Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-24, 21:27   #3751
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
moje połączenie parówek z maślanką chyba właśnie daje o sobie znać
Czyli jednak wieczorem na pierogach Cię nie będzie?
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ja to myślałam, że mnie zapraszasz bo wiesz, że lubię ruskie, a tu twee mnie oświeciła, że dlatego, że chcesz mieć czyste okna ale jesteś interesowna gadzina
En wpadaj-pierogi się zwolniły dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że mój TŻ często pracuje na szpitalach ( jest informatykiem) i ostatnio najczęściej jest na ginekologiczno-położniczym - tam gdzie chcemy rodzić, więc będę miała wtyki no ale! dziś podjeżdża jakiś facet dostawczakiem i mówi do TŻ: "Panie, pomóż mi rozpakować auto!", a TŻ, że już jest 16:00 więc jedzie do domu, a żona w ciąży i się spieszy, facet mu na to: "Odwdziecze sie!", no to mój super mąż pomyślał, że dostanie zgrzewke piwka lub dwie to się zlitował i pomógł. Skończyli i facet mu daje... 15 wyprawek dla noworodków (te co dają w szpitalach) Myślałam, że się uduszę ze śmiechu jak z tym wchodził do domu! Ale w sumie rewelacja, bo pełno płynów do kąpieli, płynow do prania, mleko, espumisan (), aaaa no i w każdej nawet smoczek jest! Tylko w sumie nam nie potrzeba 15 smoczków, bo generalnie nie chcemy w ogóle dawać smoka, chyba, że nas sytuacja zmusi - chcieliśmy kupić 1-2 na wszelki wypadek, ale nie musimy

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40475558]
Dziewczyny mój syn na pewno jest chłopakiem, ale nie mogę Wam wkleić dzisiejszego zdjęcia, bo obawiam się, że mnie kiedyś pozwie za to do sądu :P Otóż na dzisiejszej focie moje maleństwo łapie się za jajuszka ( już nie chciałam mówić przy lekarzu - zupełnie jak tatuś:P, no ale lekarz sam powiedział, że to męska rzecz )[/QUOTE]
Haha
Mam nadzieję, że mój Młody mnie nie pozwie
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dooobra, a teraz zalaczam fotki niektorych prezentow z wczoraj:
  • maty (ale bez pałąkow i zawieszek, bo jeszcze sie susza)
  • kombinezon satynowy
  • kozuszek i kurteczka
  • pajacyki
  • kozaczki Hello Kitty
  • polarowy komplet spodenki+plaszczyk+kapelu sik
  • skarpetulki z grzechotkami
Brak słów
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Doszliśmy pod pracę Tż i pies padł
Tż biedny musiał zanieść ją do auta na rękach bo się położyła i nie chciała więcej ruszyć

Nie wiem czemu mnie nie zaniósł, ja tyle samo przeszłam
Hahahah
Cytat:
o tym samym pomyślałam

tż lubi, jak chodzę w seksownej bieliźnie, to mu wyskoczę po porodzie z taką kabaretkową i pontonem pomiędzy Te majtki są lepsze niż jakakolwiek antykoncepcja

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
wyobraziłam sobie mojego męża w tych majtach i podkolanówkach

śmieję się na głos, a on się na mnie dziwnie patrzy
gdyby znał moje myśli
I po co to mówiłaś! Zrobiłam to samo

Ale się obśmiałam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:27   #3752
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
co się będziesz w Lidlu stołować lodami, jak masz męża obok
En no wiesz...?! ja jednak poprzestanę na tym Lidlu

No to wróciliśmy, kupiłam loda, ale leży w zamrażarce, bo coś pełna się czuję (obżarłam się rogalikami z marmoladą z ciasta francuskiego)..zrobiłam sałatkę na jutro na urodziny ojca (makaron mini kolanka, wędzone udko z kurczaka, ogórek zielony, żółta papryka, czerwona papryka konserwowa, kukurydza, majonez) i czas się myć..
..na jutro zapowiedziała się teściowa.. dziwne trochę, że chce jej się jechać do miasta busem na 15, wiedząc że przed 17 wychodzimy i jeszcze ze mną się umawiała, a nie ze swoim synem.. węszę jakiś interes do mnie w każdym razie po pracy nie odpocznę..

dobra idę po prysznic..

aaaaaa..... w Lidlu miałam spotkanie twarzą w 'twarz' z pająkiem!!! wisiał z sufitu ..prawie oczami na niego wleciałam w ostatniej chwili zrobiłam unik.....obrzydlistwo wyglądał na małego krzyżaka ...YEHH!!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:28   #3753
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
tych majtach i podkolanówkach

śmieję się na głos, a on się na mnie dziwnie patrzy
gdyby znał moje myśli
hahahhaha

Cytat:
Dobranoc
dobrej nocki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:29   #3754
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny, mojej siostrze zrobili w szpitalu USG. Mają tam lepszy sprzęt i jej córeczka ma jajeczka i siusiaka I co ja zrobię z tymi pięknymi body w różowe kropeczki i tymi z napisem- "I'm little girl" ? No nic...- Zrobię sobie drugie dziecko i się przyda
co za lekarz ja wcześniej badał? Ale surprise

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nie żartuję Początkowo mojej siostrze marzył się chłopak, bo między nim a Filipem byłoby tylko 2 lata różnicy i byliby świetnymi kompanami do zabawy, ale kiedy okazało się, że dziewczynka, to wpadła w zakupowy szał. Obkupiła się jak nasza Oliath Ma chyba z dwa ogromne wory ubranek dla dziewczynki Mimo wszystko jest zadowolona. Teraz tylko chce żeby maleństwo rosło i przybierało na wadze, ale wyprawkę trzeba skompletować teraz inaczej. Są rzeczy po Filipie, ale trzeba coś jeszcze dokupić. Na szczęście jest ciocia Ania. Poszukam czegoś ładnego dla mojego drugiego siostrzeńca i dziadkowie będą mieć trzech wnuków- rozrabiaków prawie w jednym wieku
Może jeszcze niech się wstrzyma

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
my mielibyśmy wesele znajomych na początku sierpnia, no ale 'niestety' raczej nie damy rady pójść, skoro na koniec lipca rodzę

też myślałam o sadzeniu kwiatków na balkonie, tlyko muszę kupić skrzynki i jakieś kwiatki..a zupełnie się na tym nie znam.. balkon od wschodu.. jakie kwiatki polecicie? proste w obsłudze i długo kwitnące?
My też mamy na początku sierpnia, ale nie idziemy
Kup sobie surfinie- długo kwitną, trzeba je tylko codziennie i obficie podlewać, a czasem dać nawozu.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jakoś mi się smutno zrobiło Mojej siostrze skończył się staż i nie było wiadomo czy uda się jej dostać umowę. Okazało się, że się udało (a nie było łatwo, bo to w urzędzie) i dostała od razu na rok. Ja bardzo się z tego cieszę, ale doszło do mnie, że tylko ja przez najbliższy rok nie będę chodzić do pracy, będę sprzątać i gotować i będę do niczego
A jeszcze mamy iść rodzinnie na pizzę świętować z tej okazji
No co Ty Pomyśl o tym jako o dłuuugim urlopie. Gwarantuję Ci, że wszyscy pracujący będą Ci zazdrościć

Cytat:
Doszliśmy pod pracę Tż i pies padł
Tż biedny musiał zanieść ją do auta na rękach bo się położyła i nie chciała więcej ruszyć
Wasz pies będzie miał niezłą traumę po Twojej ciąży. Poszukaj lepiej psiego psychologa

Cytat:

już widzę siebie z obwisłym brzuchem, zjedzonym biustem i takimi majtami między nogami
i jak nie mieć depresji poporodowej?
nie zapomnij o podpasce wielkości XXL

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-04-24 o 21:31
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:30   #3755
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neni1984 Pokaż wiadomość
i po co to mówiłaś! Zrobiłam to samo

Ale się obśmiałam
:d
Stary 2013-04-24, 21:31   #3756
czarownica1
Zakorzenienie

Napisze krotko :
LEZE I KWICZE... ANTYKONCEPCJA antygwaltki i seni na mojej xxl doopie ...wyobraznia dziala. A ja sie glowie jak sie zabezpieczac po ciazy...
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:33   #3757
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
aaaaaa..... w Lidlu miałam spotkanie twarzą w 'twarz' z pająkiem!!! wisiał z sufitu ..prawie oczami na niego wleciałam w ostatniej chwili zrobiłam unik.....obrzydlistwo wyglądał na małego krzyżaka ...YEHH!!

mnie by słyszał cały sklep
boję się cholernie tych potworów
Stary 2013-04-24, 21:34   #3758
czarownica1
Zakorzenienie

Ide spac. Paaa
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:36   #3759
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

"Maluch najada się, jeśli:
- jest karmione min 8 razy na dobę (prawidłowa pozycja i mechanizm ssania)
- jest aktywne przy piersi, słychać łykanie (nie cmokanie), które trwa min 10min przy jednej piersi
- matka odczuwa mrowienie lub lekki ucisk w piersi związany z wypływem mleka, piersi są pełniejsze przed niż po karmieniu
- dziecko jest aktywne, zadowolone, budzi się do karmienia
- moczy min 6 razy pieluchę, mocz jest jasny i bezwonny
- oddaje 3-4 papkowate stolce (oprócz 2 pierwszych dób, kiedy oddaje smółkę)"

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-04-24, 21:37   #3760
Samantha7
Zakorzenienie

Hej ,

Dziękuje Wam za kciuki

Ja nie byłam dzis u lekarza. Tz z rana jak usłyszał moj głos to kazał mi leżeć. Zadzwonił do gina, ze jestem chora i ten kazał leżeć i moge syrop pic i ziolka. Nic innego. Gardło mi rozsadzi z bólu. Kaktus
Jestem mega osłabiona . W nocy wstawalam z 10 razy sikac bo tyle pilam od tego, ze mam tak suche gardło.
Wieczorem przychodzi do mnie masazystka bo ja juz ledwo chodzę tak mi plecy bola. W nocy to wyje jak wstaje lub sie na drugi bok obracam. Jeszcze trochę to będę jak na jakims wyciągu leżała

Lachryma- świetny wybór lodów . Moje ulubione

Trzymam kciuki za wizyty i za nowe tygodnie.

Ja jestem juz w 27 tyg ciazy

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:39   #3761
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
"Maluch najada się, jeśli:
- jest karmione min 8 razy na dobę (prawidłowa pozycja i mechanizm ssania)
- jest aktywne przy piersi, słychać łykanie (nie cmokanie), które trwa min 10min przy jednej piersi
- matka odczuwa mrowienie lub lekki ucisk w piersi związany z wypływem mleka, piersi są pełniejsze przed niż po karmieniu
- dziecko jest aktywne, zadowolone, budzi się do karmienia
- moczy min 6 razy pieluchę, mocz jest jasny i bezwonny
- oddaje 3-4 papkowate stolce (oprócz 2 pierwszych dób, kiedy oddaje smółkę)"
ciekawe informacje, dziękujemy
Stary 2013-04-24, 21:41   #3762
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej ,

Dziękuje Wam za kciuki

Ja nie byłam dzis u lekarza. Tz z rana jak usłyszał moj głos to kazał mi leżeć. Zadzwonił do gina, ze jestem chora i ten kazał leżeć i moge syrop pic i ziolka. Nic innego. Gardło mi rozsadzi z bólu. Kaktus
Jestem mega osłabiona . W nocy wstawalam z 10 razy sikac bo tyle pilam od tego, ze mam tak suche gardło.
Wieczorem przychodzi do mnie masazystka bo ja juz ledwo chodzę tak mi plecy bola. W nocy to wyje jak wstaje lub sie na drugi bok obracam. Jeszcze trochę to będę jak na jakims wyciągu leżała

Bidna bida
Ale masażystki to zazdroszczę
Mnie nawet TŻ nie chce masować
Stary 2013-04-24, 21:41   #3763
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
roxi:P:P biedaczek
Cytat:
ja też już się muszę uspokoić, bo już moje kochanie wróciło

gdybym ja miała od gina zakaz chyba cały czas chodziłabym zła i nabuzowana
tylko, że u nas to w sumie nasza decyzja, bo gin powiedział, że zakazu nie mamy, ale... dwie próby skończyły się moim bardzo kiepskim samopoczuciem i podbiegniętym krwią plamieniem, wolimy więc poczekać (już znamy ten stan z ciąży Norbertowej, kiedy był zakaz całą ciążę). A dziś mąż stwierdził, że dołeczki z policzkach i tak będzie mieć, jak brat Niewielkie, bo niewielkie, ale ma... cieeeekawe skąd się wzięły?

A co do lekarskich zakazów - jak koleżanka z mężem była na usg, dr rzekł:
- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:
- Ale to PANI MA ZAKAZ...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:44   #3764
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:

ale lekarz miał poczucie humoru, normalnie boki zrywać
Stary 2013-04-24, 21:44   #3765
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:
Ale dowcipny
Stary 2013-04-24, 21:45   #3766
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ale dowcipny
ja bym nie zapłaciła za wizytę
Stary 2013-04-24, 21:47   #3767
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Melduje się, ale nie mogę więcej pisać, bo siłą wyższa w łóżku mi nie pozwala :-P buziaki Brzuchatki !!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:51   #3768
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mój TŻ stwierdził, że mnie nie wypuści przez 3 miesiące z łóżka po porodzie... Taaa już to widzę, pewnie będziemy oboje zakochani w małym+zbyt zmęczeni na coś więcej niż hendżobik :P

Dziękuję Wam za miłe słowa

Oliath Twoja wyprawka to jest po prostu szok :O
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:51   #3769
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Hej ,

Dziękuje Wam za kciuki

oj zdrowka zycze!!

Cytat:
- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:
dowcipny lekarz.. no!

cd dalszy ale to juz z SR (ale widzę że to samo w książce), któraś pytała kiedys o przechowywanie pokarmu, wrzucam dla dzieci urodzonych o czasie (mam jeszcze wersję dla wcześniaków i dzieci chorych)
- temperatura pokojowa - do 12h
- torba lodówkowa - do 24h
- lodówka (+4) - 2-5dni
- zamrażalnik lodówki (-10stopni) - 2 tygodnie
- zamrażarka (-18-20) - 6-12 miesięcy
- rozmrożony pokarm w lodówce 48h

i jeszcze w czym przechowywać: 'bezpieczny wydaje sie polipropylen lub polisulfonian - nie wykazuje migracji żadnej substancji do żywności. Trzeba więc zwracać uwagę na oznaczenia: trójkąt z cyfrą w środku 1,2,3 lub 5 i napis BPA - free oznacza dla dzieci bezpieczny plastik"

Galeria pazurkowa:

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-04-24 o 21:57
Stary 2013-04-24, 21:54   #3770
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Bidna bida
Ale masażystki to zazdroszczę
Mnie nawet TŻ nie chce masować
Dziękuje

No mnie wlasnie Tz tez nie chce dlatego niech płaci komuś innemu

Ostatnio doszłam do wniosku, ze to jest mega niesprawiedliwe , ze tylko my kobiety nosimy ten ciężar, rodzimy w bólu, mamy rozstepy i celulit , wyciągnięte cycki do ziemi, a faceci se wywala fajurke i u nich bez zmian

Mowie mu, ze boje sie porodu ,ze bedzie boleć, a on mi odp."dasz radę"
Mysle czekaj jak następnym razem na meczu dostaniesz kopa w jaja lub bedzie wjazd w mięsień z korka to krzykne " dasz radę!"

Ide leżeć bo szlag mnie trafia jak siedzę, a za oknem mam piękne słońce dzis :/

Spokojnej nocki

Cytat:

- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
oj zdrowka zycze!!
Dziękuje

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:54   #3771
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej ,

Dziękuje Wam za kciuki

Trzymaj się biedulko!
Zamiast Kaktus przeczytałam Qtas

Cytat:
- i zakaz seksu...
A koleżanka do męża:
- Słyszałeś?
A dr:

Cytat:
A tż pewnie podwójną stawkę

WOJTUŚ
Stary 2013-04-24, 21:55   #3772
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
cd dalszy ale to juz z SR (ale widzę że to samo w książce), któraś pytała kiedys o przechowywanie pokarmu, wrzucam dla dzieci urodzonych o czasie (mam jeszcze wersję dla wcześniaków i dzieci chorych)
- temperatura pokojowa - do 12h
- torba lodówkowa - do 24h
- lodówka (+4) - 2-5dni
- zamrażalnik lodówki (-10stopni) - 2 tygodnie
- zamrażarka (-18-20) - 6-12 miesięcy
- rozmrożony pokarm w lodówce 48h
to powinno być zdecydowanie w ważnych info w naszym klubie
to dotyczy przechowywania mleka matki w tych specjalnych woreczkach czy może też w tych kubeczkach?
Stary 2013-04-24, 21:55   #3773
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio doszłam do wniosku, ze to jest mega niesprawiedliwe , ze tylko my kobiety nosimy ten ciężar, rodzimy w bólu, mamy rozstepy i celulit , wyciągnięte cycki do ziemi, a faceci se wywala fajurke i u nich bez zmian

Mysle czekaj jak następnym razem na meczu dostaniesz kopa w jaja lub bedzie wjazd w mięsień z korka to krzykne " dasz radę!"
Padłam

Też mam takie przemyślenia ale taka mściwa nie jestem
Stary 2013-04-24, 21:56   #3774
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

kobitki skopiuje wpis jaki napisalam na innym forum bo bardzo sie zdenerwowalam . najwyzej wpis olejecie ale wygadac sie musze i przepraszam ze tyle napisalam

dziewczyny u mnie tesciowa wiec nie mam jak nawet pisac od kiedy przyszla tylko mnie denerwuje
a to ze mala powinna tak robic a to ze mala droga powinnam nauczyc pic wode a nie slodkie picie i takie tam ...

a jak Wiktoria nam zaczela w samochodzie wymiotowac to przez to ze sie zaktusila i ze nie powinna i ona z moim Tz do Wiktorii z geba ze co ona robi bo nie powinna tak robic i takie tam . Nie wytrzymalam i do nich z morda tylko dwa razy glosniej zeby ich przekszyczec nawrzeszczalam zeby juz sie zakneli bo to nie wiktorii wina bo skarzyla mi sie juz wczesniej ze jej jest niedobze i wtedy odposcili

jeszcze chciala mi wmowic ze dziecko ma chorobę lokomocyjna a ja do niej ze znam dziecko a teraz jelitowka panje bo Tz mi mowil jakies tydzien temu ze cos jest na zeczy i mojej kolezanki mala tez podlapala . Juz mam dosyc tesciowej wtracania sie do nas. Dobrze ze nie mieszka z nami bo bym sie juz dawno wyprowadzila do Tz bo on zawsze ze mamusia zawsze racje ma i td.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:58   #3775
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Napisze krotko :
LEZE I KWICZE... ANTYKONCEPCJA antygwaltki i seni na mojej xxl doopie ...wyobraznia dziala. A ja sie glowie jak sie zabezpieczac po ciazy...
jak widać - zbędny trud...

Cytat:

ale lekarz miał poczucie humoru, normalnie boki zrywać
Cytat:
Ale dowcipny
Cytat:
ja znam więcej takich opowieści, z czasów pracy w przychodni, opowiadały położne, pacjentki, sami lekarze...
Jeden "zabawny" dr z mojego miasta wiecznie sypie dwuznaczne komentarze do pacjentek, ale raz się przejechał...
Z moją koleżanką była taka sytuacja, że była pierwszy raz w gabinecie, pierwszy raz u faceta ginekologa i lekko zestresowana... Pogadali i dr mówi: "proszę się rozebrać i na fotel, przebadam Panią", a ona stanęła jak wryta, bo nie wiedziała, gdzie ma się rozbierać, a on do niej "mam Pani pomóc? jeśli tak, to nie ma sprawy, ale wizyta + usługi dodatkowe 200zł"... Tak ją wystraszył, że zmieniła gina

a pacjentka (taka po 50-tce) po wizycie u niego opowiadała ostrzejszy numer...
leży na leżance na usg, dr trzyma głowicę w jej pochwie i pokazuje jej coś na ekranie i tłumaczy, a ona ni w ząb, jeszcze cała spięta sytuacją. Trzy raz coś jej pokazywał, w końcu się wkurzyła i mówi, że ona NIC tam nie widzi i żeby jej powiedział, czy wszystko ok, a nie uczył ją "czytania usg", a ten na to: "no tak... baba... jak ma coś między nogami to nie myśli". Dr dostał strzała - nie wiem czy w łeb czy w dziób, ale wyszła wściekła...

O nim ogólnie krążą "niezłe" opinie...

Stary 2013-04-24, 21:58   #3776
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Zamiast Kaktus przeczytałam Qtas
dzisiaj mamy taki tematyczny wieczór po prostu
Stary 2013-04-24, 21:59   #3777
skylie
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40478005]Mój TŻ stwierdził, że mnie nie wypuści przez 3 miesiące z łóżka po porodzie... Taaa już to widzę, pewnie będziemy oboje zakochani w małym+zbyt zmęczeni na coś więcej niż hendżobik [/QUOTE]

jaki hendżobik- sliping

Cytat:

Kwiczę, dobrze to podsumowałaś

WOJTUŚ
Stary 2013-04-24, 22:03   #3778
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
kobitki skopiuje wpis jaki napisalam na innym forum bo bardzo sie zdenerwowalam . najwyzej wpis olejecie ale wygadac sie musze i przepraszam ze tyle napisalam

dziewczyny u mnie tesciowa wiec nie mam jak nawet pisac od kiedy przyszla tylko mnie denerwuje
a to ze mala powinna tak robic a to ze mala droga powinnam nauczyc pic wode a nie slodkie picie i takie tam ...

a jak Wiktoria nam zaczela w samochodzie wymiotowac to przez to ze sie zaktusila i ze nie powinna i ona z moim Tz do Wiktorii z geba ze co ona robi bo nie powinna tak robic i takie tam . Nie wytrzymalam i do nich z morda tylko dwa razy glosniej zeby ich przekszyczec nawrzeszczalam zeby juz sie zakneli bo to nie wiktorii wina bo skarzyla mi sie juz wczesniej ze jej jest niedobze i wtedy odposcili

jeszcze chciala mi wmowic ze dziecko ma chorobę lokomocyjna a ja do niej ze znam dziecko a teraz jelitowka panje bo Tz mi mowil jakies tydzien temu ze cos jest na zeczy i mojej kolezanki mala tez podlapala . Juz mam dosyc tesciowej wtracania sie do nas. Dobrze ze nie mieszka z nami bo bym sie juz dawno wyprowadzila do Tz bo on zawsze ze mamusia zawsze racje ma i td.
współczuję sytuacji Jednak w praktyce widać, że duża część populacji teściowych powinno się albo potraktować jak skarb... zakopać głęboko

Stary 2013-04-24, 22:04   #3779
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
jaki hendżobik- sliping
nowa forma seksu Daje taką samą przyjemność
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 22:05   #3780
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
a pacjentka (taka po 50-tce) po wizycie u niego opowiadała ostrzejszy numer...
leży na leżance na usg, dr trzyma głowicę w jej pochwie i pokazuje jej coś na ekranie i tłumaczy, a ona ni w ząb, jeszcze cała spięta sytuacją. Trzy raz coś jej pokazywał, w końcu się wkurzyła i mówi, że ona NIC tam nie widzi i żeby jej powiedział, czy wszystko ok, a nie uczył ją "czytania usg", a ten na to: "no tak... baba... jak ma coś między nogami to nie myśli". Dr dostał strzała - nie wiem czy w łeb czy w dziób, ale wyszła wściekła...
i dobrze, że mu walnęła. pożartować sobie można, ale to już była przeginka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości