|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() za 29 tydzień!Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a na słoneczko to uważaj, chroń buzię..żeby jakieś plamy nie powychodziły ![]() za tydzień ![]() Cytat:
czekam na opinię Cytat:
gratki!grillowane kiełbaski..mniam ![]() Cytat:
mówisz, że głuchy kot to spoko kot?.. nie kuś Słodkich snów |
||||||
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Katerine, gratuluje studniowki!!!
Ghia za 31 tc!!!Wciagam na drugie sniadanko grahamki z grillowana karkowka chili slodko-kwasna ![]() Zdjecia dziewczynkowych ciuszkow na 74-78 (9-12) mies. juz mi sie laduja, wiec zaraz zabieram sie za te chlopczykowe 0-3
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tydzień.. widzę, że też miałaś problem z wyliczeniami U nas też ciężko z pracą.. mąż niby na swojej działalności, ale ostatnio nikt się nie dobija do niego.. skończy teraz jedno zleconko i znowu utknie w miejscu.. choć mamy nadzieję, że do tego czasu odezwie się następny inwestor ![]() Dlatego mąż też póki co nie mysli i nie widzi w najbliższych kilkuletnich planach następnego dziecka, choć bardzo bym chciała nie czekać za długo. Wczoraj dla żartu zapytał 'to ile tych dzieci będzie?', a ja na to 'dwójka planowanych, a trzecie jak się przydarzy' Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-04-22 o 09:57 |
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan, no właśnie u mnie z tym bólem to jest tak, że jak jedno się skończy to mnie drugie nawala. Jak powiedziałam ginowi, że wreszcie pozytywna wiadomość, że rwa odpuściła to powiedział "na razie
" no i rwa nie ale lędźwiowy znowu nawala, choć mniej za to się rzuciło na "wątrobę". Może jak teraz ciągle jakiś ból to poród lekki będzie
|
|
|
|
#2435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak na serio to piorę teraz w swoim proszku, a potem w dzieciowym jakiś miesiąc przed wypiorę. Dzień dobry Ja się od rana wzięłam za sprzątanie, właśnie skończyło się drugie pranie. Poza tym powoli biorę się za pakowanie naszego domu i jestem tym przerażona... ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Aha i dziś kończę 26 tydzień! Strach u tyłka coraz większy.
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Mela, nie pijesz, nie palisz to może pierzesz pieniądze
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
za tydzień. A strach pewnie stąd ze wiesz co Cię czeka ![]() Ghia-
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, to teraz kolejne konkretne pytanie:
jaki ja mam kupić materac do łóżeczka? proszę konkretne firmy jakby co czytam o lateksach, piankach, grykach i kokosach i zdurniałam
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Oj gdybym ich tyyyle miała... oczywiście legalnie zdobyte
![]() Dobra spadam dalej do roboty!
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja od rana realizuję tytuł naszego wątku, czyli kawka z mężem na balkonie zaliczona Uwielbiam poranne słońce, balkon mamy od wschodu zatem jest cudnie! Widok Śnieżki to dodatkowy bajer Ale kot nie chciał z nami siedzieć, bo mu za gorąco było ![]() Aaaaa - witam się w 28 tygodniu, czyli 7mym miesiącu!! ![]() Z tej okazji Młody wczoraj szalał jak nigdy jeszcze! Mąż był w szoku, że Mały już taki duży i silny i aż okrzyki z siebie wydawał przy każdym kopnięciu Shestiger pyta się która z Was jest z Orange, bo ze mną za drogo esemesowanie wychodzi
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam do zeszlifowania i pomalowania meble ogrodowe. Dzwoniłam po firmach i zdrurniałam- chcą za to 45zl/h i liczą że im to 2 dniówki zajmie
Toż to zdzierstwo w biały dzień ![]() No ciśnienie mi podnieśli! ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ![]() u nas był gryka/ kokos
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html Na początku miałam kupić kokos-pianka-gryka, ale przed podjęciem ostatecznej decyzji postanowiłam poczytać co nieco. No i stanęło na lateksie Poniżej opinia P. Zawitkowskiego nt materacy: "Według mnie najlepszym rodzajem dostępnych na rynku materacy dla dzieci i dla dorosłych są materace z lateksu. TO naturalne tworzywo. jezeli chodzi o zarzuty dotyczące chemii, to jjestem pewien, ze nie ma w sprzedarzy żadnego materiału, który by nie był chemicznie przetważany przynajmniej w części. Polecam pokłonić się nad tym tematem w odniesieniu do zabawek dziecięcych ) Zatem, jeżeli chcą państwo jasnej klarownej odpowiedzi - lateks. " |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skylie, bede miec konkurencyjne ceny, olej ich Nie wiedzialam, ze znosze takie zlote jaja
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
za rozpoaczete tygodnie ![]() ja dzis zaczynam 29!!! ostatni z 2 aaaaaaaaaaa boje sie!!! |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- surka, stokrotka24, Anulka_p, fiazo
|
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz jak masz ochotę to zapraszam Dorzucam poranną kawkę, ploty i wizaz Cytat:
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-04-22 o 10:33 |
||
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj już nawet klikałam na heveę ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tydzień i nowy miesiąc.. ![]() Mój też tak mocno kopie, że sama przeżywam szok.. Dzisiaj już mężowi smsa słałam, że Lol jakiś długi musi by, bo przy jednej serii kopniaków część była pod pępkiem z lewej, a za chwilę łubudubu nad pępkiem z prawej i to tak wysoko..jakby w połowie drogi między cycem a pępkiem ![]() Cytat:
delektuj się tę ostatnią dwójką, bo przy trójce to już z górki ![]() brzusio śliczny
|
||
|
|
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hellloł żabki
![]() Wczoraj spałam juz przed 21 ![]() posiedzielismy z Tzem na ogródku,byłam na spacerku z sąsiadką i zleciała niedziela szybko...Niechcący opaliłam sobie twarz i ręce..Mam nadzieje ze nie bd miec zadnych przebarwien i plam było nawet chłodno i nie sądziłam ze mnie słonko dopadnie...Musze kupic sobie krem z filtrami UV....A ..i przeziębiłam sie.Dzisiaj mnie gardło boli,głowa i wogóle zdechłą jestem.Ide zaraz na ,,Ukrytą Prawdę" i ruchy policzyc..Wczoraj nie miałam na to sił ale Laura kopała co chwilke ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
ja juz miałabym wizje jak wisisz na drzewieCytat:
zdrówka ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40424076]Co za gnojek :/ Oby tak kiedyś ktoś nie powiedział jego dziewczynie...... :/ Mnie kiedyś w tramwaju ustąpiła młoda dziewczyna, taka może 20-letnia. Byłam taka zmieszana, ale miło mi się zrobiło I trzymam kciuki za tatę![/QUOTE] Co za cham :/ Mnie kibic przepuscił w kolejce w sklepie ![]() A do kosioła wychodze wczesniej,nie wiem jak to tutaj wyglada i czy ktos zwolniłby mi miejscówke.... : confused:Cytat:
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko ok, syn dalej synem, nie wszystko dało się zobaczyć bo plecami się obrócił, waży 664g
i dostałam skierowanie na glukozę 75g i spotkałam żonę byłego mego, okazało się że w ciąży też Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-04-22 o 10:57 |
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki glukozy? bo tak się zastanawiam czy jakbym w piątek poszła zrobić plus toxo, krew i mocz, to do 6 maja w dzień wizyty będę miała wyniki już? majówka zabiera 2 dni robocze, to w 4 dni laboratorium się wyrobi?
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
spory ciężarek ![]() a co ustaliliście jeśli o L4 chodzi? zalecał byś na nie poszła i odpoczęła już czy daje Ci wolną rękę? |
|
|
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobitki gratuluje tygodni,trzymam za wizyty ![]() Ide sie polozyc,zle sie czuje :/ a o 15 jade z Tzem na jakies zakupy bo w lodowce swiatlo....i mamy pare spraw do załatwienia wiec musze troszke sie do tej pory zregenerowac......... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
rośnie chłopaczek wstydliwy dzis poprostu był ![]() SHE trzymaj sie,wracaj do zdrówka
|
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro muszę iść robić krzepliwość i siuśki. Fiazo - brawa za wizytę!!! |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie cieszę się, jak czytam o glukozie... wczorajsze pomiary tak mnie dobiły, że jak czytam o 75 to mdło mi się robi
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja czekam na łóżeczko
dziś na przyjść, moj tz tez sie nie moze doczekac jak bedzie je skrecał ![]() aa woczraj bylismy w agata meble, kupilismy stol i lawe, jeszcze musimy zamowic wypoczynek, co mylisice ze jest lepsze zestaw 3+2+1 czy naroznik?? |
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba kupię pianka kokos pianka
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Loguje się, zagląda do nas, ale nic nie pisze...[/QUOTE] ![]() ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

za 29 tydzień!

a trzeba odebrać wyniki glukozy i zrobić obiad...

oooo rany jaaa się boję 
Za samo to w jakim momencie go zwolnili powinno się wystrzelać całą tą firmę 

było nawet chłodno i nie sądziłam ze mnie słonko dopadnie...Musze kupic sobie krem z filtrami UV....