mi się rzeczy zwiezione do domu w szafkach nie zmieściły. Buty to już w ogóle tragedia... tak wiele par, tak mało miejsca. Próbowałam poukładać bluzki jakoś poupychać, cześć poskłada cześć na wieszaki... ale szafa mi się nie chciała zamkną. W końcu to w czym chodzę niezbyt często, albo grubsze swetry zimowe powkładałam do pudełek i sobie siedzi na podłodze. Młodsze siostry prosiły, żebym im coś oddała, ale kurczę nie mam serca, niby dawno w czymś nie była, ale może kiedyś założę... eh...
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
||
|
|
|
#3459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Idealna na lato do legów/tregów
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
Moje ze spontanicznego wypadu w zeszły piątek(15zł/kg)
Mamcia zwężyła i mam wymarzone portki za 7,50 zł Do dzisiaj nie wierzę w swoje szczęście ^^ (foto z neta)
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Takie tam :
1. Bluzko - sweterek ; TopShop 2. Sweter ; H&M 3. Sweter ; F&F. Zwykły, ale ma fajne złote guziki na ramionach 4. Koszula ; H&M. Dokładnie takiej szukałam. Tego samego dnia jak ją kupiłam, zobaczyłam później na Kożuchowskiej w 'Rodzince.pl' ![]() 5. Bluzka ; H&m 6. Sweter. W rzeczywistości nie jest jaskrawy. Ogólnie lepiej wygląda ![]() 7. Koszula ; Atmosphere. Dłuższa 8. T-shirt ; H&M 9. Spodnie rurki. Nie wiem tylko po co te ostatnie :P Edytowane przez Lora90 Czas edycji: 2013-04-13 o 21:22 |
|
|
|
#3463 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3464 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
ooooh, marzą mi się takie! |
|
|
|
|
#3465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3466 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba idę jutro na dostawę... znalazłam nowego lumpa w rozsądnych cenach. Jestem ciekawa jakie rzeczy będą i czy warto. Marzy mi się kurtka jeansowa... i jakieś fajne bluzki, bo mam ich zdecydowanie za mało. Wystarczy już spódnic, sukienek i spodni... trzeba zacząć szukać gór do tego.
|
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
Lora90 jeśli chcesz się pozbyć tych ostatnich rurek to byłabym zainteresowana
|
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko. Czy jak wystawiacie ciuchy na all, lub ebay, to robicie zdjęcia na sobie czy sam ciuch?
Jakoś mi sie wydaje, ze na człowieku, lepiej zaprezentować. Poluję na manekina, ale cały czas mnie ktoś przebija, a nie chcę na niego wydać majątku. Nie sprzedaje hurtowo, tylko sporadycznie się czegoś pozbywam.
|
#3470 |
|
Rozeznanie
|
1. spódnica atmosphere
2. spódnica tammy - zastanawiam się, czy odciąć ten tiul na dole, co myślicie? 3. sukienka yumi - wiązana z tyłu na kokardę ![]() 4. sukienka Be Beau - ma ładny koronkowy kołnierzyk 5. bluzka w ptaszki atmosphere
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie. Wiecie czy istnieje jakiś wątek/lista/cokolwiek z markami na które warto zwracać uwagę w sh? Jestem początkująca i szczerze mówiąc jeszcze mało się orientuję w tym. A wiemy, że często same ekspedientki, które nie znają firm porządne ubrania wyceniają za grosze, a ceny ubrań znanych marek zawyżają...
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zwracam uwagi na markę, tylko na to, w jakim stanie jest ubranie. gdybym zwracała uwagę na markę, to bym połowy ubrań nie kupiła, bo połowę mam z H&M, a do tej marki uprzedzona jestem, bo w polskim H&M w galeriach same buble ![]() Chociaż zdarzają się sh, gdzie jakieś markowe ubranie jest wycenione na 20 zł, a jest całe poniszczone. Ostatnio widziałam spodnie - jedne były porozciągane i poprute z h&m, drugie z odciętą metką ale stan jak nowy, w ogóle nie wypchane kolana itd. A i jedne, i drugie spodnie kosztowały po 10 zł
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-04-14 o 12:49 |
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi mi o porządne ubrania, w DOBRYM bądż BDB stanie.
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2013-04-14 o 12:53 |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiłam, że kupujesz, ale powiedziałam, jak jest, ludzie
|
|
|
#3475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż ja też nigdy nie patrzę na metki. Czasami markowe nie znaczy dobre jakościowo. |
|
|
|
|
#3476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajna lista |
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
dziękuję za troskę.
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta spódniczka jest piękna !Mam koleżankę w Anglii i jak się jej pytałam w jakiej cenie są legginsy Atmosphere to myslalam, ze spadnę z krzesła...Nawet w lumpie sobie porządnie potrafią zawyżyć... Dziewczyny zbierzmy sie i polecmy do Anglii na wyprzedaże : ![]()
Narzeczona 11.10.2013 Dbam o włosy Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! ![]() Stop suszarce od końca czerwca 2010 ![]() Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek ![]() Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka Edytowane przez bernadka20 Czas edycji: 2013-04-14 o 14:36 |
|
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- W tym na Świdnickiej ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ciuchy idą wtedy za funt, dwa (5-10 zł). I w taki sposób Polacy kupują za grosze, a na All krzyczą za to jakieś kosmiczne ceny.A jeśli chodzi o wyprzedaże, to ja wczoraj kupiłam stanik sportowy w M&S za 2.39 (ok 12 zł), który normalnie kosztuje 22 (ok 110 zł)
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

chętnie bym sobie pooglądała
kiedyś znalazłam jakiś fajny, ale niestety nie zapisałam do zakładek, no i przepadł 

dawno nic nie kupiłam poza koszulkami dla taty ;(

- 82
15.04.2013
chodzi mi o porządne ubrania, w DOBRYM bądż BDB stanie.