|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Co do pierwszego - dla mnie nie. Mieszkam w mniejszej miejscowości i powiedzmy, że w sensownej odległości jest 5 sal, z tego 2-3 się nadają(a i tak jest to kwintesencja kiczu). Także te 2 mają terminy zaklepane na długo, nie wiem czy aż 3 lata, ale 2 na pewno.
Co do drugiego - mnie nie dziwi kilkuletnie narzeczeństwo, o ile jest spowodowane właśnie czekaniem na salę, itp. Za to dziwią mnie oświadczyny dla samego faktu oświadczyn, bez planowania.
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
? Tyle to ja będę się zastanawiać zanim pójdę do salonu? Chyba, że myślisz o samym lataniu po sklepach to zwracam honor .---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Głównie domena facetów. Mnie to nie tyle dziwi, ile smuci zwyczajnie.
|
|
#4714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4717 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej nie przeglądać, bo można dojść do jednego wniosku: najlepszy klient to taki, który nie przychodzi do sklepu. Albo jest niemy, ślepy, głuchy, niewidzialny i kupi wszystko, co mu zaproponujesz.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie byłam w Płocku autobusem, wię nie wiem. Ale to dziwne, w sumie to spore miasto.
|
|
#4719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
.
|
|
#4721 | |
|
Konto usunięte
|
Wszystko przede mną. To jedno z niewielu miast powyżej 100 tys. w Polsce, w którym nigdy nie stanęłam stopą ![]() Cytat:
), no i teraz mamy pks do stolicy za dyszkę. Czterech liter nie urywa, ale ja nie mam problemu, by się dostać gdziekolwiek (ok, 2 miesiące temu nie miałam jak wrócić z Bdg do Płocka po godzinie 19, ale to jeden z niewielu przykładów).
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kieckę ślubną kupiłam w 15 minut
. Nie znoszę łażenia i szukania czegoś, niczym Św. Graala. Poszłam do salonu, który wzbudził moje zaufanie, przymierzyłam 5 kiecek, które mi wpadły w oko...zwyciężył nr 2 . Zapłaciłam, była impreza, tyle .
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie, chodziłam po salonach i w trzecim salonie przymierzyłam jedna kiecke i stwierdziłam że to jest TO i innej nie chce i nie przymierzę. Zajęło mi to jakieś 4 godziny ( w sensie całe łażenie)Obrączki wybraliśmy tez w jeden dzień i więcej czasu nam zajęło dopasowanie rozmiaru niż wybór wzoru. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-04-16 o 10:26 |
|
|
|
|
#4724 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie idea zawieszonej kawy. Propagują to na facebooku że niby dla głodnych bezdomnych potrzebujących sygnując zdjęciem jakiegoś kloszarda.
Juz widzę jak głodni i zziębnięci biedni ludzie wbijając do fancy knajpeczek i pytają o zawieszone kawki. To chyba taki nowomodny sposób na poczucie się lepiej - zapłacę za zawieszoną kawę - w idei ma pójść do biednych. Jasne, człowiek który nie jadł od jakiegoś czasu z pewnością zajara się kawą za 20 zł którą pewnie mu dadzą na wynos bo nikt nie będzie chciał "stołować" w swojej super knajpce bezdomnych bo to odstrasza klientów. Kretyński pomysł. Może zróbmy "zawieszony papier toaletowy" chociaż się przyda. o co chodzi? idea zawieszonej kawy - idziesz sobie do starbucksa zamawiasz kawę dla siebie i jedną 'zawieszoną' czyli płacisz za nią z góry a ona figuruje w spisie kaw zawieszonych, więc jeśli wejdzie jakiś biedny głodny smutny stary zziębnięty człowiek może poprosić o 'zawieszoną kawę' którą wcześniej opłaciłeś. sratatata no nie wierzę. Taka zawieszona kawa to 20 zł, za tę cenę zwierzaki w schronisku tarzałyby się w suchej karmie. |
|
|
|
#4725 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pierścionka zaręczynowego, to mnie lekko dziwią jakieś wymagania i wątki, że ma być taki, taki i taki a jak będzie inny, to facet won z torbami. Mąz tylko spytał, w jakim mniej więcej stylu ma być, bo on nie za bardzo ogarnia spraw biżuteryjnych. Ale nie rzucałam mu linkami i wymaganiami co do wielkości kamienia etc. Po 1. to podarunek od serca, po 2. zakładam, że takie zaręczyny, to niespodzianka dla dziewczyny, więc chciałam mieć element zaskoczenia. Zaskoczenie było takie, że nie ogarniałam cały dzień ze szczęścia a pierścionek idealnie trafił w moje gusta (czyli facet się dobrze postarał i uruchomił kreatywność). Z tą zawieszoną kawą mam ten problem....kto mi da gwarancję, że kawy zostaną wydane potrzebującym, a nie np. obsłudze czy znajomym? Przecież wg tej idei wchodzę, płacę za swoją i zawieszone kawy i narka. Kawy mogą być wydane bezdomnemu lub nie i o tym się nie dowiem. Jako, że wiem po pracy w Macusiu, że bezdomnych się stamtąd wywala, już widzę, jak ich witają z szerokim uśmiechem w Starbuniu . Poza tym to dla mnie takie dawanie ryby zamiast wędki i ludzie przez to nie zmieniają swojego życia, tylko dalej żerują na innych. Nie mam drukarki do pieniędzy, więc, sorry, jestem chamska, kawusię kupię sobie, ewentualnie mężowi, jak będzie chciał. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-04-16 o 10:55 |
|
|
|
|
#4728 |
|
Konto usunięte
|
Nie masz gwarancji, dwie eleganckie panie w garsonkach śmiały się do kamery TVNu w dzień dobry tvn że 'ahihihi przyszłam na zawieszoną kawkę to mi nawet powiedzieli że mam wybór no to piję ^^'
Dobra reklama :d |
|
|
|
#4729 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#4730 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chciała zawieszoną kolejkę do lekarza |
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A ja zawieszonego fryzjera ekhmm to znaczy zawieszoną wizytę u fryzjera. Albo kosmetyczki.
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest śmieszne i na równi z klikaniem "zalajkuj a piesek nie będzie bity", no luudu
. Znajomy mi opowiadał, że zna gościa, który pracuje normalnie, ma mieszkanie etc., ale stołuje się po jadłodajniach, myje się w wydzielonych miejsca i ciuchy bierze ze specjalnych punktów dla bezdomnych. Uważa, że skoro bezdomnym dają, to co jemu nie dadzą? I gość sobie coś tam zarabia i nie wydaje ani grosza . Takie rzeczy tylko w Ponyville ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Poproszę zawieszoną wizytę u fryzjera, kosmetyczki i stylistki |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
No i na jakiej podstawie taki sprzedawca (sorry, barista) w starbuniu będzie oceniał komu należy się zawieszona kawa, a komu nie?
Wydaje mi się, że lepszym przedsięwzięciem byłyby zawieszone bułki w piekarniach.
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Znów zaskakuja bany wizażowe- mm444 ma bana a skarpeta szalała i szalała zanim zrobiła się pomarańczowa.
|
|
|
|
#4735 |
|
Konto usunięte
|
panna mati też ma bana ej ;p
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
ps dacn żądam zdjęć na twoim blogu!
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
e tam ale ja lubię zawsze obejrzeć sobie obrazki czytając bloga
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;40334935]Za co mm44 ma bana?
[/QUOTE]Pojęcia nie mam, ale mm444 to raczej spokojna osoba i pisze mądrze, nie psuje wątków, nie wywiesza reklam, więc jej ban mnie zaskoczył. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

? Tyle to ja będę się zastanawiać zanim pójdę do salonu? Chyba, że myślisz o samym lataniu po sklepach to zwracam honor

Podobnie, chodziłam po salonach i w trzecim salonie przymierzyłam jedna kiecke i stwierdziłam że to jest TO i innej nie chce i nie przymierzę. Zajęło mi to jakieś 4 godziny ( w sensie całe łażenie)
.