![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
Najmocniej Cie przepraszam, ale Nectar stał się nieaktualny
![]() ![]() Oczywiście reszta rzeczy aktualna, tzn: flakon Burberry Brit lakier Zoya Joan Phenome (emulsja) żel Yes to Carrots 500 ml Może byś się skusiła na 2 takie emulsje Phenome + żel YtC + Zoya + flakon Brit...? ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Tak myślałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-04-16 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjęcia tregginsów, przepraszam też takie od razu z szafy wyciągnięte
![]()
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
wymieniłam się wlaśnie za paletkę w fioletach i boję się, że clarins będzie się pokrywał z nią kolorami, bo są dosyć podobne, w mac-u urzekł mnie ten na dole po lewej stronie, ale nie wiem czy będziesz chętna oddać paletkę mac, zrozumiem jeśli nie.
Zapytam jeszcze czy nie ukrywasz poza wątkiem jakiś rozświetlaczy lub bronzerków, tego nigdy u mnie za wiele ![]() jeśli nie to najchętniej przyjmę właśnie urządzenie do stylizacji włosów, wiem, że przesyłka będzie dosyć duża, jednak może się zdecydujesz? Butki też nie są lekkie, no nie wiem. Albo Mac, albo babyliss albo coś co skrywasz poza wątkiem ![]() bo do tregginsów to jesteśmy dogadane ![]()
![]() |
#3184 |
Raczkowanie
|
Tutaj link do mojego nowego watku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688406 Jestem chętna na Shale ![]() Czyżbyś szukała Burberry Brit? Widziałam coś takiego w Twoim wątku. Jeśli tak to mam BB z wymianki (okolo 25-30 ml. ze 100), może też być na wymianę. Wrzuciłam też książki, gdybyś była zainteresowana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688459 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
AVENE Antirougeurs (krem na dzien spf 15 i krem-koncentrat na zaczerwienienia); BIODERMA Sebium pore minimizer - wszystko używane (o szczegóły proszę pytać)
filtry apteczne - oddam całość lub odlewki do testów: AVENE< VICHY<URIAGE<SANTE coś u mnie? ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- widze że rozpoczełas wątek w 2008, więc zaznaczam że jestem zainteresowana tylko jeśli kremy były otwarte najdalej rok temu
![]() |
#3186 |
Raczkowanie
|
To może ostatecznie:
Ode mnie: -Burberry Brit, zostało około 25-30 ml ze 100 -Róż/brąz MAC, odcień Tenderling, wkład do paletki, kod A61 zużycie znikome Od Ciebie: -Shale -pędzel Hakuro i rozświetlacz MAC za Brit? PS: Wstawiłam do swojego wątku zdjęcie Brit. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
dasz znać?
![]()
![]() |
#3189 |
Raczkowanie
|
Oj, no tak, o ten mi chodziło. A powiedz mi, które z tych kosmetyków są dostępne i które byłabyś skłonna wymienić za Brit?
![]() -KORRES Blush kolor Natural -Meteo GUERLAIN w kolorze 01 Mythic Parfait -BENEFIT Hoola - po terminie, ale nic się z nim nie dzieje. Jakie jest zużycie Hoola? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
a ja na to jak na lato
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
na języku jest napisane, że 22 cm
![]()
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
czekam na suszarkowe wieści
![]()
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
super, jestem za! istnieje możliwość, że będę mogła wysłać dopiero pod koniec tygodnia/początek następnego,nie ma problemu?
![]()
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
A Małgosiu, dorzucisz mi coś z biżuterii ktora mi sie podobala? moze byc cos najtanszego i kompletnie Ci niepotrzebnego, a jesli nie ma takiej rzeczy to nie trzeba
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1350901986 te z fioletowymi oczkami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1350902045 te z parfois https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1350902057 ten z jaskółką ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- pewnie, jak tylko wpadnie Ci w ręce to chętnie, jeśli nie to nie szukaj specjalnie ![]()
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
ja po
9) odżywka REVITALASH nowa zafoliowana, 2 mi (na 3-4 miesiące kuracji) mam nowa suszarke, nie wiem jakiej firmy - dostalam i sie kurzy, bo nie uzywam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3200 |
Zadomowienie
|
przepraszam, ze dopiero odpisuje, ale zupelnie nie mialam glowy do wymian, niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3202 |
Rozeznanie
|
coś za :
aven antirougnes, bioderme sensibo, brązer hoola, filtr aven? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
niestety nic za nie nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Nadal nic nie wyszukałam,puder Diora bym brała z miejsca, ale już się przekonałam, że ten numer jest mooocno za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, zerknij do moich wątków, może coś wypatrzysz dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
szer. ramion: ok. 35 cm
dł calkowita: 37 cm dł rękawa od pachy: 18 cm mnie zainteresował pore refiner (ile go jest?) Real Lip Lift MAKE UP FACTORY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 |
Zadomowienie
|
odżywka REVITALASH nowa zafoliowana, 2 ml (na 3-4 miesiące kuracji)
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
to nie jest zimówka, raczej wiosenno-jesienna, ale bardzo dobrze utrzymuje ciepło, dobra będzie też na deszczowe dni
![]() dł od barków w dół 76 cm rękaw 59 cm szer pod pachami 61 cm dł od pachy w doł 47 cm ![]()
![]() |
#3210 |
BAN stały
|
mam poza watkiem 3 lakiery z opi ktorych poszukujesz
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- + mam bOBBI BROWN [odkład Lasting |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.