|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Bry
![]() Dzis mam zamiar ambitnie spedzc dzien, przede wszystkim segregujac ciuszki wreszcie i malujac dalej meble. Moze zaczne od siersci, bo sie zeszczy w kojec czyli ide sie ubierac ![]() Aaaale mi sie nie chce!
|
#1862 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
eee tam nie śpi Trzeba się wyspać na zapas ![]() Cytat:
Chyba mam dzisiaj zły dzień. Przegońcie mnie jak za bardzo będę marudzić
|
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Neni podobają mi sie Twoje zakupy Oliath szalejesz jak zawsze i jak zawsze słodkie te łaszki I fajnie wyszło z tą nadpłatą ![]() Enleeve niezłe żabie przezycia miałaś.Ja lubie zaby ale na obrazkach i ew.mowic do was ,,zabcie" ale za zywo nie baardzo A dżdżownic to wogole sie brzydze
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Czekam aż Małgosia zje śniadanko i jedziemy. Ona do dziadka, a ja w kolejkę do darmowego USG. Trzymajcie kciuki, żeby z dzidzią było wszystko ok i żeby w końcu pokazało co ma lub nie ma między nóżkami
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja Sierść mniejsza ma traume-jest pod mega nadzorem po wczorajszych ucieczkach.Bo pod wieczór tez uciekł.......
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
niech sie w koncu ujawni ![]() Roxi fajny masz rożek.Oglądałam taki w sklepie na zywo
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palmers tez ma kosmetyki do twarzy iniektore maja parafine No to ja juz na moja tradzikowa buzke bym nie użyła nigdy bo za długo w tym walczyłam zeby nie straszyć ludzi. Chyba tweedledee napisała, ze Sroka cos nie bardzo o Palmers pisała. Tak ja zrozumiałam przynajmniej dlatego pytałam sie co jest nie teges z tym Palmers. Czuje,ze ładnie zakrecilam ![]() Ja lezalam koło Tz na kanapie i polozylam nogi wysoko i jak kichnelam to mi kręg strzelił w kręgosłupie, ze zaczęłam wiszczec tak , ze Tz myślał, ze zaczynam rodzic. Ból niesamowity. Strasznie mi boli kręgosłup i biodra w nocy budze sie i ledwo moge iść do wc siku
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Ide poleżec przed tv,przy okazji ruchy policze
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie dzis śniło , ze moja kotka uciekła z domu, a jak ja chciałam złapać to ona sie nastroszyla i nafukala na mnie, ze nie wraca do domu bo sie zakochała i chce żyć na wolności teraz i przyszła ze swoim wybrankiem takim burym kocurem,ktory był z reszta podobny do jej realnego syna I jeszcze mi sie śniło, ze z Tz mieliśmy samolot i polecielismy na biegun północny . Dodam, ze nienawidzę latać Tz mi żałuje loda
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakiego rogala kupilyscie do spania?Chciałabym jakiegoś nieduzego zeby nie zajął pol łóżka.
Myślicie ze naprawde pomaga w spaniu? Zwykła poduszka nie robi. Denerwuje mnie w nocy.
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-04-20 o 08:43 |
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Cześć DZIEWCZYNKI!!!!!
: roza:![]() Ja to jak w tej piosence, pojawiam się i znikam, ale wiedzcie że na bieżąco Was czytam każdego dnia ![]() Nie komentowalam bo i tak dałabym posta i znowu zamilkła ale oświadczam, że od dziś następuje poprawa i witam z wszystkimi mamusiami, których nie byłam w stanie poznać przez moją absencję
|
|
|
|
#1872 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Rety jakie miałam porypane sny to już przechodzi ludzkie pojęcie!!No dzięki
![]() Cytat:
![]() A mój to jest jakiś gruboskórny, bo czuje tylko kopniaki, a wypychania się intensywnego i ruszania to już nie bardzo. I jeszcze marudzi, że Mały go nie lubi i czy to na pewno jego dziecko ![]() Cytat:
Podziwiam!Cytat:
A co do koloru włosów to wyobraźcie sobie, że mojej 94 letniej babci zaczęły ciemnieć włosy! Jest siwa od lat, brwi nie widać bo siwiutkie, a przez parę ostatnich miesięcy zrobiły jej się ciemne brwi(!) i włosy jej zaczynają ciemnieć. Nie widziałam czegoś takiego jeszcze ![]() Cytat:
![]() A jaki materac wzięłaś? Cytat:
Ciągle mieliśmy pełno gości w domu.Ale od 2 lat już nam się nie chce, wolimy razem tv pooglądać, starość nie radość Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, bardzo chętnie! Nie chcę lata, nawet nie mam co ubrać
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-20 o 08:58 |
|||||||
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie nadal pochmurno i deszczowo niestety, a na spacerek by się chciało.Cytat:
|
|
|
|
|
#1874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mu kiedyś pożałuj ![]() Ja mam dobrą odzywkę jak proszę TŻ o zrobienie czegoś, a on się droczy ze mną: - A co mi zrobisz jak nie pozmywam? (przykładowo) ![]() - NIC ![]() - Już zmywam kochanie! ![]() Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3155918547 Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-20 o 09:06 |
||||
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki dziewczynki ze sie martwicie - juz sie czuje o niebo lepiej. Wczoraj wieczorkiem zjadlam pol bulki, a na noc 7daysa i zyje
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Neni - niezle . Moze babcia zaczyna sie odmladniac tzn.jej organizm
Interesujące.No u mnie dzis padał śnieg i na szczescie stopnial,ale zimno jest. Jednak jak pomyśle o tych upalach po 40C i wilgoci po 80-90% to ![]() A w domu tylko jeden air condition mamy ![]() Lecę spać bo padam juz. Miłego weekendu. Dobranocka
|
|
#1877 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Dzis u mnie pochmurno i czekam z utęsknieniem na deszczyk, taki wiosenny, niech już się zazieleni ![]() Cytat:
za zakupy. Rożek mam identyczny - zieluny z żyfarką.Cytat:
Cytat:
pyyyszny. Jadłam wczoraj, ale został jeszcze jeden w zamrażalniku bo kupiłam Tż ale nie zjadł i już nie zje bo zrobię to ja po obiedzie![]() Cytat:
alez jestem ciekawa.Cytat:
Oliath śniłaś mi się pół nocy i dziecięce ciuszki , że dzwoniłas co trochę, że masz sporo ciuszków do oddania bo tyle ich nakupowałaś i że wkurzona jesteś bo She ich nie chce |
|||||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze sen. Śniło mi się, że byłam w pokoju, w jakimś domu. Mama biegała, czesała się, panikowała. Była elegancko ubrana, ja również. Piękne sukienki, fryzury. Zapytałam - Po co ta Aśka (moja siostra) bierze drugi ślub z Mariuszem? Przecież brała cztery lata temu? Ksiądz na to pozwala?
Mama:- No tak. Jak wcześniej , coś tam...nie wiem kurka, co. jakby luka w śnie, to teraz muszę wziąć raz jeszcze. Myślicie, że na dniach urodzi swoje drugie dziecko? Ma termin na 18 maja, ale brzuch już się obniżył, szyjka rozmiękczona. Może mam prorocze sny
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się z mieszkania rodziców Wczoraj nawet się nie pożegnałam..wybaczcie ![]() Wstałam jakieś pół godz temu, kocisko nakarmione, ja sobie grzeję wodę na kawkę i zaraz idę na jakieś śniadanko Kocur zakręcony, bo mu się towarzystwo w mieszkaniu zmieniło i nie wiedział co z sobą począć w nocy
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
toś mi pozalowala - i zamiast z psem na spacerku, wyladowalam nad kiblem z takimi torsjami po HERBACIE ze myslalam, ze Lilo gora sie pcha na swiat.
A ze tylko herbate mialam w zoladku, a szarpalo mnie z pol godziny pawianami, to sobie wyobrazcie, jak sie kwitnaco czuje teraz ![]() Cytat:
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie miałam siły do was zajrzeć po dniu spędzonym z małym dzieckiem ![]() U mnie dziś też pochmurnie i nie ma co mnie zachęcić do ogarnięcia chałupki
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem wyprawek, tzn stopnia zaawansowania, zwłaszcza Neni, Roxi i Oliath
ale zapierdzielacie ![]() Ja się wkurzam, bo rodzice TŻ obiecali nam pieniądze na łóżeczko dla małego, potem wyszło, że zamówili u znajomego stolarza (pomijam już fakt, że może chciałabym inne niż to jakie będzie, a nawet nie mam pojęcia jak będzie wyglądało ) ale szczyt wszystkiego nastąpił w chwili, gdy dopytywani jakie wymiary będzie miało, zdziwili się strasznie, czemu nas to interesuje, przecież jest taaak wcześnie ![]() ![]() a ja już bym sobie pościel zamówiła, zresztą, co z tego że grozi mi przedwczesny poród przez skracającą się szyjkę, zdążę przecież ![]() ![]() Szczerze mówiąc to najchętniej kupiłabym to łóżko sama, TŻ mówi, że jak nam się nie spodoba, to wstawimy je w domu moich rodziców jak będziemy przyjeżdżać na weekendy tamci chyba by padli no powiem Wam, że tą są naprawdę fajni teściowie, ale nie ogarniam tej sytuacji ![]() Czekam na TŻ, ma mi przywieść pączki/drożdżówki z malinami nie pracuje dzisiaj ale z rana pojechał do kolegi, wymyślił interes na boku i knują razem
|
|
|
|
#1883 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
za nowy tydzień i nowy trymestr? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chciałam tak Dotka ja odstawiałam Duphaston stopniowo i nic mnie nie ciągnęło. Tylko bóle głowy mi przeszły, bo miałam okropne przez niego. |
||
|
|
|
#1885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podobno truposzczaki snia się na deszcz...Twoja babcia młodnieje ![]() Kochana jak potestujesz rogala daj znac jak sie sprawdził.Cena jest dobra ,ja kiedyś chciałam Motherhood ale 130 zł za niego -nie baaardzoo a te inne tez podobno są fajne a mnie cięzko czasem z brzuchalkiem sie ulozyc do snu tak ciągnie :/Cytat:
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice dali nam na łóżeczko, bujaczek-leżaczek, na USG 3d/4d, dołożyli do pralki 500 zł i prawie co miesiąc dają nam na lekarza, ciuszki kupują ... ![]() Nie jestem pazerna, ale najbardziej głupio mi jakoś przed moimi rodzicami, że z tamtej strony cisza ![]() Ale moi rodzice też mają swoje widzi mi się Mama hamowała mnie ze wszystkimi zakupami, bo za wcześnie A jak kupiłam wózek będąc w 20 tc to czytała na necie "od kiedy można coś kupować dla dziecka" Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-20 o 09:45 |
|
|
|
|
#1887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedulko ![]() Cytat:
I w weekend obijam sie totalnie! Chociaz mogłabym cosik poprasowac i autko w srodku ogarnać....Ale nie ma pospiechu.Jedynym codziennym zadaniem jest czesanie Piesków w plenerze ![]() Cytat:
![]() Ale sporządziłam juz liste do szpitala i wyprawkową Laury,Tz zaznajomił się z nimi,zakodował i po wypłacie zaczniemy juz na powaznie gromadzic cosik
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o rogala to ja nei zamierzam inwestować, kupiłam sobie podłużną poduszkę, żeby spróbować spać z czymś między nogami, ale mi to nie odpowiaad, więc rogala nie kupię, żeby się gdzieś po domu kurzył. Jeśli chodzi o palmersa to ja uwielbiam jego zapach
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na ręku każdy z nas miał zegarek, który odliczał ile czasu nam zostało do wyczerpania naszych baterii ![]() Zdam relację z rogalika na pewno
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
kurde wstałam tylko na chwilę od komputera..a tu kocur mnie podsiadł
to jego ulubione (różowe) krzesełko plastikowe z ikei..chyba jest idealnie wyprofilowane, że je sobie przywłaszczył..piszę do Was na kucaka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

czyli ide sie ubierac 

Trzeba się wyspać na zapas
...
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy...
niech sie w koncu ujawni

12.06.2010
pyyyszny. Jadłam wczoraj, ale został jeszcze jeden w zamrażalniku bo kupiłam Tż ale nie zjadł i już nie zje bo zrobię to ja po obiedzie