|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Maru dzięki, na pewno spróbuję bo okno nie daje mi wyboru
![]() trzymam ![]()
#692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj piwka tobym sie napila z checia,tym bardziej ze chodzi za mna juz od dluzszego czasu,no ale ze karmie... to od roku juz alkoholu nie mialam w ustach,ups no dobra przyznam sie jak we wrzesniu bylam u rodzinki,to suma sumarum pozwolilam sobie na szklanke piwka ![]() a tak to swietosc dla synka. Isia mam tak na imie jak miala miec Lidka ![]() zabawne,bo wtedy napisalam ze nosze podobne i Luna pomyslala wtedy,ze Eliza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Witam w 16 tc.
#694 |
Zakorzenienie
|
A o mnie to zapomniałyście a ja jestem czytam na bieżąco ale do pisania brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się wtrącę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() superowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej Laseczki ![]() Wiem, że malo zagladam... ale jakoś powoli się organizuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#696 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej dziewczynki... ciesze sie ze u was wszystko ok...
Ja mam urlop I zbliza sie owu ![]() P.s nie ma to jak chipsy cebulkowo serowe o 00:00 jami... buziaki dziobaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mój tż kończy dziś 30 lat.Jutro robimy u nas tą impreze.Dziś po południu przyjdą znajomi pomóc nam w przygotowaniach.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Toś mnie pocieszyła. ![]() ![]() Za brzuszek Leośka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja zabije mojego tż.Przyszło właśnie wezwanie do sądu ze spółdzielni mieszkaniowej.Do zapłatyn mamy 2.300 zł za zaległy czynsz od stycznia.Najpierw myślałam że to jakaś pomylłka,mój tż zajmował się opłatami.Patrze na konto i to niestety nie pomyłka.Aż mnie brzuch rozbolał z nerwów.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Baw się dobrze!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A TŻ mogę Ci pomóc zabić... masakra... moze zamiast grać niech pilnuje też rachunków ![]()
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |||
Rozeznanie
|
W sumie to nic nie mówili... Tylko tyle, że wszystko jest ok i drożne jajowody. Wiadomo, że na wizytę do mojego gina muszę iść (to on mi robił hsg) no i wtedy jakiś plan mi przedstawi. Ale tak sobie myślę, że nie będę się jakoś bardzo spieszyć. Bo i po co. W końcu kamień z serca mi spadł, że ze mną wcale nie jest coś nie w porządku
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- nosz cholera !!! ![]() ![]() a tak swoją drogą to bardzo nienormalne są tak długie cykle... byłaś z tym u lekarza?? ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Wiem co czujesz bo miałam podobną sytuację, tyle, że Tż zrobił debet na koncie, żeby za czynsz zapłacić i nic mi o tym nie powiedział!! ![]() JAk bym wiedziała, że nie ma kasy to bym rodziców poprosiłą o pomoc. Nie nawidzę kredytów, debetów itp. Iza- ale czemu on nie płacił?? Z braku kasy, czy zwykłe roztrzepaństwo?
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrabiam was! ale okruszek się zaczyna budzić więc nie wiem czy dziś zdąże
![]() Cytat:
![]() pogrubione-wyobraziłam sobie ![]() ![]() ![]() No ale ja już w swojej byłam i teraz mam swojego Smerfa Marude ![]() Jak tylko się tu ogarnę to wpadnę tam ![]() Cytat:
co do Aniołka to po porodzie myśli się o nim, tęskni ale tak inaczej, chyba nawet bardziej bo ma się świadomość że to on mógłby być teraz w łóżeczku itp. ale oczywiście najukochańsze dziecko to to które mamy przy sobie ![]() ![]() Cytat:
a serduszko w 6tc nie biło, tzn biło ale nie było widać bo stary sprzęt i zaufałam lekarzowi na słowo że bije, bo on to jakoś zobaczył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i u mnie też # |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||||
Zakorzenienie
|
hihi mimo że leje to ubrałam małego i wywiozłam obok balkonu niech wdycha świeże powietrze a ja troche odpocznę
![]() Cytat:
![]() co do zakochania.. to zakochanie powtórzy się jeszcze nie raz ![]() brawa dla maluszka ![]() ![]() a tak w ogóle to czy Marcelek nie ma żadnych zdjęć z USG? Czy mama nie chce się pochwalić? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do Tuska to o irionio.. ja urodziłam dokładnie 18-stego i co z tego jak przeciez pracy w tym kraju nie miałam ![]() ale cieszę się że Ty dostaniesz macierzyński ![]() Mój synek też potrafi cały dzień nie spać.. ewentualnie na rękach ![]() ![]() Widocznie nie mamy "tych" dzieci co płaczą jak chcą jeść i śpią. Nasze bardziej rozbrykane ![]() dziś już np. rozłożyłam deske do prasowania, ale już żelazka podłączyć nie pozwolił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do zimna, to kobiety karmiące tak mają. Ja na początku dygotałam jak szalona aż TŻ się o mnie bał i teraz też mi jest często chłodno ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |||
Zakorzenienie
|
ale ja nienawidze się tak śpieszyć na forum
![]() że co? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem! i zostaje już na stałe ![]() Cytat:
![]() Osobiście polecam, pare razy u niego zamawiałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Musisz ze swoim szczerze porozmawiac bo cis jest nie halo... najpierw olewanie domi teraz to... tylko Kochanie na spokojnie moze byl jakis powod... moze przez ten brak pracy... to sa dwa czy trzy czynsze ?? Moze Twoj tz ma jakis kryzys i nie wie jak sobie z tym poradzic... z tego co pisalas sie martwil ze sobie nie dacie rady... ehhh nie wiem... nie chce sie moeszac ale wiem ze rozmowa jest nieunikniona i nie mozesz sie denerwowac ![]() Przepraszam was za wczoraj bylam lekko pod wplywem... wlasnie jestesmy ad jeziorem bodenskim jeszcze po niemieckiej stronie. Tz poszedl po lody wiec ja mialam chwile do was zalukac... trzymajcie sie cieplutko... zycze cieplej i slonecznej majowki i duzej ilosci lodow mniam mniam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |||
Zakorzenienie
|
jeszcze dwie strony.. uff bo musze prasowac!
Cytat:
![]() szczerze to ilość ciężko określić, mi moje 20 spokojnei starcza, a na początku wydawało mi się nawet za dużo. Ale jak jakieś dziecko bardzo ulewa to znowu trzeba dużo wiecej. Podwójnie tkane mi się wydają niepotrzebne bo nie spełniają lepszej funkcji niż zwykłe więc używam i tych i tych do tego samego czyli karmienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#709 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lekarza zmień oczywiście, tym bardziej że prywatnie eh.. mogła Cię chociaż zapytać czy kojarzysz ile ważyłaś i wpisać tą wage czy tam ciśnienie które przynajmniej kojarzysz a nie z kosmosu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry! No wiec mamy neta! ![]() ![]() hmm co by tu jeszcze, waże już 53kg jeszcze mi 2 kg zostało i waga z przed ciąży ![]() ![]() ![]() aa i we wtorek miałam ogromną niespodzianke! ![]() Jako że mieliśmy bardzo stare pudło jako telewizor to niestety nie chciała nam chodzić telewizja z orange, a napewno nas nie stać na nowy telewizor. Więc mój brat stwierdził że ma jakiś przełącznik i mi będzie działało. ![]() Szwagierka wyciągła mnie na urodzinowe lody, gdy wróciłyśmy był mój brat więc wyszedł ze mną na góre żeby mi to podłączyć, a tam... 42 calowy telewizor! rodzice nam kupili ![]() wiem ze większość z was ma taki ale my przez ostatni miesiąc nie mieliśmy nawet telewizji a jak już to na starym trzeszczącym telewizorze więc dla nas to ogromna radość ![]() ![]() od TŻ dostałam tableta (oczywiście z tych tanszych) bo mi się marzyło książki i forum czytać na spacerach także jestem już obładowana elektroniką i szczęśliwa ![]() ![]() Maluszek miał katar przez ostatni tydzień także ma teraz ksywe Smerf Maruda ![]() ![]() ![]() I tak jest pięknie bo nawet jak nie mam czasu na nic, i nawet jak wrzeszczy cały dzien to mam świadomość że to ja jestem dla niego ![]() ![]() ![]() Z TŻ już chyba całkiem się naprawiło.. głownie chodziło o to że przestał się mną tak jarać jak wcześniej a nawet zdarzyło mu się np. zapomnieć pocałowac mnie na dzień dobry, bo np mały ględził to go wziął na ręcę a później umknęło.. ale nie mi ![]() dlatego miałam taką mini depresje, płakałam kątami bo tak mi było przykro że tracimy to co było dla nas takie ważne.. wiem że taki buziak to bzdura ale pare takich faktów i już jest nie tak.. a przeciez od takich "małych" rzeczy dużo zależy, przynajmniej w nasz związek zawsze się tym cechował, tymi uroczymi gestami.. no nic teraz jest już coraz więcej czułych gestów i słów ![]() ![]() Jak sobie coś przypomne to napisze, a jak narazie uciekam prasować i już obiecuje być z wami na bieżąco ![]() a i zamęczę was zdjęciami: synuś mamusi ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-05-02 o 14:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to taki patent wymyśliłam (chociaż pewnie inni też to znają) - do psikacza po płynie do mycia okien nalałam octu z wodą, tak pół na pół i tym psikam np wannę, parawan, płytki itp no i ostatnio też kibelek. niby ciężko tym napsikać, ale dało się.
Po napsikaniu czekam w sumie nie wiem ile, na oko .. do następnego siku ![]() I szczotką czyszczę i schodzi kamień. A ten kamień na dole .. TŻ kiedyś wlał butlę octu na dół i zostawił nie wiem na ile, być może na noc .. no i zniknęło ![]() Generalnie octem można prawie wszystko umyć. Tylko śmierdzi trochę .. trzea potem dobrze spłukac. A Twój Kamilek słodziutki ![]() No i fajny prezent dostaliście ![]() ![]()
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-05-02 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lunka witaj. Ale Wasz Kamilek cudny ![]() ![]() Tż pojechał do rodziców pomóc przy drewnie na opał, bo brat go prosił, a ja zostałam sama w domu. I się wkurzyłam, bo mieliśmy pojechać do lasu i nad jezioro, a tu d.upa. A jak on ostatnio robił tam sam, to nikt mu nie pomagał, ale dla jego braciszka to już trzeba.... Ach.... Szkoda nerwów. Wstawiam zdjęcie brzuszka ![]()
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Luna
![]() ![]() i ![]() ![]() I zamęczaj nas zdjeciami ![]() ![]()
#714 |
Zakorzenienie
|
Izuś nie dziwię się, że się wkurzyłaś... Kurde... mam nadzieję, że ostatni raz Ci serwuje taki stres.
Mokka mam nadzieję, że ten brzusio przejdzie Leośkowi. Sophia no no zaczynacie się okrąglić ![]() Lunka syncio cudo ![]() ![]() ![]() ![]() Mi trochę przykro, bo domownicy powyjeżdzali na 3 dni na majówkę... a ja musiałam zostać ![]() ![]()
#715 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#716 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a rodzice mieli świetny pomysł na prezent ![]() witam ![]() ostatnio mało zaglądałam ale bylam zapracowana troche.... Iza widziałam że pytałaś jak ciąża przebiega u innych po #, np. u mnie jest jak narazie odpukać wszystko dobrze, choć nie mialam wymiotów (mudności byly czasem ale juz przeszły) i piersi nie bolały i nie bolą (choć urosły troche). Ale lekarz powiedział że moge normalnie pracować, więc funkcjonuje jak i przed, co do pracy i prac domowych, ale jeśli tylko by mi powiedział że mam odpoczywac czy się oszczędzać, napewno byłoby to najważniejsze ![]()
![]() |
#717 |
Rozeznanie
|
Myślałam, że od wczoraj będzie dużo do nadrabiania, a tu niecałą strona!
![]() Lunka- śliczny ten twój synek ![]()
![]() |
#718 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry: ) ale tu cicho
![]() Dziekujemy za komplementy ![]() U nas okropna pogoda wiec na spacerek tylko chwilowo wyjdziemy ehh a jezioro nam sie marzylo ![]() Cytat:
![]() Pudlo tez bylo ok ale wlasnie dopuki nie zaczelo trzeszczec a jak juz nawet nie chodzila telewizja za ktora placilismy to juz w ogole byl bezuzyteczny Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Luna super że sie wam tak wszystko układa ![]() Piekny ![]() Cytat:
![]() Mój tż powiedział że nie zapłacił tego bo w styczniu po stracie pracy wpadł w depresje ![]() ![]() ![]() Dziewczyny powiedzcie mi czy ten wczoraj stres mógł zaszkodzić maluszkowi? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczeta.
Dziekujemy za komplementy ![]() Nuna odbijecie sobie juz niedlugo i to cala trojka ![]() Luna u nas tez dzis brzydko i caly dzien pada, ale jakos mi to dzis nie przeszkadza. Niech sobie pada. My juz zaliczylismy wizyte u tesciow. Teraz odpoczywamy w domku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.