Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie 0 0%
Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 3 5,36%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 1 1,79%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 1,79%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 8 14,29%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 5 8,93%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 15 26,79%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 3 5,36%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 20:39   #1081
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
hej wam

będę w szpitalu na pewno do poniedziałku a potem badanie i decyzja, trzymajcie kciuki bo ja musze stąd wyjść chociaż na kilka dni !!!
jeszcze grzyba załapałam znowu
zdrowiej i obyś wyszła jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość

Ha mam arbuza i lody dziś zero słodyczy i napojów gazowanych
a ja znów pól opakowania lodów. za duże zapasy sobie zrobiłam, muszę je zjeść w końcu wtedy nie będą mnie tak kusić

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że jak zacznie gadać i im odpyskuje to od razu będzie wiadomo, że mężowe
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:42   #1082
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
zdrowiej i obyś wyszła jak najszybciej

a ja znów pól opakowania lodów. za duże zapasy sobie zrobiłam, muszę je zjeść w końcu wtedy nie będą mnie tak kusić

Zawsze to jakiś sposób ja tylko łyżkę stołowa dla smaku
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:44   #1083
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
a może ten posladek to od rwy kulszowej??
Gratuluję maluszka Jaka płeć??
tez myslalam że to rwa kulszowa, ale lekarz tylko mi ostatnio ze mam unikac "prac" kiedy ból sie nasila i tyle, szyjka, lozysko wsio jest podobno ok

bedzie dziewczynka a siedze na wątku lipcowo-sierpniowym bo poczatkowy termin miałam na 4 lipca, i juz nie zmieniałam położenia forumowego, a teraz że coraz blizej rozpakowania ciekawość przyciąga mnie tutaj wiec nie bijcie :P
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:44   #1084
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
[B]

Ja tez już po wizycie. Szyjka trochę się skróciła. Miałam jechać jutro na zakupy z bratową dla dzidzi, ale gin pokręcił głową, że lepiej nie. Powiedział, że mnie puści po 34 tygodniu. Leżeć jak najwięcej, powiedział, że dam radę
Marchewka mnie tez tam boli spojenie łonowe, ale gin nic nie mowił, że to oznaka zbliżająceg się proodu. Wszystko się rozejść musi

Mam badanie na ta choleostaze, bo pytał, czy się drapie , ja mówię, że tylko po dłoniach to stwierdził, że sobie sprawdzimy.

Łożysko podobno ok, wód płodowych jeszcze podobno bardzo dużo.
A mała dziś w 30 tyg i 5 dniu waży 1900 Lezy sobie główką w dół i uderza w pęcherz.

Serduszko bije 148 na min
za wizyte, to odpoczwaj i leż tak jak ci gin zalecił co by szyjka sie dalej nieskracała
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:44   #1085
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za brawa

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
za wizyte i trzymam kciuki byś się szcześliwie "rozpakowała" tak szybko jak chcesz
również dziękuję
a mój mały pewnie i tak wyjdzie wtedy kiedy mu się zachce
oby jak najwcześniej, ale z tym nigdy nie wiadomo
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:48   #1086
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Szalejecie z postami Od wczoraj mam tylko 18 stron

Dopiero mam chwilę, żeby zajrzeć; bo wcześniej byliśmy w sklepie i na mieszkaniu. Po dzisiejszym dniu sypialnia wydrapana , na jutro zostało jeszcze tylko pół sufitu i można zaczynać kolejne pomieszczenie. Była też przedstawicielka od drzwi i jutro już przyjadą nam montować Mam tylko nadzieję, że nikt się z niczym nie pomyli i faktycznie się uwiną w 4h , a nie tak jak u moich rodziców, że drzwi montowali cały dzień...
super ze zaczeliście remont, co do montazu drzwi to jak dobrzy fachowcy to powinni się wyrobic w te 4 h
Stary 2013-04-17, 20:48   #1087
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
dla Julki. a ja dopiero za tydzień zobaczę Ignaśka na usg.. ciekawa jestem co u niego słychać

ja jem więcej przeraża mnie ten mój apetyt ale tłumaczę sobie że przecież po ciąży zrzucę a wagi omijam szerokim łukiem i ważę się tylko u gina
ja się ważę codziennie rano na czczo
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:50   #1088
justyna_g4
Zakorzenienie

uffff nadrobiłam...maż pojechał na rower.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
cena z kosmosu jak szukasz wielofunkcyjnego, to może ten Ci spasuje?
http://allegro.pl/chicco-polly-magic...165112674.html
ja młodemu ten zamawiam żeby robił za leżaczek a potem do karmienia
Super to krzesełko

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
na wszelki wypadek biorę jeden cieplejszy kombinezon, tylko polarowy, nigdy nie wiadomo na jaką pogodę się trafi
A ja chcę kupić kąplet body z krótkim rękawem, śpiochy i kaftanik widział ktoś taki??

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Can- zgodnie z tym co mówiłam, chwalę się łóżeczkiem! w sobotę zostało wysłane z UK a dziś o 15 już u mnie w dodatku przesyłka gratis Bałam się jak na żywo będzie wyglądał kolor ale podoba mi się bardziej niż na zdjęciu w pokoju gdzie śpimy jedną ścianę mamy ala fioletowa ciemna milka a pozostałe są właśnie takie jasny popiel. ale jestem hepi i stwierdzam, że jesteśmy gotowi w co najmniej 95 %

http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...53&tx=83&ty=40
Fajne my chyba kupimy zwykłe turystyczne to jak teściowa będzie chciała to sobie kupi.

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej zaraz postaram się nadrobić, ale najpierw zdam Wam relację z dzisiejszej wizyty
- ogólnie było miło
- dostałam zlecenie na badania krwi (takie żeby już mieć do porodu)
- nie mam GBS-a
- od przyszłego tygodnia mogę rodzić
- szyjkę mam krótką, rozwarcie nadal na 1 palec
- USG leń mi nie zrobił , twierdzi, że zrobi na następnej wizycie, tzn
6 maja - ale mam cichą nadzieję, że do tego terminu to ja już urodzę !!
tego 6 maja mam mieć także KTG
- tętno Małego wyniosło ok 150 u/min

po wizycie poszliśmy z TŻ-tem do kawiarni na deser lodowy i latte bomba kaloryczna, ale było pysznie
a potem do Parku Zdrojowego w Ciechocinku
hehe

za wizyte

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
Już po wizycie.
CHYBA BĘDĘ NASTĘPNA!!!! Ale mam cykora.
Gin powiedział, że to będzie w tym miesiącu, może nawet w przyszłym tygodniu.
A więc: GBS ujemny, Bartuś ma 3250 g, szyjka zgładzona, rozwarcie 0,5 cm, macica w gotowości skurczowej (tłumiona lekami, czyli po odstawieniu prawdopodobnie się rozkręci), AFI 8cm (ilość wód płodowych), łożysko II/III brak zwapnienia. Młody siedzi już w kanale rodnym, stąd kłucie w pochwie.

A propos bakterii w bartoszyckim szpitalu. Było parę przypadków zarażenia gronkowcem noworodków. Gin zaraz wytłumaczył skąd to się wzięło, no i zaczął kląć na brak odpowiedzialności rodziców. Tłumy odwiedzających i małych dzieci na oddziałach, siedzących przez pół dnia to isnta plaga. Można by książki pisać na ten temat.Personel szpitalny zaraz miał robione badania na bakterie, a okazało się, że dziecko zaraził własny ojciec, który miał bakterie w jamie nosowej.Także uwaga na przytulanie, całowanie maluszków.

To tyle. Jestem mega skołowana; jutro mija 37 tydzień

wizyty.

Powiem wam, że jak coraz więcej z was piszę, że już jest prawie gotowych to zaczyna mnie ogarniać przerażenie

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:51   #1089
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Veronic brawa za wizytę Ja również mam 6 maja nastepną, ale nie chcę wtedy jeszcze urodzić Ale miałaś pyszny deserek.

barwineczek widocznie mały potrzebuje jeszcze czasu Ładnie już waży

angie83 to trzymam kciuki za rozwój akcji

Ja tez już po wizycie. Szyjka trochę się skróciła. Miałam jechać jutro na zakupy z bratową dla dzidzi, ale gin pokręcił głową, że lepiej nie. Powiedział, że mnie puści po 34 tygodniu. Leżeć jak najwięcej, powiedział, że dam radę
Marchewka mnie tez tam boli spojenie łonowe, ale gin nic nie mowił, że to oznaka zbliżająceg się proodu. Wszystko się rozejść musi

Mam badanie na ta choleostaze, bo pytał, czy się drapie , ja mówię, że tylko po dłoniach to stwierdził, że sobie sprawdzimy.

A mała dziś w 30 tyg i 5 dniu waży 1900 Lezy sobie główką w dół i uderza w pęcherz.

Jenny dopisz mi wizytę w wolnej chwili na 6 maja
za wizytę.
Jeszcze tylko troszkę i będzie mała z tobą.

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

mój mąż jest kochany, drugą noc pod rząd będzie wstawał do Przemka bo ma wolne jutro no Anioł korzystam póki mogę bo jak wróci do pracy to nie będzie go w domu od 5 do 16-17, zanim zje, odpocznie, wykąpie się to już będzie szedł spać i wtedy w tygodniu w ogóle nie odeśpię

Fajnie, że maż chce pomóc.

Cytat:
hej wam

będę w szpitalu na pewno do poniedziałku a potem badanie i decyzja, trzymajcie kciuki bo ja musze stąd wyjść chociaż na kilka dni !!!
jeszcze grzyba załapałam znowu nystatyne wkładam i sie przeziębiłam,uchyliłam okno bo strasznie duszno bylo i spalam przy oknie i gardło mam zorane, katar i 37 st;/ coś czuje ze bardziej chora wyjde z tego szpitala niz przyszłam
wczoraj miałam usg i dzidzia juz 2300g waży a moze nawet więcej bo zaniżają wyniki. Głowę ma na 36 tc a jest początek 34 hehe przepływy pepowina ok.. cos sie przekręciła troche i juz jest 2 ulozenie a nie glowkowe no ale ok.
żeby Cie opuściły te choróbska i problemy.

Laura

Stary 2013-04-17, 20:51   #1090
Veronic
Wtajemniczenie

dobranoc Laseczki
coś jestem zmęczona, więc idę zaraz się położyć
===nie piszcie za dużo, bo faktycznie w takim tempie to niedługo wkroczymy w nowy wątek

Justyna- dziękuję za brawa szkoda tylko, że nie zrobił mi USG , bo jestem ciekawa ile Mały waży... miesiąc temu miał 2200g , teraz to już pewnie coś koło 3kg , no nie?

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-04-17 o 20:53
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:51   #1091
JennyAniolek
Zakorzenienie

Skończyłam na 30 stronie, więcej póki co mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Aaa pierwsza herbatka z malin wypita
Nie było zle. Smakuje troche jak yerba, jesli probowalyscie.Polecam pic goraca - na zimno ziola sa ble, a to byloby jeszcze gorsze podejrzewam

Cytat:
ej wam też sie tak chce dzisiaj spać? jakieś niskie ciśnienie musiało mnie dorwać..
Mi sie chciało wczoraj jak byliśmy na działce, dziś póki co ok

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
A ja witam sie w 37 tc

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
odebrałam moje wyniki moczu z lab i leukocyty 2-3 czyli już jest ok
Super!

Cytat:
Wyniki ok, jestem czyściutka

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
mialas kontrole z zusu? czy tylko mnie dopadl ten zaszczyt? hehe
Dlaczego miałaś kontrolę ? Mam nadzieję, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
oo, bardzo chętnie sobie obejrzę jak wam idzie czeka was sporo roboty... musielibyście się dobrze zorganizować. ale wszystko jest możliwe! radzę szybko się wziąć za te rury i elektrykę, żeby jak najszybciej tynki można było robić. ty nie powinnaś tynków wdychać, więc dobrze by było, żeby przeschły porządnie nim się wprowadzicie. a najlepiej to żeby przeschły, zdążyły zostać potraktowane gładziami i farbą/tapetą i potem jeszcze się z tydzień powietrzyły
Roboty sporo, ale mamy już mniej więcej zaplanowane co i jak Mam nadzieję, że jutro pojawi się koleś od gazu to będzie wiadomo kiedy będą robić piec i podłączenia; elektryka może od piątku/soboty, a rury jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
u nas chwilowy kryzys... prawdopodobnie wykończymy jako tako tylko dół na razie i będziemy się (musieli) wprowadzać. wszystkie graty w jednej kupie... dalej nie mam gdzie wić gniazda, no ale trudno. damy radę...
Musicie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
w końcu klucze

Cytat:
Hop, hop, cześć wczoraj nadrabiałam lekturę forum po wizycie, ale padłam zanim cokolwiek napisałam.
Córa rośnie, waży 2400 g, jednak gdyby się teraz urodziła (pytałam) trafiła by do inkubatora i mogłaby mieć problemy z oddychaniem. Ale urodzi się później Ja obstawiam połowę maja Szyjka się skróciła w ostatnie 2 tygodnie 0,5 mm, króciutka już jest, marne 2 cm. Ale zamknięta. Moja waga 66 kg, co daje 13 kg na plusie. Jeszcze jedziemy z luteiną, magnezem i fenoterolem, w następnym czwartek mam umówione KTG (koszt 30 zł) i po zapisie zdecyduje lekarz co dalej. Pobrał mi wymaz na paciorkowca (30 zł).
Cieszę się, że z Helenką wszystko ok

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:51   #1092
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
hej wam

jeszcze grzyba załapałam znowu nystatyne wkładam i sie przeziębiłam,uchyliłam okno bo strasznie duszno bylo i spalam przy oknie i gardło mam zorane, katar i 37 st;/ coś czuje ze bardziej chora wyjde z tego szpitala niz przyszłam
wczoraj miałam usg i dzidzia juz 2300g waży a moze nawet więcej bo zaniżają wyniki. Głowę ma na 36 tc a jest początek 34 hehe przepływy pepowina ok.. cos sie przekręciła troche i juz jest 2 ulozenie a nie glowkowe no ale ok.
byś wytrzymała do poniedziałku no i wyzdrowiała, za wage małej
Stary 2013-04-17, 20:52   #1093
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
bedzie dziewczynka a siedze na wątku lipcowo-sierpniowym bo poczatkowy termin miałam na 4 lipca, i juz nie zmieniałam położenia forumowego, a teraz że coraz blizej rozpakowania ciekawość przyciąga mnie tutaj wiec nie bijcie :P
gratuluję córeczki zaglądaj ile chcesz

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:54   #1094
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A ja chcę kupić kąplet body z krótkim rękawem, śpiochy i kaftanik widział ktoś taki??
Możesz takie zestaw złożyć u tego sprzedawcy co ja kupowałam http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28354185

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:55   #1095
ankaaa206
Wtajemniczenie

uff pokój małego, czyli nasza sypialnia jest już prawie gotowa na przyjęcie Nikośka, tylko łóżka brakuje dla nas rodziców ale to dopiero w połowie maja będzie i w końcu będzie się wygodnie spało, bo tak to śpimy w salonie na narożniku, tż strona jest twarda i niewygodna.
właśnie czekam na małża aż wróci z zakupów i biorę się za kolacje, głodna jestem a Wy tu o arbuzie i lodach, niedobre

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:56   #1096
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość

Ja mam Już długo, bo młody od dawna siedzi głową w dół, ale odkąd jest ciezki, to ten ból masakra, dzisiaj mnie złapało na mieście, aż sie za pipkę złapałam, a przechodził jakiś facet i tak mnie dziwnie zmierzył...
ja też w sklepie na zakupach jak byłam to odruchowo tak się złapałam i tż si pytał co ja robie?? a ja do niego-->przestawiam główke twojej córki bo mnie ciśnie
Stary 2013-04-17, 20:57   #1097
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz takie zestaw złożyć u tego sprzedawcy co ja kupowałam http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28354185
Dzięki będę patrzeć.

Laura

Stary 2013-04-17, 20:57   #1098
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
ja też w sklepie na zakupach jak byłam to odruchowo tak się złapałam i tż si pytał co ja robie?? a ja do niego-->przestawiam główke twojej córki bo mnie ciśnie
Ja mężowi czasami mówię "twoje geny mnie kopią, bo moje grzecznie leżą"

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:59   #1099
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-17, 20:59   #1100
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
tez myslalam że to rwa kulszowa, ale lekarz tylko mi ostatnio ze mam unikac "prac" kiedy ból sie nasila i tyle, szyjka, lozysko wsio jest podobno ok

my niebijemy , wrecz zapraszamy do nas
Stary 2013-04-17, 20:59   #1101
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
uff pokój małego, czyli nasza sypialnia jest już prawie gotowa na przyjęcie Nikośka, tylko łóżka brakuje dla nas rodziców ale to dopiero w połowie maja będzie i w końcu będzie się wygodnie spało, bo tak to śpimy w salonie na narożniku, tż strona jest twarda i niewygodna.
właśnie czekam na małża aż wróci z zakupów i biorę się za kolacje, głodna jestem a Wy tu o arbuzie i lodach, niedobre

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-17, 21:00   #1102
angie83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
U lalala, masz termin kilka dni przede mną i podobne przeżycia... Kiedy odstawiasz leki?
Leki odstawiam 21.04. Od poniedziałku zacznę naprawdę schizować
Stary 2013-04-17, 21:00   #1103
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

Stary 2013-04-17, 21:03   #1104
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
dobry tekst wykorzystam go sobie
Stary 2013-04-17, 21:05   #1105
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
hej wam

za wage i przeplywy
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
dzięki za kciuki może coś pomogą

faktycznie masakra jak można tak długo czekać na operacje ?

Cytat:
z tym nie-jedzeniem i niepewnością, kiedy go zoperują to jakaś masakra nie wyobrażam sobie co przeżywasz

Cytat:
Masz chyba takie samo jak ja
Tylko gorzej to spakować z powrotem, żeby się zmieściło

56 z H&M wypada jak 62 z C&A
oooo a nooo zawsze z tym mialam problem heheh poki co nie bede sklada hehehe
Cytat:
Veronic brawa za wizytę Ja również mam 6 maja nastepną, ale nie chcę wtedy jeszcze urodzić Ale miałaś pyszny deserek.

barwineczek widocznie mały potrzebuje jeszcze czasu Ładnie już waży

angie83 to trzymam kciuki za rozwój akcji

Jenny dopisz mi wizytę w wolnej chwili na 6 maja
za wizyte i za szyyjjkee
Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! !!!!!!!!! czy ktoś widział moje kostki? Gdzie są moje kostki??? i te nogi jak maczugi, jakby nie moje
pewnie sa tam gdzie moje

ponad godzine temu dzwonil maz ze byl anestezjolog i ma sie szykowac , dzwoni teraz i dalej nikt po niego nie przyszedl no przeciez to juz jest przesada
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 21:05   #1106
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
Leki odstawiam 21.04. Od poniedziałku zacznę naprawdę schizować
to od poniedziałku zaczynamy z toba odliczac
Stary 2013-04-17, 21:08   #1107
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zmykam trochę poleżeć, do usłyszenia!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-17, 21:08   #1108
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ponad godzine temu dzwonil maz ze byl anestezjolog i ma sie szykowac , dzwoni teraz i dalej nikt po niego nie przyszedl no przeciez to juz jest przesada
mój jak miał zaplanowany zabieg artroskopii kolana i anestezjolog kazał mu być na diecie, to całe 2 doby niejadł biedak i tak po niego nikt nieprzyszedł a lekarze stale mówili :trzeba czekać.....na 3 dobe dopiero mu zrobili zabieg a on głodny był i zły o to taka nasza służba zdrowia
Stary 2013-04-17, 21:10   #1109
ankaaa206
Wtajemniczenie

o matko, właśnie byłam w kibelku i patrze przy podcieraniu : a tam kawałek, wielkosci małego palca zbitego śluzu z krwią, nie wiem dzwonić do gina jutro, bo to dopiero 35 tc, takiego mam cykora że masakra

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 21:10   #1110
Atena564
Zadomowienie

dobra zmykam obejrrzeć coś w tv.....dzis pilot tylko do mojej dyspozycji bo tż na wyjeździe dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości