|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Ja miałam po 2 h 155 tak więc wiesz (ja np. na czczo mam ledwo powyżej 60, co jest z kolei za mało!, ale na noc i tak jem już wielką bułę...) Ja też miałam krwinki czerwone w moczu, gin nie skomentował nawet słowem.[/QUOTE] dzięki dziewuszki |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Hej hej
Pozdrowienia od Shestiger Była na 40 min usg bo studentka ją wzięła na przećwiczenie. Wszystko jest ok ma komplet zdjęć - stopa buzia siusiak i dwa portrety i pozdrawia Was wszystkie tzna Nas mnie chyba też
Edytowane przez Ghia Czas edycji: 2013-04-22 o 16:36 |
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie sobie siedzę przy otwartym oknie ( mieszkam na I p.) i na dole standardowo siedzi patologia, o której już wspominałam. I jest wśród nich babcia z wnuczką Oliwią. Nie dość, że co chwile się wydziera na tą Oliwie to przed chwilą ją woła i mówi: Boże, jak ja jej zaraz wpier**** zmotywujcie mnie, bo próbuje kupić wózek, ale szkoda mi tyle kasy wydać za jednym razem ![]()
|
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coraz bliżej ![]() Ja 20 czerwca. Zawsze w okolicy tej daty było zakończenie roku szkolnego i wszyscy myśleli już tylko o laniu za świadectwo i wakacjach, więc też znam ten ból ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę szybko wziąć się za odkurzanie, bo będę w tym syfie siedziała do wieczora
|
|
#2646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Po co będziesz odkurzac? Z nami posiedz
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zauwazyłam, że szkoda mi na mnie kasy, a na rzeczy dla dziecka wcale. Wszystko przeliczam na ciuszki, pieluszki itp. Gdybym tylko miała więcej kasy ![]() o kurcze wizyta za 10 min., spadam
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-04-22 o 16:49 |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
tylko chodzi o to, że za jednym razem tyle wydam
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobietki.
Mam dzisiaj mega stres- rano na papierze zobaczyłam kropeczkę krwi- wielkości głowki od szpili Nie wiem o co chodzi. Do tej pory wszystko ok, w środku też "czysto"- obserwuję Młody kręci się niesamowicie i to mnie uspokaja. Kurczę, kurczę, kurczę
|
|
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Oliath bardzo mi się podobają ciuszki z Twojej aukcji tylko nie wiem czemu zdjęcia mi się wyświetlają po połowie
zmieniałam przeglądarki i dalej to samo ![]() No ale z tego co widziałam to fajne te rzeczy tylko teraz mi powiedz jak ja mam wygrać tą Twoją aukcję???? Hęęę ja się pytam |
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!To co przechodze po tej glukozie to jakaś masakra!!!Wytrzymałam aż do drugiego badania!I w drodze do domu się zaczeło!Wymiotuje wszystkim co zjem lub pije!Dopiero teraz małymi łyczkami wypiłam pół kubka gorzkiej herbatyi póki co już pół godziny nie miałam spotkania z toaletą!Czy któraś też tak miała?Bo już sama nie wiem czy to przez glukoze czy może wczoraj coś zjadłam co mogło mi zaszkodzić a glukoza to tylko spotęgowała????
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Lody bambino - no bajka
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
Na razie obserwuję. Obstawiam, że Młody tak strasznie się kręci, że pewnie coś się naruszyło ewentualnie coś się rozrasta i może stąd ta kropelka- tego się trzymam
|
|
|
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ze 2,3 razy podobną sytuację - kropka krwi i sprawdzałam zestresowana czy to to, ale okazywało się, że to gdzieś z boku krocza rankę jakoś zrobiłam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Spokój do jutra
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie,moj tz tym bardziej... :P
Super,moje utrzymuje sie ok 1,53 ale robilam przeciwciała i moja Endo twierdzi .. nie na sto procent ale mowi ze raczej nie bede musiala zazywać euthyroxu po ciazy.. uf.. (ale ze wyjdzie w praniu)Cytat:
![]() Cytat:
mam ostatnio straszne "problemy" z oczami ... popoludniami jest dramat tak jak teraz musialam ubrac okulary (o ktorych zapominam wiecznie a powinnam miec do czytania kompa i jazdy samochodem) tak to są zmeczone,łzawia itp i niewiem co mam z nimi zrobic najlepiej to jak zamykam je ale przez chwile nadal bolą dopiero po chwili przestaja eh.. Oddalam te spodnie w lidlu,nie bylo białych bluzeczek ( tzn byly lki ale to duzo za duze) tak to kupilam na ciuchach kurtke taka bardziej sportową za 12 zł a wszedzie takiej szukalam i nie moglam znalesc ... muszę ja wyprać wyczyscic i bedzie git ![]() I widzialam kolezanke w butach takich jakie bym chciala.. kosztują "tylko" 20 zł ale ... poczekam do wypłaty chyba ... bo teraz to juz karta kredyt idzie w ruch eh.. A teraz jeszcze trzeba rzeczy zaczac dokupywac( czyt. wyprawke dokonczyc:P) po wozek jechac no i nieszczęsny remont... i drzwi kupic musze.. zyc nie umierac.. ![]() En kijowa sytuacja z tesciami i psem eh ja bym sie wkurzyla bardzo... She ciekawe czy jest w Krk w szpitalu czy gdzie? |
||
|
|
|
#2657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamuski
grzeje dzisiaj slonko caly dzien,kocham taka pogode. Zauwazylam ze widac u mnie zyly na brzuchu,rekach a na dekolcie mam pajeczyne z zyl wyglada to okropnie.Czy wy tez tak macie?
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zadomowienie
|
Dobra- wdech- wydech. Staram się nie panikować- dzięki za dobre słowo Dziewczyny
W ramach odstresowania Wam za rozpoczęte/ skończone tygodnie ciąży, za dobre wyniki badań i za nasze "Słodkie Mamy"- coraz więcej Was ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa a masz może nadżerkę??
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie martw się to z korzyścią i dla Ciebie, bo mniej przytyjesz
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Miałam delikatne plamienia ale to pod koniec pierwszego trymestru. Od tamtej pory wszystko było ok
|
|
|
|
#2663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
. Trzymam mocno kciuki. Dobrze, że Adaś ruchliwy to trochę spokojniejsza jesteś. Cytat:
Matko zaczynam się jej coraz bardziej bać
|
|||
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Bo czasem tak jest że to nadżerka daje lekkie plamienia i to nic groźnego więc może u Ciebie też tak jest
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektóre kobiety tak reagują na to badanie. Tyle dobrego w tej całej sytuacji, że dałaś radę wytrzymać całe badanie i nie będziesz musiała go powtarzać
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
O własnie może któraś jest zainteresowana zakupem glukometru nowego domowego??
Dostałam a mi nie potrzebny?? Jak coś to dawać znać na priva |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2669 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
UFF nadrobiłam....
Cytat:
Cytat:
Może nie panikuj Cynamonku...tylko obserwuj...jak zobaczysz kolejną to podjedz do szptala...a czasem na papierze są takie drobinki...może to nie od "Ciebie" ??? Trzymam kcuki bardzo brdzo mocno i wierzę, ze to nic poważnego.!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bezk jak ta lala![]() PS. Ładne majty możesz konkurować z Tweed:P ![]() Cytat:
![]() Cudowny widok!!! |
|||||||||
|
|
|
#2670 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I inne Maluszki też Cytat:
Nigdy nie miałam tego problemu Ale teraz to już sama nie wiem co mam myśleć Na początku maja. Ale z położną - tutaj badania ginekologicznego mi nie zrobią Chyba, że zacznę mocniej krwawić to sprawdzą. Póki co mam obserwować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Ja miałam po 2 h 155 tak więc wiesz

Jestem w lekkim szoku, że to już 27..normalnie kilka razy przeliczałam, myśląc że to niemożliwe..że to chyba 26..ale nie.. 26. to my kończymy.. 
Uwielbiamy tam robić grila i gapić się na te góry

Młody kręci się niesamowicie i to mnie uspokaja. Kurczę, kurczę, kurczę

za nasze "Słodkie Mamy"- coraz więcej Was