|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
albo jeśli kopie, że ból nie do wytrzymania. |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
stokrotko ja kupiłam 2x 260ml Tommee Tippee
|
#3243 |
|
Wtajemniczenie
|
No dooooooobra wszystkie poszły spać to ja tez ide
![]() TZ juz kima a ja przez te 3 drzemki w ciagu dnia raczej nie usne ech Doczytalam na stronie mojego szpitala ze kupili nowy sprzęt USG 3d/4d i cena to 200 zł....trochę dużo mi sie wydaje ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Wciąż nie spie Mała mi taka dyskotekę robi w brzuchu że szok, czy ona zdaje sobie sprawę ze jest 1 w nocy ![]() TZ chrapie i jak tu zasnąć....
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym spać... Zgaga i kaszel mają inne plany. Na dodatek brzuch mi skacze, jakbym zjadla stado żab... zieeeeeeeew
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ÓSMY MIESIĄC zaczynam dzis!!! OMG, ale czas galopuje Jak dobrze pojdzie, dzis listonosz zawita z moimi liscmi malin lesnych ![]() Tak ze krolikowanie doswiadczalne rozpoczne niezwlocznie ![]() Nadrobilam,gratuluje klocuszkow !! Adrianka, kciuki za zdrowko, jesli wszytko trzyma w podwoziu to w sumie ok ze malenstwo tak niziutko. Bedzie dobrze! Lale czas budzic zaraz, do pozniej
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ja też już nie śpię dziś odwiedzam koleżankę z 2 miesięcznym maleństwem ![]() Miłego dnia, trzymam kciuki za wizyty
|
#3247 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i cale szczescie laptopek został naprawiony i moge byc na bierzaco z pisaniem Cytat:
ale ostatnio Tż na targu kupil mi koszulke to padlam, no ale jest ![]() Cytat:
rowniez wybralam Karowa, ostatnio jak tam lezalam to bylam zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mimo ze po fenku cała "chodze" to jednak to dla maluszka ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-08 o 07:46 |
||||||||||||
|
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez juz wstalam, ale nie z własnej chęci tylko TZ mnie obudził jak szedł do pracy
![]() A ze obudzilam sie glodna to czytam was przy sniadanku juz. U mnie dzis płatki zdrowy blonnik z wkrojonym bananem i polowkami winogron pyyyycha Cytat:
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
coraz bliżej do spotkania z malenstwem A Ja 7 Miesiąc dziś zaczynam ![]() Witam się w 28 Tygodniu
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Gratuluje jeszcze wczorajszych wizyt Za dzisiejsze rozpoczynajace sie tygodnie i kciuki za wizyty ![]() A ja po wczorajszej wizycie jestem duzo spokojniejsza, starczy mi to do kolejnej wizyty za 2 tygodnie wszystko to co ostatnio sie działo to mojej schizy ![]() Lekarz mnie pochwalił i powiedzial zebym tak trzymała dalej, i zebym wytrzymała jeszcze do 32 tyg, wtedy dzidzia moze sie rodzic bo bedzie juz tak "jakby" donoszona, no ale jak wytrzymam do tego tygodnia, to zebym potem dotrwałą do 34 tyg, wtedy bedzie donoszona i bedzie sie miała na zdrowie, a jak dotrwam do 36 tyg to bedzie w ogole rewelacja takze zostałam mega podniesiona na duchu i moj cel to jednak ten 36 tydzien.A z malutkim wszystko w porzadku, ułozony głowka w dół, to co sie wypycha po lewej stronie to plecki i wazy juz 1650g jestem z niego dumna
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Słoneczka
Ale u mnie ślicznie słoneczko świeci Dzisiaj już od 6 spać nie mogę ![]() ![]() Cytat:
żeby synuś poczekał do 36 tc Ładnie już waży maluszek![]() Zaciskam za dzisiejsze wizyty ![]() Wybieram się dzisiaj na ploty do pracy, ale ten ukrop zapowiadający się za oknem zaczyna mnie trochę przerażać
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!! Trzymam kciuki za dzisiejsze! No i brawa za tygodnie, miesiące!! ![]() Przepraszam, że tak ogólnie, ale wczoraj miałam zamuła, a dzisiaj mega stres, bo wizytuję. Adriana nie martw się, w szpitalu Cię poobserwują i będzie OK
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza u nas, to sobie weszlam na Intymnie i sie zagotowalam od rana
![]() Tu jest watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692046&page=6 Dziewczyna w 30 tc, wiec "nasza", a caly Wizaz po niej, upraszaczajac, jedzie .Zaprosilam ja do nas, mam nadzieje, ze sie pojawi
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nie zeszłam wczoraj, choć wyglądało na to, że się kończę wieczorem zaczęło mi się robić słabo, brak tchu, ćmiący ból całego ciała - popłakałam się, zmierzyłam ciśnienie (110/77- 98 puls), wyjrzałam przez okno a tam..... burza na horyzoncie... i wszystko było jasne w nocy kiepsko spałam, dziś lekko boli głowa. Idę zaraz pracować, a jak się ociepli (już mam 17 st na termometrze) to zamykam okna i się kładę. Dziś poczynię zakupy na all, które lezą już w koszyku. Elaine - dzięki za pamięć o mojej wątrobie Raz lepiej, raz gorzej. Raz przyłapałam Małego, jak mnie zaczęło boleć - kopał sobie cwaniaczek równo w to miejsce Ciekawa jestem czy z główki czy z pięty. A remont w toku, żyjemy na pudłach, w sobotę prawdopodobnie przyjedzie hydraulik więc kuchnia i łazienka i przedpokój będzie w małej rozsypce... jeszcze musimy zrobić projekt dużej szafy wnękowej do sypialni, co się chyba odwlecze w czasie bo Tż ma na miesiąc duże zlecenie.... no i tak to wszystko wygląda tęskno mi za spamowaniem z Wami ![]() dobra spadam, bo jak za dawnych czasów dooopa mi złośliwie przyrośnie do kanapy i będę biadolić, że nic nie zrobiłam kciuki nieustające i gratulacje też i dużo uśmiechu Wam przesyłam ![]() --------- o żesz w morde śledziunia po kaszubsku... witam się w 31 tyg 68 dni do planowego wyjścia..... Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-05-08 o 08:07 |
|
|
|
#3255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() Cytat:
A ja wlasnie lece na wizyte
|
|
#3256 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, a szpitalem się nie przejmuj, lepiej poleżeć trzy dni na obserwacji, niż się niepotrzebnie stresowaćCytat:
dla tż ![]() Cytat:
, chociaż tż woli cegły, więc nie wiemCytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() Gratuluję tc, wizyt... dawno mnie nie było weekend majowy i teraz taka piękna pogoda ze na kompa nie chce się siadać Oliath gratuluję 8 miesiaca
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Ona, no to ominelas mojego posta na samiutkim koncu
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamietam, ale chyba Oliath Ty wrzucilas linka do tych reczników http://allegro.pl/recznik-reczniki-7...186389389.html powiedz mi czy jestes z nich zadowilona, czy jak sie wyciera to czy od razu woda w nie wsiaka czy trzeba trzec
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- a nie, przeczytałam i uwazam ze bardzo dobrze napisałas, ale odnisłam sie tylko do tych nieprzyjemnych komentarzy
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie w p28 tygodniu
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam trochę filmikow na youtube, zaraz TZ wraca z pracy i doniesie świeże buleczki
za wszystkie tygodnie i miesiące. za wizytyPowiem wam ze coraz ciężej mi sie funkcjonuje w te upały. Czuje ze ciężej mi sie oddycha i mecze sie bardzo szybko. Nie idę dzis do pracy, zamierzam posegregowac nowa dostawę ciuszkow Majeczki i moze porobie fotki to wstawie ale nie obiecuje bo nie cierpię sama robić zdjęć. Czeka mnie jeszcze sprzątanie bo nie wyniosłam rzeczy zimowych do garażu tylko zgromadzilam w przedpokoju i ledwo sie przez nie przeciskam
|
|
#3266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjaciółka nie miała w ogóle, w szpitalu dostała i właśnie poprosiła by jej wyparzyły, bez problemu.. ja nie kupuję wcale. A taki fajny zwykły, przezroczystyCytat:
No ale sama staram się obserwować i w godzinach aktywności policzyć te 10..choć jest ich więcej, to czasami nie muszę zliczać..po 5 daję sobie siana ![]() Cytat:
8. miesiąc brzmi tak dojrzale ![]() tak sobie czytam 'kupiłam dzidziusia'..ale że co.. jak kupiłam...dziecko? Ja też trzymam mocno kciukole, by Twój dzidziol się wstrzymał do 36...ba! nawet 37 tygodnia! Cytat:
![]() Cytat:
już niedaleko..68 dni...
|
|||||
|
|
|
#3267 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Moja siostra miała w sobie mnóstwo samozaparcia, chęci. Wiedziała na 100%, że zrobi wszystko dla karmienia piersią. Dostała zapalenia, gorączki. Musiała wziąć antybiotyk kilka dni i już do karmienia nie wróciła niestety. Pokarm jej zanikł, ona się zblokowała. Różnie po prostu bywa. Cytat:
Cytat:
Nie stresuj się i daj znać jak tylko to będzie możliwe ![]() Cytat:
za wizytę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ghia- kciuki ogromne dla TŻa
|
|||||
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już 7 miesiąc! ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dzień dobry ![]() Ja to znowu podwójne wstawanie miałam. Znowu po 5 spać nie mogłam i wyszłam do męża. Jak przed 6 udało mi się zasnąć, to zbudziły mnie ciężkie kroki i deska klozetowa.. mąż wparował do kibelka |
|
|
|
|
#3269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
A ja niedługo ze stresu się popłaczę.
Mój Mały od rana cisza, leżę na wznak i nic... Zaczepiam i nic...... Usiadłam, wzięłam tablet na kolana i zaczął tak kopać i się przesuwać, że zaraz mi tablet spadnie. Oszaleję, osiwieję, Boże spraw, żeby już był lipiec...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

mój dziś właśnie cały dzień szaleje więcej niż zwykle

i jak tu zasnąć....

dziś odwiedzam koleżankę z 2 miesięcznym maleństwem

.