|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Teraz zmykam do sprzątania znowu. Jakoś tak wszystko robię dziś na raty i ze wszystkim jestem w czarnej du.pie. A na obiad co? U mnie ziemniaczki, mielone i surówka chyba jakaś ze słoja, bo nie starczy mi czasu żeby przygotować. Chyba , że nabiorę weny i zrobię szybciutką z marchewki i jabłuszka
|
|
|
|
|
#722 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40352656]Ogarnęłam mieszkanie, miałam niemca, teraz tylko ze sobą muszę jeszcze zrobić porządek
[/QUOTE] Toż Cię ten Niemiec tak wytarmosił? i skromna do tego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brzusie super ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-04-17 o 13:11 |
|||||
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie teściowa dzwoniła, że jakaś paczka przyszła - a ja zapomniałam, że na allegro mamy stary adres wpisany do przesyłek
26.08.2011 31.07.2013 Edytowane przez krysiaa2608 Czas edycji: 2013-04-17 o 12:54 |
|
|
|
#724 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Fajny już bebzolek. A ty chudzinka, że aż Ci żeberka widać Cytat:
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
)Trochę późno się witam, ale w tel explorer mi padł, więc oprócz fejsa nigdzie nie mogę wleźć... na neta.. dzisiaj będę konfiguorwać system jak sie zmobilizuje...:P No i odwiozłam męża na zajęcia, zrobiłam pranie, zaliczyłam bibliotekę. Zaraz 2 śniadanie i ogladam Bones'a ![]() Ostatnio mam powrót do oglądania filmów (długometrażowych)... w weekend Nietykalni (po raz kolejny, ale jest tak bosko zabawny, ze nie mogłam sobie odpuścić) i Różyczka. Wczoraj Wszystkie odloty Cheyenne z s.penn'em. A w czwartek do kina na Drogówkę. dobrze, że lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() super, że już w domku! i gratulacje tygodni. Nie przemeczaj się kobietko! Cytat:
Cytat:
Cytat:
słonecznik mam, taki do łuskania czarny, nareszcie porządny wypuścili w Auchan.. mniaaam
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, witam się w 29tyg
Rockyyy cieszę się że u ciebie już lepiej i że już w domku jesteś karolajn1987 gratuluję zakupów ![]() U mnie dziś trochę smutnawo,bo tż musiał jechać i za tydzień się widzimy dpoiero,a ja się nadal niepokoję tym kłuciem w brzuchu,choć co prawda przeszło ale boję się że znów wróci. Jutro tż ma iść oglądać foteliki/nosidełka i może coś wybierze, dużo rzeczy jest na bierząco organizowana przez jego mamę-głównie ciuszki,ale też pościele,ręczniczki itp-więc to będzie naprawdę spore odciążenie finansowe,bo tak naprawdę nie musimy kupować nic z ubranek Pierwsza wiosenna mucha wleciała do mieszkania i mój kot dostał obsesji na punkcie upolowania jej Chyba niedługo będziemy inwestować w moskitierę na okno. Zastanawiam się nad zakupem mebla w stylu tego: http://rokosmeble.istore.pl/pl/regal...rowa-80cm.html taki regał zamykany z półkami,żeby było wygodnie ubranka dla Garbysi przechowywać,tylko muszę jeszcze poszukać.
|
#728 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podziwiam Cie ze to wytrzymujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko poinformować, ze Glut się dziś obudził wyjątkowo po 13 a nie przed 18 jak zwykle... He he he chyba pomogło to co Mu rano nagadałam
![]() Albo wpłynęło, że cały dzień siedzę zamiast łazić z psem i sprzątać ![]() W każdym bądź razie, nie martwię się już o niego ![]() (Jak to powiedział mój Tż czemu mówisz o niej on?
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
chudzinka? Mi sie wydaje ze mam bardzo duzy brzuch jak na 25tydzien, i wlasnie wcinam ciastka a za chwile obiad (zupa pieczarkowa)
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
To jestem zdziwiona, że chodzisz prywatnie za wszystko płacisz i nie masz usg, wiem, ze twoja pnai dr jest starsza i chodzisz na usg do innego lekarza, ale i tak jakbym płaciła za wizytę to chciałabym dziecko widzieć na każdej
![]() ![]() Super ![]() Fajny, mały zgrabny brzusio ![]() Super po ile ręczniczek ?Cytat:
|
|
|
|
|
#733 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marudzisz.Na pewno wygladasz sexy z brzuszkiem i tak powinnas sie czuc Ja wczoraj pojechalam z Tż-em do CH po puder i fajnie bylo z baniakiem na wierzchu spacerowac Fajnie sie z tym czuje ![]() Cytat:
:A mnie sie płyn skończył i czekam az Tz wroci ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
dla Gluta-słucha mamusi ![]() Cytat:
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Hah, u mnie pulpety w sosie koperkowym! Czy dziś wszystkie brzuchatki mają chęć na mielone?
![]() Idę pichcić!
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Żegnam się na razie, bo muszę zgarnąć rodziców z dworca ![]() I zakupy w Castramie w planie, więc zaszaleję
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co się właśnie dowiedziałam, mama tż szaleje, kupiła 20 śliniaczków
Moim zdaniem wystarczą ze 2 czy 3,no ale nic, będziemy mieć na każdy dzień inny
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może ze snu zimowego sie budzi? który?
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath, Myszolka Bardzo ładne brzuszki macie
![]() Oliath widac różnicę i nadal tak fajnie wysoko..och jak mi się podoba ![]() baloniku gratki za tydzieńJa już uciekam, bo i tak do rozmowy nie jestem w stanie się włączyć..a niedługo do domu ![]() Miłego dzionka! |
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margoś chodzi prywatnie
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale ślicznie wyglądasz!
Cytat:
I dokładnie ten przewijak planuję kupić ![]() Cytat:
Ale jak bardzo chcecie to słonecznik też mam ![]() Ja i TŻ mamy chyba jakiś gust spaczony, bo jakoś "Nietykalni" nas nie bawił wielce A obejrzeliśmy, bo nam strasznie brat TŻ polecał Na raty go oglądaliśmy, bo z nudów zasypialiśmy Mój TŻ nie dopuszcza do sytuacji by brakło mi płynu do naczyń. Mam full zapas No i w domu czyściutko i obiad przygotowany-tylko kuchenkę odpalić
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-17 o 13:26 |
||
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie, bo u mnie dzisiaj rybka
![]() Gratuluję tygodni Wasze brzuszki tak fajnie wystają, mój się zrobił cały okrągły... Ale to może dlatego, że kiedyś było go znacznie więcej i ma luzy
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Rockyyy- cieszę się, że już jesteś z nami. Tego idiotę na IP bardzo dobrze potraktowałaś, a i tak wg mnie łagodnie jak na takie okoliczności !!
Całe szczęście, że wszystko w porządku ![]() Dotka- A po co dajesz na papier do pieczenia? Blaszkę obsyp mąką i siup. Mi nigdy się nic nie kleiło ! No i oczywiście kciuki zaciśnięte były od rana za wizytę, a teraz czekamy na relację!Oliath- duży masz już ten brzuchalek ale jaki ładny ! Dobrze, że wszystko się wyjaśniło z tym KRD.. A znajomości wszelakich zazdroszczę, nie powiem ![]() Karolajn- Następna wystawa w maju, a potem w czerwcu. Jak w maju zdobędzie znowu Zwycięzcę Młodzieży i ocenę doskonałą, to już w Krk go wystawiamy w klasie otwartej ![]() Katerine2- Kurcze to powiem Ci, że nie za ciekawie. Z tego co piszesz to Ty jesteś motorem napędowym i musisz trzymać rękę na pulsie i trochę kierować Tżtem. Mam nadzieję, że w końcu będzie tak, że nie będziesz się musiała mordować z teściem, który tylko kłody pod nogi rzuca ![]() Myszolka- super brzuszek ! krysia- Ty w ciąży jesteś? ale mikro brzuchol. Kiedyś na wątku to ja byłam z tym mini brzuchem, a teraz?? największy przyrost wagi na wątku- +13 kg, a co ![]() Neni- Też mam zawsze problem z obcierającymi butami, piona ! Jak CI mogły mcflurry nie smakować? ![]() magdalennne- brawo dla Męża ! Widać, że się bardzo angażuje! ![]() No, to tyle co pamiętam bo oczywiście chciałam pocytować, to mi połowę zjadło, a jakże.. ![]() Ja dzisiaj pracowity dzień, może nie tak jak Oliath zazwyczaj, ale jak na mnie to dużo o tej porze. Byliśmy z psem na bardzo długim spacerze, odkryliśmy w koncu miejsce, gdzie są bardzo duże łąki i może spokojnie się tam wybiegać bez obaw, że małe dzieci za chwilę wyskoczą i co najważniejsze- bardzo niedaleko nas ! Potem wróciliśmy, zrobiłam psiakowi i Tżtowi śniadanie, odkurzyłam cały dom, zmyłam podłogi, starłam kurze, zrobiłam pranie.. no ![]() W sprawie pensji jeszcze nic nie wiem, muszę mieć przede wszystkim jasne i rzetelne informacje. Z Tżtem rozmawiałam i póki co damy radę, ma mieć dużą wypłatę w czerwcu więc super, ale wyprawka będzie z tego głównie szła, a że wypłata pod koniec miesiąca jest u niego zawsze to lepiej, żeby maluszek się nie pchał więcej niż 3 tygodnie przed terminem bo będzie na podłodze spał ![]() Wizyta o 18:30, do tej pory jeszcze trochę ogarnę dom, na obiad będzie domowa pizza, a Tż pochwalił mnie za wczorajsze ciasteczka. to osiągnięcie, bo on słodkiego raczej nie je na codzień.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-04-17 o 13:28 |
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Powodzenia ![]()
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem mega, mega, mega (...), mega durna! Ja nie wiem jak to się dzieję, że na liście do sklepu figurują tylko 4 produkty, a wychodzę z 50!!Obładowałam się jak wielbłąd, nie wiem ile te torby ważyły, ale na pewno nie 5kg No debilka. Jeszcze akurat w momencie, w którym wychodziłam ze sklepu wyszło piękne słoneczko, niby fajnie, ale upociłam się jak szczur. Dobrze, że mnie brzuch nie zaczął boleć, bo naprawdę odbiłabym się od ściany![]() A tak na spokojnie to załapałam się w biedrze jeszcze na super odżywkę do paznokci z eveline - tylko8zł i były jakieś resztki lakierów z virtuala (10ml) za jedyne 2zł Oczywiście wylądowały w koszyku.Aaaa no i w rossmanie jest promocja na płyny do ust z Listerine spore butle za 13zł - jak któraś używa (bo ja namiętnie), to polecam. Cytat:
I tż do tej pory dostaje jakiegoś amoku, w którym przeżywa, jak mu się teraz fantastycznie mieszka, że blisko, że wygodnie, że duże miasto i sami Ja też jestem bardzo zadowolona, chociaż jest nam bardzo ciężko finansowo.Oliath laseczko Tobie na serio ta bluzeczka wystarczy do końca ciąży, super bębenek!![]() Ładny brzusio, wydaje mi się, że podobny do mojego Super zakupki ![]() Ja niestety po raz kolejny zostałam przystopowana przez siostrę. Teraz, jak byłam u niej parę dni, zawołała mnie na swój strych pokazując piramidę z kartonów - nie koloryzuję - wszystkie są zapełnione ubrankami wiadomo, że dla dziewczynki przede wszystkim, ale siostra nie ma manii różu, więc ma sporo unisexów. Generalnie nie mogę NIC kupować do ubrania :brzydal :Przymierzam się tylko do kupienia laktatora, pieluszek tetrowych+flanelowych i wkładek laktacyjnych... neni, sorry, że pytam o to 1000raz ale mogłabyś mi podać stronkę z allegro, z której zamawiałaś?? To był chyba jakiś nick rp77 czy jakoś tak
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Sliczny zgrabnioszek
Cytat:
No ja mysle Fejsa mojego maciez w klubie od wiekow, ja sie nie zmieniam, ewentualnie pieknieje z czasem Przyszly mi paczusie Plus odkaza
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejuuu jak mi tego brakuje uwielbiałam wystawy a to taka pszczółka robotnica się robisz ![]() ja właśnie zjadłam obiad i nie wiem co potem będę jeść..
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś kotleciki z karczku maczane w jajku i bułce+ziemniaki + mizeria. Miłego |
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zdjęcia bebzolków super
karolajn gratulują zakupów, skarpetusie super czerwony balonik no to teściowa faktycznie szaleje i gratuluje 29 tc.Margosia brawa dla Gluta że posłuchał matki i dał znac o sobie wcześnije niż zwykle ![]() Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

te kupiłam na jednej aukcji- używane 9,90 za 21 par 

i pomyślałam- co za wariatka za taką harówkę mi jakiś tam słonecznik proponuje 

chociaż She pewnie po kolejnych turbulencjach, przeprowadzce nie pójdzie dziś do lekarza 

:

Ja nie wiem jak to się dzieję, że na liście do sklepu figurują tylko 4 produkty, a wychodzę z 50!!
No debilka. Jeszcze akurat w momencie, w którym wychodziłam ze sklepu wyszło piękne słoneczko, niby fajnie, ale upociłam się jak szczur. Dobrze, że mnie brzuch nie zaczął boleć, bo naprawdę odbiłabym się od ściany