|
|
#1591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
a Boryska kapie w oilatum, albo emolium, mamy tez z linomagu oliwke i johnsony, ale tych nie uzywam nawet ja sama, a dopiero co moje dziecko
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Moja Domcia tylko w rampersie była, też bez skarpetek. I oczywiście bez czapeczki.
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-05-08 o 21:42 |
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziecko bylo dziś ubrane w krotkie porteczki i t-shirt bez body i bez skarpetek, na glowie chustka poszlam dziś na spacer do centrum i szła klientka z dzieckiem w wieku Leosia- maleństwo miało takie grube spodenki, patrzę na jego nóżki a tam jeszcze rajtuzy mama w sukienusi na ramiączkachCharliz odważna jesteś, ja się zawsze bałam dlatego nigdy nie zapaliłam ani nie wypiłam kiedy Samuel był w domu zawsze dziecko w odstawkę do dziadkow i wtedy rock'n'roll a powiem Ci dlaczego, niby przykłąd nie do końca dla nas ale szanowana pani na stanowisku, samotna matka wychowująca 14 latka siedzi wieczorem wypila 2 redsy,syn spóźnił się do domu, matka go opierdziela, on pyskuje, prowokuje ona uderza w twarz, gnojek dzwoni na policje, matka dmucha w balonik.... nie muszę dalej tłumaczyć ja jakaś strachliwa jestem |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak będziecie zamawiać jakieś zaproszenia na allegro, to omijajcie szerokim, BARDZO szerokim łukiem firmę White Moth!! Zamówiłam u nich zaproszenia na ślub 15. kwietnia i do tej pory czekam. ☠☠☠☠a jego mać. Dzisiaj miały przyjść, nie przyszły, nie mogę się doprosić o numer listu przewozowego, napisałam im już, co o tym myślę, jak do jutra nie dojdą te zaproszenia, to im wywalę spór na allegro i nie posprzedają już za dużo.
Choćby nie wiem, jak piękne te zaproszenia były! Miały być ☠☠☠☠a przed majówką, bo na majówkę mieliśmy jechać na Lubelszczyznę głównie po to, by rozwieźć po rodzinie TŻa te głupie zaproszenia. I co? Do tej pory ich nie mam. Co za bezczel. |
|
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
BLOGERKA mi po ombre wlosy zregenerowal wax. widzialam ze tez cwiczysz chodakowska jak robisz tydz killer potem tydz turbo czy pon killer wt turbo itd, bo niewiem jak najlepiej?
BLACK bo ty jestes specjalistka mam przesuszona cere ale tlusta, zaczely mu wyskakiwac syfki ale taka bardziej kaszka mam teraz serie tolpy zel tonik i krem na dzien i na noc ale od mc stosueje i nie mam poprawy, co mi polecisz? FEWCIA nie wolno ci myslec tak jak myslisz, dla swojej coreczki jestes najwazniejsza, dzieci czasem maja gorsze dni nic nie poradzimy trzeba przetrwac, ale jakby to sie utrzymywalo dluzej tez bym na ip pojechala dla wlasnego spokoju i gdzies bym miala kto co sobie pomysli. a moj mial body z dlugim, dresowe spodnie cienkie i skarpetki, jak z nim chodzilam po ogrodzie mial cienka czapke w wozku bez czapki |
|
|
|
#1597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie zakladam czapeczki, nie wiem czy dobrze robie, ale jak zobaczylam dzisiaj te kropelki potu na czole to pomyslalam ze taka glupia jestem, bo tyle razy go przegrzewalam .. nawet dzisiaj chciclam pod bluzeczke z krotkim zalozyc bodziaka na ramiaczkach, bo taki jakis nagi mi sie wydawal .. a on i tak w gondolce sie gotowala. . biedny ma tam saunarium
|
|
#1598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam co pisałas, ale na litosc boską, przeciez dla zdrowia psychicznego trzeba czasem poprosic o pomoc, choc na godzine! Ja szczepiłam 6w1 dwa tygodnie po terminie bo młody miał infekcje i odczekałam, sama pediatra mi tak kazała, wiec mysle, ze mozesz poczekac jesli nie masz kasy na już. Mam nadzieje, ze sprawy sie rozwiązą po waszej mysli i jednak zostaniecie na swoim Cytat:
Cytat:
o 16 na termometrze w pólnocnym oknie miałam 27 stopni ![]() bo my tu od tego jestesmy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jesli chodzi o ubiór to teraz jak wychodze z małym przed południem a jeszcze nie jest zbyt ciepło to zakładam mu bodziaka z krótkim i bluzke/kaftanik z długim albo bodziaka z długim i koszulke na to z krótkim
|
|||||
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Marsi ale ja tylko przy TŻ no i on wtedy nic a nic. No i Ola musi spac, wiem wiem, może sie obudzić, no ale wtedy TŻ do niej idzie i mnie nie dopuszcza
|
|
|
|
#1600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz to szukam ciagle zlotego srodka, robie skalpel 2 razy w tygodniu i 2 razy robilabym killera - ale zarysowala mi sie plyta - wiec bede probowala zastapic to duetami albo turbo. probowalam tez mel b, a przymierzam sie do zuzki .. jak mi cos przypasuje w koncu to bedzie widac pewnie w podpisie .. na razie nie mam na siebei sposobu a i jeszcze rozwazam bieganie 3 razy w tyg
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Calawdeszczu- bardzo trzymam kciuki,żeby Wam się jednak udalo, nic się nie martw, na początku nigdy nie jest łatwo ale dacie radę na pewno
a to nasz dzisiejszy spacer po ogrodzie botanicznym |
|
|
|
#1602 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A może się pić zwyczajnie chciało? No i wiesz, jak jednego dnia zjadło 60ml kilka razy to nie ma bata, musi dobić następnego dnia ![]() Cytat:
Fewciu, na mamie założyłam niedawno wątek o tym, jak często ortopedzi każą szeroko pieluchować na wszelki wypadek albo bez sensu właśnie, poczytaj, zobacz jaki ogrom dziewczyn pisze. Być może faktycznie te szelki są konieczne, ale... no ja bym chyba dalej szukała jeszcze. No właśnie? spowiadaj się, ale już ![]() Oczywiście dziecko ma czapkę ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też obie obrony na 5, tematy sama sobie wybierałam. Lic pisałam o wpływie baśni Andersena na kształtowanie postaw moralnych uczniów upośledzonych umysłowo, a mgr o metodzie ruchu rozwijającego weroniki sherborne na proces integracji uczniów pełno- niepełnosprawnych. Cytat:
Zagłębie, stałam na balkonie z moim ówczesnym chłopakiem i podziwialiśmy.
|
|||||
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ofc nie przy dziecku haha![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zaczęłam odciagac mleko przed karmieniem tak ok 20ml... wiecie co... dzisiejszy dzien był bez płaczu!!!!!!!!!! tzn przed snem tak max 5 min zaplakała ale tak to nie było bączków!!!!!!!! oby to nie był zbieg okoliczności...... ide pisac konspekt i spac buziaki
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki Leo słodki
cudny jest, a Ciebie sobie jakos inaczej wyobrazalam, tak powazniej hahahahahaha
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
BLOGERKA killer jest na youtube caly. ja puki co robie trening z gwiazdami w pon sr pt rano bo popoludniu wlasnie biegam, wt i sb killera a czw i nd turbo, juz sama nie wiem jak to robic wage mam swoja ale jednak to nie to samo co przed ciaza szczegolnie brzuch plaski ale miesni nie widac
((na youtube sa tez treningi chodkowskiej 10 min jest ich 8 niby ma sie robic wybrane 5 i po 10 dniach ma byc efekt ale cos mi nie podpasowaly SZAJA a czemu dziecko moze srednio co godz poplakiwac przez sen w nocy, jak podejde i go poglaszcze to spi dalej juz 3 noc i znowu to samo sie zaczyna ![]() czy ktores z waszych dzieciakow tez tak ma Edytowane przez olimpka85 Czas edycji: 2013-05-08 o 22:07 |
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rano jak Borys wstaje to jest caly w skowronkach, szczesliwy, bo wyspany -- w przeciwienstwie do mnie, bo ja jestem jak jakis upior o tej 7, ale skoro i tak lepiej nie bedzie to wtedy wlasnie klade go na macie albo sadzam w bujaczku z zabawkami a ja odpalam plyte i cwicze .. a dzisiaj to sie smialam podczas tych cwiczen, bo jak robilam killera i bylo podnoszenie rak to borys tez je podnosil i patrzyl na mnie .. haha.. wiem, ze zbeig okolicznosci ale nie moglam normalnie
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki żarcik ![]() Deli to tak jak Askaadopcje pisala- zrobimy jakieś party i wszystkie damy czadu- tylko trzeba opiekunkę skolować, moja teściowa na pewno by się zgozila |
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz lece spac!
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja jakoś tak i nie zakładam jej bluzek, zawsze body.... |
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do klubu to nie napiszę bo pewnie jakieś czystki były i nie mam już dostępu. Ale ok, przez wyjazd do Pl, ponad miesiąc nic nie pisałam więc rozumiem Cytat:
każdy mi mówił, że szybko zapomnę a mnie ciągle na samo wspomnienie od razu łzy w ochach stają wszystko przypłaciłam mega depresją, która wydaje mi się, że jeszcze czasem wraca ![]() no no laska |
||
|
|
|
#1614 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
bo nie muszę na pamięć wykuć, a mogę po swojemu. odreagowuje ![]() Cytat:
2 razy porządnie szamponem.Cytat:
ja mam szerokie przygodny z odrobaczaniem dziecka, więc gdyby coś, to możemy pogadać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o siweci panscy, co ci ludzie myslą, ze dzieci to nie odczuwają gorąca ![]() Cytat:
3-letnia córka sąsiadki w tym czasie chodziła po podwórku w czapeczce bawełnianej na uszy, geterkach/leginsach (z daleka tylko widziałam), bluzce z długim rękawem i adidasach . o losie...... a mój młody do 17 byl w samym bodziaku, potem zaszło słonce i wiaterek sie pojawił to ubrałam tak jak rano a na głowke cieniusia czapeczka. Baby wsiowe dostawały palpicytacji serca na sam widok mojego golasa FEWCIU ja bym pojechała z małą na "IP, bo skoro wyeliminowałas wszystkie mozliwe powody placzu to cos musi byc na rzeczy, mozliwe, ż ema dosc tych szelek ale moze byc tez inna przyczyna. Mocno przytulam ![]() Nadrobilam dzisiejsze 8 stron z czystym sumieniem moge isc spac i błagam o mniejsza produkcje jutro bo rano musze jechac do księdza zeby te chrzciny załatwic (chcociaz małzon mnie wkurzył i wcale nie mam ochoty wiec pewnie nie pojade ), potem biedronka, pozniej bioderka (tu prosze o kciuki ), a po pworocie koszenie trawy takze zajrze dopiero wieczorem. Teraz ide spac |
||||
|
|
|
#1616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, wiem jak to wygalda a raczej nie wyglada ale nic nie bedzie mial na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() tz mnie tak irytuje, bo siedzia co wieczor z tym kumplem i sie spuszczaja nad jakimis motorowkami przy piwku a ja wizazuje albo jak juz dolaczam do nich to czuje sie jak trzeci facet, a nie kobieta ...
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, zapomniałam dodac, ze ja małego luzem miałam, bo on zupełnie niewózkowy (w wozku tylko spi jak go uspie na rękach
) a tak to nosilismy sie i buszował na kocu, jakos nie zmrazł ![]() aha, Kija- dzieci sliczne, podobni jak nie wiem co, czyzby po jednych rodzicach ![]() ![]() Marsi konkretna z Ciebie kobitka, a Leos słodycz niesamowita. Bijkora pewnie po matmie wyluzowała ![]() kopnijcie mnie w dupke bo sie chyba nie położe ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- askuasku bo juz enty raz cie widze przywołuje cie do porządku, przeciez my tu nie gryziemy
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1619 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aczkolwiek... teraz to nie bardzo mam co olejować Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wrażenia z dnia? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40714825]
no i co, że się podwinie? przeca mówimy o ciepłej pogodzie [/QUOTE]Szaja wiedziałam, że mi tak napiszesz ![]() :hahaha : |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

mama w sukienusi na ramiączkach
Choćby nie wiem, jak piękne te zaproszenia były! Miały być ☠☠☠☠a przed majówką, bo na majówkę mieliśmy jechać na Lubelszczyznę głównie po to, by rozwieźć po rodzinie TŻa te głupie zaproszenia. I co? Do tej pory ich nie mam. Co za bezczel. 

W niektorych kilka sloiczkow popakowanych w babelki a reszta to takie wypelnienia tylko
nie chce mi się łazić z wózkiem po takim gorącu, to się wietrzymy stacjonarnie; młody pobuszował trochę na kocu, a teraz kima w wózku

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

((
u mnie i to, i to

takze zajrze dopiero wieczorem.