|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Czy do takiej sali pasuje czerwony kolor przewodni?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Gratuluję!!! Piękna data ![]() Cytat:
My wracamy. Byliśmy na pogrzebie. Strasznie. Współczuję jej córkom i mężowi. Ja chyba popadłabym w depresję. :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz - niedawno pożegnałam moją Kicię ukochaną... według mnie nie. ten pomarańcz będzie się gryzł z czerwienią (zależy jeszcze jaki odcień czerwieni, jeśli to będzie taka ciepła czerwień, z domieszką pomarańczu to może pasować, ale jeśli zimna, ciemna czerwień z domieszą fioletowych tonów to nie )
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę, żeby cierpiał. Nasza suczka strasznie cierpiała, bo nie mogliśmy jej uśpić- taka była rozpacz w domu. Z drugiej strony strasznie mi smutno, bo to naprawdę kochający kot- jak nie kot. Pamiętam jak przychodził do mnie i mnie lizał, gdy płakałam. ![]() Wiadomo, kot to nie człowiek, ale B. jest członkiem rodziny.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-05-07 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Verunka, super że macie datę!
![]() U nas jest tak jak u Was: ja szukam, kombinuję, zastanawiam się, rozkminiam, wynajduję jakieś cuda, a TŻ wszystko spokojnie, bez nerwów, bez stresu, na lajcie.. ![]() On nie widzi takiego problemu jak: czy kolorem przewodnim może być tylko fuksja, czy musi być fuksja + drugi kolor ![]() ![]() Wenedka, współczuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
U nas od wczoraj ogarniamy mieszkania, chociaż kupimy dopiero jak nam się uda dostać kredyt ;/
Przeliczamy ile wkładu własnego zostanie po wydaniu pieniędzy na wesele. Masakra :P Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że takie pomysły/decyzje na tym etapie związku trzeba przedyskutować, albo przynajmniej o nich poinformować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobre ![]() Cytat:
![]() TŻ jak już się ma spotkać z kumplami to i tak siedzą w domu (albo u nas - jak ja wychodzę z babami, albo u któregoś). ![]() Cytat:
Ja sama obcinam od wieków bo bym musiała co dwa tygodnie do fryza latać. ![]() ![]() Kurde.. Ty do Łodzi pojechałaś, a mnie tak nie ma. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam OGROMNY problem z rozstaniami, na prawdę OGROMNY. Wręcz mimowolnie przy każdym pożegnaniu mniejszym czy większym mam łzy w oczach, a nie raz nie dwa beczę jak małe dziecie. Głupie to, bo stara jestem a taka beksa, ale niestety tak mam. Jednocześnie wiem, że jak trzeba by było żyć na odległość to.. po prostu trzeba by było. Nie takie rzeczy jest w stanie człowiek znieść! ![]() Na chwilę obecną ciężko mi to sobie wyobrazić, ale zwyczajnie nie muszę.. gdybym musiała to zapewne inaczej bym to widziała. Miłość jest w stanie znieść wiele, bardzo wiele. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Apropo rozstań czasowych jeszcze, ja właśnie siedzę sama jak palec, w mikro pokoju hotelowym. Dobrze, że telewizor mam to jakoś tak nie całkiem głucho. Wczoraj oczywiście rano szklanki w oczach, bo przecież jak to tak całe pięć dni TŻ nie widzieć. Na prawdę - stara, a głupia. ![]() Tak sobie wczoraj wieczorem siedziałam i wymyślałam, co by tu można porobić w kwestiach ślubnych jak wrócę i poza kontaktem z DJem nie wymyśliłam nic. ![]() Aaaaa.. czytałam najnowszą relację PM2013 - poryczałam się masakrycznie. ![]() Ze mnie jest na prawdę fatalna beksa, ja nie wiem jak to będzie na naszym ślubie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
nie strasz już umieram z przerażenia
![]() ale ciesze się jak głupia ![]() Cytat:
haha, moj na szczescie wysłuchuje, kiwa głową i uspokaja ![]() w ogóle wyszedł motyw, moja bardzo dobra kumpela ze studiów po roku znajomosci sie niedawno zareczyła i cos tam przebąkiwała że będą brac ślub w przyszłym roku w maju i co dzisiaj wyszło? że mają tą samą datę, co my... i tym oto sposobem dwójka gości nam już odpadła ![]() co do rozstan, czy życia na odległosc... noł łej, ja jestem, TZ również takim przytulakiem, ze szok... mam ogromną potrzebę bliskości, tulenia sie, miziania, upewniania, ze ktos jest pod ręką... to troche chore moze, ale wynika z różnych niefajnych rzeczy z przeszłosci i po prostu potrzebuję mieć tego jedynego najukochańszego blisko. Wiem, ze mega trudno byłoby nam sobie poradzic bez siebie. Z resztą zamieszkalismy razem po pół roku zwiazku, mimo ze i tak mieszkalismy w tym samym miescie ![]()
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-05-07 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Verunka, gratulacje
![]() wenedka, bardzo mi przykro ![]() ![]() kroooliczek89, moim zdaniem czerwień się będzie gryzła z pomarańczem... Proponuję zieleń albo żółty ![]() Poprawiłam już pierwszy post i kalendarz ![]() ![]() Tylko mam problem z top 5, bo nie wiem jak zrobić żeby te linki był obok siebie, są jeden pod drugim... Jak ktoś chce zostać dopisany, albo kogoś mam wyrzucić z kalendarza (jakieś propozycje? Bo nie chcę kogoś przez pomyłkę usunąć...) to proszę o PW, bo w wątku mogę takie informacje przeoczyć.
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Verunka gratuluję daty !
![]() ja się po cichu chwalę, ze chyba kupujemy z TŻ mieszkanie ! ![]() ![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Ja też zazdroszczę mieszkania. Na razie do końca czerwca jestem uziemiona w P-niu, a potem mam nadzieję, że uda mi się dostać pracę w mojej okolicy i do ślubu pomieszkać z rodzicami i całą kasiorę jeszcze odkładać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Wenedka, przykro mi
![]() Nie pamiętam, która pisała o datach gwarancji do spożycia na opakowaniach produktów (chyba Blondi ? ) - ja to samo mam ![]() ![]() Co do zazdrości. Powiem Wam, że jestem z natury okropną zazdrośnicą, ale związek z TŻ-tem niemal mnie z tego w całości wyleczył. Jesteśmy 4 lata w związku na odległość (od zawsze). Mieszkamy ok. 70 km od siebie. Ale mnie jest z tym dobrze. Mam swoje życie, dość intensywne, przebywanie z K. dwa cztery na dobę by mnie męczyło. Czasem jak mam dużo na głowie to nawet z miesiąc się nie widzimy, jak mam więcej czasu to co tydzień. Ale czasem bywa, że przyjedzie tylko na kilka godzin i wraca. A w pracy ma w pokoju kilka kobiet, jeździ na sponsoringi, gdzie też są animatorki, ale jakoś to głowy by mi nie przyszło, żeby być o to zazdrosną. Natomiast jak ostatnio jakaś flądra skomentowała to jego foto na mojej tablicy to się wnerwiłam :P Ale nic mu nawet nie powiedziałam o tym, on sam też nie zaczął tego tematu w ogóle... Ale tak z drugiej strony to właśnie i fajne, że inne by go chciały, a go nie mają i mieć nie będą :P Może sobie baba popisać - the boy is mine ;]
#349 |
Zakorzenienie
|
Czyżbyś znalazła salę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne wyjście kredyt i kupno mieszkania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie życie. Sporo czasu musiało minąć, żebym to w pełni zaakceptowała. Serce mnie bolało, że inni mają już na starcie mieszkania, domy, a my nie mamy nic, ale dotarło do mnie, że jedni mają tak, inni inaczej i tego nie zmienię. Ja mimo wszystko jestem szcześliwa. Najwazniejsze jest dla mnie, że będziemy razem.
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Jesce nie, ale jest to jedna z dwóch w tej chwili sal, które bierzemy pod uwagę. Tutaj za takie krótsze przyjęcie i w miarę ciekawe menu, wołają 100-110 od osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my mieszkalismy wczesniej dwa lata razem, po zareczynach wprowadzilismy sie do tesciów z którymi jest szczerze mówiąc bardzko kiepsko... poza tym mieszka tu tez jego siostra z mezem i dzieckiem... z nią jest jeszcze gozej, ale musimy odłozyc kase na slub bo nie wiadomo czy ktos nam pomoze w ogóle. Teraz wyszedł motyw, że moze siostra TZta bedzie nas spłacac wiec moze bedziemy miec cos na start, ale jak nie to bedziemy tez brac kredyt na jakąś klitke i potem myslec co dalej, nie jestes sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jednak nadzieję, że to nie będzie konieczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Przeleciałam
![]() ![]() widziałam relację PM 2013. piękna ![]() ![]() Co do zazdrości. Moja babcia mawia: bez zazdrości nie ma miłości i ja się z tym zgadzam ![]() My jesteśmy o siebie zazdrośni, ale okazujemy to w sympatyczny sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wynajmowanie jest jedyną możliwością. Nie będę mieszkać z moją mamą w dwóch pokojach. Jest ona osobą tak apodyktyczną, że po miesiącu wpadłabym w depresję. Z dziadkami (dziadek po wylewie) to też bardzo niekomfortowa sytuacja, bo jak już pisałam, od ponad roku śpię w grubych słuchawkach na uszach i mam już trochę tego dość, nie wyobrażam sobie narażać na to TŻ-ta. Do jego rodziców się nie wprowadzimy, bo ja nie wyprowadzę się do mniejszego miasta (w moim mieście uniwersyteckim robię doktorat, poza tym muszę tu być i pomagać babci przy dziadku), tam tym bardziej nie znajdę pracy. Wyjście jest tylko jedno, wynajmiemy. I będzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.